Laudius

www.laudius.nl
 
6.8 (45)

45 Laudius reviews

 
(19)
 
(8)
 
(5)
 
(6)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
7 resultaten - getoond 1 - 7
Volgorde

Slechtste studie vastgoeddeskundige ooit!

Beoordeling 
 
1.0

Wat een achterhaalde studie! De voorbeelden in het lesmateriaal gaan nog over guldens. Inmiddels is er veel veranderd in de vastgoedsector. Enkele malen een vraag gesteld per mail aan de "gekoppelde" docenten. Echter kwam er enige respons maanden later, waar je dus niks meer aan hebt. Daarnaast staan er incorrecte oefenexamens in de boeken. Absoluut niet aan te raden! Doe het niet!!!! Je kunt de leerstof (veel nieuwer en beter) vanuit de vastgoedacademie los bestellen. Dit leest veel makkelijker weg en sluit veel beter aan op de officiële examens!

A
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Teleurgesteld

Beoordeling 
 
1.0

Ik was begonnen aan de cursus voedingsdeskundige, echter was het materiaal in de cursus oud en achterhaald. Daarnaast was de cursus nu en dan onduidelijk. Wanneer ik vragen stelde over de leerstof werd mij verteld dat het niet de bedoeling is dat ik dieper op de lessen in ga en de informatie dus maar als oppervlakkig moest beschouwen.

Hoewel de cursus letterlijk deskundige in de naam heeft staan, vind ik het raar dat ik de informatie dus niet dieper mag analyseren. Er is weinig deskundigs aan dus. De begeleiding was overigens ook slecht. Het lijkt erop dat de betreffende persoon slechts wat extra geld wilt verdienen zonder al te veel moeite. Hij stond totaal niet open voor mensen die daadwerkelijk echt iets willen leren.

Ik raad deze cursus af. Ik heb bovenstaande aan laudius gemeld, maar het interesseerde ze weinig. Er is geen moeite gedaan om mij als klant te houden. Om deze redene raad ik ook laudius af.

Q
Was deze beoordeling nuttig? 9 3
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit en begeleiding

Beoordeling 
 
2.3

Het cursusmateriaal is achterhaalt en van zeer lage kwaliteit. Leuk als je een hobbycursus doet, niet als je wilt investeren in je loopbaan met een dosis nuttige kennis.

PS
Was deze beoordeling nuttig? 2 3

Marjolijn op 10 Februari 2020

Mag ik vragen welke studie u deed?

Reageer op deze review

Heel erg telerugesteld van Laudius

Beoordeling 
 
2.0

Ik heb op 2-9-17 de studie Gezondheidscoach besteld en direct de eerste les betaald. Normaal gesproken heb ik de studie dan dinsdag in huis. Deze keer niet. Ik heb navraag gedaan en mij werd woensdag beloofd dat de studie vandaag verstuurd wordt. Dus ik zit donderdag op de pakket chauffeur te wachten en daar komt het pakket maar niet met de studie maar met de drie ontbrekende lessen van Mode maken en ontwerpen. Maar die moesten bij mij aankomen als brief zonder 3S code. Ik weer gemaild. Vrijdag werd mij beloofd dat de studie vandaag echt verstuurd wordt. Ik ben zaterdag dus weer thuis gebleven dus weer geen pakket van Laudius, hetzelfde geld voor maandag. Ik heb weer gemaild maar nu krijg ik ineens geen antwoord meer op mijn vraag. Ik heb gemaild dat ik het zat ben en van de studie afzie en mijn geld terug wil. Ik ben nu benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Het gaat om 40 euro en dat is voor mij veel geld.

S
Was deze beoordeling nuttig? 7 3

Simone op 03 November 2017

Nadat het weken mis is gegaan heb ik uiteindelijk eind September toch noch mijn studie Gezondheidscoach ontvangen. Met dank aan Karien Peters die persoonlijk daarvoor gezorgd heeft dat ik de eerste lessen mocht ontvangen. Met het materiaal ben ik heel erg tevreden. Het is duidelijk en wat me heel goed bevalt is dat het allemaal in kleur is. Ik volg nu 4 opleidingen en dit zijn zeker niet de laatste studies die ik bij hun doe.

