Laudius

www.laudius.nl
 
6.8 (45)

45 Laudius reviews

 
(19)
 
(8)
 
(5)
 
(6)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
19 resultaten - getoond 1 - 19
Volgorde

niet erkent

Prijs 
 
10.0

navraag bij croho en duo blijkt dat deze onderwijsinstelling niet erkent is , dus geen brin code heeft, erg misleidend dus :-(

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Erik op 04 Februari 2021

Volgens mij gaat het om de erkenning van de diploma die je kunt behalen. Sommige worden wel erkend en andere niet. Dus dit ligt niet aan Laudius.

Reageer op deze review

Frans A1 en A2

Beoordeling 
 
9.5

Ik ben bij Laudius met Frans begonnen, a1 en a2, snel de spullen ontvangen, ziet er netjes uit.
digitaal de geluidsbestanden gehad ook prima.
Huiswerk dat ingestuurd wordt is binnen 1 dag nagekeken, zeer snel, ook het mondelinge huiswerk is zeer duidelijk in de reactie.
er staan een paar foutjes in de tekst maar dat heb je in officiele boeken ook. tis nooit 100% natuurlijk.
ik ben zeer tevreden.

F
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

aanrader!!

Beoordeling 
 
9.8

Ik ben pas begonnen maar ben nu al meer dan tevreden.
De boeken waren na bestelling 2 dagen later in huis.
Huiswerkvragen worden gemiddeld binnen een dag nagekeken, krijg goede feedback van de lerares.
Ook de klantenservice staan klaar voor je indien je iets niet snapt.
Op zich is alles goed duidelijk ,hoe je huiswerk moet instuderen tot aan lestips.
Ik raad iedereen dit aan,ik heb de duurste gekozen en ook dat raad ik mensen aan,want dan nog is het betaalbaar.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

fabienne de vries op 28 Augustus 2017

wanneer kreeg je de materialen binnen dan?
heb een cursus nagelstyling angevraagd vanmorgen en mijn 1ste maand betaald plus inschrijfgeld,
kan nergens weer vinden hoe het nu verder gaat, ontvang je alleen de boeken of ook de materialen ?

mvg

Reageer op deze review

interieur stylist

Beoordeling 
 
9.3

Ik heb het materiaal ingekeken en bij doornemen van de cursus moet mij van het hart dat deze een jaar of 10 (of meer zelfs) gedateerd is, foto's zijn niet van deze tijd en sommige merknamen bestaan niet eens meer.

Nou kost de cursus niet veel, maar toch zijn de verwachtingen wat hoger dan het gebodene en is dat jammer.
Interieurstilist heeft toch met mode en trends te maken.

B
Was deze beoordeling nuttig? 8 1

Judith op 09 Februari 2017

Is er een andere cursus die je zou aanbevelen?

Reageer op deze review

Het leert vanzelf

Beoordeling 
 
10.0

Deze week kreeg ik de cursus 'Songwriter' binnen. Lekker snel. Zonder precies te weten wat ik kon verwachten ben ik er enthousiast aan begonnen. Dat enthousiasme nam alleen maar toe. Complimenten. Het leest als een goed boek. Ik kan het niet meer opzij leggen. Als ik later bij 'De Wereld Draait Door' zit zal ik jullie naam noemen :-)

AS
Was deze beoordeling nuttig? 2 7
Reageer op deze review

Laudius top!

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben begonnen met een cursus Filosofie zonder begeleiding en zonder papieren versie. Ik ontving toen een Premium Card, waarmee ik 10 jaar lang per jaar een gratis cursus (zonder begeleiding, zonder papieren versie) kon volgen, met een maximum van 7. Vorig jaar heb ik gekozen voor Creatief Schrijven en dit jaar voor Life Coach. Alle cursussen werden probleemloos in mijn digitale leeromgeving geplaatst en het downloaden is een fluitje van een cent. Mijn contacten met de klantenservice van Laudius zijn altijd voorbeeldig verlopen (zeer vlot en correct). De cursussen zelf vind ik heel interessant en verzorgd (duidelijk taalgebruik, goede indeling). Over de begeleiding door docenten kan ik niets zeggen, omdat ik steeds voor zelfstudie heb gekozen. Ik heb meen ik destijds 69 euro betaald en voor dat bedrag kan ik 8 leuke cursussen volgen... Dat is toch top?!
Ik ben heel erg tevreden over Laudius!

