Zen2YouShop

www.zen2youshop.nl
 
9.7 (25)

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

Zen2YouShop ervaringen

25 reviews voor Zen2YouShop

 
(23)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.7
 
9.6
 
9.7
 
9.9
 
9.5
Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
A.Varney
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Oorbellen

Mooie oorbellen en snelle levering.
Oorbellen waren netjes verpakt en de handgeschreven bijlage maakte
het net iets persoonlijker.
Zal zeker jouw site in de gaten houden.
Ga zo door en veel succes.

Gr. Angelique

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sanne
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima webshop!

Snelle levering, heel netjes verpakt. Leuke producten!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op Augustus 11, 2017

Bedankt voor de goede beoordeling. Leuk om dat te lezen.
Ik wens je veel plezier met de producten die je besteld hebt. Dat je er maar erg lang plezier van zult hebben.
Graag tot ziens,
Groetjes Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Bianca
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Leuke webshop,goede service

Leuke webshop!
Goede service,en een snelle levering.
De boeddha was keurig ingepakt om de breek kans te verkleinen,en dat is prima gelukt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong zen2youshop.nl op Maart 05, 2017

Hoi Bianca,
Bedankt voor het schrijven van de recensie. Ik wens je veel plezier met de boeddha. Ik hoop dat hij een mooi plekje zal krijgen.
Nogmaals bedankt,
Groetjes
Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Desiree
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super!

Makkelijk bestellen, mooie producten, supersnelle levering, vriendelijk en persoonlijk contact, gratis mooie cadeauverpakking! Een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Februari 28, 2017

Hoi Desiree,
Ontzettend bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen. Veel plezier met het cadeau geven.
Groetjes en graag tot ziens,
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Charlotte
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service

Een fijne winkel met leuke producten.
De levering was zeer klantvriendelijk en attent.
Erg blij met de Geluksmunten.
Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Januari 25, 2017

Hoi Charlotte,

Bedankt voor het schrijven van de review. Wat is hij positief! Dat is leuk om te lezen.
Ik wens je heel veel liefde en geluk met je mooi geluksmunten.
Je bent altijd welkom in de webshop of salon.
Fijne dag,
Eileen de Jong - ter Koolt
www.zen2youshop.nl
www.ReflexoloogEileen.nl

Reageer op deze review

Berna
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

goede klantenservice

Ik heb onlangs elfjes besteld bij zen2youshop. Ik heb alles keurig en op tijd ontvangen.

Ik stelde het bijzonder op prijs dat ze mij de spullen toegestuurd hadden, ondanks een fout met de verzendkosten. Dit hebben ze zelf voor hun rekening genomen, wat ik erg tof vind!!!!!!!!

Alsnog bedankt, u heeft een vaste tevreden klant bij!

een aanrader voor iedereen!

Zeer dankbare groeten,
Berna

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op Januari 16, 2017

Wat fijn dat je de beeldjes in goede staat hebt ontvangen en dat je zeer tevreden bent over de webshop.
Wat leuk om dat te lezen.
Een foutje maken, kan gebeuren. Dat begrijp ik.
Ik wens je veel plezier met je mooie beeldjes.
Graag tot ziens in de shop.
Groetjes Eileen.

Reageer op deze review
Saskia
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Bach Bloesems

Bij Eileen meerdere flesjes op maat gemaakte flesjes Bach bloesems besteld. Ze luisterd goed naar je verhaal en komt tot een goede samenstelling. Keurig geleverd met extra informatie en gebruiksaanwijzing. Geeft snel en uitgebreid antwoord op je vragen. En het belangrijkste; ze werken goed waarvoor ze bedoeld zijn. Erg tevreden. Ook bij eerdere bestelling van wierrook editie. Aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op Januari 10, 2017

Hoi Saskia,
Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat jullie zulke goede resultaten hebben van de bloesems. Daar doe ik het voor natuurlijk.
Ik hoop dat ik jullie de komende tijd nog verder kan ondersteunen. Voor positieve resultaten.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Katrien
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Mooie pendel ontvangen

Heb een mooie pendel besteld. Deze kwam sneller aan dan gedacht en goed verpakt. Ik ben er blij mee! Ook met het mooie bergkristal :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong -zen2youshop.nl op December 04, 2016

Bedankt dat je de tijd wilde nemen om deze positieve beoordeling voor me te schrijven, dank je wel.
Veel plezier met je pendel en een fijne feestdagen.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Rosemareine Hubers-Gründemann
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Engel

Ik woon in het buitenland en zocht een cadeau voor een engel in mijn leven. Die vond ik op deze site zen2youshop. Ik heb contact gehad met Eileen over de datum van levering. Na mijn mail heeft zij mij persoonlijk gebeld wat ik als heel prettig heb ervaren. Hoe heerlijk is het om persoonlijk geholpen te worden ook al gaat dat via het web.
Ik heb 1 tip, neem een dag extra als bezorgdatum. De post kan het niet helemaal garanderen dat het de dag na verzending geleverd wordt. Dit gebeurde bij mij maar ik had gelukkig een dag extra genomen.
Ik had breekbare cadeaus besteld en de wijze van inpakken was met zorgvuldigheid gedaan.

