Laudius    www.laudius.nl

 
6.7 (28)

LAUDIUS is bekend van haar kwalitatieve thuisstudies. Studiewereld Laudius wordt ook wel kortweg Laudius genoemd. Laudius bestaat al meer dan 40 jaar. De kosten van een thuisstudie van de opleider zijn vaak vele malen lager als bij andere aanbieders. Voordat je een thuisstudie doet is het raadzaam de Laudius ervaringen en reviews te bekijken. Denk jij erover om een thuisstudie of thuis een opleiding te volgen en dat tegen lage kosten? Denk dan zeker eens aan de goedkope thuisstudies van Studiewereld Laudius! Schrijf je nu in en profiteer...

Bekende thuisstudies van Laudius Studiewereld:

  • Nagelstyling
  • Eigen zaak starten
  • Makelaar Taxateur

Heeft u ervaring met het opeldingsinstituut? Deel uw mening en help anderen bij het maken van de juiste keuze.

28 reviews voor Laudius

Gemiddelde beoordeling 
 
6.7
 
7.2  (23)
 
6.9  (22)
 
6.3  (23)
 
6.6  (23)
Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Laudius ervaringen

Lees hieronder Laudius ervaringen van anderen of schrijf zelf Laudius reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Laudius klachten online.

wat te doen

hallo,
mijn vraag was wat kun je later met deze opleiding? is het een echt erkend diploma waar je als nagelstyliste ook werkelijk wat aan hebt?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
5.0

voedingsdeskundige

Beste lezers,
ik ben van plan de cursus voedingsdeskundige te gaan volgen maar twijfel nog.
wie heeft deze cursus afgerond of is er nog mee bezig, ik zou graag jullie mening willen weten.
groet,
Wilhelmina
ps. de beoordeling is nvt

Was deze beoordeling nuttig? 

Peter op Februari 27, 2015

Als je een vraag stelt, waarom vul je dan overal 5 sterren in? Geen beoordeling is ook een optie...

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

gewichtsconsulent

Ben heel blij met mijn opleiding bij Laudius. Voor de prijs wat ik betaal voor een cursus met docent die ook nog BGN erkend is heb ik zeker niet te klagen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marjolijn op Januari 28, 2015

Ik heb me bijna door module 1 geworsteld. Ik vind het erg scheikundig weergegeven, waar ik vroeger al erg veel moeite mee had. Ik begrijp dat je de terminologie moet hebben gehoord, maar ik denk niet dat een klant straks zit te wachten op een chemische verklaring van gewichtstoename! Ik hoop dat de andere modules beter te behappen zijn!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

schuldhulpverlening bij laudius

voor ik deze opleiding ging starten heb ik nadrukkelijk gevraagd of dat ik bij afloop een erkend diploma zou krijgen waar ik daadwerkelijk iets mee kan.
natuurlijk was hun antwoord ja hoor meneer wij zij zijn gecertificeerd (de exacte certificering weet ik zo even niet uit mijn hoofd) maar dit leek wel goed te zijn op dat moment dus ben het gaan volgen .
na anderhalf jaar doe ik examen en er stond in de brief u krijgt een bevestiging als uw examen in goede orde is ontvangen binnen een bepaalde termijn. echter kreeg ik daar geen bevestiging van er zelf achteraan gegaan ja hoor meneer die hebben wij wel maar er was iets mis met het systeem. nou goed ik na 5 weken wachten maar weer eens contact opgenomen met laudius hoe lang de procedure voor examen normaal gesproken duurt. toen kreeg ik een bericht terug enige tijd geleden heeft u examen gedaan en u bent niet geslaagd en er kan niet gecorrespondeerd worden via de mail of telefoon over de inhoud van het examen deze kan alleen ter inzage bezichtigd komen worden in venlo (voor mij 5 uur rijden heen en terug) ik weet dus niet welke vragen fout zijn en kan mij hierdoor niet verbeteren.

als het echt een erkend diploma zou zijn dan zou je toch ook op de hoogte gesteld moeten worden door het DUO die regelt toch de examens en die doen er geen 5 weken over om je examen na te kijken hoor en je dan vervolgens met een mailtje afwimpelen met u bent gezakt en verder geen toelichtingen.


als je het mij vraagt 1 grote oplichters praktijk je hebt hier geen moer aan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
6.0

Haarknippen

Ik ben nu ongeveer op de helft van mijn cursus haarknippen.
Ik ben niet heel erg tevreden over de kwaliteit van deze cursus. De taal is vrij onduidelijk (veel overbodige woorden en komma's) en de vragen die je als huiswerk in moet sturen zijn vaak niet volledig terug te vinden in de les. Als je moet knippen is vaak heel omslachtig en onduidelijk beschreven wat je precies moet doen, er staan wel foto's bij, maar deze laten ook niet altijd precies zien wat nou de bedoeling is. Ook wordt je niet beoordeeld op het geknipte kapsel, maar op de antwoorden die je op huiswerk vragen geeft. Of je uiteindelijk goed kunt knippen is dus maar de vraag.
Mijn advies: kies een cursus waar je ook in de praktijk begeleiding krijgt en vragen kunt stellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

vos op Januari 16, 2015

Van foto's leren haar knippen? Je weet dat het een schriftelijke cursus is en dan kan je dat verwachten. Roc opleiding lijkt voor kapper/kapster lijkt mij logischer dan een schriftelijke cursus.

