Halfords

www.halfords.nl
Halfords

Halfords verkoopt alles op fiets en autogebied. Naast 160 filialen heeft Halfords ook een webshop waar je online producten kan bestellen. Het assortiment op Halfords.nl omvat: dakkoffers, omafietsen, elektrische fietsen, automultimedia, navigatie, zoals TomTom, Navigon en Garmin, autoradio`s van oa Sony en Kenwood. Verder is Halfords is de grootste aanbieder als het om navigatieaccessoires gaat. Er is keuze uit tasjes, adapters, houders en veel meer.

Internetbestellingen kunnen makkelijk worden afgehaald bij een van de filialen van Halfords. Uw Halfords bestelling thuis laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk.

Halfords ervaringen

4 beoordelingen voor Halfords

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
4.4
Bestellen 
 
5.8
Levering 
 
3.8
Service 
 
2.8
Prijs 
 
5.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Caroline van 't Padje
Gemiddeld 
 
4.0

Sta wel voor een dichte deur!!!!

Denk ik mooi op tijd te zijn bij de halfords. Is ie dicht! Halford superstore amsterdam z.o. Zou al om 9:30 open moeten zijn. Ik was er om 10:03, hartstikke dicht! Das niet zo netjes. Krijg ik mijn thee vergoed bij de Macdonalds? Ik heb meer te doen vandaag.

Was deze beoordeling nuttig? 

henk op November 26, 2014

Je volgt geen nieuws zeker.... sinds gister is alles dicht behalve de franchise winkels

Reageer op deze review
Z. Yasur
Gemiddeld 
 
3.3

Twee weken geleden een TomTom besteld op de webwinkel,bestellen ging goed hoewel niet duidelijk was of de bestelling verstuurd of opgehaald zal worden. Nou ja wachten op bericht dus, anders binnen 3-5 dagen binnen. Een mailtje naar klantenservice, zeer beleefd en keurig geantwoord met de belofte achteraan te gaan en te regelen. Een week na dato gebeld met klantenservice. Geen TomTom op voorraad gaan ze bestellen en sturen. Nog een week voorbij niets gehoord weer gebeld en ja hoor weer beleefd en netjes (maar niet verrast of verontschuldigend). Nu weer wachten. Nooit zo een lange tijd gewacht bij een webwinkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rob
Gemiddeld 
 
2.5

Via internet heb ik bij Halfords een TomTom navi besteld. Ik zou het naviagtiesyteem na ongeveer 2 dagen op kunnen halen bij Halfords Nijmegen (Dukenburg. Tot nu toe (na 5 dagen) heb ik nog steeds geen TomTom mogen ontvangen. Ik kreeg een telefoontje van de Halfords klantenservice dat er voor mij geen TomTom meer te krijgen was. Er werd mij een speciale aanbieding (Navigon) aangeboden met een andere die bij Bol.com voor dezelfde prijs te koop is. Ik ga hier natuurlijk niet mee accoord en wens de levering van mijn gekochte TomTom. Tot op heden is Halfords een voor mij een onbetrouwbare winkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Miguel
Gemiddeld 
 
8.0

Ik heb eerlijkgezegd geen ervaring met online bestellen bij Halfords, maar ik kom er al jaren en ben eigenlijk nooit ontevreden. Service is prima. Binnenkort een keer online proberen dus...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.