Typhone

 
5.6 (68)

BELANGRIJK: Typhone heeft op 13 februari 2017 haar faillissementsaanvraag ingediend bij de rechtbank. Bestellen bij Typhone is dan ook niet meer mogelijk. GSM webwinkels die goed beoordeeld worden op Reviewspot zijn bijvoorbeeld Belsimpel en Mobiel.nl.

TYPHONE is één van de grootste online GSM webshops van Nederland en bestaat sinds 2000. Typhone biedt naar eigen zeggen scherpe prijzen en de beste deals. Waarom zou bestellen bij Typhone? Een aantal belangrijke eigenschappen:

  • Typhone heeft een erg grote collectie GSM's (mobiele telefoons)
  • Typhone levert GSM abonnementen met of zonder toestel
  • Typhone is erg voordelig met sim only abonnementen
  • Typhone levert snel, 24-uurs service!

Enkele voordelen van Typhone:

Gratis nummerbehoud bij Typhone: u kunt uw huidige 06-nummer kosteloos meenemen naar uw nieuwe abonnement. Groot assortiment: van de nieuwste smartphones (Apple Iphone 5S, Samsung Galaxy) tot oudere nog leverbare toestellen, met of zonder abonnement en natuurlijk alle mogelijke GSM accessoires eenvoudig te bestellen op Typhone.nl. Snelle levering / 24-uurs service: bestelt u voor 5 uur 's middags uw toestel en/of abonnement, dan wordt dit direct voor u gereserveerd en dezelfde dag naar u verstuurd. Typhone heeft een snelle klachtafhandeling: binnen 5 werkdagen kunt u een inhoudelijke reactie verwachten van Typhone.

Typhone ervaringen

68 reviews voor Typhone

 
(18)
 
(13)
 
(8)
 
(7)
 
(23)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.3
 
4.6
 
6.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Dieven zijn het

Mijn Klacht:
Begin maart heb ik een samsung 7 edge besteld bij typhone met als provider Tele2.
Het duurde me te lang dus heb kort erna de order geannuleerd.Meestal is de telefoon binnen 8 dagen binnen maar dit duurde langer.
Vervolgens heb ik hem bij belsimpel besteld ook bij Tele2 en dit is keurig verlopen.
Met Typhone gaat het ergens fout want ik betaal nog voor het abonnement.
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd.
Onlangs zei Typhone dat het in orde was en dat ik de inmiddels 200 euro terug zou krijgen van Tele2 en het abonnement zou stoppen.
Tele2 weet van niks! En ik kan het abonnement stopzetten tegen een afkoopsom van 622 euro!!!. Voor een abonnement wat niet bestaat en nooit ontvangen is!
Waar het nu iedere fout gaat is me een raadsel.
Ik heb een orderannulering en geen contract..heel simpel lijkt me!
Dit is nog maar de beknopte versie. Hoeveel.mails en telefoontjes ik al met zowel typhone als tele2 heb gedaan is gewoon niet.meer te tellen. En elke medewerkerv zegt wat anders.

Gewenste Oplossing:
Het abonnement is stopgezet per direct en me geld terug

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Service 
 
1.0

weigering om privacy te respecteren

Beste heer/mevrouw R.

Bedankt voor je bericht!

Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel vervelend vind dat er een data lek zat in ons systeem waardoor klantgegevens openbaar kunnen zijn geworden. Het betreft niet alleen de contractgegevens van klanten die bij Typhone een mobiel abonnement hebben afgesloten, maar ook bij zakenpartners phonehouse.nl, mediamarkt.nl en gsmeasy.nl. Het datalek is direct gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. De klantgegevens die toegankelijk waren, zijn opzich onvoldoende om identiteitsfraude mee te plegen.

De gegevens die mogelijk gelekt zijn zijn NAWE gegevens (naam, adres, woonplaats, e-mailadres), IBAN nummers, SEPA machtigingen (voor automatische incasso), aankoopfacturen. Typhone heeft overeenkomsten met de telecomdealers en de telefoonmaatschappijen om deze klantgegevens te bewaren.

Het is helaas niet mogelijk voor mij om alle gegevens te verwijderen uit ons systeem. Typhone heeft overeenkomsten met de telecomdealers en de telefoonmaatschappijen om deze klantgegevens te bewaren.



