WerkschoenenWinkel

WerkschoenenWinkel

www.werkschoenenwinkel.nl
 
8.8 (123)

WerkschoenenWinkel.NL is al 5 jaar de grootse online in werkschoenen. WerkschoenenWinkel biedt vele modellen veiligheidsschoenen en werklaarzen met stalen neus en zool of lichtere materialen zoals composite en kevlar.

Daarnaast kun je bij WerkschoenenWinkel.nl ook terecht voor inlegzolen, werksokken en onderhoudsproducten voor werkschoenen. Op werkdagen voor 15:00 bestelt betekent de volgende dag al in huis. Werkschoenenwinkel is betrouwbaar door het Qshops keurmerk en veilige betaalmethodes zoals iDeal en Paypal.

WerkschoenenWinkel ervaringen

123 reviews voor WerkschoenenWinkel

 
(86)
 
(23)
 
(8)
 
(4)
 
(2)
Gemiddeld 
 
8.8
 
9.0
 
8.9
 
8.5
 
8.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Mario
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Meer dan tevreden

Degelijke veiligheidsschoen die wel modieus oogt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte heer Mario,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de werkschoenen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Nancy
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Werkschoenen

2 paar werkschoenen besteld. Prima schoenen en snelle levering. Alleen ergens anders veel goedkoper. Dus had spijt. Maar was niks aan te doen. Ik kon ze terug sturen zeiden ze maar dan moest ik weer verzendkost betalen. Belachelijk trouwens bij werken met merken betaal je geen verzendkosten. Bij de klanten servers werd ik wel 4x in de wacht gezet omdat ze mijn vraag steeds aan iemand anders moest vragen. :(

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte mevrouw Nancy,

Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak betreft de verzendkosten naar het postkantoor en dat u vaak in de wacht werd gezet. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk te woord staan en willen u geen valse informatie toezeggen. Contact met het magazijn is hiervoor nodig.

Wij willen u in ieder geval bedanken voor uw geduld en wensen u alsnog veel plezier met uw werkschoenen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Woebe
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Mijn eerste keus

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze winkel. Eerste keer had ik wat besteld en alles was prima. Tweede keer wilde ik hetzelfde product nogmaals bestellen maar ik was de site vergeten. Vanwege de goede service heb ik via google nog even goed gezocht en uiteindelijk terug op de juist site gekomen. Nu staat hij in favorieten.
Zegt genoeg toch?

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte heer/mevrouw Woebe,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren en u zeer tevreden bent over de geleverde werkschoenen.

Ook vinden wij het zeer positief om te horen dat u onze website onder uw favorieten heeft opgeslagen.

Wij zien u graag weer terug bij WerkschoenenWinkel.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Yvonne
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

snelle levering

Voor mijn zoon veiligheidswerkschoenen besteld voor zijn stage. Was dus op zoek naar betaalbare schoenen. Zeer tevreden. Snelle levering en heel betaalbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 01, 2017

Geachte mevrouw Yvonne,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en de levering snel heeft plaats gevonden.

Wij wensen uw zoon veel plezier met zijn werkschoenen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Fatih
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Beoordeling bestelling.

Levering had 2 uur vertraging. De eerste poging moest ik vanavond naar werk was thuis vanaf 12 uur middag tot 6 uur avond. Bezorger kwam pas rond 8 uur toen was ik niet meer thuis... De tweede poging had iets meer dan 5 uur vertraging dus wat betreft de levering vond ik zeer slecht.

De bestelling via de website ging wel soepel.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette op Mei 24, 2017

Geachte Fatih,

Wat vervelend om te horen. Onze excuses voor het ongemak, maar helaas zijn wij afhankelijk van Post.NL qua bezorging. Wij zullen hen erop aanspreken.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Toon Binneveld
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Werkschoenenwereld neemt klant niet serieus en levert veel later dan beloofd

