Def Shop

 
6.4 (73)

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

Def Shop ervaringen

73 reviews voor Def Shop

 
(19)
 
(24)
 
(5)
 
(12)
 
(15)
Gemiddeld 
 
6.4
 
7.0
 
6.4
 
5.6
 
6.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Wouter
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima shop!

Ik had Nike's besteld in de aanbieding, maar hoewel mooi, ze waren een halve maat te klein. Ik was een beetje bang wel door de berichten op onder meer deze site over retourneren. Alles is echter vlekkeloos verlopen. Kopen met ideal. Op tijd geleverd. Retour gewoon gratis zoals het hoort. Binnen een week ong. bevestiging via mail en binnen een week daarna geld terug! Ik heb niets te klagen dus.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kelly
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Blij

Had schoenen besteld maar was nogal bang geworden door reviews. Dinsdagmiddag besteld en zaterdagmiddag binnengekomen. Ben blij met de schoenen de levertijd is wat lang maar dat komt doordat het magazijn niet in Nederland zit. Betaald aan de rekening die hieronder slecht word beschreven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marissa
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima webshop!

Toffe Adidas schoenen gekocht die ik al een tijdje zocht. Op dinsdag avond besteld en 3 dagen later waren ze binnen! Geen beschadigingen, netjes ingepakt. Kortom een aanrader deze site!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Brenda

Pech, geld weg..

2 weken gelden 2 jassen besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel een kaartje met: we hebben je gemist. De code op de kaart blijkt niet te werken zodat ik niet aan kon geven op welke manier/ tijdstip ik thuis zou zijn. Mail gekregen dat ze vrijdag zouden tussen 14:00 en 18:00uur. Er is de hele dag iemand in mijn huis geweest, geen pakketje. Kontakt opnemen is zo goed als onmogelijk. Na 2 weken nog niks onvangen en geen reactie. Wat een afknapper. Slecht bedrijf met slechte service. Trap er niet in is mijn advies....

Was deze beoordeling nuttig? 

maakt niet uit op Mei 29, 2017

Ligt dat niet aan de bezorgdienst ipv de winkel??

Henry op Juni 06, 2017

Geachte Brenda, vier keer besteld bij Defshop en nooit geen problemen gehad.
De bezorgdienst [ DHL ] werkt mijn inzien ook prima. Het is natuurlijk wel pech hebben.
Klote.

Met vriendelijke groet

Reageer op deze review
Mathijs
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Ga toch weg met je slechte reviews

Ik lees hier veel slechte reviews. Als het allemaal goed gaat met de bestelling etc. gaan mensen gewoon hun product dragen en denken er niet echt aan om een review te schrijven. Maar als er iets mis gaat gaan ze meteen naar review sites om hun woede er even lekker uit te gooien. Mijn bestelling is prima verlopen. Ongeveer 5 dagen levertijd, maar wat verwacht je dan als het naar Nederland moet worden gevlogen. Ik heb een goede broek gekocht van prima kwaliteit. Niks mis met bestellen of wat dan ook! Kortom een goede aanrader!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Rick op Mei 01, 2017

Dat klopt Mathijs. Ik sluit mij bij u aan.

Reageer op deze review

Myron
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top en snel

Bij defshop besteld in eerste instantie zelf een typ fout gemaakt waardoor de postcode niet klopte .
Dit hebben ze snel voor me aangepast en 2 dagen later had ik mij bestelling in huis .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henry
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Top en super snelle levering.

Geachte heer of mevrouw,
op vrijdag 24-3-2017 laat in de middag kleding besteld bij defshop.
Gisteren [ dinsdag 28-3-2017 ] in de middag al binnen via dhl.
Zeer snelle levering, de kleding is tip top in orde en dat tegen een schappelijke prijs.
Ben een zeer tevreden klant en zal zeker meer artikelen bestellen via defshop.

Met vriendelijke groet,
Henry.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
youri
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

top

Gewoon top!
Al paar keer iets besteld via deze webshop nooit problemen gehad. Levering is prima, site is gebruikersvriendelijk, kwaliteit van het product is top en de prijzen zijn leuk!
Ik zou het iedereen aanraden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Femke op Maart 25, 2017

Heeft u dat overgemaakt naar het rekening nummer waarbij zoveel mensen zijn opgelicht. Of naar een ander rekening nummer. Ook ik heb iets besteld en maakt me nu wel zorgen nu ik zoveel slechte reviews lees.

