LOI

www.loi.nl
 
6.3 (3)
LOI ervaringen

LOI: Bij loi.nl (Leidsche Onderwijs Instellingen) kunt u cursussen en opleidingen volgen op verschillende niveaus. LOI biedt o.a. mbo opleidingen aan en HBO opleidingen. Maar ook de korte cursussen worden vaak goed beoordeeld. De opleidingen zijn officieel erkend en bieden u dus zeker toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. LOI opleidingen heeft opleidingen en cursussen in de meest uiteenlopende richtingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de HBO opleiding Psychologie of de HBO bachelor Rechten?

U kunt heel eenvoudig een gratis proefles aanvragen om te bekijken wat de LOI opleiding precies inhoud. Ook kunt u geheel gratis een beroepsinteresse test doen bij de LOI. De thuisstudies zijn zelf in te delen met klassikale lessen wanneer u dat wilt. Een bezoekje aan Loi.nl maakt snel duidelijk wat het beste opleidingstraject voor u is! Andere bekende opleiders zijn bijvoorbeeld Studiewereld Laudius en NTI hogescholen.

LOI ervaringen

3 beoordelingen voor LOI

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.5
Service 
 
3.3
Prijs 
 
3.3
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Anton Roos
Gemiddeld 
 
1.0

Waardeloze lesstof en communicatie

In oktober ben ik begonnen met het deelcertificaat vwo wiskunde B. Omdat ik onvoldoende voorkennis had, heb ik het onderbouwpakket er bij besteld. Het onderbouwpakket bestond uit 12 hoofdstukken en het bovenbouwpakket bestond uit 6 boeken plus 20 hoofdstukken die je door de lesstof begeleiden. Bij aanvang viel het verschil in omvang tussen het onderbouw en bovenbouw materiaal me wel op, maar het baarde me nog geen zorgen. Het onderbouw deel ging erg goed. Hierna kwam de 'tweede fase', die begon met een instaptoets om je onderbouwkennis te testen. Deze instaptoets ging buitengewoon slecht. Ik had veruit de meeste vragen fout en dit terwijl de opdrachten en de lesstof van de onderbouw wel goed waren gegaan. Uiteindelijk besloot ik toch maar met het eerste hoofdstuk van de tweede fase te beginnen. Helaas ging ook dit heel slecht en kwam ik tot de conclusie dat het onderbouw deel me onvoldoende had voorbereid op de tweede fase. Ik heb daarop een mail gestuurd naar de loi met de vraag of ik lesstof gemist had, omdat ik slechts twaalf hoofdstukken had ontvangen en ik aan het begin van de tweede fase vast liep. Na meer dan een week antwoorden ze dat ik maar op wiskunjeleren.nl moest kijken en dat ik maar vragen aan mijn docent van loi moest stellen als ik er niet uit kwam. Het ging er echter niet om dat er iets specifieks was dat ik niet begreep, maar dat een deel van de benodigde lesstof uit de onderbouw ontbrak, waardoor ik niet aan de tweede fase kon beginnen. Ik heb daarom een mailtje terug gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik het raar vind dat de eerste drie jaar van wiskunde vwo in twaalf hoofdstukken zijn samengevat en dat ik graag lesstof wil ontvangen die mij alles leert wat leerlingen op school ook leren. Het duurde 18 dagen voordat ik antwoord kreeg. De Loi gaf uiteindelijk toe dat het onderbouwdeel niet aansluit op de tweede fase en ze kwamen opnieuw met het advies om mijn docent vragen te stellen als ik ergens niet uit kwam. Het gat tussen de onderbouw en de tweede fase is echter zo groot dat ik gewoon niet verder kan werken. Ik heb nogmaals verzocht om aanvullende lesstof om het gat met de tweede fase alsnog op te vullen. Toen de LOI hier weer niet op in ging heb ik een verzoek ingediend voor ontbinding van de aankoop overeenkomst. Hier ging de LOI niet mee akkoord, om dat het onderbouw deel een 'extra service' zou zijn. Mijn eerste indruk van de tweede fase is overigens dat het zeer onhandig werkt. Je hebt twee boeken en drie mappen tegelijk nodig en je switcht van de ene naar de ander. Misschien went dit na drie hoofdstukken, maar ik vond het om deze reden lastig om er een tempo in te houden. De cursus kostte 683,50 euro en ik heb hier lesstof voor ontvangen waar ik niets mee kan en een service waar de LOI zich voor moet schamen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alwin Verhoog
Gemiddeld 
 
5.5

Financieel management voor non-financials kostte mij EUR 891,40. Ik ging vlot door de stof heen, maar ben toch gestopt nadat bleek dat het huiswerk heel losjes werd nagekeken. Goede antwoorden werden fout gerekend en foute antwoorden werden goed gerekend. Dit betrof vragen waarvan het antwoord letterlijk in de tekst stond. Ook werden er vragen gesteld over feiten die niet terug te vinden in de stof. Bij navraag gaf LOI aan dat er nog wel een aantal goede boeken waren waar de relevante stof in werd behandeld. Daar ben ik op afgehaakt. Zeker voor dit geld verwachtte ik meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jan
Gemiddeld 
 
8.3

Prima ervaringen met Loi. Niet voor niets 1 van de betere opleidings instituten...

Was deze beoordeling nuttig? 

nolly kouwenberg op December 18, 2015

Misschien handig om aan te geven om welke opleiding het gaat.
Denk dat een hobbycursus toch even anders is om te beoordelen dan een mbo/hbo opleiding.

Ben erg benieuwd

Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.