Herqua Sports

Herqua Sports

www.herqua.nl
 
8.7 (78)

Herqua.nl is een online sportwinkel gespecialiseerd in wintersport, tennis, golf, skate, voetbal, badkleding, badminton, squash, sneakers en running. Herqua Sports heeft al meer dan 25 jaar een fysieke winkel in Hoogeveen ( Drenthe) en ligt 1 km van de A28. U kunt voor de deur parkeren. Sinds 1 jaar de sportwebshop. Herqua hanteert de laagste prijs garantie, dus heeft u het bestelde artikel elders goedkoper gezien, krijgt u het verschil terug. Het wintersport assortiment is uitgebreid en divers. Verhuur van ski's, snowboards en skischoenen is mogelijk. In de werkplaats kan Herqua ski en snowboard onderhoud verzorgen. Op alle artikelen geeft Herqua garantie en bieden u de beste service en advies.

Waarom online bestellen op Herqua.nl?

  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Achteraf betalen mogelijk via AfterPay
  • Snelle levering: voor 16.00 uur besteld, is vaak morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Ruim assortiment sportkleding, badmode en meer!

Herqua Sports ervaringen

78 reviews voor Herqua Sports

 
(50)
 
(21)
 
(7)
 
(1)
 
(1)
Gemiddeld 
 
8.7
 
8.8
 
8.5
 
8.8
 
8.9
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Edith
Service 
 
9.0

Klacht goed afgehandeld

Na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd mijn klacht zeer goed afgehandeld. Het aankoopbedrag werd meteen op mijn rekening gestort en de verzendkosten werden uiteindelijk ook nog vergoed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Edith
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

Minder tevreden over service bij retourzending

Na ontvangst van de bestelling voldeed de kleur van de schoenen helaas niet aan de verwachting. Ik heb de schoenen dezelfde dag nog met DHL terug gestuurd (kosten waren voor eigen rekening). Ruilen was jammer genoeg geen optie, aangezien de gewenste kleur niet voorradig was.
Tevens heb ik een mail gestuurd met vermelding dat ik de schoenen zou retourneren en gevraagd om een reactie. Aangezien ik geen reactie kreeg op mijn mail, heb ik na een paar dagen nogmaals een mail gestuurd. Tot op heden geen enkel antwoord mogen ontvangen (ook geen bevestiging dat de mail in behandeling is genomen en dat het aankoopbedrag aan mij wordt terug geboekt). Jammer!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Aly
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tervredem

klantvriendelijk en goede service. Ik ben erg tevreden en bestel zeker nogmaals.

Was deze beoordeling nuttig? 

Daniel | Herqua.nl op September 03, 2016

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.

mvg Daniel Herqua Sports

Reageer op deze review
Marrit
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima

Prima service! duidelijke website en mooie producten :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Laura van Herqua op Augustus 11, 2016

Bedankt voor je review Marrit!

Sportieve groet,
Laura van Herqua

Reageer op deze review
Tom S
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede prijs en uitstekende service!

Goede prijzen en snelle levering. Helaas het verkeerde artikel ontvangen, na telefonisch contact tot een goede oplossing gekomen. Zeer goede service! Zou iedereen aanraden hier te bestellen. Erg tevreden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Daniel | Herqua.nl op Augustus 06, 2016

Fijn om te horen!
Veel plezier van uw aankoop.

Gr Daniel (Herqua.nl)

Reageer op deze review

Anita Mijer
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Snel!

Prima website! Duidelijke site en ideaal dat achteraf betalen via Afterpay ook mogelijk is!!
Had het na een dag al in huis en helemaal blij.

Was deze beoordeling nuttig? 

Laura van Herqua op Augustus 08, 2016

Goed om te horen Anita! Veel plezier van je aankoop!

Vriendelijke groet,
Laura (Herqua Sports)

Reageer op deze review
Anna
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede prijs, snelle levering! Zeer tevreden!

Mijn favoriete sportbroekje was in de sale, dus meteen besteld. Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden per mail, en snel geleverd! Helemaal top!

Was deze beoordeling nuttig? 

Laura van Herqua op Augustus 02, 2016

Hi Anna!

Fijn dat je zo tevreden bent en dankjewel voor het schrijven van deze review!
Veel plezier van je aankoop.

Vriendelijke groet,

Laura van Herqua Sports

Reageer op deze review
Michaëla Borgleing
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering

Super goed geholpen bij een vraag die ik stelde via de telefoon. Heel correct en vriendelijk.
levering erg snel. Volgende dag had ik het in huis, ook handig dat je een berichtje krijgt wanneer het ongeveer geleverd word door dpd.
Helaas retourzendingskosten voor klant ...
Maar verder ben ik dus zeer tevreden. En we gaan hier zeker vaker bij bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Laura van Herqua op Juli 05, 2016

Hoi Michaëla,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze uitgebreide review en het geven van je feedback!

