Details van de beoordeling

Zooplus
Dieren

Zooplus.nl betere naam Zoomin.nl

Service 
 
1.0

Geachte heer Van Dalen,

Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed en onvriendelijk behandeld door uw bedrijf, collegae en absoluut niet behandeld als een zeer gewaardeerde klant! Integendeel! We zijn met een hamer diverse malen op ons hoofd geslagen op een zeer botte, dieronvriendelijke en haatdragende manier! Wij hebben onze vakantie abrupt moeten afbreken door het plotselinge en onverwachtse overlijdensgeval van onze dierbare konijn en geliefd gezinslid. Hij was gezond en heeft een hartstilstand gekregen. Een gecondoleerd kon er nog niet eens vanaf van uw collega Emma.

Nadat wij jarenlang als grote en trouwe klant van uw bedrijf echt voor vele Euro's hebben gespendeerd bij uw bedrijf voor al onze vele dierbare huisdieren!!! Om zo RESPECTLOOS EN HARTELOOS behandeld te worden, zo behandel je geen mensen en dieren. Dat is nog veel erger dan het niet mogen terugsturen van ongebruikte artikelen.

Ook zijn we vrijdag j.l. nog gebeld door een vrouwelijke collega van u. Wat hebben we eraan om gebeld te worden, zonder een oplossing van uw kant? Er bestaat ook nog zoiets als een gulden middenweg. U bent trots erop om mensen te kwetsen en heeft dat hoog in het vaandel staan. U bent gewoon een fabriek die geld opslokt van mensen en als het om overleg en service aankomt, bent u niet thuis. Schandalig!! Echt geen dierenvrienden.

Het is toch buiten alle proporties hoe we behandeld worden als voetvuil door iedereen van uw bedrijf. Nu is er een keer echt wat aan de hand en u doet geen enkele tegemoetkoming naar ons toe. U twijfelt zelfs over de kwaliteit van onze artikelen die houdbaar zijn tot 2017 en 2018?? Terwijl u een aantal maanden geleden wel artikelen terugneemt van ons. Dit is echt te belachelijk voor woorden!! Bovendien is onze laatste order, ook met Supreme Science Selective konijnenvoer van begin november 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij vragen u echt niet of u alles wilt terugnemen, dat begrijpen we nu dat dat helaas niet kan. Maar bv de zakken Beaphar Multi-fris, krijgen wij niet met de hand open, zo goed zijn deze verzegeld. Er staan 13 zakken nog van. Met een tang moet mijn man deze open zien te krijgen normaal. Bovendien had u een kadobon of een tegoedbon voor het leed en verdriet dat wij hebben kunnen tegemoetkomen of u had een aantal zakken katten- en hondenvoer die wij gebruiken kunnen toesturen aan ons. Dan waren wij toch een loyale en tevreden klant van u gebleven en hadden ons tenminste als klant gewaardeerd gevoeld!

Nu bereikt u door dit botte gedrag het tegendeel. Bovendien gaan wij overal anti-reclame maken en we voelen ons eigenlijk ook opgelicht. We gaan hier werk van maken en u komt hier niet zo weg mee.

Zooplus.nl zou een betere naam hebben aan Zoomin.nl!!

Hoogachtend,

Familie Broshuis

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 15
Reageer op deze review