Tineke op Mei 05, 2017

Femke daar hoef je niet bang voor te zijn.Dat dacht ik ook eerst had een bestelling boven de honderd euro. 3 artikelen besteld helaas paste het niet toen terug gedaan. En heb netjes mijn volledige bedrag terug gekregen.

youri op Mei 17, 2017

Webshops worden al snel oplichters genoemd..
Er is bij deze mensen waarschijnlijk iets fout gegaan maar dat kan ook bij bol.com gebeuren

Reageer op deze review
Melissa
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Betrouwbaar

Op 2-01-2017 een paar schoenen besteld 3 dagen later werden ze afgeleverd dus super snel alleen werd mijn pakket geweigerd op huidige adres, meerdere malen contact gezocht werd goed en vriendelijk te woord gestaan na veel negatieve recensies gelezen te hebben was ik wat huiverig geworden wat betreft me geld terug krijgen ..: dit heeft 6 weken geduurd maar vandaag toch echt me volledige aankoop bedrag terug gekregen! Dus al met al zeker wel een betrouwbare shop en snelle levering alleen met geld terug betalen duurt het wel erg lang

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Beckers

Super slechte ervaring, nooit meer bestellen

16 December 2016 schoenen besteld en 3 weken later nog niks ontvangen. Meerdere malen contact gezocht, telkens paar dagen moeten wachten op reactie. Eerst waren schoenen in kaart en in Nederland aangekomen nu bericht dat ze niet weten wat er met het pakket is gebeurd. Geen schoenen en geen geld retour, onderzoek wordt ingesteld en kan weken duren. Slechte service, dat was 1 keer en nooit weer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

nancy
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

goede service en snelle levering

Had bestelling binnen 3 dagen in huis.Later zag ik dat 1 product ergens anders goedkoper was.Mailtje gestuurd hier over en gelijk bericht terug gehad dat het verschil plus 10% extra terug wordt terug betaald.
Zeer tevreden tot nu toe.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J.Hiemstra
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Zeer tevreden

Na het lezen van sommige ervaringen van mensen was ik wat bezorgd. Ik heb schoenen bestelt en had het in 3 dagen al in huis. Helaas waren de schoenen wat te groot dus heb ze de dag daarop weet terug gestuurd. Dit ging allemaal heel makkelijk en kosteloos. Een week later had ik dezelfde schoenen maar dan een maat kleiner weer in huis. Ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn pakker per email. Ik ben zeer tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Christiane
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Alpha Industries Tonga

Goede service en snelle levering! Jas Alpha Industries Tonga women op 23-8 besteld, net binnen op 27-8. Een hele tevreden klant!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Szamuel
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
7.0

Goed

Had er een hard hoofd in. Maar gewoon netjes bezorgd binnen 3 dagen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Stephanie
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Geen problemen!

Na het lezen van alle reviews, had ik er geen goed gevoel bij.. Maar alles is goed gegaan, gewoon naar het banknummer overgemaakt waar iedereen over klaagt. Geen problemen. Donderdag de schoenen besteld en gister gewoon binnen gehad! Ik zou zonder enige twijfel nog een keer bestellen op de site!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Suzanne1234
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Oplichterih

Beste mensen,
Ga geen artikelen bestellen als je geld moet betalen aan: NL79RABO0118165585. Het is pure oplichterij. Ik bestelde sneakers bij deze shop en heb mijn geld nooit meer terug gezien. De oplichters zullen hier veel goede recensies schrijven maar mijn tip is dat je naar een veilige web-shop ga en hier niks besteld.
Groeten Suzanne.

Was deze beoordeling nuttig? 

Szamuel op Augustus 17, 2016

Dan ben je mooi stom. Je besteld toch bij def shop zelf. Niet via een of andere tussen partij. Dat heb je allemaal zelf in de hand gehad.

Reageer op deze review
Eelco
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Hopelijk krijg ik mijn geld nog eens terug..

Op de webshop een petje besteld en een typefout gemaakt met het straatnummer. Het pakket is aangeboden op een verkeerd adres en niet geaccepteerd.

Ik heb het pakket dus helemaal niet in handen gehad en nu krijg ik mijn geld niet terug om ze het pakket niet kunnen vinden. Als ik op de DHL site kijk naar het pakket staat er dat hij in Duitsland ligt en dus absoluut niet bij mij.

Het heeft toch iets weg van fraude...

Heeft iemand nog tips zodat ik mijn geld wel terug kan krijgen?

Was deze beoordeling nuttig? 

bangkoe op Augustus 31, 2016

Ik had twee trannings pakken bij hun besteld. DHL heeft mijn pakketje bij de buren afgeleverd. Toen ik mijn pakket had op gehaald bleek dat de doos was opengescheurd en broek miste dus wat doe ik dan ik spreek de buren op aan . Maar buren die wisten niks . Dus defshop om het probleem op te lossen. Toen vroegen ze als ik foto's van de doos op kon sturen . Dat heb ik toen gedaan. Ik kreeg toen een mail

Reageer op deze review
Branco
Gemiddeld 
 
3.0
Levering 
 
3.0
Prijs 
 
3.0

Geen def shop!

Na al dit reviews te hebben gelezen, geen def shop voor mij!

Was deze beoordeling nuttig? 

Daniël op Juni 20, 2017

Je hebt dus niks besteld, maar wel een negatieve review achter gelaten..?