Aanvankelijk leek alles soepel te gaan. Schoenen volgens website op voorraad en volgende dag geleverd. Bestelling gedaan en betaald via Ideal. Tot zover niets aan de hand.
Dezelfde dag een email van werkschoenenwereld.nl dat de schoenen door drukte en de lage prijzen toch niet op voorraad zijn. Echter zullende schoenen binnen 3 tot 4 dagen binnen zijn. Nu zijn we 8 dagen verder en zijn de schoenen er nog steeds niet. Maar eens gebeld. Ik krijg iemand aan de lijn die me verteld dat de schoenen hopelijk deze week binnenkomen. Er is geen duidelijkheid over het hoe en waarom dat schoenen er niet zijn. Ik wordt aan het lijntje gehouden met de vage termen als vakantie geweest, drukke periode en ze zijn onderweg. Op mijn opmerking dat de werkwijze niet strookt met de belofte bij bestelling komt ook geen antwoord. Er komen ook geen excuses. Ik mag wel mijn bestelling annuleren en dan krijg ik mijn geld binnen 24u terug. Wat een onbeschofte, leugenachtige en aan oplichting grenzende werkwijze!

Kortom, wil je morgen kunnen werken met nieuwe werkschoenen, bestel ze dan niet op werkschoenenwereld.nl want de kans is groot dat je een paar weken moet wachten ook staat ze op voorradig.

Was deze beoordeling nuttig? 

Arno Kerzaan op Mei 24, 2017

Geachte heer Binnenveld,

Werkschoenenwereld.nl

Is geen website van ons! Zou u de review kunnen verwijderen en bij de juiste winkel willen plaatsen?

Graag verwelkomen wij u als klant aangezien wij wel onze beloftes nakomen!

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
WerkschoenenWinkel.NL
The Shop Factory

Reageer op deze review
Kees
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Nette Werkschoenen

Beste mensen,

Vandaag werden mijn bestelde werkschoenen al bezorgd.

Goed verpakt en afgeleverd door een immer vriendelijke pakketbezorger.

De inhoud zag er prachtig uit. Voor een paar tientjes heb ik een paar
schoenen waar zelfs menig directeur jaloers op zal zijn.

En toch zijn het veiligheidsschoenen.

Deze stappers gaan vanzelf reclame voor jullie maken.

Morgen probeer ik ze uit, onder mijn uniform ( ze zitten sowieso lekker ).

Ga zo door en wie weet tot een volgende keer.

P.s. En bedankt voor de gratis werksokken!


Met een vriendelijke groet,

Kees

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Floortje
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Geen klachten

Omschrijving kan beter: deze schoenen vallen bijzonder groot uit (nu dubbel voetbed en drie paar sokken nodig) en de veters breken al snel. Service een 7 (en deze reviewsite een 6 omdat ik de cijfers niet kan aanpassen)

Was deze beoordeling nuttig? 

Floortje op Maart 02, 2017

Raar dat het product hier niet wordt vermeld ondanks dat dit wel wordt gevraagd bij aanmaken review,,,
Gaat over Safety jogger Manager.

Reageer op deze review
Krekels
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Slechte service. bandieten !!

Ik heb eind december deze schoenen gekocht. Geleverd, maar ze waren te hard en te stug. Betaling zou verlopen via afterpay.
Geretourneerd, hiervoor nog € 6,95 betaald. En toen begon het.
Herinnering, of ik mijn factuur nog wilde betalen , nl € 155,56, gereageerd dat ik ze heb geretourneerd.
Herinnering, of ik mijn factuur wilde betalen, gemaild en uitgelegd dat het geretourneerd was.
Oja, toen moest ik plots ook nog € 4,50 gaan betalen, want de doos was beschadigd.
Deze zou beschadigd gearriveerd zijn ?! Ja daar kan ik toch niets aan doen.
Ik weet niet wat er tijdens het transport met het pakketje gebeurd.
Wederom gebeld en gezegd dat ik niets ga betalen, niet de € 155,56 en niet de € 4,50. De schoenen zijn niet meer in mijn bezit..
Nou dat zullen we dan nog wel eens zien, vertelde de dame aan de telefoon me
Oja, die € 155,56 heb ik nu afgeboekt, want inderdaad de schoenen zijn geretourneerd....foutje van mijn collega, zegt ze
Krijg ik vandaag weer een mail van afterpay dat ze contact hebben gehad met werkschoenenwinkel.nl en dat ik de € 4,50 moet betalen.
Ik heb al extra kosten gemaakt door de verzendkosten te betalen. Ik heb dus nog een tegoed van werkschoenen.nl !
Nooit meer iets kopen, wat een vervelend bedrijf en een niet onbekwame dame aan de telefoon.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op Februari 24, 2017

