Laudius

 
6.8 (29)
www.laudius.nl

LAUDIUS is bekend van haar kwalitatieve thuisstudies. Studiewereld Laudius wordt ook wel kortweg Laudius genoemd. Laudius bestaat al meer dan 40 jaar. De kosten van een thuisstudie van de opleider zijn vaak vele malen lager als bij andere aanbieders. Voordat je een thuisstudie doet is het raadzaam de Laudius ervaringen en reviews te bekijken. Denk jij erover om een thuisstudie of thuis een opleiding te volgen en dat tegen lage kosten? Denk dan zeker eens aan de goedkope thuisstudies van Studiewereld Laudius! Schrijf je nu in en profiteer...

Bekende thuisstudies van Laudius Studiewereld:

  • Nagelstyling
  • Eigen zaak starten
  • Makelaar Taxateur

Heeft u ervaring met het opeldingsinstituut? Deel uw mening en help anderen bij het maken van de juiste keuze.

Laudius ervaringen

Jaap over Laudius: "Na het vergelijken van de aanbieders ben ik voor Laudius gegaan. Daar heb ik geen spijt van. De begeleiding is erg goed (ben nog bezig). De digitale leeromgeving is recent vernieuwd, erg gebruiksvriendelijk, voorheen wat minder. Aan de cursus zelf beleef ik veel plezier en is erg interessant. Zeker..."

I Hekkert over Laudius: "Goede en interessante opleiding. Wel jammer dat je lang moet wachten als je een vraag hebt en op de beoordeling van je ingezonden huiswerk. Weet alleen niet of het een erkend diploma is wat je kunt behalen. Iemand hier een antwoord op?..."

29 reviews voor Laudius

 
(9)
 
(7)
 
(9)
 
(5)
 
(4)
Gemiddelde beoordeling 
 
6.8
 
7.4  (29)
 
7.1  (28)
 
5.9  (29)
 
6.6  (29)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Budgetcoach review!

Na het vergelijken van de aanbieders ben ik voor Laudius gegaan. Daar heb ik geen spijt van. De begeleiding is erg goed (ben nog bezig). De digitale leeromgeving is recent vernieuwd, erg gebruiksvriendelijk, voorheen wat minder.

Aan de cursus zelf beleef ik veel plezier en is erg interessant. Zeker waar voor je geld.

Erg tevreden dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

gemiste kans

Zeer gebruiksonvriendelijk intranet waarin je met Laudius communiceerd, je huiswerk inlevert, vragen stel ed. Is er duidelijk op gemaakt om zo min mogelijk werk te hebben aan studenten. Dat bederft het studieplezier ernstig.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Medewerker personeelszaken

Hallo,

Ik ben geïnteresseerd in de cursus medewerker personeelszaken. Heeft iemand ervaring met deze cursus? En hoe zit het nou precies met het diploma, dat begrijp ik niet helemaal, het examen moet je, als ik goed begrijp weer ergens anders afleggen? En na het afleggen van dat examen heb je dan een erkend diploma?
Alvast bedankt!

Was deze beoordeling nuttig? 

Frits op Januari 11, 2016

Bovendien de nodige fouten en veroudering in de lesstof. Docent doet dan alsof jij het toch niet kunt begrijpen.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Life Coach

Goede en interessante opleiding. Wel jammer dat je lang moet wachten als je een vraag hebt en op de beoordeling van je ingezonden huiswerk. Weet alleen niet of het een erkend diploma is wat je kunt behalen. Iemand hier een antwoord op?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

slechte opleidingen

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Was deze beoordeling nuttig? 

kelly op Augustus 04, 2015

Mag ik vragen welke opleiding u gevolgd hebt?

