Laudius

www.laudius.nl
 
6.7 (46)

46 Laudius reviews

 
(19)
 
(8)
 
(5)
 
(6)
 
(8)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
5 resultaten - getoond 1 - 5
Volgorde

WFT Basis

Beoordeling 
 
6.8

Tevreden over de snelle levering en het bestelgemak. Echter niet enthousiast over de docente. Ze corrigeert wel snel, maar soms te snel, waardoor mijn goede antwoorden niet goed gekeurd werden. Hier moest ik dan zelf weer achteraan gaan. Soms duurt het 2/3 weken tot ze mijn mail leest en dingen aanpast, terwijl ze wel gewoon lessen corrigeert. Beetje krom.
Verder zijn er verschrikkelijk veel onnodige spel- en taal fouten. (Hier werken ze ondertussen aan, heb hier een klacht over ingediend).
De kwaliteit van de stof en de diepgang zijn echter wel goed. Daar draait het uiteindelijk om.
Dus over het algemeen wel tevreden, maar het kan beter.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

Frank op 09 Juni 2017

Hallo San, Heb je ook het tentamen voor de WFT afgelegd, is dit een officiëel erkend tentamen met certificaat?

Reageer op deze review

gemiste kans

Beoordeling 
 
5.0

Zeer gebruiksonvriendelijk intranet waarin je met Laudius communiceerd, je huiswerk inlevert, vragen stel ed. Is er duidelijk op gemaakt om zo min mogelijk werk te hebben aan studenten. Dat bederft het studieplezier ernstig.

F
Was deze beoordeling nuttig? 11 2

C.Warbout op 03 November 2016

Het intranet is inderdaad ontzettend gebruiksonvriendelijk. De mails uit de inbox worden samengevoegd tot een, zodat je niet ziet wat er bij de laatste mail hoort en wat er al eerder binnen was gekomen. Na het uploaden kan je niet zien wat je precies verzonden hebt en of de tabellen in het systeem zijn opgenomen, die verdwijnen wel eens spontaan en die kunnen niet meer toegevoegd worden. Er is niet van te voren duidelijk gemaakt dat je Word op je pc moet installeren, anders kan het niet gelezen worden. Ik hoop oprecht dat men de communicatie kan verbeteren door de site aan te passen, dat scheelt ontzettend veel stress en onnodig veel tijd.

Reageer op deze review

Cursus Spaans voor Beginners Laudius

Beoordeling 
 
6.3

Ik ben een cursus Spaans voor beginners gaan doen bij Laudius, omdat ik graag een tweede wereldtaal wil leren naar Engels. Ik zocht een goedkoper alternatief voor instellingen als de LOI. Deze vond ik op Internet bij Laudius tegen een fractie van de prijs. Dat moet gezegd. Maar wat ik ook kwijt wil is het volgende: In mijn hele leven ben ik nog nooit zulk slecht lesmateriaal tegengekomen. De cursus zit van A tot Z propvol met taalfouten. Zowel het Nederlands, met hier en daar een Duits woord zomaar tussendoor, als het Spaans, waarvoor ik de cursus ben begonnen, barst van de typefouten. Ik twijfel aan ieder woord dat ik tegenkom. Accenten die verkeerd geplaatst zijn, gegoochel met leestekens en totaal uit de lucht gegrepen vertalingen. Een tip voor anderen: laat deze cursus links liggen en kies voor kwaliteit. Dan maar wat duurder. Zelfs de gratis cursussen Spaans op YouTube zijn een goed alternatief. Neem Hablo español, een leuke Duits-Spaanse cursus van de Teleac van onze oosterburen. Zeer gedegen uitleg, laagdrempelig en toch van hoog niveau en nog leuk ook. De cursus wordt bijna ieder jaar herhaald op de Duitse televisie. En met reden!

D
Was deze beoordeling nuttig? 21 1

Marianne op 30 Juni 2016

Is er inmiddels iets verbeterd aan de cursus Spaans voor beginners? We zijn tenslotte een jaar verder. Kan iemand hier een zinnig antwoord op geven?
Ik zou graag zo'n cursus Spaans doen, maar wanneer er zoveel fouten in zitten, erger ik me groen en geel. Dan gaat het studeren niet lukken!

Dolf op 04 December 2016

Ik moet bekennen dat de kwaliteit van de cursus na een tijdje wel omhoog gaat. De eerste paar lessen, en dan met name de eerste les, zat inderdaad vol met fouten en onduidelijkheden. Daarna was het wel beter. Maar de kwaliteit van een LOI zal het niet halen.

Peter op 05 December 2016

Beste Dolf,
Dankjewel voor je feedback. Ik stond net op het punt mij aan te melden voor deze cursus maar toen ik jouw ervaring las was ik er gelijk klaar mee. Als er in een taalcursus al fouten zitten dan ben je als opleider heel erg ongeloofwaardig. Kortom ik meld me toch maar aan bij het LOI, dan weet ik zeker dat ik goed lesmateriaal ontvang, Ook in dit geval gaat de uitdrukking "goedkoop is duurkoop" weer op. Geld kan ikzelf wel over de balk gooien. Nogmaals bedankt. Grt Peter

LOI op 07 December 2016

Welkom Peter.
Blij dat je je aangemeld hebt. Onze cursussen zijn altijd zeer actueel en worden regelmatig getoetst.
Zoals je inmiddels wel gezien hebt, zijn wuj niet zo duur.
Succes met je studie.

Met vriendelijke groet,
Marco van Lees

Jolanda op 18 April 2017

Is de cursus Spaans inmiddels aangepast? Zonder de vele fouten? Iemand hier recent aan begonnen?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Ik heb dus de cursus nagelstyling besteld en mijn starters paket zou normaal gezien gelverd zijn zo een dikke week geleden. Toen ik dat nog altijd niet had belde ik naar hun nummer dat op de website staat en die vrouw zei tegen het einde van deze week of begin volgende week. vandaag nog altijd niet in de brievenbus en ik belde trg en altijd het zelfde excuus dat de leverancier nog niet geleverd heeft.......

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.3

Via Laudius had ik een cursus aangevraagd om een vreemde taal te leren. De toegestuurde cursus leek oke, een beetje onduidelijk qua lettertype maar verder geen opmerkingen. Hetgene het echte probleem was, was dat de CD-rom helemaal niet overeenkwam met de cursus. Na dit te melden, kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Maar deze was exact dezelfde! Nadien kreeg ik bericht dat er een fout was bij de uitgeverij en het op z'n minst enkele maanden kon duren tot de juiste cursus klaar was die klopte met de CD. Als je snel een taal onder de knie moet krijgen is dit niet mogelijk om te wachten. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug, maar het contact om alles retour te sturen verliep behoorlijk stroef en ik kreeg steeds later een kort antwoord terug. Zeer jammer van de verloren tijd.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
5 resultaten - getoond 1 - 5

Veelgestelde vragen

Wordt een Laudius diploma erkend?

Een groot aantal Laudius opleidingen en diploma’s wordt in Nederland erkend door bedrijven en overheidsinstanties. Laudius leidt ook op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma's. Om te controleren of een diploma door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen wordt erkend, kun je terecht in de registers van het Ministerie. Voor de erkenning door de diverse beroepsbranches kun je navraag doen binnen de branche of bij de branchevereniging.

Is Laudius telefonisch bereikbaar?

Je kunt Laudius bereiken op het nummer 088 939 3900, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Laudius informatie

Foto's

Laudius

Algemene informatie

Telefoonnummer
088 - 93 93 900
Afhalen mogelijk
nee