Aafke op Januari 17, 2015

Ja dat weet ik. Maar bij een schriftelijke cursus verwacht je wel dat de taal op zijn minst fatsoenlijk en begrijpbaar is en dat is hier niet het geval.
Dat je er niet perfect van leert knippen snap ik. Ik deed het ook om de basis een beetje te leren en te kijken of ik het leuk vond om te doen.

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8

Zijn er mensen die een cursus vmbo Nederlands bij Laudius volgen? Ervaringen?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima cursus, reeds medische terminologie gedaan en nu bezig met medisch secretaresse. Aangezien ik HBO-medisch analist ben is het niveau voor mij doen wat 'lager'. Maar ik beschouw het meer als een opfriscursus en goed een diploma/getuigschrift is nooit weg ik beschouw het cursusgeld zeker niet als weggegooid. Verder ben ik tevreden over de service van Laudius.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.7
Bestellen 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Prima cursus, voor hele lage prijs. Gekozen voor een download daarom bij levering niets ingevuld.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Cursus Schuldhulpverlening, erg goed, materiaal is direct te downloaden, maar heb ook de papieren versie erbij besteld. Goed te doen qua niveau, prima begeleiding. Aanrader dus

Was deze beoordeling nuttig? 

Annemarie op Augustus 04, 2014

Hallo,

Zelf wil ik ook de cursus schuldhulpverlening gaan doen. Maar nu vraag ik mij af waar je na afronden van de cursus terecht kan. Kan je voor jezelf aan het werk of via gemeenten? Ik kan daar ook geen informatie over vinden in de informatie van Laudius. Bij budgetcoach staat wel dat je ook instructie krijgt over het opzetten van een zelfstandige onderneming. Hoe zit dit bij de schuldhulpverlening?
En is de studie te doen? Hoe zit het qua niveau?

Groeten, Annemarie

Henk op Januari 08, 2015

Hallo Annemarie,
Ik heb deze cursus niet gedaan, wel ergens anders een andere enkele jaren geleden. De normale schuldhulpverlening wordt uitgevoerd door gemeentes, of aan gemeentes gelieerde instellingen, en ook gefinancierd door de gemeentes, want mensen die schuldhulpverlening nodig hebben hebben immers geen cent te makken. Sinds enkele jaren wordt er enorm bezuinigd door de gemeentes, en daarmee ook op de afdelingen die betrekking hebben op de schuldhulpverlening, en er zijn veel (vaste) arbeidsplaatsen verloren gegaan. Bij drukte wordt er personeel ingehuurd van externe bureaus (bv. Maandag), een soort uitzendbureaus voor personeel op dergelijk gebied (zoals schuldhulpverleners, klantmanager, werkcoaches, e.d.). Om hiervoor in aanmerking te komen is mijn ervaring dat vaak wordt gevraagd naar het HBO-diploma SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening).
Over de kwaliteit van deze cursus kan ik dus niet oordelen, maar los daarvan is het moeilijk werk op dit gebied te vinden.
Succes.

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Sorry hoor, maar Laudius bestaat uit aantal mensen die uit NHA is gestapt en bestaat hooguit paar jaar, zeker niet 40 jaar, onzin dus

Was deze beoordeling nuttig? 

Judith op Juni 09, 2014

Het is mij geheel onduidelijk waarom het al dan niet vermelden van de juiste oprichtingsdatum een slechte beoordeling opleverd als het gaat om levering, kwaliteit, service, prijs enz.

Stancy op Juni 12, 2014

Echt he?
Je hebt altijd mensen, die het niet snappen. Schrijf je ervaring en laat het aan ons over of wij met een bedrijf die lechts 3 jaar bestaat in zee willen gaan of niet !

Team ReviewSpot op Juli 22, 2014

We hebben deze rating (beoordeling in cijfers) daarom laten vervallen.

Met vriendelijke groet,

Team ReviewSpot

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0

Ik wil graag de cursus Wedding Planner gaan doen bij Laudius.

Hebben mensen hier al ervaring mee? Is het echt waard?

