Waridsara

www.waridsara.nl
 
0.0 (0)
Waridsara

Waridsara verkoopt online damestassen, rugzakken, t-shirts en portemonnees. Waridsara is begonnen in November 2012 maar heeft nu al een aanzienlijk aanbod aan producten die toch vrij uniek zijn in Nederland. Alle producten op Waridsara.nl komen uit Thailand en zijn aldaar door Waridsara zelf uitgezocht. Door deze ook zelf te importeren is de kans klein dat je deze producten elders kan kopen in Nederland.

Hmong tassen

De webshop heeft het grootste assortiment Hmong tassen in Nederland en dat tegen prijzen waar geen andere webshop tegenop kan. In deze categorie zijn er handtassen, schoudertassen, rugtassen, etc. in vele modellen, kleuren en maten. Deze producten zijn handgemaakt van prachtige traditionele stoffen van de Hmong Tribe (Hmong betekent “vrij zijn”). De Hmong Tribes leven in het Noorden van Thailand, Burma en delen van Laos. Het materiaal van onze tassen is ook verwerkt in hun traditionele kleding. De patronen zijn vaak geïnspireerd op taferelen uit de natuur, bloemen, vogels en vlinders, veelal met heerlijke uitbundige kleuren. Naast de collectie Hmong tassen zijn er ook een aanzienlijk aantal "Animal Bags".

Animal tassen

In deze categorie zijn de bekende uilentassen te koop in diverse maten maar ook andere leuke dierentassen, rugzakken en portemonees. Wekelijks worden hier ook nieuwe producten en modellen aan toegevoegd.

Er zijn nog geen reviews voor deze webwinkel. Help andere consumenten en schrijf als eerste een review.
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Algemene informatie

Productgroepen
  • tassen
  • rugzakken
  • handtassen
  • damestassen
Levertijd
3 tot 5 werkdagen
Verzendkosten
Afhankelijk van formaat en gewicht
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • overboeking
  • overmaken en afhalen
Telefoonnummer
0332994169

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.