Hopende je hiermee voldoende te hebben geholpen.

Met vriendelijke groet,
Typhone E-Concepts B.V.

Typhone

Marit
Klantenservice Typhone

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Koop nooit bij Typhone, ze weten neit wat service is.

Op 24 april 2016 plaats ik bij Typhone, on-line, een bestelling voor een iPhone 6s 64GB gecombineerd met een verlenging van mijn bestaande KPN abonnement dat op 13 juni 2016 zou aflopen. Op 24 april betaal ik ook €3,95 verzendkosten.
In het toegestuurde contract wordt een maandbedrag van €54 gedurende de hele contractperiode vermeld.

Op 26 april 2016 krijg ik van KPN een brief waarin staat dat het maandbedrag €59 zal zijn en niet €54 zoals vermeld in het contract.
Op 2 mei 2016 neem ik telefonisch contact op met de klantenservice met het verzoek om het contract te annuleren op grond van de wet kopen op afstand.
Op 3 mei 2016 komt de bezorger met de iPhone 6s aan de deur. Ik weiger de telefoon aan te nemen, op advies van de medewerker van de klantenservice Alexander Mudry, en de telefoon gaat retour Typhone met de bezorger.
De medewerker van de klantenservice, Alexander Mudry, verzekerde mij dat weigering van de iPhone bij aflevering vanzelf de annulering in werking zou zetten!
Op 17 mei 2016 blijkt de iPhone pas teruggeboekt zijn in voorraad/magazijn. Op 23 mei 2016 krijg ik de betaalde verzendkosten terug gestort.

Al die tijd echter, dus vanaf 26 april 2016, staat mijn abonnement bij KPN als verlengd tot 13-06-2018 vermeld. Omdat ik daardoor geen ander abonnement kan afsluiten heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Typhone om ook die verlenging bij KPN ongedaan te maken
Daartoe heb ik op 2mei, 3mei, 18 mei, 31 mei, 8 juni, 13 juni (2 maal), 15 juni, 22 juni, 5 juli en 18 juli telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Typhone.

Steeds krijg ik als antwoord: “ik zet het door, binnen 5 dagen is het geregeld”. Of: “ik geef het door aan mijn teamleider en die zal het aan u terugkoppelen”. Of: “de zaak ligt bij het hoofdkantoor en die zullen het afhandelen met KPN, heb geduld het komt allemaal in orde”. Of: “de zaak ligt moeilijk omdat het al zolang loopt”.

In de tussentijd stuur ik op 3 mei, 17 mei en 28 mei ook nog e-mails met dezelfde vraag. Hierop krijg ik een vergelijkbaar antwoord: “Als ik in de order kijk zie ik dat de annulering nog in behandeling is. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.”
Inmiddels, per 13 juni 2016, is de contractverlenging ingegaan en betaal ik dus €59 per maand voor een abonnement dat ik te duur vind en voor een telefoon die ik niet heb!

Op 28 juni 2016 heb ik een aangetekende brief gestuurd naar de directie van Typhone die hier tot op heden nog niet op gereageerd heeft.

Op 4 juli 2016 krijg een factuur van KPN. Ik neem weer contact op met Typhone op 5 juli 2016. Op aanraden van de medewerkster van de klantenservice, Xiomara, stuur ik een mail waarin ik Typhone verzoek mij het verschil te betalen. Dit omdat ik door hun schuld vast zit aan een abonnement, terwijl ik dat niet wil en ook geen telefoon heb, waarvoor ik wel betaal in dat abonnement. Tot op heden geen enkele reactie van Typhone!

Ik heb geprobeerd de annulering ongedaan te maken, dus alsnog de iPhone laten toesturen en mijn verlies maar nemen. Daar wil Typhone echter niets van weten. Ze verkopen liever dezelfde telefoon twee keer. Hebben ze ook twee keer de bonus in de pocket.

Ik weet niet meer wat ik nog moet doen.
In elk geval raad ik iedereen af om zaken te doen met Typhone. Ze zijn onbetrouwbaar, komen hun toezeggingen niet na en de klantenservice zit er alleen maar als zoethoudertje voor de gefrustreerde consumenten. Ze houden je aan het lijntje. Maar wat service nu echt inhoudt dat weet niemand bij Typhone.
Waardeloze zaak. Zijn ook bij geen enkele thuiswinkelorganisatie of koepel aangesloten. Je begrijpt wel waarom!


