Laudius

www.laudius.nl
 
6.7 (46)

46 Laudius reviews

 
(19)
 
(8)
 
(5)
 
(6)
 
(8)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
8 resultaten - getoond 1 - 8
Volgorde

Verandermanagement; slechte studie

Beoordeling 
 
7.8

Bestellen, leveren en service is top. Daarom is de totaalscore misleidend.

De inhoud van deze hbo module is waanzin. 7 zeer korte modules, vaak niet meer dan 10 a4 per module waar dan 7 maanden voor staat en waarin je 9 maanden 50€ betaald.

De kwaliteit, kwantiteit en diepgang in de cursus is voor mij beneden peil.

G
Was deze beoordeling nuttig? 8 0
Reageer op deze review

Life Coach

Beoordeling 
 
8.3

Goede en interessante opleiding. Wel jammer dat je lang moet wachten als je een vraag hebt en op de beoordeling van je ingezonden huiswerk. Weet alleen niet of het een erkend diploma is wat je kunt behalen. Iemand hier een antwoord op?

IH
Was deze beoordeling nuttig? 9 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

Prima cursus, reeds medische terminologie gedaan en nu bezig met medisch secretaresse. Aangezien ik HBO-medisch analist ben is het niveau voor mij doen wat 'lager'. Maar ik beschouw het meer als een opfriscursus en goed een diploma/getuigschrift is nooit weg ik beschouw het cursusgeld zeker niet als weggegooid. Verder ben ik tevreden over de service van Laudius.

EB
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Hanan op 04 Januari 2016

E. Blokpoel.

Wilt u alstublieft contCact met me opnemen ivm de cursus die u heeft gehad bij laudius.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.7

Prima cursus, voor hele lage prijs. Gekozen voor een download daarom bij levering niets ingevuld.

EO
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Margo op 17 November 2015

Hoi oskam,

Ben nu ook zelfstudie aan het doen via een download zonder begeleiding maar naar wie moet ik dan mijn huiswerk sturen? Krijg geen reactie van hen...


Mvg

Jenny op 23 November 2015

Hoi,
Als je hebt gekozen voor zelfstudie (dus download zonder begeleiding) dan kun je je huiswerk niet insturen. Dit kan alleen als je hebt gekozen voor een docent. Zelf studeren dus en als je denkt dat je klaar bent, dan vraag je je examen aan.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

Ik heb ongeveer twee weken geleden de cursus moderne bedrijfsadministratie binnen gekregen ik moet zeggen het ziet er heel netjes uit en tot nu toe heb ik over het lesmateriaal nog geen klachten.
Alleen is het probleem dat ik geen contact krijg met mijn docent ik heb geprobeerd hem te mailen maar krijg geen respons.
Nu heb ik de klanten service zelf gemaild en ook hierop nog steeds geen respons, er staat namelijk in het de papieren die ik heb ontvangen dat er een document bij moet zitten waar de persoonlijke gegevens van mijn docent in staan maar die heb ik dus niet.
Heeft iemand ook problemen met het contact met zijn docent ??

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

Cursus: alles over honden.
Mooie cursus,ben erg tevreden en voor een lage prijs!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Mei 13, 2013)
Beoordeling 
 
7.5

Management consultant zou een cursus van 9 maanden moeten zijn. Het is een cursus van 6 hoofdstukken met 30 huiswerkvragen, waar je met een studietempo van 1 uur per dag binnen een maand doorheen bent.
Deze cursus is zijn geld absoluut niet waard en klachten worden afgehandeld met standaard briefjes.

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Hans op 16 April 2013

Misschien een beetje onder je niveau? Mijn tip: zoek het hogerop.

Johan op 19 April 2013

Hans,

Het gaat erom dat Laudius pretendeert dat deze cursus 9 maanden zou moeten duren, maar zoals aangegeven was ik binnen een maand klaar. Klagen bij Laudius helpt niet, want ze reageren nergens op. Dus een hoop geld weggegooid voor een prutcursus.

Johan op 25 April 2013

Herstel deze review, Laudius heeft gereageerd, en hoe !!
Er is een heel mooi aanbod gedaan, de cursus en de tekst op de site worden nog eens goed bekeken !
Hulde aan Laudius voor deze reactie !!

Reviewspot.nl op 26 April 2013

Beste Johan,

Wij kunnen uw rapportcijfer voor Laudius aanpassen. Welk cijfer (op een schaal van 1 tot 10) zou u Laudius willen geven geven na deze ervaring?

Met vriendelijke groet,

Team Reviewspot.nl

Johan op 06 Mei 2013

7,5

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Hoi,

Ik heb de opleiding/ cursus makelaar/ taxateur bij studiewereld Laudius gevolgd en ik ben daar erg over te spreken. Een en ander was goed geregeld en door middel van het lesmateriaal en de vragen die je kunt stellen kun je echt veel stof oppikken.

Over de andere cursussen heb ik geen informatie maar de mensen die ik ken en die een cursus gedaan hebben zijn tevreden. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn review. Vragen kun je gewoon stellen.

Groet Cees

CV
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Twan op 26 April 2013

Ik wil ook graag de cursus Makelaar/Taxateur gaan volgen, kan je me iets vertellen over de studie belasing. En heb je de exames met succes af kunnen ronden ?

Vr.Gr. Twan

Jolanda op 18 Juni 2014

Beste Twan,
Ben je de cursus Makelaar/Taxateur gaan volgen? Wat zijn je ervaringen? Sluit de lesstof goed aan op de examens?
Groet,
Jolanda

Reageer op deze review
8 resultaten - getoond 1 - 8

Veelgestelde vragen

Wordt een Laudius diploma erkend?

Een groot aantal Laudius opleidingen en diploma’s wordt in Nederland erkend door bedrijven en overheidsinstanties. Laudius leidt ook op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma's. Om te controleren of een diploma door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen wordt erkend, kun je terecht in de registers van het Ministerie. Voor de erkenning door de diverse beroepsbranches kun je navraag doen binnen de branche of bij de branchevereniging.

Is Laudius telefonisch bereikbaar?

Je kunt Laudius bereiken op het nummer 088 939 3900, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Laudius informatie

Foto's

Laudius

Algemene informatie

Telefoonnummer
088 - 93 93 900
Afhalen mogelijk
nee