Reageer op deze review

slechte opleidingen

Beoordeling 
 
2.8

weg gegooid geld heb er ook een opleiding gedaan en de eerste 2 keer zelf gedaan bij de derder keer alles uit de boeken gehaald navraag gedaan aan mensen die in dit vak werken en het bleek grotendeels allemaal te kloppen maar toch laten ze me zakken eerste keer 4 .8 2de keer weet ik zeker dat er 4 fouten uit waren maar was met 1 tiende meer gezakt en derde keer waren ze me examen kwijt was niet aangekomen volgens hun.
heb contact gehad met post nl en het was afgeleverd.
derde keer zoals ik al zei alles uit de boeken en alles nagevraagd aan deskundigen en ineens had ik een 4.0 heel raar toch
en het is ook geen overheids erkend diploma (dit had ik destijds wel gevraagd en ze zeiden ja hoor meneer nou ze liegen dat ze barsten)

JT
Was deze beoordeling nuttig? 6 19

kelly op 04 Augustus 2015

Mag ik vragen welke opleiding u gevolgd hebt?

Diana op 04 September 2015

Misschien antwoorden fout gerekend omdat ze niet te ontcijferen waren? Uw recensie is erg onduidelijk mogelijk was uw examen dit ook?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Er staat dat je een cursus 14 dagen vrijblijvend kunt proberen, maar dat is niet waar. Je kunt alleen je cursusgeld terugkrijgen als er iets mankeert aan de kwaliteit van de cursus. Ik vond de cursus was veel te ingewikkeld om te volgen. Misleiding dus. Als het geld binnen is doen ze niets meer. Geen service dus.

Y
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Sophie op 17 Januari 2014

Je cursusgeld krijg je wel terug, ik heb dit vanmiddag nav jouw bericht nagevraagd. Alleen wanneer je kiest voor de download niet, dan krijg je alleen al je geld terug met een goede reden (en dan bedoelen ze fouten in de lesstof). Ik vond dat eerst raar, maar toen ze aan de telefoon zeiden dat ze dit wel zo moesten doen want je hebt de cursus immers al in je bezit.. Anders kun je de cursus bestellen, betalen, downloaden en dan geld terugvragen, maar de cursus blijft in je bezit want hij is gedownload. Ja, dat is ook wel wel gek inderdaad dus die regel snap ik. Maar wanneer je gewoon de papierenversie besteld mag je de cursus binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. Dus ik heb de papieren cursus besteld, ik ben benieuwd!

Harry op 04 Maart 2014

Ja leuk en je hebt ook de optie om te downloaden EN een papieren versie. Hoe lossen ze het dan op, dan krijg je weer niks terug? Bovendien zou je een boek ook nog gewoon kunnen kopiëren, dan heb je ook de lesstof nog in je bezit.. Maw. ze moeten gewoon geld teruggeven als je niet tevreden bent.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Basiskennis boekhouden, boek vol met fouten. Fouten gecopieerd en opgestuurd nooit meer iets van gehoord. Basiskennis calculatie, boek komt totaal niet overeen met wat er op het examen bij Stibex gevraagd wordt. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, van Stibex naar Laudius. Kortom, totaal niet tevreden over Laudius en ook niet over Stibex, ik ga voortaan weer gewoon bij LOI mijn cursus aanvragen!!!

C
Was deze beoordeling nuttig? 6 2

amanda op 16 September 2013

Ik ben pas met deze cursus begonnen en heb de spelfouten ook al gezien. Zelfs een uitleg klopte niet helemaal. Erg jammer dat de docent zo lang over het nakijken doet, zo kan je dus helemaal niet studeren in je eigen tempo.

