Laudius

www.laudius.nl
 
7.2 (40)
Laudius reviews

LAUDIUS is bekend van haar kwalitatieve thuisstudies. Studiewereld Laudius wordt ook wel kortweg Laudius genoemd. Laudius bestaat al meer dan 40 jaar. De kosten van een thuisstudie van de opleider zijn vaak vele malen lager als bij andere aanbieders zoals LOI. Voordat je een thuisstudie doet is het raadzaam Laudius ervaringen en reviews te bekijken. Denk jij erover om een thuisstudie of thuis een opleiding te volgen en tegen lage kosten? Denk dan zeker eens aan de goedkope thuisstudies van Studiewereld Laudius! Schrijf je nu in en profiteer...

Bekende thuisstudies van Laudius Studiewereld:

  • Nagelstyling
  • Eigen zaak starten
  • Makelaar Taxateur

Heeft u ervaring met het opeldingsinstituut? Deel uw mening en help anderen bij het maken van de juiste keuze.

Laudius

Laudius informatie

40 Laudius reviews

 
(18)
 
(7)
 
(5)
 
(6)
 
(4)
Beoordeling 
 
7.2
Bestellen 
 
7.8
Levering 
 
7.5
Service 
 
6.4
Prijs 
 
7.1
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Frans A1 en A2

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik ben bij Laudius met Frans begonnen, a1 en a2, snel de spullen ontvangen, ziet er netjes uit.
digitaal de geluidsbestanden gehad ook prima.
Huiswerk dat ingestuurd wordt is binnen 1 dag nagekeken, zeer snel, ook het mondelinge huiswerk is zeer duidelijk in de reactie.
er staan een paar foutjes in de tekst maar dat heb je in officiele boeken ook. tis nooit 100% natuurlijk.
ik ben zeer tevreden.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Heel erg telerugesteld van Laudius

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik heb op 2-9-17 de studie Gezondheidscoach besteld en direct de eerste les betaald. Normaal gesproken heb ik de studie dan dinsdag in huis. Deze keer niet. Ik heb navraag gedaan en mij werd woensdag beloofd dat de studie vandaag verstuurd wordt. Dus ik zit donderdag op de pakket chauffeur te wachten en daar komt het pakket maar niet met de studie maar met de drie ontbrekende lessen van Mode maken en ontwerpen. Maar die moesten bij mij aankomen als brief zonder 3S code. Ik weer gemaild. Vrijdag werd mij beloofd dat de studie vandaag echt verstuurd wordt. Ik ben zaterdag dus weer thuis gebleven dus weer geen pakket van Laudius, hetzelfde geld voor maandag. Ik heb weer gemaild maar nu krijg ik ineens geen antwoord meer op mijn vraag. Ik heb gemaild dat ik het zat ben en van de studie afzie en mijn geld terug wil. Ik ben nu benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Het gaat om 40 euro en dat is voor mij veel geld.

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Simone op 03 November 2017

Nadat het weken mis is gegaan heb ik uiteindelijk eind September toch noch mijn studie Gezondheidscoach ontvangen. Met dank aan Karien Peters die persoonlijk daarvoor gezorgd heeft dat ik de eerste lessen mocht ontvangen. Met het materiaal ben ik heel erg tevreden. Het is duidelijk en wat me heel goed bevalt is dat het allemaal in kleur is. Ik volg nu 4 opleidingen en dit zijn zeker niet de laatste studies die ik bij hun doe.

Reageer op deze review

jammer

cursus stervensbegeleiding en rouwverwerking gedaan. De cursus stervensbegeleiding verliep prima. Snelle reactie op mijn huiswerk en ook examen verliep allemaal prima. De cursus rouwverwerking liep minder soepel. De aanvraag van mijn examen werd bevestigd via mail en ik zou eerste volle week van augustus, 7 tot 11 aug. dus mijn examen thuis gestuurd krijgen. 15 augustus nog niks ontvangen, mail gestuurd met de vraag of mijn examen al verstuurd is. In het antwoord wordt vermeld dat het klaar ligt om verstuurd te worden en dat ik het de laatste week van augustus zal ontvangen. Dit was niet de afspraak. Aangezien ik een erg drukke tijd tegemoet zou gaan en geen tijd heb om een examen te doen heb ik het getuigschrift aangevraagd. Daar moest ik toen ineens €28,50 voor gaan betalen.? Het diploma zit bij de prijs van de cursus in maar het getuigschrift dus niet, als je dus iets van bewijs wil dat je de cursus gedaan hebt moet je het examen doen of het gaat je meer geld kosten.