Ik ben afgestudeerd voor HotelManagement. Tegenwoordig is het erg moeilijk een baan te vinden in de hotelbranche, waardoor ik graag mijzelf wil onderscheiden door een goede erkende cursus te gaan volgen.

Alvast bedankt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Gladys op Juni 09, 2014

Ik heb deze cursus gevolgd maar heeft niet veel nut gehad wamt het diploma word niet eens erkend.Dus toch spijt van drxtoch niet erg goedkope kostprijs.Heb er dan wel iets van opgestiken maar kan er niet veel mee zonder deftig diploma.Voel me een beetje opgelicht....

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0

Ik zit er over te denken om de cursus Kindercoach te gaan volgen.
Omdat de recensies niet allemaal even goed zijn twijfel ik toch.
Zijn er nog meer ervaringen over de cursus kindercoach?

Toevoegen media
Was deze beoordeling nuttig? 

Jessica op April 14, 2014

Hallo Linda,

Ik overweeg dezelfde opleiding. Heb jij al antwoord op je vraag en misschien wat ervaring?

Linda op April 14, 2014

Hoi Jessica,

Ik heb helaas nog geen reacties ontvangen. Ik wil in september gaan starten en hoop voor de tijd wat wijzer te worden. Het lijkt mij erg leuk en de prijs staat mij ook aan. Maar kwaliteit is natuurlijk minstens zo belangrijk dus hopen op een reactie. Wanneer zou jij willen starten?

Groet Linda

Henny op Juli 11, 2014

Ik zou ook in sept willen starten met deze opleiding maar twijfel pok nog tussen deze of toch bij civas, lastige keus vind ik. Ook nti bied het aan zag ik, maar veel duurder... Tja wat is wijs....

Linda op September 20, 2014

Ik heb toch gekozen om de opleiding via NHA te volgen. Hier ben ik al aan begonnen en is prima met goede feedback van een kindercoach. Deze opleiding is aangesloten bij de onderwijsbond en dat vind ik belangrijk. Succes!

Kicky op Januari 30, 2015

Hallo Jessica, Henny en Juliette,

Ik zag dat jullie ook enige tijd geleden interesse hebben getoond in de opleiding tot kindercoach. Hebben jullie inmiddels al een keuze gemaakt en hoe bevalt het jullie? Ik ben ook nog steeds aan het twijfelen tussen de verschillende aanbieders.

Juliette op Januari 30, 2015

Hallo Linda, Jessica en Henny,

Ik ben deze cursus ook aan het overwegen. Hebben jullie al een beslissing genomen ? Zo ja, welke beslissing is het geworden. Ik twijfel nl. ook nog een beetje omdat deze cursus bij Laudius zoveel goedkoper is dan de andere aanbieders.

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
5.8

Hallo,
Is er iemand die ervaring heeft met de cursus cateraar/catering?
Ik heb interesse in de cursus maar eerst zou ik graag ervaringen van andere mensen willen weten.
Alvast bedankt!

Toevoegen media
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik wilde graag voor mezelf beginnen en life coach leek me wel wat. Omdat ik nog werk was een thuisstudie het gemakkelijkst in te passen. En daarom heb ik deze cursus bij verschillende instituten besteld. Uiteindelijk heb ik die van Laudius gekozen. Ik vond de cursus van Laudius interessanter. Over de persoonlijke begeleiding ben ik ok erg tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Mirjam den Braven op Januari 04, 2015

Hallo ik wilde ook graag deze cursus doen . Mijn vraag is dan ook kun je met dit diploma je aansluiten bij een beroepsvereniging? Wat zijn jou ervaringen hiermee Jantine? En ku je hiermee je eigen praktijk starten of heb je niks aan dit i stituut diploma?

Ellen op Januari 09, 2015

Ik heb zojuist de 1e module van deze cursus afgerond. Ook via Groupon aangeschaft. Ik heb al redelijk wat over coaching gehad bij mijn HBO-V opleiding, maar wilde graag alles goed op een rijtje krijgen. Ik vind de cursus erg compleet. De theorie is duidelijk beschreven. Ik ben er wel enthousiast over.
Ik weet niet of het diploma aansluiting bij een beroepsvereniging mogelijk maakt. Life coach is echter een vrij beroep. Aansluiting is dus niet per se nodig om een eigen praktijk te kunnen beginnen. Je kan dus zeker hiermee aan de slag als zelfstandige.
Groetjes,
Ellen

rina.de jong op Januari 10, 2015

Beste Jantine en Mirjam,
Ik ben ook geïnteresseerd in de cursus lifecoach die nu voordelig aangeboden wordt bij Groupon.
Aangezien ik geen grote beurs heb en helaas werkeloos ben, wil ik weten of de cursus het waard is,het diploma aansluit bij de beroepsvereniging en het mogelijk is met de opgedane kennis zzp er te worden.
Kunnen jullie mij met spoed een antwoord geven en wat jullie ervaring is.
Alvast bedankt .
Vr.gr. Rina de Jong