Diana op 26 September 2013

Na verschillende keren heen gebeld, vandaag weer gebeld met Laudius.Deze aardige mevrouw die uit zou zoeken of de lesstof bkc i.d.d. wel of niet goed aansluit met het nieuwe examen 2013 zegt dat een schaduwauteur de stof heeft controleert en volgens de richtlijnen van de acciociatie heeft goedkeurt. Mijn bevinding is dat Laudius niet op tijd was met het aanpassen van de stof, want het lesmateriaal is per 1 april 2013 pas aangepast aan de nieuwe eisen van het examen. Dat ik door deze kwestie mijn examen niet heb gehaald is niet aantoonbaar volgens deze mevrouw.
Deze mevrouw zegt ook dat Laudius over bkc verder geen klachten heeft gehad, waarop ik zei dat er wel degelijk klachten waren op revieuwspot, en dat er ook mensen zijn die zakken en die niet weten dat het komt door de verouderde lesstof en het aan zich zelf wijten en misschien wel helemaal afhaken.In een eerder gesprek (24-09) heeft deze mevrouw toegezegd (omdat het voor mij toch vervelend is) dat ik de vernieuwde cursus bkc op gestuurd krijg. Ik heb zelf voorgesteld een compensatie te krijgen omdat het hele verhaal toch niet klopt, ik heb zelf voorgesteld om mijn geld terug te krijgen van de cursus bkc of de nieuwe versie van de cursus bkc zoals we al hadden afgesproken opgestuurd te krijgen, en verder de nieuwe cursus PDB gratis met huiswerkbegeleiding te ontvangen. Daar ging ze mee akkoord (wel de digitale versie).De vernieuwde cursus bkc zou inmiddels onderweg zijn en als het goed is krijg ik digitale cursus PDB per mail. Ondanks alles ben ik voorlopig tevreden hoe het is afgehandeld, maar ik vind wel dat ik er zelf vel voor heb moeten doen. Ik zal nog laten weten hoe mijn verdere bevindingen zijn. Wordt vervolgd....

Diana op 26 September 2013

Ik heb deze cursus ook gevolg en het examen kwam i.d.d. niet overeen met de lesstof. Per 01-01-2013 zijn de exameneisen bkc aangepast maar je verwacht dan ook dat de lesstof hier aan voldoet.Ik heb op 16-09 met de klantenservice van laudius gebeld en uitgelegd dat ik half febr deze cursus heb ontvangen en begin juli examen heb gedaan en dat de lesstof (vooral exel gedeelte) niet overeen kwam met het examen.
Het zou worden uitgezocht en ik zou worden terug gebeld hierover.De mevrouw die ik hierover sprak zei dat ze niet kon beloven dat ik diezelfde dag terug gebeld zou worden. Vandaag heb ik na niets meer te horen zelf weer terug gebeld,en ik kreeg te horen dat ze nog bezig zijn met het uit te zoeken.
Ik zelf ben er gisteren achter gekomen dat de cursus inmiddels wel is aangepast, door op de inhoudsopgave van deze cursus te klikken, daarin staan de onderdelen die miste nu wel.En nu staat op de site dat ze worden erkend door de accociatie,en toen ik examen deed volgens mij nog niet, want toen ik voor mijn examen aanvraag moest invullen bij welk instituut ik de studie heb gevolgd stond laudius er niet bij en moest ik bij overig zelf de naam invullen.
Ze zijn nu ook iso gecertificeerd en dat was volgens mij toen ik de cursus ontving ook niet.Ik vermoed dat de cursus niet op tijd op to date was.Ik hoop dat ze deze fout gaan erkennen, want ik wil graag verder en opnieuw examen doen, dit keer met de goede stof.We wachten af...

Amanda op 26 September 2013

Ik moet mijn eerdere reactie even bijwerken. Ben nu bij les 9 en moet zeggen dat het huiswerk erg snel wordt nagekeken, soms al dezelfde dag. Als ik wat fout heb krijg ik een goede uitleg.
Momenteel heb ik alleen maar goede ervaringen.

Reageer op deze review
7 resultaten - getoond 1 - 7

Veelgestelde vragen

Wordt een Laudius diploma erkend?

Een groot aantal Laudius opleidingen en diploma’s wordt in Nederland erkend door bedrijven en overheidsinstanties. Laudius leidt ook op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma's. Om te controleren of een diploma door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen wordt erkend, kun je terecht in de registers van het Ministerie. Voor de erkenning door de diverse beroepsbranches kun je navraag doen binnen de branche of bij de branchevereniging.

Is Laudius telefonisch bereikbaar?

Je kunt Laudius bereiken op het nummer 088 939 3900, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Laudius informatie

Foto's

Laudius

Algemene informatie

Telefoonnummer
088 - 93 93 900
Afhalen mogelijk
nee