W
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

aanrader!!

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben pas begonnen maar ben nu al meer dan tevreden.
De boeken waren na bestelling 2 dagen later in huis.
Huiswerkvragen worden gemiddeld binnen een dag nagekeken, krijg goede feedback van de lerares.
Ook de klantenservice staan klaar voor je indien je iets niet snapt.
Op zich is alles goed duidelijk ,hoe je huiswerk moet instuderen tot aan lestips.
Ik raad iedereen dit aan,ik heb de duurste gekozen en ook dat raad ik mensen aan,want dan nog is het betaalbaar.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fabienne de vries op 28 Augustus 2017

wanneer kreeg je de materialen binnen dan?
heb een cursus nagelstyling angevraagd vanmorgen en mijn 1ste maand betaald plus inschrijfgeld,
kan nergens weer vinden hoe het nu verder gaat, ontvang je alleen de boeken of ook de materialen ?

mvg

Reageer op deze review

WFT Basis

Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Tevreden over de snelle levering en het bestelgemak. Echter niet enthousiast over de docente. Ze corrigeert wel snel, maar soms te snel, waardoor mijn goede antwoorden niet goed gekeurd werden. Hier moest ik dan zelf weer achteraan gaan. Soms duurt het 2/3 weken tot ze mijn mail leest en dingen aanpast, terwijl ze wel gewoon lessen corrigeert. Beetje krom.
Verder zijn er verschrikkelijk veel onnodige spel- en taal fouten. (Hier werken ze ondertussen aan, heb hier een klacht over ingediend).
De kwaliteit van de stof en de diepgang zijn echter wel goed. Daar draait het uiteindelijk om.
Dus over het algemeen wel tevreden, maar het kan beter.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Frank op 09 Juni 2017

Hallo San, Heb je ook het tentamen voor de WFT afgelegd, is dit een officiëel erkend tentamen met certificaat?

Reageer op deze review

Ervaring nagelstyliste

Ik ben mij aan het orienteren voor een cursus nagelstyliste en kwam ook bij Laudius uit maar nog nooit van gehoord. Zag al een review voorbij komen die niet al te best is maar zijn er nog meer ervaringen? Zowel positief als negatief?

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 8
Reageer op deze review

Arabisch

Ik wil graag de cursus Arabisch gaan doen. Nu lees ik bij Spaans zoveel typefouten etc te zijn, dus ben nu al huiverig hoe dit gaat lopen. Iemand hier goede ervaring mee? Of toch voor een duurdere aanbieder kiezen? Schrok beetje van jullie reviews over Laudius. Er is ook geen huiswerkbegeleiding bij, dat is op zich al vreemd.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Josje op 15 Juni 2017

3 woorden over Laudius:
DIE HET NIET!

Ik had nog nooit van Laudius gehoord toen ik toch maar eens besloot een taalcursus te overwegen. Ik dacht waarom ook niet bij Laudius kijke? De website gooien ze vol met "erkend", "Erkend", "erkend". Maar dit blijkt enkel roepen te zijn. Want er is niks erkend. Iedere euro die je hier besteed is er een te veel.
Pakket is waardeloos, begeleiding (als je die al krijgt is traag en onvolledig), en ze roepen vaak gratis terwijl ze je daarna proberen te vangen om extra's te kopen.
Bah, ondoorzichtig, leugenachtig en waardeloos.

Abuzer op 17 Juni 2017

Beste Jolanda,
Mijn moeder taal is Arabisch, en mijn Nederlands is niet helemaal goed. ik ben net scheikunde bij RUG afgestudeerd, en ik ben van plan om lerarenopleiding to volgen. we zouden van elkaar kunnen leren ( als jij wilt ,hoor)
Ik hoor graag van jou.
Gr.

Diallo op 27 Oktober 2017

Beste

Je kunt me helpen met Arabisch en ik help je met Nederland ik hoor van je

Reageer op deze review

interieur stylist

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb het materiaal ingekeken en bij doornemen van de cursus moet mij van het hart dat deze een jaar of 10 (of meer zelfs) gedateerd is, foto's zijn niet van deze tijd en sommige merknamen bestaan niet eens meer.

