LOI

 
6.9 (2)

LOI: Bij loi.nl (Leidsche Onderwijs Instellingen) kunt u cursussen en opleidingen volgen op verschillende niveaus. LOI biedt o.a. mbo opleidingen aan en HBO opleidingen. Maar ook de korte cursussen worden vaak goed beoordeeld. De opleidingen zijn officieel erkend en bieden u dus zeker toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. LOI opleidingen heeft opleidingen en cursussen in de meest uiteenlopende richtingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de HBO opleiding Psychologie of de HBO bachelor Rechten?

U kunt heel eenvoudig een gratis proefles aanvragen om te bekijken wat de LOI opleiding precies inhoud. Ook kunt u geheel gratis een beroepsinteresse test doen bij de LOI. De thuisstudies zijn zelf in te delen met klassikale lessen wanneer u dat wilt. Een bezoekje aan Loi.nl maakt snel duidelijk wat het beste opleidingstraject voor u is! Andere bekende opleiders zijn bijvoorbeeld Studiewereld Laudius en NTI hogescholen. Kijk hier voor meer informatie over de LOI opleidingen.

LOI ervaringen

2 reviews voor LOI

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
6.9
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.5
Service 
 
4.5
Prijs 
 
4.5
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Financieel management voor non-financials kostte mij EUR 891,40. Ik ging vlot door de stof heen, maar ben toch gestopt nadat bleek dat het huiswerk heel losjes werd nagekeken. Goede antwoorden werden fout gerekend en foute antwoorden werden goed gerekend. Dit betrof vragen waarvan het antwoord letterlijk in de tekst stond. Ook werden er vragen gesteld over feiten die niet terug te vinden in de stof. Bij navraag gaf LOI aan dat er nog wel een aantal goede boeken waren waar de relevante stof in werd behandeld. Daar ben ik op afgehaakt. Zeker voor dit geld verwachtte ik meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima ervaringen met Loi. Niet voor niets 1 van de betere opleidings instituten...

Was deze beoordeling nuttig? 

nolly kouwenberg op December 18, 2015

Misschien handig om aan te geven om welke opleiding het gaat.
Denk dat een hobbycursus toch even anders is om te beoordelen dan een mbo/hbo opleiding.

Ben erg benieuwd

Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.