Noppies

www.noppies.com
Noppies

Bij Noppies vindt u een uitgebreide collectie van positiemode accesoires etc. U kunt ook shoppen bij Noppies voor leuke baby-en kinderkleding. Noppies is een uitermate bekend merk. Noppies staat bekend om haar de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Noppies ervaringen

3 beoordelingen voor Noppies

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
4.2
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.7
Service 
 
1.7
Prijs 
 
3.3
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Susan
Gemiddeld 
 
2.8

slwchte kwaliteit

Ik had online al eerder een shirtjr besteld waar heel snel een gat in was gekomen, niet op de naad ofzo, midden op het shirtje. Kreeg netjes mijn geld terug. Onlangs een shirtje en broekje gekocht, in allebei na slechts paar keer dragen ook een gat. Geen service, ik had pech. Deze klacht hadden ze nog nooit eerder gehad. Ik had in alle anders kleding nog nooit eerder een gat gehad en nu van Noppies 3 x achter elkaar. Zeer slechte kwaliteit

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Britt Kinnegen
Gemiddeld 
 
4.0

Behandeld alsof ik een babie ben...

De mutsjes ontving ik vorige week. Ik maakte de verpakking open en haalde meteen mijn vinger open aan iets scherps. De verpakking? Nee! Aan het labeltje wat IN het mutsje genaaid is. Dus; in het mutsje voor prematuren zit een labeltje wat zo scherp is dat de baby zich kan verwonden! Dit kan toch echt niet?!

Met een nagelschaartje ben ik in de weer geweest om de labeltjes uit de mutsjes te knippen. Resultaat; 2 mutsjes met een rare bult in de stiknaad (zie foto). Uiteindelijk heeft mijn moeder de naad losgehaald en de opnieuw gestikt (ik ben niet zo handig).

Het aller vervelendste vind ik nog dat mijn klacht door noppies totaal niet serieus is genomen. 'Je kon het labeltje er gewoon uitscheuren hoor'. Gestopt met communicatie na een heel vervelend wel-niet spelletje.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Michelle
Gemiddeld 
 
5.8

mooie producten, slechte service

Voor mijn dochter best het een en ander van Noppies gekocht. Over het algemeen mooie en sterke kwaliteit.
Echter, ook drie klachten:
* Website moet je goed mee oppassen!! Wanneer je de maat selecteert in je zoekopties en vervolgens een van de resultaten aanklikt en in de winkelwagen plaatst, pak hij NIET de geselecteerde maat, maar de kleinst beschikbare... Ik kwam hier een minuut na bestellen achter. Meteen contact opgenomen met de klantenservice. Zij geven aan er niets aan te kunnen doen. De maat even aanpassen willen ze niet voor je doen. Ook ruilen kan niet. Wel kun je retourneren en het artikel opnieuw bestellen. En dus nogmaals verzendkosten betalen.......!
*Laatst heb ik tijdens de sample sale een winterjas gekocht voor mijn dochter. Al na twee keer dragen wat het hangertje van de rits eraf (bij het dragen en dus zoekgeraakt). Na 6 tot 8 weken dragen (afgewisseld met een andere jas) is de rits aan de onderkant al helemaal losgelaten, waardoor de rist erg lastig dichtgaat. Ik vrees dat ik er na nog een maand een nieuwe rits in kan zetten. Noppies reageert alleen met "dat is het risico van sample sale en hier kunnen wij niets aan doen". Lekker makkelijk! Sample sale mag dus troep zijn...
* Ten slotte een shirtje met wat kraaltjes en pailletjes gekocht. Na een keer wassen de helft van de kraaltjes etc eraf... en na een keer of drie wassen was het shirt erg pillig. Zonde!
Hoewel de producten over het algemeen goed zijn, laat de service, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid dus erg aan de wensen over. Jammer, want echt goedkoop is het ook niet.....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.