Nou kost de cursus niet veel, maar toch zijn de verwachtingen wat hoger dan het gebodene en is dat jammer.
Interieurstilist heeft toch met mode en trends te maken.

B
Was deze beoordeling nuttig? 6 1

Judith op 09 Februari 2017

Is er een andere cursus die je zou aanbevelen?

Reageer op deze review

Super enthousiast over Laudius

(`Bijgewerkt: November 03, 2016)

Als zelfstandig ondernemer ben ik super enthousiast over Laudius. 

Heb al een aantal opleidingen met goed gevolg behaald. 

Zoals management consultant business coach, job career, basiskennis recht en 
kindercoach. 

Ik ga er zeker mee door om mij zelf te bekwamen en dit weer aan anderen door 
te geven. 

Met vriendelijke groeten Annet van Prooijen

A
Was deze beoordeling nuttig? 7 1

Roel op 01 Oktober 2017

Beetje fake dit. Werkt zeker bij Laudius? Wat een oplichters

Reageer op deze review

nagelstyling zwak

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Ik heb de cursus nagelstyling gevolgd met hulp van een docent. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem erg flauw vind. Met wat erin staat word je helemaal geen nagelstyliste ; de essentie ontbreekt volledig en wat erin beschreven staat is slechts een fractie van wat er allemaal gezegd moet worden. Niets over vijltechnieken, gellak, apex opbouwen, en andere essentiële technieken. Ik heb een vraag gesteld aan de docente en kreeg als antwoord : "het zou toch moeten lukken zoals het beschreven staat in de cursus". Ik heb eigenlijk niets meer geleerd dan ik al wist uit tutorials op youtube.
Ook het videomateriaal is zwak : er is videobegeleiding voor 1 les, terwijl dat echt wel voor meerdere had gemogen/gemoeten. Wat je krijgt is twee keer niets helaas, helemaal af te raden. Ik neem de cursus elders opnieuw.
Het bestellen al alles waarop je hier punten kan geven is top, de cursus zelf krijgt van mij een 4...

K
Was deze beoordeling nuttig? 8 4
Reageer op deze review

Het leert vanzelf

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Deze week kreeg ik de cursus 'Songwriter' binnen. Lekker snel. Zonder precies te weten wat ik kon verwachten ben ik er enthousiast aan begonnen. Dat enthousiasme nam alleen maar toe. Complimenten. Het leest als een goed boek. Ik kan het niet meer opzij leggen. Als ik later bij 'De Wereld Draait Door' zit zal ik jullie naam noemen :-)

AS
Was deze beoordeling nuttig? 1 5
Reageer op deze review

Loonadministratie

Jammer dat de lesstof verouderd is en incompleet, heel veel extra tijd gekost om de materie van de website van de belastingdienst te halen.
Medewerker Personeelszaken opleiding, hopelijk is de nieuwe versie beter.

C
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Laudius top!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben begonnen met een cursus Filosofie zonder begeleiding en zonder papieren versie. Ik ontving toen een Premium Card, waarmee ik 10 jaar lang per jaar een gratis cursus (zonder begeleiding, zonder papieren versie) kon volgen, met een maximum van 7. Vorig jaar heb ik gekozen voor Creatief Schrijven en dit jaar voor Life Coach. Alle cursussen werden probleemloos in mijn digitale leeromgeving geplaatst en het downloaden is een fluitje van een cent. Mijn contacten met de klantenservice van Laudius zijn altijd voorbeeldig verlopen (zeer vlot en correct). De cursussen zelf vind ik heel interessant en verzorgd (duidelijk taalgebruik, goede indeling). Over de begeleiding door docenten kan ik niets zeggen, omdat ik steeds voor zelfstudie heb gekozen. Ik heb meen ik destijds 69 euro betaald en voor dat bedrag kan ik 8 leuke cursussen volgen... Dat is toch top?!
Ik ben heel erg tevreden over Laudius!

J
Was deze beoordeling nuttig? 9 2
Reageer op deze review

budgetcoach

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb mijn cursus budgetcoach (download met hulp van docent) afgerond, ik moet alleen nog examen doen.

Deze cursus bevalt mij prima en is makkelijk te combineren met mijn werk.
Ik lees makkelijk door de stof heen en het is erg leerzaam. De docente kijkt snel na en geeft goede feedback.
Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn examen ga halen door de perfecte opleiding.