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik doe de cursus sportmanagement van laudius. Moet zeggen dat ik wel lang getwijfeld heb om in te schrijven, maar uiteindelijk toch gedaan. Vond de prijs zo laag dat ik er mijn twijfels bij had. Maar heb nu meer dan de helft gedaan en ben heel blij dat ik gestart ben. Kan er eigenlijk niets slechts over bedenken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik ben dit jaar een cursus gestart nagelstyling.
Je krijgt eerst de papieren binnen en dan kan je nog bedenken of je het wel echt wilt doen.
Na twee weken krijg je ook het starterspakket binnen en veel dat je krijgt.
Duidelijke foto's zijn er verwerkt en duidelijke uitleg.
Snelle antwoord met lerares echt super.
Ik heb er geen spijt van dat ik het begonnen ben.
Goeie prijs en kwaliteit service is perfect geen klachten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Nancy op Juni 23, 2014

Ik heb de cursus Nagelstyliste en eigen beauty salon in 3maand afgewerkt
was echt een goede ervaring heb mijn diploma en getuigschrift behaald , nagelstyliste is enkel geen erkend beroep
maar ik ben als zelfstandige nagestyliste in bijberoep van start kunnen gaan ,

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

Hoewel ik de cursus Budgetcoach inhoudelijk waardeerde, ben ik zeer ontevreden over de service, of eigenlijk het gebrek er aan, bij Laudius.
Ik heb mij opgegeven voor een examen in oktober, en kreeg per mail door dat ik deze opgezonden zou krijgen. Helaas bleek dat niet te gebeuren, dus half oktober nagebeld. Drie dagen later kreeg ik eindelijk het examen binnen. Nog maar 10 dagen om het te maken!! 75% van het examen ging over vakinhoudelijke vragen, de rest over een ondernemingsplan. Nou lijkt mij dat een heel andere opleiding, maar goed ik heb braaf (versneld) mijn huiswerk gemaakt van de lessen die ik eerst wilde overslaan. Ik was namelijk niet van plan om snel voor mijzelf te beginnen, het ging mij het vak Budgetcoach. Nachten doorgewerkt om alles af te hebben voor de deadline, die ik vanwege de vertraagde zending van het examen, extra snel moest doen.

Vervolgens blijk ik een 5 te hebben gekregen omdat ik 25% van het examen, gaande over het ondernemingsplan, niet voldoende zou hebben gemaakt. Vervolgens heb ik inzage gevraagd in de uitwerkingen, omdat ik de overtuiging heb dat ik 75& van het examen goed heb afgelegd.

Nu wordt ik heel onvriendelijk behandeld door Laudius. Ik mag geen inzage, alleen als ik naar het kantoor van Venlo kom voor een afspraak!! Nouja zeg, ik woon in Purmerend, dat ligt in het Noorden van Noordholland!! En werk fulltime, dus niet echt een service.

Nu wederom gevraagd om mij schriftelijk inzage te geven, en wel binnen een week! Ben zeer benieuwd, hier klopt namelijk iets echt niet. En ik laat het er niet bij zitten!!

Heeft iemand nog meer van deze ervaringen met Laudius??

Grtz
Brigitte

Was deze beoordeling nuttig? 

Brigitte op November 09, 2013

Nee, het is niet gebruikelijk bij onderwijs op afstand.
Juist omdat dan de locaties te ver zijn voor en je dat redelijkerwijs dus niet kunt verlangen van een student.
Ik ga ervan uit dat er een oplossing komt, want dit is absoluut iets waar ik mij in ga vastbijten. Zowel het feit dat je 75% van het examen goed afleggen niet betekent dat je een voldoende krijgt, als het moeizaam inzien van de examens.
Laudius houdt er "natte vingerwerkbeoordelingen" op na, en geeft niet op haar examens aan dat het ene onderdeel hoger scoort dan het andere. Deze informatie hoor je wel te krijgen. En Laudius vergelijken met een universtiteit is niet één, maar twee bruggen te ver. Van een universiteit/hbo kan ik mij de eisen voorstellen, maar niet van een thuisstudieclubje als Laudius.

Toch dank voor je info.

