Zen2YouShop

www.zen2youshop.nl
 
9.7 (26)
zen2you

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

Zen2YouShop ervaringen

26 reviews voor Zen2YouShop

 
(24)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.7
 
9.6
 
9.7
 
9.9
 
9.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Maria
Gemiddeld 
 
9.0

dank je wel

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt en een snelle reactie op mijn vragen nav het artikel.

Veel dank Maria

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
A.Varney
Gemiddeld 
 
10.0

Oorbellen

Mooie oorbellen en snelle levering.
Oorbellen waren netjes verpakt en de handgeschreven bijlage maakte
het net iets persoonlijker.
Zal zeker jouw site in de gaten houden.
Ga zo door en veel succes.

Gr. Angelique

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Augustus 24, 2017

Wat ontzettend leuk om je review te lezen. En wat een super score heb je gegeven. Thanks!
Ik wens je veel plezier met de mooie bergkristal oorbellen. Als je meer info wilt over bergkristal, dan kun je dit lezen op mijn website bij de uitleg van de edelstenen.
Ik wens je een fijne dag toe en wie weet tot ziens.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Sanne
Gemiddeld 
 
9.0

Prima webshop!

Snelle levering, heel netjes verpakt. Leuke producten!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op Augustus 11, 2017

Bedankt voor de goede beoordeling. Leuk om dat te lezen.
Ik wens je veel plezier met de producten die je besteld hebt. Dat je er maar erg lang plezier van zult hebben.
Graag tot ziens,
Groetjes Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Bianca
Gemiddeld 
 
9.5

Leuke webshop,goede service

Leuke webshop!
Goede service,en een snelle levering.
De boeddha was keurig ingepakt om de breek kans te verkleinen,en dat is prima gelukt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong zen2youshop.nl op Maart 05, 2017

Hoi Bianca,
Bedankt voor het schrijven van de recensie. Ik wens je veel plezier met de boeddha. Ik hoop dat hij een mooi plekje zal krijgen.
Nogmaals bedankt,
Groetjes
Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Desiree
Gemiddeld 
 
10.0

Super!

Makkelijk bestellen, mooie producten, supersnelle levering, vriendelijk en persoonlijk contact, gratis mooie cadeauverpakking! Een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Februari 28, 2017

Hoi Desiree,
Ontzettend bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen. Veel plezier met het cadeau geven.
Groetjes en graag tot ziens,
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Charlotte
Gemiddeld 
 
10.0

Goede service

Een fijne winkel met leuke producten.
De levering was zeer klantvriendelijk en attent.
Erg blij met de Geluksmunten.
Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Januari 25, 2017

Hoi Charlotte,

Bedankt voor het schrijven van de review. Wat is hij positief! Dat is leuk om te lezen.
Ik wens je heel veel liefde en geluk met je mooi geluksmunten.
Je bent altijd welkom in de webshop of salon.
Fijne dag,
Eileen de Jong - ter Koolt
www.zen2youshop.nl
www.ReflexoloogEileen.nl

Reageer op deze review
Berna
Gemiddeld 
 
9.8

goede klantenservice

Ik heb onlangs elfjes besteld bij zen2youshop. Ik heb alles keurig en op tijd ontvangen.

Ik stelde het bijzonder op prijs dat ze mij de spullen toegestuurd hadden, ondanks een fout met de verzendkosten. Dit hebben ze zelf voor hun rekening genomen, wat ik erg tof vind!!!!!!!!

Alsnog bedankt, u heeft een vaste tevreden klant bij!

een aanrader voor iedereen!

Zeer dankbare groeten,
Berna

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Januari 16, 2017

Wat fijn dat je de beeldjes in goede staat hebt ontvangen en dat je zeer tevreden bent over de webshop.
Wat leuk om dat te lezen.
Een foutje maken, kan gebeuren. Dat begrijp ik.
Ik wens je veel plezier met je mooie beeldjes.
Graag tot ziens in de shop.
Groetjes Eileen.

Reageer op deze review
Saskia
Gemiddeld 
 
9.5

Bach Bloesems

Bij Eileen meerdere flesjes op maat gemaakte flesjes Bach bloesems besteld. Ze luisterd goed naar je verhaal en komt tot een goede samenstelling. Keurig geleverd met extra informatie en gebruiksaanwijzing. Geeft snel en uitgebreid antwoord op je vragen. En het belangrijkste; ze werken goed waarvoor ze bedoeld zijn. Erg tevreden. Ook bij eerdere bestelling van wierrook editie. Aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op Januari 10, 2017

Hoi Saskia,
Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat jullie zulke goede resultaten hebben van de bloesems. Daar doe ik het voor natuurlijk.
Ik hoop dat ik jullie de komende tijd nog verder kan ondersteunen. Voor positieve resultaten.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Katrien
Gemiddeld 
 
10.0

Mooie pendel ontvangen

Heb een mooie pendel besteld. Deze kwam sneller aan dan gedacht en goed verpakt. Ik ben er blij mee! Ook met het mooie bergkristal :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong -zen2youshop.nl op December 04, 2016

Bedankt dat je de tijd wilde nemen om deze positieve beoordeling voor me te schrijven, dank je wel.
Veel plezier met je pendel en een fijne feestdagen.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Rosemareine Hubers-Gründemann
Gemiddeld 
 
9.8

Engel

Ik woon in het buitenland en zocht een cadeau voor een engel in mijn leven. Die vond ik op deze site zen2youshop. Ik heb contact gehad met Eileen over de datum van levering. Na mijn mail heeft zij mij persoonlijk gebeld wat ik als heel prettig heb ervaren. Hoe heerlijk is het om persoonlijk geholpen te worden ook al gaat dat via het web.
Ik heb 1 tip, neem een dag extra als bezorgdatum. De post kan het niet helemaal garanderen dat het de dag na verzending geleverd wordt. Dit gebeurde bij mij maar ik had gelukkig een dag extra genomen.
Ik had breekbare cadeaus besteld en de wijze van inpakken was met zorgvuldigheid gedaan.

Dank je wel Eileen. Hartelijke groet uit Oostenrijk en tot een volgende keer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op September 30, 2016

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat het product goed aangekomen is. Ik merk de laatste tijd dat Post.nl het extra druk heeft en hierdoor erg laat de bestellingen nog leveren of soms de volgende dag. Jammer dat het dan niet op de afgesproken tijd wordt afgeleverd. In ieder geval mijn excuses hiervoor.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
spiritueel
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
06-41319601

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.