Dank je wel Eileen. Hartelijke groet uit Oostenrijk en tot een volgende keer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op September 30, 2016

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat het product goed aangekomen is. Ik merk de laatste tijd dat Post.nl het extra druk heeft en hierdoor erg laat de bestellingen nog leveren of soms de volgende dag. Jammer dat het dan niet op de afgesproken tijd wordt afgeleverd. In ieder geval mijn excuses hiervoor.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Sandra
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Uitgebreide webshop en service

Zeer uitgebreide webshop! Ik zal m zeker aan anderen aanbevelen.
Heel fijn vond ik het eerlijke en snelle antwoord van Eileen op al mijn vragen.
Ik ben erg tevreden met mijn producten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op Juli 06, 2016

Hoi Sandra,
Bedankt voor je positieve review op reviewspot.
Ik wens je veel plezier met de producten die je hebt besteld.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Hannie
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tevreden!

Prima service, snelle levering, ben erg tevreden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op Juli 01, 2016

Bedankt voor je positieve review! Ik wens je veel plezier met je producten.
Groetjes Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Petra
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Regenboog kaars

Voor de eerste keer gekocht een prachtige regenboog kaars . Kreeg er nog een cadeautje bij ook omdat het bestellen eerst nog wat problemen had gegeven . Maar via het email contact kwam het goed . Prima service snelle bestelling . Een aanrader dus .

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op Juni 18, 2016

Hallo Petra,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen. Dank je wel.
Ik wens je veel plezier met kaarsen.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Romy
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super tevreden!

Prachtige edelstenen en goed verpakt!
Mijn pakketje is supersnel geleverd en netjes en goed verpakt! Het cadeautje was ook nog eens super leuk in gepakt! Erg tevreden en ga zeker vaker bestellen hier!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
chantal
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

kaarten lichtkinderen

Ik had de kaarten bestel, zijn hele leuke kaarten als je live met kinderen werk, bijvoorbeeld via de mail of internet is het wat lastiger, bij die kaarten moet je ook nog wat extra dingen halen om het uit te kunnen voeren...Maar als je echt met kinderen werk, op scholen of wat dan ook, dan zijn die kaartjes heel leuk om te doen,

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen ter Koolt op Januari 28, 2016

Bedankt voor je positieve bericht. Ik zal hem ook bij het artikel plaatsen.
Fijne dag, groetjes Eileen
www.zen2youshop.nl

chantal op Januari 28, 2016

Graag gedaan :)

Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Attent

Heel correcte manier van afhandeling van een onvoorziene situatie: 2 items besteld - 1 item was niet meer op voorraad - direct via mail overleg hoe op te lossen en naar mijn volle tevredenheid geklaard.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Anja
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Top!

Gister besteld en vandaag in huis, top!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
chantal
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

snelle levering

Ik vind het een top webshop, service, en de levering was heel snel...Binnen een dag binnen :)
Ben er heel blij mee

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Davy
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

top

vlotte service.
Prachtige mineralen/edelstenen.
Ook zeer belangrijk: ook goed verpakt.

Een aanrader

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
femmena
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zen2Youshop topper

Super snelle en vriendelijke service ik heb een prachtige wierook houder besteld. En voor een prijs waar ik heel zen van word. Ik heb heb nu al volop in gebruik. Heel hartelijk bedankt en ik ga snel weer bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Inger
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Beeld

Ondanks dat het beeld die ik besteld had uitverkocht was, had ik het vrij snel binnen. Beeld was zeer goed verpakt, dus ook heel aangekomen;-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Kim van den Berg-Batens
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Zeer tevreden

Besteld makkelijk en snel in huis. Ik ben zeer tevreden hoe zen2you met klanten om gaat. Bedankt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Randy
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bestelling geurwater en oliebrander

Vanille geurwater van mijn favoriete merk was nergens meer leverbaar, en ik heb bij Zen2YouShop een perfecte vervanging gevonden. Eileen was erg vriendelijk en behulpzaam en mijn bestelling (Oliebrander Bloem zwart zeepsteen en geurwater) was goed verpakt en snel geleverd. Uitstekende webshop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kamha
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super blij met mijn vitaalwaterkaraf en Jasmina drinkglazen. Alles netjes verpakt super snel geleverd.
Helemaal top!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Yvonne Bartels
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Dank je wel voor de vlotte bezorging van mijn bestelling! Het boeddha beeldje staat erg mooi en de zeepjes die wij besteld hadden vinden wij heerlijk! Een echte aanrader. Nogmaals bedankt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Franka
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super goede service en leuke producten!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
spiritueel
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
06-41319601

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.