Brigitte

Brigitte op November 09, 2013

Ohja: En nee, als je een heel ondernemingsplan moet schrijven zijn 10 dagen niet lang genoeg, ook al heb je wel al je huiswerk gemaakt. Tenzij er van te voren wordt aangegeven dat je dat moet doen, maar dat is niet zo. Er wordt juist gezegd dat je huiswerkopdrachten ingebracht kunnen worden in je examen. Nou die had ik allemaal. En die waren inhoudelijk grotendeel goed, maar stonden niet in een gewenst sjabloon.. Let op he, ik heb opdracht A t/m C helemaal goed en van D dus zeker de helft goed. Dat kan nooit resulteren in een 5!

Groet
Brigitte

Brigitte Wendelgelst op November 10, 2013

Beste Drenth,
Ja, precies, dat is nou juist mijn punt. Ik vind dat,wanneer het ene onderdeel zwaarder wordt beoordeeld dan het andere dit duidelijk aangegeven dient te worden op een examen. Dit is dus niet gebeurd. Laudius geeft in haar studie aan dat de laatste 5(van de 24) lessen gaan over het starten van je eigen budgetcoach- praktijk.Dit om je voor te bereiden op een eventueel ondernemingschap. Dat vond ik goed, nuttig en leuk. Als je voor jezelf wilt beginnen. Maar dat juist het onderdeel van het examen dat het zwaarst wordt beoordeeld over deze 5 hoofdstukken gaat, vind ik disproportioneel. Je doet een cursus Budgetcoach, niet een cursus "start je eigen bedrijf"....! En dat men mij dan ook nog verplicht naar Venlo te komen om mijn examen in te zien vind ik meer dan klantonvriendelijk, ik vind het onbehoorlijk. Het lijkt er op dat Laudius de discussie met mij niet aandurft en op deze manier probeert mijn kritiek te ontwijken. De vraag rijst bij mij dan ook op of dit niet een manier is om een discutabele, en wellicht onrechtvaardige, manier van het beoordelen van examens voor de cursist verstopt te houden.

Gladys op Juni 09, 2014

Beste Brigitte,voor alle BS en uitvluchten van Laudius die u aanhaalt is slechts 1 verklaring: Geen enkel zogezegd dilploma is erkend of ook maar iets waard...Dus jebent net als ik in de zak gezet.En ik heb nog wel 2 cursus besteld en doorlopen.Wat me im en bij de 600 euro kost.Maar dat hoor je allemaal pas achtetaf...

Drenth op Juni 09, 2014

Hoi,

Je hebt bij laudius altijd 10 dagen de tijd voor een examen (lijkt mij ook meer dan voldoende, als je het vak bestudeerd hebt). Verder wil ik je gerust stellen over een inzage, dat is altijd normaal bij onderwijsinstituten dat dit op locatie gebeurd, zelf bij hbo en universiteitsonderwijs. Ik studeer zelf aan de universiteit en ik moet altijd naar locatie komen om dan het examen in te zien. Ik kan mij echter wel voorstellen dat dit erg vervelend is als je ver weg woont. Hopelijk vindt je snel een oplossing.

Groetjes

Drenth op Juni 09, 2014

Hoi Brigitte,

De laatste opmerking m.b.t. de vergelijking universiteit, thuisstudieclubje laudius deed ik meer om aan te geven dat in alle lagen van onderwijs je naar locatie toe moet. Ik heb bij wel meer 'thuisstudieclubjes' naar locatie gemoeten voor een inzage. Voor mij dus niks vreemds. Of je het hier mee eens bent is dan natuurlijk weer heel wat anders, ik kan mij voorstellen dat je dit irritant vindt, voornamelijk omdat het dus afstandsonderwijs is en je dan voor een inzage op locatie moet verschijnen.

Drenth op Juni 09, 2014

Hoi Brigitte,

Ik heb geen ervaring met cursus budgetcoach. Bij mijn cursussen mocht ik absoluut geen huiswerkopdrachten inbrengen of teksten erin verwerken die uit de stof/huiswerkopdrachten afkomstig waren. Dit verschilt dus per cursus blijkbaar. Zoals je het voorschets is er dan iets verkeerd gegaan m.b.t. de puntentelling.

Christa op Januari 04, 2015

Volgens mij is Drenth van Landius!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Twee weken geleden de cursus budget coach besteld en meteen online afgerekend. Is echt een aanrader, je krijgt een email met een login en je kunt meteen beginnen omdat je het cursusmateriaal kunt downloaden. Inhoudelijk sterke cursus, huiswerk wordt snel nagekeken, kortom gewoon heel goed. Prijstechnisch ook zeer interessant

Toevoegen media
Was deze beoordeling nuttig? 

Boukje op Augustus 27, 2014

Hallo Ruben,

Ik ben ook van plan om deze cursus te gaan volgen. Klopt het dat het bij het examen veel over "je eigen zaak beginnen" gaat? Ik wil namelijk de stof goed onder de knie krijgen en ik hoef geen eigen zaak hiermee te beginnen. En in hoe zo'n tijd heb je het afgerond? En ontvang je bij digitaal ook een erkend diploma/certificaat?
Alvast bedankt voor je antwoord.