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestaande klant schandalig behandeld.

Klantnummer 0234572
Ordernummer 115065515
Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
het niet de antwoorden die ik zocht.

update 12-06-2016 2:00
Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

Update 13-06-2016

Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

Update 25-06-2017

Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95.
Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!

Update 29-06
Story gaat gewoon verder Typhone.
Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel
even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen.
NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Koos de Groot op Juli 15, 2016

Update 15-07-2016
Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95
compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone
is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen.
Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal.

Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!!

Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site
willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Niet in staat iets te betekenen

Volgens Typhone was nummerbehoud toch niet mogelijk. Een maand lang gedoe met de klantenservice. Uiteindelijk heb ik het probleem zelf opgelost. Kosten (oa abonnementsgeld en 6 uur telefoonkosten) worden niet vergoed, het is niet mogelijk een gesprek te voeren over wat er is gebeurd en er wordt niet gereageerd op mijn berichten. Ik ben nu twee maanden bezig om de zaak rond te krijgen. Het enige wat ze kunnen is mensen aan het lijntje houden om ze daarna met een kluitje in het riet te sturen. De volgende keer betaal ik liever ergens ander een paar tientjes meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

na half jaar nog steeds niet in orde

Slecht, veel beloftes, maar komen niets na.. Heb na half jaar nog steeds geen leesbaar contract ontvangen. Vraag mij af of dit wettelijk correct is.. Met klantenservice meerdere keren contact opgenomen, zowel via mail als telefoon en nu na half jasr nog steeds niks!! Heb weinig hoop dat dit ooit nog geregeld wordt. Als ik zo mijn zaken zou regelen, zou mijn winkel snel failliet zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Slechte communicatie!

Eind januari mijn abonnement verlengt via Typhone. Via de email had ik een tegoed gespaard wat je bij aanschaf of verlenging van een abonnement mag gebruiken voor korting op een gsm of assesoires. Ik heb een powerbank besteld. Mijn abonnement werd netjes verlengd voor 2 jaar. Na een paar weken kreeg ik via de mail te horen dat de powerbank niet oo voorraad was, maar ze zouden me extra op de hoogte houden. Inmiddels heb ik meerdere malen gemaild en gebeld. Hun antwoord, we gaan het navragen, we zetten het doornaar inkoop, we vragen inkoop om te laten weten wanneer hij geleverd wordt, we zetten doir nasr inkoop dat het spoed is. Dan krijg ik naar aanleiding van weer een mail van mijn kant te horen dat collega's me niet de correcte informatie hebben gegeven, de powerbank is niet leverbaar en zal ook niet meer komen. Ik krijg binnen 10 werkdagen het geld teruggestort op mijn rekening. Na 14 dagen heb ik niets ontvangen. Weer een mail. Dan laat typhone weten dat ik het geld niet terugkrijg want ik heb het gekocht van mijn tegoed, dit zal terug bijgeschreven worden. Maar ook dat is niet gebeurt en op de vraag of ik nu voor mijn tegoed een andere aankoop kan doen is het antwoord dat dit pas kan als ik een nieuwe telefoon met abonnement en assesoires koop. De voorwaarden op hun site zeggen dat je het in kan leveren aks je een abonnement verlengt of afsluit. Ik heb dit in januari gedaan, dat er dan niet kan worden geleverd wat ik bestel kan gebeuren, maar communiceer correct terug en kom tot een oplossing. Op deze manier krijg je ontevreden klanten die niet terug komen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

brstelling

bestellen makklijk
na bestellen krijg je mail dat ze vertraging hebbe
er ovet gebeld en zou naar kpn gestuurt woorde ben van
af vrijdag bezich en nu maandag al die tijd wachten
als ik einde van dag nog niks heb ondvangen
ga ik anuleeren en koop ik wel losse sim
dan ben ik te minste berijkbaar
want als ze nou op site hadden gezet had ik
er niet eens aan begone

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

WAARDELOOS, niet doen!!

Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op.
De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht.
Mails worden pas na 5 dagen beantwoord.
Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was.
Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Prima

Prima

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer sterk af te raden!

