Def Shop

www.def-shop.nl
Defshop

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

Def Shop ervaringen

73 reviews voor Def Shop

 
(19)
 
(24)
 
(5)
 
(12)
 
(15)
Gemiddeld 
 
6.4
 
7.0
 
6.4
 
5.6
 
6.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Wouter
Gemiddeld 
 
10.0

Prima shop!

Ik had Nike's besteld in de aanbieding, maar hoewel mooi, ze waren een halve maat te klein. Ik was een beetje bang wel door de berichten op onder meer deze site over retourneren. Alles is echter vlekkeloos verlopen. Kopen met ideal. Op tijd geleverd. Retour gewoon gratis zoals het hoort. Binnen een week ong. bevestiging via mail en binnen een week daarna geld terug! Ik heb niets te klagen dus.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kelly
Gemiddeld 
 
7.8

Blij

Had schoenen besteld maar was nogal bang geworden door reviews. Dinsdagmiddag besteld en zaterdagmiddag binnengekomen. Ben blij met de schoenen de levertijd is wat lang maar dat komt doordat het magazijn niet in Nederland zit. Betaald aan de rekening die hieronder slecht word beschreven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marissa
Gemiddeld 
 
8.3

Prima webshop!

Toffe Adidas schoenen gekocht die ik al een tijdje zocht. Op dinsdag avond besteld en 3 dagen later waren ze binnen! Geen beschadigingen, netjes ingepakt. Kortom een aanrader deze site!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Brenda

Pech, geld weg..

2 weken gelden 2 jassen besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel een kaartje met: we hebben je gemist. De code op de kaart blijkt niet te werken zodat ik niet aan kon geven op welke manier/ tijdstip ik thuis zou zijn. Mail gekregen dat ze vrijdag zouden tussen 14:00 en 18:00uur. Er is de hele dag iemand in mijn huis geweest, geen pakketje. Kontakt opnemen is zo goed als onmogelijk. Na 2 weken nog niks onvangen en geen reactie. Wat een afknapper. Slecht bedrijf met slechte service. Trap er niet in is mijn advies....

Was deze beoordeling nuttig? 

maakt niet uit op Mei 29, 2017

Ligt dat niet aan de bezorgdienst ipv de winkel??

Henry op Juni 06, 2017

Geachte Brenda, vier keer besteld bij Defshop en nooit geen problemen gehad.
De bezorgdienst [ DHL ] werkt mijn inzien ook prima. Het is natuurlijk wel pech hebben.
Klote.

Met vriendelijke groet

Reageer op deze review
Mathijs
Gemiddeld 
 
8.8

Ga toch weg met je slechte reviews

Ik lees hier veel slechte reviews. Als het allemaal goed gaat met de bestelling etc. gaan mensen gewoon hun product dragen en denken er niet echt aan om een review te schrijven. Maar als er iets mis gaat gaan ze meteen naar review sites om hun woede er even lekker uit te gooien. Mijn bestelling is prima verlopen. Ongeveer 5 dagen levertijd, maar wat verwacht je dan als het naar Nederland moet worden gevlogen. Ik heb een goede broek gekocht van prima kwaliteit. Niks mis met bestellen of wat dan ook! Kortom een goede aanrader!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Rick op Mei 01, 2017

Dat klopt Mathijs. Ik sluit mij bij u aan.

Reageer op deze review
Myron
Gemiddeld 
 
10.0

Top en snel

Bij defshop besteld in eerste instantie zelf een typ fout gemaakt waardoor de postcode niet klopte .
Dit hebben ze snel voor me aangepast en 2 dagen later had ik mij bestelling in huis .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henry
Gemiddeld 
 
9.5

Top en super snelle levering.

Geachte heer of mevrouw,
op vrijdag 24-3-2017 laat in de middag kleding besteld bij defshop.
Gisteren [ dinsdag 28-3-2017 ] in de middag al binnen via dhl.
Zeer snelle levering, de kleding is tip top in orde en dat tegen een schappelijke prijs.
Ben een zeer tevreden klant en zal zeker meer artikelen bestellen via defshop.

Met vriendelijke groet,
Henry.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
youri
Gemiddeld 
 
8.0

top

Gewoon top!
Al paar keer iets besteld via deze webshop nooit problemen gehad. Levering is prima, site is gebruikersvriendelijk, kwaliteit van het product is top en de prijzen zijn leuk!
Ik zou het iedereen aanraden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Femke op Maart 25, 2017

Heeft u dat overgemaakt naar het rekening nummer waarbij zoveel mensen zijn opgelicht. Of naar een ander rekening nummer. Ook ik heb iets besteld en maakt me nu wel zorgen nu ik zoveel slechte reviews lees.

Tineke op Mei 05, 2017

Femke daar hoef je niet bang voor te zijn.Dat dacht ik ook eerst had een bestelling boven de honderd euro. 3 artikelen besteld helaas paste het niet toen terug gedaan. En heb netjes mijn volledige bedrag terug gekregen.

youri op Mei 17, 2017

Webshops worden al snel oplichters genoemd..
Er is bij deze mensen waarschijnlijk iets fout gegaan maar dat kan ook bij bol.com gebeuren

Reageer op deze review

Melissa
Gemiddeld 
 
7.8

Betrouwbaar

Op 2-01-2017 een paar schoenen besteld 3 dagen later werden ze afgeleverd dus super snel alleen werd mijn pakket geweigerd op huidige adres, meerdere malen contact gezocht werd goed en vriendelijk te woord gestaan na veel negatieve recensies gelezen te hebben was ik wat huiverig geworden wat betreft me geld terug krijgen ..: dit heeft 6 weken geduurd maar vandaag toch echt me volledige aankoop bedrag terug gekregen! Dus al met al zeker wel een betrouwbare shop en snelle levering alleen met geld terug betalen duurt het wel erg lang

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Beckers

Super slechte ervaring, nooit meer bestellen

16 December 2016 schoenen besteld en 3 weken later nog niks ontvangen. Meerdere malen contact gezocht, telkens paar dagen moeten wachten op reactie. Eerst waren schoenen in kaart en in Nederland aangekomen nu bericht dat ze niet weten wat er met het pakket is gebeurd. Geen schoenen en geen geld retour, onderzoek wordt ingesteld en kan weken duren. Slechte service, dat was 1 keer en nooit weer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.