Diana op September 04, 2015

Misschien antwoorden fout gerekend omdat ze niet te ontcijferen waren? Uw recensie is erg onduidelijk mogelijk was uw examen dit ook?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Cursus Spaans voor Beginners Laudius

Ik ben een cursus Spaans voor beginners gaan doen bij Laudius, omdat ik graag een tweede wereldtaal wil leren naar Engels. Ik zocht een goedkoper alternatief voor instellingen als de LOI. Deze vond ik op Internet bij Laudius tegen een fractie van de prijs. Dat moet gezegd. Maar wat ik ook kwijt wil is het volgende: In mijn hele leven ben ik nog nooit zulk slecht lesmateriaal tegengekomen. De cursus zit van A tot Z propvol met taalfouten. Zowel het Nederlands, met hier en daar een Duits woord zomaar tussendoor, als het Spaans, waarvoor ik de cursus ben begonnen, barst van de typefouten. Ik twijfel aan ieder woord dat ik tegenkom. Accenten die verkeerd geplaatst zijn, gegoochel met leestekens en totaal uit de lucht gegrepen vertalingen. Een tip voor anderen: laat deze cursus links liggen en kies voor kwaliteit. Dan maar wat duurder. Zelfs de gratis cursussen Spaans op YouTube zijn een goed alternatief. Neem Hablo español, een leuke Duits-Spaanse cursus van de Teleac van onze oosterburen. Zeer gedegen uitleg, laagdrempelig en toch van hoog niveau en nog leuk ook. De cursus wordt bijna ieder jaar herhaald op de Duitse televisie. En met reden!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Grafische vormgeving

De opleiding grafische vormgeving van Laudius is prima!
Gezien de korte lijnen binnen de organisatie leer je altijd over de nieuwste mogelijkheden van Photoshop, Illustrator en Indesign. De leraar heeft passie voor zijn vak en is praktijk gericht.
Ik ben erg tevreden over deze cursus!

Was deze beoordeling nuttig? 

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Reageer op deze review

Start je eigen beautysalon

Hallo!

Ik start binnen enkele dagen aan een opleiding nagelstyliste en denk er aan om mijn eigen salon uit te bouwen.
Ik ben dan ook aan het twijfelen om de cursus Start je eigen beautysalon van Laudius te kopen.
Is er iemand die deze cursus aan het volgen is of net afgerond heeft om mij een inkijk te kunnen geven? In hoeverre was deze cursus nuttig?

Alvast bedankt iedereen!!

Groetjes, Davina

Was deze beoordeling nuttig? 

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Reageer op deze review

wat te doen

hallo,
mijn vraag was wat kun je later met deze opleiding? is het een echt erkend diploma waar je als nagelstyliste ook werkelijk wat aan hebt?

Was deze beoordeling nuttig? 

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
5.0

voedingsdeskundige

Beste lezers,
ik ben van plan de cursus voedingsdeskundige te gaan volgen maar twijfel nog.
wie heeft deze cursus afgerond of is er nog mee bezig, ik zou graag jullie mening willen weten.
groet,
Wilhelmina
ps. de beoordeling is nvt

Was deze beoordeling nuttig? 

Peter op Februari 27, 2015

Als je een vraag stelt, waarom vul je dan overal 5 sterren in? Geen beoordeling is ook een optie...

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

gewichtsconsulent

Ben heel blij met mijn opleiding bij Laudius. Voor de prijs wat ik betaal voor een cursus met docent die ook nog BGN erkend is heb ik zeker niet te klagen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marjolijn op Mei 08, 2015

Ik heb me bijna door module 1 geworsteld. Ik vind het erg scheikundig weergegeven, waar ik vroeger al erg veel moeite mee had. Ik begrijp dat je de terminologie moet hebben gehoord, maar ik denk niet dat een klant straks zit te wachten op een chemische verklaring van gewichtstoename! Ik hoop dat de andere modules beter te behappen zijn!

c. spros op Juli 25, 2015

Hoi Marjolijn, ik ben benieuwd hoe je de opleiding verder hebt ervaren tot nu toe. Ik ben geïnteresseerd in het volgen van BGN geregistreerde opleiding.

johan op Juli 25, 2015

hoe is het gegaan verder met de opleiding? zit erook over te denken om die bij laudius tegaan volgen vandaar ;)