Ik wacht al sinds 01-10-2015 op mijn abonnement met iphone 6s plus. Als ik ze bel moet ik elke keer min 25 minuten wachten en via de e-mail antwoorden ze ook pas na 1,5 week. Dit is nog wel een zakelijk abonnement, dus heb dit nodig voor de zaak. Ze blijven vriendelijk maar ik vind dit een zeer slechte service. Had een betere en snellere service verwacht.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ellen op November 12, 2015

Beste Rowan,
Mijn excuses voor je ervaringen. We doen ons best iedereen zo snel mogelijk te helpen. Ik heb begrepen dat mijn collega van de zakelijke afdeling je inmiddels gemaild heeft en ik ga ervanuit dat je dit met hem verder op kunt lossen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je die altijd mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Groetjes Ellen.

T Niettevreden op Mei 28, 2016

Mij is ook vaak toegezegd dat er contact opgenomen zou worden. Helaas gebeurt dat niet. Er is geen enkel initiatief bij Typhone. Ze gaan er waarschijnlijk van uit dat de klant uiteindelijk toch wel afhaakt. Er is geen enkel constructief contact met Typhone mogelijk. Het enige wat je hoort is 'we zijn er mee bezig en lossen het op'. Maa, dat mag wel duidelijk zijn, daar blijft het ook bij. Typhone is er mee bezig maar je moet het zelf oplossen!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Typhone-Firma LIST en BEDROG

Firma quick en dirty. Er stond bij aanbieding bij Sim only of abonnement met toestel mag je kiezen tussen een Samsung Tablet of iets anders (zie bijgevoegde bedrieglijke advertentie (mailing).
**********************************************************************************************************************************

From: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Subject: Gratis Tablet bij ❶-jarige Sim Only van €16 p/mnd | Kaboom!
To: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Date: Fri, 20 Jun 2014 09:50:46 +0200
Galaxy Gear sterk afgeprijsd!| klik hier voor de webversie.
Voeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe aan uw adresboek voor optimaal ontvangst,
voor meer informatie klik hier


Aanbiedingen
SIM Only
Accessoires
Verlengen
Zakelijk






Kaboom! Gratis tablet!

Dit weekend hebben we spectaculaire exclusieve aanbiedingen met fantastische Samsung producten!

U ontvangt een Gratis Samsung Galaxy Tab3 10.1 wifi bij een 1-jarige Vodafone Sim Only vanaf maar €16,- per maand!

Of ga voor de Gratis Samsung Galaxy S5 bij een T-Mobile abonnement van maar €28,- per maand: Gegarandeerd nergens goedkoper!

De Kaboom-deals zijn geldig t/m zondag 21 juni. Maar profiteer snel want de voorraad is beperkt dus OP=OP!
€ 0,00


Scroll naar beneden en
haal uw korting op!





















Was deze beoordeling nuttig? 

Marit, Typhone.nl op Mei 22, 2015

Beste Ricardo,

Bedankt voor je review. De aanbieding die je beschrijft hebben we vorig jaar inderdaad gehad, echter is de vergelijkbare abonnements aanvraag die je geplaatst hebt destijds een week voor deze actie geweest, op 13-6. Bovenstaande was enkel dat weekend geldig, en je hebt je vervolgens pas in september bij ons gemeld dat je eigenlijk van deze actie gebruik had willen maken. Helaas konden we toen niets meer voor je doen, en ook nu kan ik hier niets meer aan veranderen. Ik raad je aan onze nieuwbrief in de gaten te houden voor andere goede acties, wellicht bieden we nog een keer iets dergelijks moois aan!

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik deze graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Met vriendelijke groet,

Marit, Typhone.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.7
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

WAARDELOOS

Ik heb hier een nieuwe telefoon besteld, die constant aan de lader moest liggen, omdat de accu het nog geen dag volhield.Ik verzocht Typhone mijn geld terug te geven, maar ze wilden het oplossen door een nieuwe accu te sturen. Nu enkele maanden later heb ik nog steeds geen accu en word ik steeds aan het lijntje gehouden, zo, dat ik de consumentenbond in moet schakelen om mijn recht te halen, dit is ècht een waardeloze winkel die totaal geen service verleent, niet mee in zee gaan mensen! Ik heb inmiddels elders een goede telefoon gekocht, omdat ik voor mij werk nu eenmaal niet zonder kan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marit, Typhone.nl op Mei 22, 2015