Vriendelijke groet,

Laura | Herqua Sports

Reageer op deze review
Marijke
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
5.0

Bestelling; het produkt

Afbeelding van produkt onduidelijk.
Hierdoor erg verrast bij het ontvangen van het produkt. Niet wat ik wenste.
Jammer omdat verzendkosten van het produkt en kosten voor retourzending voor rekening van klant komen. Hier direct over contact gehad met Herqua sports en tot een gezamelijke oplossing gekomen. Mijn klacht betreffende het produkt welk niet naar mijn wens was, is hierdoor goed afgehandeld.

Was deze beoordeling nuttig? 

Laura van Herqua op Juli 05, 2016

Beste Marijke,

Dankjewel voor het schrijven van je review! Vervelend dat het bestelde artikel niet naar wens was... Zou je mij een mailtje willen sturen met het artikel dat je besteld had? (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Dan ga ik zo snel mogelijk voor een goede foto zorgen.

Nogmaals hartelijk bedankt en fijn dat het uiteindelijk wel goed opgelost is!

Met vriendelijke groet,

Laura | Herqua Sports

Reageer op deze review
Geert v rossum
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Sneller graag

Mooie site! Wel jammer dat pakket niet volgende dag in huis was. Bestelde na 20:00, maar bij andere shops kan dat wel?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lau
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super!

Ik had wat vragen en belde naar de winkel. Werd keurig te woord gestaan en ze boden uitstekende service. Het pakket werd razendsnel verzonden. Ik bestel hier zeker weer in de toekomst.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jesse
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekend

Uiterst tevreden hoe mijn bestelling is verlopen. Er stond iets mis op de site tijdens mijn bestelling en werd direct gesmst om het probleem op te lossen. Heel netjes allemaal. Ik bestel hier zeker weer in de toekomst!

gr Jesse

Was deze beoordeling nuttig? 

Sandra van Herqua op Mei 27, 2016

Beste Jesse,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice.

Met hartelijke groet,
Sandra van Herqua Sports

Reageer op deze review
Mehmet
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Perfecte service

Snelle levering en snelle reactie op vragen via email. Volgende keer ga ik hier weer bestellen. Top!!.....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gea voort
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Leuke mail

Ik kreeg een leuke mail en direct besteld.
Verpakking kon iets mooier verder prima!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Prima site en product kwam aan op afgesproken tijd!
wel jammer dat je na 16:00 product niet meer volgende dag in huis hebt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Daniella
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Snel en Super tevreden!

Super makkelijk en Super snel! Paste perfect ik ben een blijvende klant!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wilma van Leur
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

top!

top website! gister besteld en vandaag netjes in huis :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Herqua Sports op Februari 05, 2016

Fijn om te horen!
Veel plezier van uw aankoop!

Reageer op deze review
Fabian
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Webshop

Zeer lage prijzen en super snelle levering (zelfs in België). Ook dienst na verkoop in orde (makkelijk contact en vriendelijk). Een aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 

Herqua Sports op Februari 05, 2016

Goed om te horen dat ook België enthousiast is!

Reageer op deze review
Prima site
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Mooi outfit

vorige week in de winkel een jas gekocht en toch de bijpassende handschoenen en muts nog bijbesteld! Erg handig dat het zo kan..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sjors
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

hoe snel?

prima site! ik heb zojuist besteld om 16:44, is mijn product er dan morgen al?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

William Berkenbos
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima en snel

De bestelling ging prima. Zondag besteld en netjes op dinsdag in huis prima dus!
Wel jammer dat het doosje nogal ingedeukt aankwam en deze met plakband in elkaar zat.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Welly johansen
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Mooie sneakers en winterjas

Prima! Nieuwe winterjas van protest en mooie new balance sneakers gekocht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Miek
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Snelle levering

Handige site, snelle levering en kwaliteit van geleverd artikel! Wij zijn tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hanneke
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Bezorgen

Bestellen en afrekenen prima , maar bezorgen duurde 3 Dagen. Had het al eerder nodig. Wel gratis:)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Heleen
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima!

Een paar sportschoenen voor een top prijsje!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Adidas
  • Asics
  • Nike
  • spyder
  • Head
  • Under Armour
  • Abacus
  • Color wear
  • Goldbergh
  • Bogner
  • Atomic
  • Salomon
  • Cyell
  • Seafolly
Productgroepen
  • sneakers
  • voetbalkleding
  • tenniskleding
  • wintersport
  • Snowboards
  • Fitness
  • tennisrackets
  • running
  • Skikleding
Levertijd
Binnen 2 dagen
Verzendkosten
vanaf € 50,00 gratis
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcards
Telefoonnummer
0528 234100

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.