R.van het Meer op September 15, 2015

Marjolein, erg herkenbaar ook ik moest er veel tijd in steken wat opzich geen probleem is echter de aangewezen leraar is niet echt behulpzaam met tips hoe ik het wellicht beter kan aanpakken en waar ik op moet letten, sterker nog toen ik een vraag stelde kreeg ik een wel erg kort en niet motiveerend antwoordt retour. Ik dacht ach dat ligt aan mij maar toen ik vervolgens het huiswerk terug kreeg wat ik had ingeleverd kreeg ik behalve een slecht cijfer vooral negatieve respons.Zo mag ik niet zoveel van het voedingscentrum gebruiken? Wat op zijn minst vreemd te noemen is.En weer niet op een leuke manier tips en adviezen, nee H.Kuiper is daar niet zo van.Ik probeer het opnieuw en als het weer zo negatief is stop ik ermee. De cursus gezondheidscoach die ik ook volg is het tegenovergestelde: op een leuke manier adviezen en tips, en vooral ook een stuk menselijker. Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat Marjolein.

R.van het Meer op November 04, 2015

Beste MMG,

kiezen voor de LOI is misschien beter maar dan betaal je twee keer, je kunt niet zomaar opzeggen. Ik heb niet het geld om 100 euro in de maand kwijt te zijn.

M.H. op Januari 22, 2016

Hallo,

Ik ben ook bezig met de cursus gewichtsconsulent. Het is dat ik veel interessant vind op het gebied van voeding, maar vind het inderdaad te veel wetenschappelijk gelul. De opleiding kan veel effetiever gemaakt worden. De mentaliteit van H. Kuiper bevalt mij ook voor geen meter... kortaf en hoe je ook je best doet... (6 a4-tjes) voor de eindtoets en dan nog een mager zesje halen kan er bij mij niet in.

Wat me helemaal tegenstaat is de vele opdrachten van de eindtoets, niet rekeninghoudend met het feit dat je hele schema's in elkaar niet zetten, terwijl je in de praktijk allemaal handige software voor handen hebt.

Ik weet niet of ik het ooit ga halen... is mijn best anders ben ik weer een ervaring rijker. En voor H.Kuipers heb ik een tip: Volg een cursus effectief communiceren.

MMG op Januari 22, 2016

Ik doe op dit moment ook de opleiding gewichtsconsulente en ben niet tevreden. Je moet eerst 12 hoofdstukken door werken, voordat je de eerste (te beoordelen) toets kunt doen. Omdat ik al een opleiding voedingsdeskundige heb gedaan en met succes afgerond bij een andere aanbieder
, zijn mij de begrippen en dergelijke niet nieuw en toch had ik een onvoldoende op de eerste toets?! De uitleg waarom is erg schaars en niet goed toegelicht. Verder vind ik de stof niet erg goed opgezet. Ik zou de opleiding bij de LOI aanbevelen. Is misschien duurder, maar definitief beter.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

schuldhulpverlening bij laudius

voor ik deze opleiding ging starten heb ik nadrukkelijk gevraagd of dat ik bij afloop een erkend diploma zou krijgen waar ik daadwerkelijk iets mee kan.
natuurlijk was hun antwoord ja hoor meneer wij zij zijn gecertificeerd (de exacte certificering weet ik zo even niet uit mijn hoofd) maar dit leek wel goed te zijn op dat moment dus ben het gaan volgen .
na anderhalf jaar doe ik examen en er stond in de brief u krijgt een bevestiging als uw examen in goede orde is ontvangen binnen een bepaalde termijn. echter kreeg ik daar geen bevestiging van er zelf achteraan gegaan ja hoor meneer die hebben wij wel maar er was iets mis met het systeem. nou goed ik na 5 weken wachten maar weer eens contact opgenomen met laudius hoe lang de procedure voor examen normaal gesproken duurt. toen kreeg ik een bericht terug enige tijd geleden heeft u examen gedaan en u bent niet geslaagd en er kan niet gecorrespondeerd worden via de mail of telefoon over de inhoud van het examen deze kan alleen ter inzage bezichtigd komen worden in venlo (voor mij 5 uur rijden heen en terug) ik weet dus niet welke vragen fout zijn en kan mij hierdoor niet verbeteren.

als het echt een erkend diploma zou zijn dan zou je toch ook op de hoogte gesteld moeten worden door het DUO die regelt toch de examens en die doen er geen 5 weken over om je examen na te kijken hoor en je dan vervolgens met een mailtje afwimpelen met u bent gezakt en verder geen toelichtingen.


als je het mij vraagt 1 grote omlichters praktijk je hebt hier geen moer aan

Was deze beoordeling nuttig? 