Geachte mevrouw Krekels,

Wij versturen de schoenendozen altijd ingepakt in bruin inpakpapier, zodat u de schoenendoos onbeschadigd ontvangt. Op het moment dat u de schoenen wilt retourneren en u heeft contact met ons opgenomen, ontvangt u ook altijd bericht dat de schoenendoos onbeplakt, onbeschreven en ingepakt geretourneerd dient te worden. Op het moment dat de schoenendoos beplakt is met tape en een adressticker, is de schoenendoos niet herbruikbaar en dienen wij hiervoor kosten in rekening te brengen.
Bij retourneren van uw bestelling, betaalt u de verzendkosten. Echter, de verzenkosten die voor het verzenden naar u toe in rekening zijn gebracht, zijn komen te vervallen. Dit houdt in dat u slechts 1 keer verzendkosten betaald en dat wij ook 1 keer verzendkosten voor onze rekening nemen.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
Theo
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

werkschoenen

Schoen passen prima en lopen ook nog lekker. Zijn tevens erg ligt van gewicht. Prima schoen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op Februari 24, 2017

Geachte Theo,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met uw werkschoen.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review

Anko
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Afzetters

Goedkope rommel slechte service. Maken fouten die ze niet toegeven en waar de klant voor moet betalen. Ik kom hier niet weer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op Februari 24, 2017

Geachte Anko,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Omdat ik niet weet waar het hier over gaat, kan ik hier helaas niet verder op in gaan. Echter, mocht er bij ons iets fout gaat of mocht er iets zijn met de schoen dat onder de fabrieksgarantie valt, dan lossen wij dat altijd op.
Bij schade die niet onder fabrieksgarantie valt, maar bijvoorbeeld door slijtage of verkeerd gebruik (bijvoorbeeld veters te los of te strak waardoor de voering kapot gaat) kunnen wij niet kosteloos repareren of omruilen.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
Erik
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Makkelijk bestellen

Goed Product en snel en makkelijk te bestellen

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chris
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

bestelling

snelle levering en goede schoenen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Franciska
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Tevreden

Tevreden over de gedane bestelling. En de schoenen lopen lekker!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
anita
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Top Schoenen

Snelle levering en goede kwaliteits schoenen

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Fel
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

werkschoenen besteld

Supersnelle service. Zelfs bij retourzending ontving ik supersnel een kleinere maat.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
A
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

geld terug?...

Jammer dat het zo lang duurt voordat je geld terugkrijgt.
Omdat er maar maar 1 persoon retouren regelt moet ik maar op mijn geld wachten...
Deze persoon is op vakantie en er is geen vervanging, dit kan toch niet mensen!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Martijn
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Werkschoenen

Snel en makkelijk ook goede prijs kwaliteit in mijn ogen

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Arina
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Dameswerkschoenen

Goede schoenen best prijs

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
pieter
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

heel goed

hele goede servic

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Miranda
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Dames werkschoenen

Goed product en snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marc Vriens
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

werkschoenen

Snelle levering, maat omruilen ging prima zelfs tijdens de drukken feestdagen.
goede service..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Adri
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Alles prima

Alles perfect

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jennifer
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

nette en snelle levering

Bestelling en betaling ging makkelijk. Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang vd bestelling.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lotte
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Als cadeau gekocht voor iemand. Weer iemand blij gemaakt. Goede kwaliteit, voor een nog betere prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Puma
  • Blackstone
  • Dunlop
  • gevavi
  • safety jogger
  • catterpillar
  • emma
  • cofra
  • elton
  • grisport
  • sixton
  • jallatte
Productgroepen
  • Werkschoenen
  • werklaarzen
  • veiligheidslaarzen
  • veiligheidsschoenen
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
gratis
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
QShops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • achteraf betalen
  • credit card via Paypal
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.