J
Was deze beoordeling nuttig? 12 2
Reageer op deze review

budgetcoach

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb mijn cursus budgetcoach (download met hulp van docent) afgerond, ik moet alleen nog examen doen.

Deze cursus bevalt mij prima en is makkelijk te combineren met mijn werk.
Ik lees makkelijk door de stof heen en het is erg leerzaam. De docente kijkt snel na en geeft goede feedback.
Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn examen ga halen door de perfecte opleiding.

Nu ga ik beginnen met de cursus WFT en daarna Schuldhulpverlening. Als iemand hier ervaring mee heeft dan hoor ik het graag. Van de cursus schuldhulpverlening ben ik benieuwd hoeveel hoofdstukken het zijn en hoelang je er gemiddeld mee bezig bent.

K
Was deze beoordeling nuttig? 7 4

Angelique op 09 Januari 2017

Hoi,
Ik heb de cursus schuldhulpverlening vorig jaar gedaan. Het heeft 48 hoofdstukken en ik had binnen een half jaar mijn diploma. Ik vond het een zeer leerzame cursus. Hoofdstukken met droge stof om te lezen maar ook hoofdstukken met veel reken en nadenk werk.

Anne op 16 Januari 2019

Hoi ! Ik heb wat vragen. Mag ik jou hierover benaderen? Weet niet goed hoe dat gaat via dit forum en of je nog actief bent.
Ik hoor het wel.

Reageer op deze review

budgetcoach

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb de studie budgetcoach(digitaal met hulp van docent) nu afgerond, alleen nog mijn examen doen.
ik ben zeer tevreden, de docente kijkt snel na en levert goede feedback waar je echt iets aan hebt en als ik vragen heb dan worden deze snel beantwoord. Verder fijne leerstof waar je snel doorheen leest, en veel bruikbare en goede informatie.
Nu ga ik aan de cursus WFT beginnen.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Studie medische terminologie

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben sinds Januari van dit jaar begonnen met deze opleiding, met lerares, examen en 10 jaar gratis studeren. Ben zeer tevreden, komt goed door de stof heen, (was totaal niet bekend met de stof),huiswerk wordt snel en gecorrigeerd retour gestuurd door Mevr. Schmitz. Had in eerste instantie een andere opleiding besteld als kado voor iemand. En deze kon zonder problemen geretourneerd worden. Telefonische service ook zeer vriendelijk. Ik heb dan ook niets te klagen. Houd u op de hoogte.

J
Was deze beoordeling nuttig? 10 1
Reageer op deze review

Prima (cursus kinderpsychologie)

Beoordeling 
 
9.3

Mijn ervaring tot op heden is positief. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima zeker vergeleken met andere aanbieders. De stof is begrijpelijk en overzichtelijk. Feedback van de docent op ingestuurd huiswerk komt vlot en is duidelijk. De vernieuwing van de digitale omgeving is een verbetering. Maar uiteindelijk gaat het om de cursus zelf en de aangeboden lesstof, niet of het gebruikte platform hip genoeg is wat mij betreft.

In de cursusinformatie op de website is duidelijk te vinden of de gekozen cursus opleidt voor een getuigschrift, een Laudius diploma of een rijks erkende opleiding. Kwestie van goed lezen lijkt mij voordat je inschrijft en niet achteraf azijn spuwen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review

Budgetcoach review!

Beoordeling 
 
9.3

Na het vergelijken van de aanbieders ben ik voor Laudius gegaan. Daar heb ik geen spijt van. De begeleiding is erg goed (ben nog bezig). De digitale leeromgeving is recent vernieuwd, erg gebruiksvriendelijk, voorheen wat minder.

Aan de cursus zelf beleef ik veel plezier en is erg interessant. Zeker waar voor je geld.

Erg tevreden dus!

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Grafische vormgeving

Beoordeling 
 
9.0

De opleiding grafische vormgeving van Laudius is prima!
Gezien de korte lijnen binnen de organisatie leer je altijd over de nieuwste mogelijkheden van Photoshop, Illustrator en Indesign. De leraar heeft passie voor zijn vak en is praktijk gericht.
Ik ben erg tevreden over deze cursus!

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 6
Reageer op deze review

gewichtsconsulent

Beoordeling 
 
9.5

Ben heel blij met mijn opleiding bij Laudius. Voor de prijs wat ik betaal voor een cursus met docent die ook nog BGN erkend is heb ik zeker niet te klagen.