Groetjes Boukje

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb ongeveer twee weken geleden de cursus moderne bedrijfsadministratie binnen gekregen ik moet zeggen het ziet er heel netjes uit en tot nu toe heb ik over het lesmateriaal nog geen klachten.
Alleen is het probleem dat ik geen contact krijg met mijn docent ik heb geprobeerd hem te mailen maar krijg geen respons.
Nu heb ik de klanten service zelf gemaild en ook hierop nog steeds geen respons, er staat namelijk in het de papieren die ik heb ontvangen dat er een document bij moet zitten waar de persoonlijke gegevens van mijn docent in staan maar die heb ik dus niet.
Heeft iemand ook problemen met het contact met zijn docent ??

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
7.0

Ik heb dus de cursus nagelstyling besteld en mijn starters paket zou normaal gezien gelverd zijn zo een dikke week geleden. Toen ik dat nog altijd niet had belde ik naar hun nummer dat op de website staat en die vrouw zei tegen het einde van deze week of begin volgende week. vandaag nog altijd niet in de brievenbus en ik belde trg en altijd het zelfde excuus dat de leverancier nog niet geleverd heeft.......

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helemaal eens met onderstaande review! Los daarvan blijkt dat er achteraf, indien het geld wel terug gestort zou worden als je een kwalitatieve reden zou hebben, ook nog eens 19.50 aan administratie kosten wordt ingehouden.. Hoe dan ook ben je dus geld kwijt als je niet tevreden bent. Sowieso 19.50 en waarschijnlijk je hele cursusbedrag..

Was deze beoordeling nuttig? 

Drenth op November 09, 2013

Ook hier heb ik zelf geen problemen mee gehad. Ik heb een cursus besteld (nadat ik een cursus afgerond heb bij hun) en ik hoefde helemaal geen administratiekosten te betalen, zelfs niet eens verzendkosten. Ik heb dit ook in september 2013 gedaan. Heel apart.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Er staat dat je een cursus 14 dagen vrijblijvend kunt proberen, maar dat is niet waar. Je kunt alleen je cursusgeld terugkrijgen als er iets mankeert aan de kwaliteit van de cursus. Ik vond de cursus was veel te ingewikkeld om te volgen. Misleiding dus. Als het geld binnen is doen ze niets meer. Geen service dus.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sophie op Januari 17, 2014

Je cursusgeld krijg je wel terug, ik heb dit vanmiddag nav jouw bericht nagevraagd. Alleen wanneer je kiest voor de download niet, dan krijg je alleen al je geld terug met een goede reden (en dan bedoelen ze fouten in de lesstof). Ik vond dat eerst raar, maar toen ze aan de telefoon zeiden dat ze dit wel zo moesten doen want je hebt de cursus immers al in je bezit.. Anders kun je de cursus bestellen, betalen, downloaden en dan geld terugvragen, maar de cursus blijft in je bezit want hij is gedownload. Ja, dat is ook wel wel gek inderdaad dus die regel snap ik. Maar wanneer je gewoon de papierenversie besteld mag je de cursus binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. Dus ik heb de papieren cursus besteld, ik ben benieuwd!

Harry op Maart 04, 2014

Ja leuk en je hebt ook de optie om te downloaden EN een papieren versie. Hoe lossen ze het dan op, dan krijg je weer niks terug? Bovendien zou je een boek ook nog gewoon kunnen kopiëren, dan heb je ook de lesstof nog in je bezit.. Maw. ze moeten gewoon geld teruggeven als je niet tevreden bent.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Cursus: alles over honden.
Mooie cursus,ben erg tevreden en voor een lage prijs!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Basiskennis boekhouden, boek vol met fouten. Fouten gecopieerd en opgestuurd nooit meer iets van gehoord. Basiskennis calculatie, boek komt totaal niet overeen met wat er op het examen bij Stibex gevraagd wordt. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, van Stibex naar Laudius. Kortom, totaal niet tevreden over Laudius en ook niet over Stibex, ik ga voortaan weer gewoon bij LOI mijn cursus aanvragen!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

amanda op September 16, 2013

Ik ben pas met deze cursus begonnen en heb de spelfouten ook al gezien. Zelfs een uitleg klopte niet helemaal. Erg jammer dat de docent zo lang over het nakijken doet, zo kan je dus helemaal niet studeren in je eigen tempo.