Reageer op deze review
maurice
Gemiddeld 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

redelijk

super webiste, na bestellen maar even paar revieuws gaan lezen. ik schork best dacht doei geld maar ja heb mn pakket binnen. gratis verzending wat boven aan de website staat is ook dikke shit want je betaald gewoon 7 euro belachelijk veel. de verzending stond voro 2 dagen lang op wachten op betaling wat zoals op de website ook staat max 2 uur duurt. daarna nog eens 2 dagen moeten wachten tot de bestelling bij elkaar was geraapt. wanneer alles was verzonden kreeg ik een tracking nummer van DHL die al in gebruik was en dat pakketje was in 2015 al bezorgd in zeeland... einde verder op van mij hier achter aan gegaan maar niemand reageert bij defshop. daarna contact gezogdt met de help desk on facebook die hielpen mij goed. nooit meer wat bestellen hier!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Talin op Juni 26, 2016

Ik heb schoenen besteld via defshop en ik heb ze dinsdag besteld en nog steeds heb ik niks binnen. bij mij staat er indd ook levering zeeland 2015 wat ik ook heel erg raar vind!!!

Reageer op deze review
Daniëlle
Gemiddeld 
 
8.7
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Altijd goed gegaan

Ik heb er nu een aantal keer besteling gedaan voor mijn vriend. Def shop heeft mooie kleding in grote maten.
Altijd juiste producten ontvangen op de afgesproken tijd.

Bij mij staat er hetzelfde rekeningnummer maar betaling is altijd aangekomen.

Service kan ik niet beoordelen omdat ik geen klachten of retouren heb gehad.

Voor de mensen waarbij retour zenden mis gaat.. Helaas zijn dat vaak de bezorgers die het pakket openen en inhoud houden als het hun aanstaat. Tekenen bij ontvangst stelt niks voor en naam noteren ze vaker fout dan goed.
Wanneer je het zelf ontvangt geopende pakketten altijd weigeren!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Bastiaan
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Prima webshop

Hier wat besteld, in eerste instantie geschrokken aangezien ik via iDEAL dus ook betaalde op deze rekening NL79 RABO 0118 1655 85. Direct gebeld naar de webshop aangezien de status van betalen open bleef staan. Keurig geholpen telefonisch (wel Engelstalig). Man gaf aan dat het systeem met de website met vertraging werkt, maar de betaling prima was aangekomen en hij 1 dag verder verstuurd word. En inderdaad werd hij keurig verstuurd, ik kreeg een track and tracé code, kwam prima netjes thuis aan. Het ging om een broek, zeer goede prijs en kwaliteit.

Ofwel dit rekening nummer kan eerder bij andere webshops misbruikt zijn voor fraude, maar bij deze webshop zeker niet en dus gewoon allemaal in orde!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Karin van Dongen

let op

Let op: Stort niks op rekeningnummer NL79RABO0118165585
Dit is een payment service provider en als je dit nummer via google zoekt dan zie je precies dat het oplichterij is. Dit nummer wordt voor veel bedrijven gebruikt!! Als je het stort, ben je je geld dus kwijt! Politie en bank kan dit niet terug halen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Martijn
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Tevreden

Zeer tevreden, Op tijd bezorgt en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Cliff
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0

verkoop is ok en bij retour wordt fraude gepleegd

Bestelling had ik keurig op tijd binnen maar heb wat artikelen retour gedaan waaronder Nike schoenen van 129,99,-euro,.
3 kleding stukken terug gekregen maar geen schoenen. Met hun gemaild en kreeg een bericht dat de 29,99 verrekening is voor de schoenen en onze excuses dat wij dit niet eerder hebben gemeld? Ik heb 2x moeten zeggen dat schoenen van Nike geen 29,99 kosten maar dat het een verrekening was van een shirtje die ik niet leuk vond. 3e keer gemaild en toen zeiden ze dat de schoenen niet zijn aangekomen dus kunnen wij die ook niet terug betalen. Heb vervolgens onderzoek gedaan en het pakket is niet eens aangekomen bij hun dus hoe kan ik dan wel de kledingstukken retour krijgen? Nou simpel weg geen handtekening zetten zodat hun het duurste produkt in de doos mag kwijt maken. Dit is fraude dus als je wat wilt bestellen, uitkijken met terug sturen want ze loeren op je geld door middel van geforceerde fouten. Ik ga het hier zeker niet bij laten zitten dit is diefstal met een omweg dus strafbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sjoerd op December 29, 2015

Helaas zelfde ervaring als Cliff. 30-11 Nikes retour TNT geeft aan pakket afgeleverd te hebben. Maar defshop weet van niks. Inmiddels 3 weken aan het bellen mailen...ben bang dat ik het kan afschrijven

Sjoerd op December 30, 2015

Helaas, contact met de bank gehad, gevalletje oplichting.... aangifte doen maar knaken zijn we kwijt waarschijnlijk.....

Ciff op December 30, 2015

Als je een bon of bewijs heb dat je de schoenen heb opgestuurd dan heb je voldoende bewijs dat je je geld kan terug kan eisen! Kijk of vraag even advies voor je een brief gaat schrijven want dat is belangrijk. Je hebt recht op je geld!

Reageer op deze review
Faris
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

Toppertje

Perfect op tijd bezorgd
Ben er blij mee!!!!
Mooie vesten gekocht voor in de winter

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.