TK
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Marjolijn op 08 Mei 2015

Ik heb me bijna door module 1 geworsteld. Ik vind het erg scheikundig weergegeven, waar ik vroeger al erg veel moeite mee had. Ik begrijp dat je de terminologie moet hebben gehoord, maar ik denk niet dat een klant straks zit te wachten op een chemische verklaring van gewichtstoename! Ik hoop dat de andere modules beter te behappen zijn!

c. spros op 25 Juli 2015

Hoi Marjolijn, ik ben benieuwd hoe je de opleiding verder hebt ervaren tot nu toe. Ik ben geïnteresseerd in het volgen van BGN geregistreerde opleiding.

johan op 25 Juli 2015

hoe is het gegaan verder met de opleiding? zit erook over te denken om die bij laudius tegaan volgen vandaar ;)

R.van het Meer op 15 September 2015

Marjolein, erg herkenbaar ook ik moest er veel tijd in steken wat opzich geen probleem is echter de aangewezen leraar is niet echt behulpzaam met tips hoe ik het wellicht beter kan aanpakken en waar ik op moet letten, sterker nog toen ik een vraag stelde kreeg ik een wel erg kort en niet motiveerend antwoordt retour. Ik dacht ach dat ligt aan mij maar toen ik vervolgens het huiswerk terug kreeg wat ik had ingeleverd kreeg ik behalve een slecht cijfer vooral negatieve respons.Zo mag ik niet zoveel van het voedingscentrum gebruiken? Wat op zijn minst vreemd te noemen is.En weer niet op een leuke manier tips en adviezen, nee H.Kuiper is daar niet zo van.Ik probeer het opnieuw en als het weer zo negatief is stop ik ermee. De cursus gezondheidscoach die ik ook volg is het tegenovergestelde: op een leuke manier adviezen en tips, en vooral ook een stuk menselijker. Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat Marjolein.

R.van het Meer op 04 November 2015

Beste MMG,

kiezen voor de LOI is misschien beter maar dan betaal je twee keer, je kunt niet zomaar opzeggen. Ik heb niet het geld om 100 euro in de maand kwijt te zijn.

M.H. op 22 Januari 2016

Hallo,

Ik ben ook bezig met de cursus gewichtsconsulent. Het is dat ik veel interessant vind op het gebied van voeding, maar vind het inderdaad te veel wetenschappelijk gelul. De opleiding kan veel effetiever gemaakt worden. De mentaliteit van H. Kuiper bevalt mij ook voor geen meter... kortaf en hoe je ook je best doet... (6 a4-tjes) voor de eindtoets en dan nog een mager zesje halen kan er bij mij niet in.

Wat me helemaal tegenstaat is de vele opdrachten van de eindtoets, niet rekeninghoudend met het feit dat je hele schema's in elkaar niet zetten, terwijl je in de praktijk allemaal handige software voor handen hebt.

Ik weet niet of ik het ooit ga halen... is mijn best anders ben ik weer een ervaring rijker. En voor H.Kuipers heb ik een tip: Volg een cursus effectief communiceren.

MMG op 22 Januari 2016

Ik doe op dit moment ook de opleiding gewichtsconsulente en ben niet tevreden. Je moet eerst 12 hoofdstukken door werken, voordat je de eerste (te beoordelen) toets kunt doen. Omdat ik al een opleiding voedingsdeskundige heb gedaan en met succes afgerond bij een andere aanbieder
, zijn mij de begrippen en dergelijke niet nieuw en toch had ik een onvoldoende op de eerste toets?! De uitleg waarom is erg schaars en niet goed toegelicht. Verder vind ik de stof niet erg goed opgezet. Ik zou de opleiding bij de LOI aanbevelen. Is misschien duurder, maar definitief beter.

prive op 25 Mei 2016

Als een thuisstudie je zeer tegen blijkt te vallen, omdat je ervaart dat een docent voor jouw flink tekort schiet, niet of te weinig uitlegt/toelicht, zelfs weken te laat terug reageert of onterecht dingen fout beoordeeld, stop dan niet zomaar met je studie. Meldt je gedetailleerde klacht hier op internet, noem de naam van instituut en de volledige naam van docent of medewerker waar je over klaagt en stuur een kopie van je klacht natuurlijk ook naar zowel directie van instituut als naar docent en verzoek om correcte afhandeling. En bij niet correcte afhandeling kan je die reactie vervolgens ook op internet zetten. Als iedereen met ernstige klachten dat doet, zal nalatig gedrag van docenten 't snelst minder worden. En alleen zo komt het snelst boven tafel of meer cursisten bij een-en-dezelfde docent nalatigheid in nakijken/reageren ondervinden. Breng het maar in de publiciteit.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Cursus Schuldhulpverlening, erg goed, materiaal is direct te downloaden, maar heb ook de papieren versie erbij besteld. Goed te doen qua niveau, prima begeleiding. Aanrader dus