Diana op September 26, 2013

Na verschillende keren heen gebeld, vandaag weer gebeld met Laudius.Deze aardige mevrouw die uit zou zoeken of de lesstof bkc i.d.d. wel of niet goed aansluit met het nieuwe examen 2013 zegt dat een schaduwauteur de stof heeft controleert en volgens de richtlijnen van de acciociatie heeft goedkeurt. Mijn bevinding is dat Laudius niet op tijd was met het aanpassen van de stof, want het lesmateriaal is per 1 april 2013 pas aangepast aan de nieuwe eisen van het examen. Dat ik door deze kwestie mijn examen niet heb gehaald is niet aantoonbaar volgens deze mevrouw.
Deze mevrouw zegt ook dat Laudius over bkc verder geen klachten heeft gehad, waarop ik zei dat er wel degelijk klachten waren op revieuwspot, en dat er ook mensen zijn die zakken en die niet weten dat het komt door de verouderde lesstof en het aan zich zelf wijten en misschien wel helemaal afhaken.In een eerder gesprek (24-09) heeft deze mevrouw toegezegd (omdat het voor mij toch vervelend is) dat ik de vernieuwde cursus bkc op gestuurd krijg. Ik heb zelf voorgesteld een compensatie te krijgen omdat het hele verhaal toch niet klopt, ik heb zelf voorgesteld om mijn geld terug te krijgen van de cursus bkc of de nieuwe versie van de cursus bkc zoals we al hadden afgesproken opgestuurd te krijgen, en verder de nieuwe cursus PDB gratis met huiswerkbegeleiding te ontvangen. Daar ging ze mee akkoord (wel de digitale versie).De vernieuwde cursus bkc zou inmiddels onderweg zijn en als het goed is krijg ik digitale cursus PDB per mail. Ondanks alles ben ik voorlopig tevreden hoe het is afgehandeld, maar ik vind wel dat ik er zelf vel voor heb moeten doen. Ik zal nog laten weten hoe mijn verdere bevindingen zijn. Wordt vervolgd....

Diana op September 26, 2013

Ik heb deze cursus ook gevolg en het examen kwam i.d.d. niet overeen met de lesstof. Per 01-01-2013 zijn de exameneisen bkc aangepast maar je verwacht dan ook dat de lesstof hier aan voldoet.Ik heb op 16-09 met de klantenservice van laudius gebeld en uitgelegd dat ik half febr deze cursus heb ontvangen en begin juli examen heb gedaan en dat de lesstof (vooral exel gedeelte) niet overeen kwam met het examen.
Het zou worden uitgezocht en ik zou worden terug gebeld hierover.De mevrouw die ik hierover sprak zei dat ze niet kon beloven dat ik diezelfde dag terug gebeld zou worden. Vandaag heb ik na niets meer te horen zelf weer terug gebeld,en ik kreeg te horen dat ze nog bezig zijn met het uit te zoeken.
Ik zelf ben er gisteren achter gekomen dat de cursus inmiddels wel is aangepast, door op de inhoudsopgave van deze cursus te klikken, daarin staan de onderdelen die miste nu wel.En nu staat op de site dat ze worden erkend door de accociatie,en toen ik examen deed volgens mij nog niet, want toen ik voor mijn examen aanvraag moest invullen bij welk instituut ik de studie heb gevolgd stond laudius er niet bij en moest ik bij overig zelf de naam invullen.
Ze zijn nu ook iso gecertificeerd en dat was volgens mij toen ik de cursus ontving ook niet.Ik vermoed dat de cursus niet op tijd op to date was.Ik hoop dat ze deze fout gaan erkennen, want ik wil graag verder en opnieuw examen doen, dit keer met de goede stof.We wachten af...

Amanda op September 26, 2013

Ik moet mijn eerdere reactie even bijwerken. Ben nu bij les 9 en moet zeggen dat het huiswerk erg snel wordt nagekeken, soms al dezelfde dag. Als ik wat fout heb krijg ik een goede uitleg.
Momenteel heb ik alleen maar goede ervaringen.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
1.0

Via Laudius had ik een cursus aangevraagd om een vreemde taal te leren. De toegestuurde cursus leek oke, een beetje onduidelijk qua lettertype maar verder geen opmerkingen. Hetgene het echte probleem was, was dat de CD-rom helemaal niet overeenkwam met de cursus. Na dit te melden, kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Maar deze was exact dezelfde! Nadien kreeg ik bericht dat er een fout was bij de uitgeverij en het op z'n minst enkele maanden kon duren tot de juiste cursus klaar was die klopte met de CD. Als je snel een taal onder de knie moet krijgen is dit niet mogelijk om te wachten. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug, maar het contact om alles retour te sturen verliep behoorlijk stroef en ik kreeg steeds later een kort antwoord terug. Zeer jammer van de verloren tijd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Mei 13, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Management consultant zou een cursus van 9 maanden moeten zijn. Het is een cursus van 6 hoofdstukken met 30 huiswerkvragen, waar je met een studietempo van 1 uur per dag binnen een maand doorheen bent.
Deze cursus is zijn geld absoluut niet waard en klachten worden afgehandeld met standaard briefjes.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hans op April 16, 2013

Misschien een beetje onder je niveau? Mijn tip: zoek het hogerop.