Corina op Juni 24, 2015

Hallo,
Ik herken u reactie. Heb zelf mijn cursus wel behaald maar de vraag wat ik fout heb gedaan kan niet worden beantwoord. Ook ik moet meer dan 5 uur rijden om mijn papieren te mogen inzien,
Heel erg jammer.....

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
6.0

Haarknippen

Ik ben nu ongeveer op de helft van mijn cursus haarknippen.
Ik ben niet heel erg tevreden over de kwaliteit van deze cursus. De taal is vrij onduidelijk (veel overbodige woorden en komma's) en de vragen die je als huiswerk in moet sturen zijn vaak niet volledig terug te vinden in de les. Als je moet knippen is vaak heel omslachtig en onduidelijk beschreven wat je precies moet doen, er staan wel foto's bij, maar deze laten ook niet altijd precies zien wat nou de bedoeling is. Ook wordt je niet beoordeeld op het geknipte kapsel, maar op de antwoorden die je op huiswerk vragen geeft. Of je uiteindelijk goed kunt knippen is dus maar de vraag.
Mijn advies: kies een cursus waar je ook in de praktijk begeleiding krijgt en vragen kunt stellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

vos op Januari 16, 2015

Van foto's leren haar knippen? Je weet dat het een schriftelijke cursus is en dan kan je dat verwachten. Roc opleiding lijkt voor kapper/kapster lijkt mij logischer dan een schriftelijke cursus.

Aafke op Januari 17, 2015

Ja dat weet ik. Maar bij een schriftelijke cursus verwacht je wel dat de taal op zijn minst fatsoenlijk en begrijpbaar is en dat is hier niet het geval.
Dat je er niet perfect van leert knippen snap ik. Ik deed het ook om de basis een beetje te leren en te kijken of ik het leuk vond om te doen.

Corina op Juni 24, 2015

Heb net de cursus afgerond. Leuk om allemaal te lezen. En een hoop informatie. Maar heb je al wel eens gekeken naar een praktijkopleiding? Ik heb dit heel erg gemist. en moet als nog allerlei trainingen gaan volgen. heb ook een een praktijktraining als opvoedcoach gedaan. Kan dat gelukkig hierbij ook goed gebruiken maar praktijk is toch ook heel belangrijk en dat heb ik hier gemist.

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Diana op September 04, 2015

Hou eens op met reageren, het is wel duidelijk, je bent niet tevreden. Laat het los, ga verder met je leven...

NAz op Oktober 30, 2015

hahaha heb zo hard gelachen om Diana's reactie, hahaha ik irriteerde me er ook wezenloos aan.

July op Januari 18, 2016

Nou dames, dacht al dat ik de enige was die het opviel.
J ter Horst heeft zo te zien alle opleidingen gedaan, hahahaha
Wat een stumpert.

Reageer op deze review
(Updated: Juli 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8

Zijn er mensen die een cursus vmbo Nederlands bij Laudius volgen? Ervaringen?

Was deze beoordeling nuttig? 

j ter horst op Juni 25, 2015

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima cursus, reeds medische terminologie gedaan en nu bezig met medisch secretaresse. Aangezien ik HBO-medisch analist ben is het niveau voor mij doen wat 'lager'. Maar ik beschouw het meer als een opfriscursus en goed een diploma/getuigschrift is nooit weg ik beschouw het cursusgeld zeker niet als weggegooid. Verder ben ik tevreden over de service van Laudius.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hanan op Januari 04, 2016

E. Blokpoel.

Wilt u alstublieft contCact met me opnemen ivm de cursus die u heeft gehad bij laudius.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.