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 8

Annemarie op 04 Augustus 2014

Hallo,

Zelf wil ik ook de cursus schuldhulpverlening gaan doen. Maar nu vraag ik mij af waar je na afronden van de cursus terecht kan. Kan je voor jezelf aan het werk of via gemeenten? Ik kan daar ook geen informatie over vinden in de informatie van Laudius. Bij budgetcoach staat wel dat je ook instructie krijgt over het opzetten van een zelfstandige onderneming. Hoe zit dit bij de schuldhulpverlening?
En is de studie te doen? Hoe zit het qua niveau?

Groeten, Annemarie

Henk op 08 Januari 2015

Hallo Annemarie,
Ik heb deze cursus niet gedaan, wel ergens anders een andere enkele jaren geleden. De normale schuldhulpverlening wordt uitgevoerd door gemeentes, of aan gemeentes gelieerde instellingen, en ook gefinancierd door de gemeentes, want mensen die schuldhulpverlening nodig hebben hebben immers geen cent te makken. Sinds enkele jaren wordt er enorm bezuinigd door de gemeentes, en daarmee ook op de afdelingen die betrekking hebben op de schuldhulpverlening, en er zijn veel (vaste) arbeidsplaatsen verloren gegaan. Bij drukte wordt er personeel ingehuurd van externe bureaus (bv. Maandag), een soort uitzendbureaus voor personeel op dergelijk gebied (zoals schuldhulpverleners, klantmanager, werkcoaches, e.d.). Om hiervoor in aanmerking te komen is mijn ervaring dat vaak wordt gevraagd naar het HBO-diploma SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening).
Over de kwaliteit van deze cursus kan ik dus niet oordelen, maar los daarvan is het moeilijk werk op dit gebied te vinden.
Succes.

Jolanda op 09 Oktober 2015

Hallo

Ik heb de net m'n examen ingeleverd van de studie schuldhulpverlening. Ik vond het wel te toen over 48 lessen gemiddeld 8,6. Het is HBO niveau

Ik zocht eigenlijk hoe lang het gemiddeld duurt voordat je hoort of je geslaagd/gezakt bent en kam op deze site. Word er niet vrolijk van wat je hier allemaal leest. Ben heel benieuwd of ik ook naar Venlo moet als ik wil weten hoe ik het gedaan heb.

Ik weet wel dat als er vacature's in zijn er vaak 3 jaar ervaring wordt gevraagd

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ik wilde graag voor mezelf beginnen en life coach leek me wel wat. Omdat ik nog werk was een thuisstudie het gemakkelijkst in te passen. En daarom heb ik deze cursus bij verschillende instituten besteld. Uiteindelijk heb ik die van Laudius gekozen. Ik vond de cursus van Laudius interessanter. Over de persoonlijke begeleiding ben ik ok erg tevreden.

JD
Was deze beoordeling nuttig? 13 3

Mirjam den Braven op 04 Januari 2015

Hallo ik wilde ook graag deze cursus doen . Mijn vraag is dan ook kun je met dit diploma je aansluiten bij een beroepsvereniging? Wat zijn jou ervaringen hiermee Jantine? En ku je hiermee je eigen praktijk starten of heb je niks aan dit i stituut diploma?