Johan op April 19, 2013

Hans,

Het gaat erom dat Laudius pretendeert dat deze cursus 9 maanden zou moeten duren, maar zoals aangegeven was ik binnen een maand klaar. Klagen bij Laudius helpt niet, want ze reageren nergens op. Dus een hoop geld weggegooid voor een prutcursus.

Johan op April 25, 2013

Herstel deze review, Laudius heeft gereageerd, en hoe !!
Er is een heel mooi aanbod gedaan, de cursus en de tekst op de site worden nog eens goed bekeken !
Hulde aan Laudius voor deze reactie !!

Reviewspot.nl op April 26, 2013

Beste Johan,

Wij kunnen uw rapportcijfer voor Laudius aanpassen. Welk cijfer (op een schaal van 1 tot 10) zou u Laudius willen geven geven na deze ervaring?

Met vriendelijke groet,

Team Reviewspot.nl

Johan op Mei 06, 2013

7,5

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Wat niet duidelijk vermeld werd op de website is dat deze studie duidelijk gericht is op ZZP'ers. In bijna elke les komt een huiswerkopdracht voor waarbij je een stukje moet schrijven over of voor je eigen bedrijf. Als je geen eigen bedrijf hebt is dit dus superirritant, want dan moet je maar dingen gaan verzinnen. En dan vind ik eigenlijk niet kunnen bij een goede thuisstudie.

Daarnaast duurt het heel lang voordat je het ingezonden huiswerk terugkrijgt. Laudius zelf zegt op de website: "tuderen op je eigen tempo". Maar dat is absoluut niet aan de orde. Na een mailwisseling met de klantenservice kwam ik erachter dat een docent 10 werkdagen heeft om één les na te kijken (twee weken dus). Maar zelfs daar houden ze zich niet aan.
Een volgende mail, wanneer ik mijn nagekeken huiswerk dan kon verwachten, leidde tot helemaal geen reactie.

Deze cursus telt 28 lessen, en ik begin zometeen aan les 20. Ik dacht deze cursus mooi te kunnen doen in de twee maanden dat ik vrij ben. Nou vergeet het maar, niet met Laudius. Ik heb nog helemaal niets gehoord van de docent.

En dat kost je dan bijna 600 euro. Knap geregeld van Laudius is natuurlijk dat met al dat wachten op de docent de 14 dagen op proef voorbij zijn en ik wel kan fluiten naar mijn geld, zelfs als ik het terug zou sturen.

Ik heb veel betere ervaringen met Studieplan en met LOI, dus ik raad iedereen aan om vooral NIET met Laudius in zee te gaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Brigitte Wendelgelst op November 10, 2013

Ja, dit is heel herkenbaar. Ik heb een soort gelijke ervaring.
Zie mijn review hierboven!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Super blij met mijn cursus nagelstyling! De cursus is mij heel goed bevallen en de organisatie ook. Heb lang getwijfeld waar ik een thuisstudie moest volgen, zeker omdat ik Laudius niet echt kende. Maar ben er achteraf zeker tevreden mee. Gewoon goed materiaal en fijne contacten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

Hoi,

Ik heb de opleiding/ cursus makelaar/ taxateur bij studiewereld Laudius gevolgd en ik ben daar erg over te spreken. Een en ander was goed geregeld en door middel van het lesmateriaal en de vragen die je kunt stellen kun je echt veel stof oppikken.

Over de andere cursussen heb ik geen informatie maar de mensen die ik ken en die een cursus gedaan hebben zijn tevreden. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn review. Vragen kun je gewoon stellen.

Groet Cees

Was deze beoordeling nuttig? 

Twan op April 26, 2013

Ik wil ook graag de cursus Makelaar/Taxateur gaan volgen, kan je me iets vertellen over de studie belasing. En heb je de exames met succes af kunnen ronden ?

Vr.Gr. Twan

Jolanda op Juni 18, 2014

Beste Twan,
Ben je de cursus Makelaar/Taxateur gaan volgen? Wat zijn je ervaringen? Sluit de lesstof goed aan op de examens?
Groet,
Jolanda

Reageer op deze review

Algemene informatie

scroll back to top

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en reviews van die grote gsm shop maar eens of ontdek of hollandsnieuwe betrouwbaar is. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals mango online shop, wehkamp of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of  redcoon lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.