Nu ga ik beginnen met de cursus WFT en daarna Schuldhulpverlening. Als iemand hier ervaring mee heeft dan hoor ik het graag. Van de cursus schuldhulpverlening ben ik benieuwd hoeveel hoofdstukken het zijn en hoelang je er gemiddeld mee bezig bent.

K
Was deze beoordeling nuttig? 6 4

Angelique op 09 Januari 2017

Hoi,
Ik heb de cursus schuldhulpverlening vorig jaar gedaan. Het heeft 48 hoofdstukken en ik had binnen een half jaar mijn diploma. Ik vond het een zeer leerzame cursus. Hoofdstukken met droge stof om te lezen maar ook hoofdstukken met veel reken en nadenk werk.

Reageer op deze review

budgetcoach

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb de studie budgetcoach(digitaal met hulp van docent) nu afgerond, alleen nog mijn examen doen.
ik ben zeer tevreden, de docente kijkt snel na en levert goede feedback waar je echt iets aan hebt en als ik vragen heb dan worden deze snel beantwoord. Verder fijne leerstof waar je snel doorheen leest, en veel bruikbare en goede informatie.
Nu ga ik aan de cursus WFT beginnen.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

slechte service

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

100 euro extra betalen voor een leraar die naar 3 weken pas reageert en je vervolgens weer doorverwijst naar een voorgeprogrammeerd cursistenplatform...

V
Was deze beoordeling nuttig? 9 3

kim op 06 Juni 2016

welke opleiding deed je?

Reageer op deze review

Studie medische terminologie

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben sinds Januari van dit jaar begonnen met deze opleiding, met lerares, examen en 10 jaar gratis studeren. Ben zeer tevreden, komt goed door de stof heen, (was totaal niet bekend met de stof),huiswerk wordt snel en gecorrigeerd retour gestuurd door Mevr. Schmitz. Had in eerste instantie een andere opleiding besteld als kado voor iemand. En deze kon zonder problemen geretourneerd worden. Telefonische service ook zeer vriendelijk. Ik heb dan ook niets te klagen. Houd u op de hoogte.

J
Was deze beoordeling nuttig? 8 1
Reageer op deze review

Prima (cursus kinderpsychologie)

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Mijn ervaring tot op heden is positief. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima zeker vergeleken met andere aanbieders. De stof is begrijpelijk en overzichtelijk. Feedback van de docent op ingestuurd huiswerk komt vlot en is duidelijk. De vernieuwing van de digitale omgeving is een verbetering. Maar uiteindelijk gaat het om de cursus zelf en de aangeboden lesstof, niet of het gebruikte platform hip genoeg is wat mij betreft.

In de cursusinformatie op de website is duidelijk te vinden of de gekozen cursus opleidt voor een getuigschrift, een Laudius diploma of een rijks erkende opleiding. Kwestie van goed lezen lijkt mij voordat je inschrijft en niet achteraf azijn spuwen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review

Budgetcoach review!

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Na het vergelijken van de aanbieders ben ik voor Laudius gegaan. Daar heb ik geen spijt van. De begeleiding is erg goed (ben nog bezig). De digitale leeromgeving is recent vernieuwd, erg gebruiksvriendelijk, voorheen wat minder.

Aan de cursus zelf beleef ik veel plezier en is erg interessant. Zeker waar voor je geld.

Erg tevreden dus!

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

gemiste kans

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Zeer gebruiksonvriendelijk intranet waarin je met Laudius communiceerd, je huiswerk inlevert, vragen stel ed. Is er duidelijk op gemaakt om zo min mogelijk werk te hebben aan studenten. Dat bederft het studieplezier ernstig.

F
Was deze beoordeling nuttig? 11 2

C.Warbout op 03 November 2016

Het intranet is inderdaad ontzettend gebruiksonvriendelijk. De mails uit de inbox worden samengevoegd tot een, zodat je niet ziet wat er bij de laatste mail hoort en wat er al eerder binnen was gekomen. Na het uploaden kan je niet zien wat je precies verzonden hebt en of de tabellen in het systeem zijn opgenomen, die verdwijnen wel eens spontaan en die kunnen niet meer toegevoegd worden. Er is niet van te voren duidelijk gemaakt dat je Word op je pc moet installeren, anders kan het niet gelezen worden. Ik hoop oprecht dat men de communicatie kan verbeteren door de site aan te passen, dat scheelt ontzettend veel stress en onnodig veel tijd.

Reageer op deze review
Lees meer reviews