Ellen op 09 Januari 2015

Ik heb zojuist de 1e module van deze cursus afgerond. Ook via Groupon aangeschaft. Ik heb al redelijk wat over coaching gehad bij mijn HBO-V opleiding, maar wilde graag alles goed op een rijtje krijgen. Ik vind de cursus erg compleet. De theorie is duidelijk beschreven. Ik ben er wel enthousiast over.
Ik weet niet of het diploma aansluiting bij een beroepsvereniging mogelijk maakt. Life coach is echter een vrij beroep. Aansluiting is dus niet per se nodig om een eigen praktijk te kunnen beginnen. Je kan dus zeker hiermee aan de slag als zelfstandige.
Groetjes,
Ellen

rina.de jong op 10 Januari 2015

Beste Jantine en Mirjam,
Ik ben ook geïnteresseerd in de cursus lifecoach die nu voordelig aangeboden wordt bij Groupon.
Aangezien ik geen grote beurs heb en helaas werkeloos ben, wil ik weten of de cursus het waard is,het diploma aansluit bij de beroepsvereniging en het mogelijk is met de opgedane kennis zzp er te worden.
Kunnen jullie mij met spoed een antwoord geven en wat jullie ervaring is.
Alvast bedankt .
Vr.gr. Rina de Jong

Annet van Prooijen op 13 September 2016

Hoi ik heb jullie bericht gelezen. Als je eerst het diploma gewichtsconsulente haalt en je laat je registreren bij de bgn en vervolgens doe je lifecoach of kindercoach dan krijg je 15 studiepunten.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Ik doe de cursus sportmanagement van laudius. Moet zeggen dat ik wel lang getwijfeld heb om in te schrijven, maar uiteindelijk toch gedaan. Vond de prijs zo laag dat ik er mijn twijfels bij had. Maar heb nu meer dan de helft gedaan en ben heel blij dat ik gestart ben. Kan er eigenlijk niets slechts over bedenken.

TB
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik ben dit jaar een cursus gestart nagelstyling.
Je krijgt eerst de papieren binnen en dan kan je nog bedenken of je het wel echt wilt doen.
Na twee weken krijg je ook het starterspakket binnen en veel dat je krijgt.
Duidelijke foto's zijn er verwerkt en duidelijke uitleg.
Snelle antwoord met lerares echt super.
Ik heb er geen spijt van dat ik het begonnen ben.
Goeie prijs en kwaliteit service is perfect geen klachten.

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

Simone op 09 November 2015

Welk pakket hadden jullie? En zaten er ook instructie filmpjes bij? Ik ben aan het twijfelen om deze opleiding te gaan doen.

Alvast bedankt!

Nancy op 09 November 2015

Ik heb de cursus Nagelstyliste en eigen beauty salon in 3maand afgewerkt
was echt een goede ervaring heb mijn diploma en getuigschrift behaald , nagelstyliste is enkel geen erkend beroep
maar ik ben als zelfstandige nagestyliste in bijberoep van start kunnen gaan ,

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Twee weken geleden de cursus budget coach besteld en meteen online afgerekend. Is echt een aanrader, je krijgt een email met een login en je kunt meteen beginnen omdat je het cursusmateriaal kunt downloaden. Inhoudelijk sterke cursus, huiswerk wordt snel nagekeken, kortom gewoon heel goed. Prijstechnisch ook zeer interessant

RK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Boukje op 27 Augustus 2014

Hallo Ruben,

Ik ben ook van plan om deze cursus te gaan volgen. Klopt het dat het bij het examen veel over "je eigen zaak beginnen" gaat? Ik wil namelijk de stof goed onder de knie krijgen en ik hoef geen eigen zaak hiermee te beginnen. En in hoe zo'n tijd heb je het afgerond? En ontvang je bij digitaal ook een erkend diploma/certificaat?
Alvast bedankt voor je antwoord.

Groetjes Boukje

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Super blij met mijn cursus nagelstyling! De cursus is mij heel goed bevallen en de organisatie ook. Heb lang getwijfeld waar ik een thuisstudie moest volgen, zeker omdat ik Laudius niet echt kende. Maar ben er achteraf zeker tevreden mee. Gewoon goed materiaal en fijne contacten.

AD
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review
19 resultaten - getoond 1 - 19

Veelgestelde vragen

Wordt een Laudius diploma erkend?

Een groot aantal Laudius opleidingen en diploma’s wordt in Nederland erkend door bedrijven en overheidsinstanties. Laudius leidt ook op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma's. Om te controleren of een diploma door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen wordt erkend, kun je terecht in de registers van het Ministerie. Voor de erkenning door de diverse beroepsbranches kun je navraag doen binnen de branche of bij de branchevereniging.

Is Laudius telefonisch bereikbaar?

Je kunt Laudius bereiken op het nummer 088 939 3900, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Laudius informatie

Foto's

Laudius

Algemene informatie

Telefoonnummer
088 - 93 93 900
Afhalen mogelijk
nee