Beste Rensink,

Mijn oprechte excuses voor de late reactie, maar ik wil je graag alsnog helpen. Kun je me wellicht een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je ordernummer, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan doen? helaas kan ik op basis van bovenstaande gegevens niets voor je doen.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Marit, Typhone.nl

Rensink op Mei 22, 2015

daar heb ik wat aan ja, aan die excuses van je, zoals je hierboven kunt lezen heb ik een maand geleden al elders een goede telefoon gekocht en het enige wat ik wil is mijn geld terug, dat hebben jullie geweigerd!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Geen antwoord

Muvit tempered glas voor Iphon6 besteld maar bleek 1-2 mm te small voor het scherm en blijft er een streep onbedekt en dat is HEEEEEEL irritant. Typhone antwoord helemaal niet op verschillende klachten en verzoek om artikel terug te nemen. Typhone is een ARROGANT en ON-COMMERCIEEL bedrijf waarvan ik verwacht dat de laatste dagen geteld zijn. De goede recenties zijn of van kennissen en vrienden of waarvan het TOEVALLIG goed gegaan is...

Was deze beoordeling nuttig? 

Marit, Typhone.nl op April 17, 2015

Beste Jan,

Zoals mijn collega je via Facebook ook al heeft verteld kun je de screenprotector uiteraard gewoon aan ons retourneren, je hebt bij ons namelijk 30 dagen probeergarantie op alle accessoires. Dit mag gewoon via ons antwoordnummer, en je ontvangt dan het betaalde bedrag binnen 14 dagen weer op je rekening.

Voor vragen kun je me uiteraard bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dit graag.

Met vriendelijke groet,

Marit, Typhone.nl

Reageer op deze review

Onbegrijpelijk!

Typhone weigerde mijn aanvraag voor iphone6 abonnement in behandeling te nemen omdat "er nog tijd zat was om abonnement bij huidige provider op te zeggen". Ik heb mijn aanvraag geannuleerd en direct bij T-Mobile aangevraagd. De volgende dag het nieuwe toestel al in huis dat ik dus lekker nu al kan gebruiken met m'n oude simkaart erin!!! Ik vind Typhone ARROGANT, ON-COMMERCIEEL maar vooral een vervelend clubje.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marit op April 17, 2015

Beste Jan,

Bedankt voor je review. We konden je aanvraag inderdaad nog niet in behandeling nemen omdat de verlengperiode via de provider nog niet was aangebroken. Toen we deze wel voor je verlengd hadden is de order vervolgens op je verzoek geannuleerd. Fijn om te horen dat je inmiddels wel weer gebruik kunt maken van een nieuw toestel, we wensen je daar graag veel plezier mee.

Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan verneem ik graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Marit, Typhone.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Samsung galaxy s5

Heel goed telefonisch geholpen en goed advies gehad.
En een goede en zeer snelle levering.
Mijn volgende bestelling wordt zeker weer bij Typhone.nl.
En zeker weer een Samsung galaxy s5 of toch de s6.
WAT ZIJN DAT GEWELDIG TELEFOONS.
Binnenkort verlenging van ander abonnement! !.
Nogmaals bedankt .

Was deze beoordeling nuttig? 

Rensink op Mei 22, 2015

wacht maar tot je er een probleem mee hebt, dan zijn ze opeens niet thuis, want service verlenen, daar hebben ze nog nooit van gehoord!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

eindelijk weer bellen? vergeet het maar

3 weken gewacht op levering dan eindelijk de telefoon gekregen maar het abonnement gaat pas over tweeenhalve week in, ondanks de toezegging dat het abonnement bij tele2 direct in kan gaan presteert typhone het om er 18 dagen over te doen. Ja dat zijn de regels en kan men niets aan veranderen. Tele2 zelf kan het wel direct in laten gaan. Bellen heeft geen zin, tenzij je geen radio hebt om muziekjes te luisteren

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
10.0

typhone

Heb nu een week geleden mijn nieuwe telefoon besteld (note edge)
Wel echt een super aanbieding maaaar die snelle levering laat wel op zich wachten vandaag maar is gebeld na eerst 40 minuten in de wacht gestaan hebben was ik het zat dus opgehangen en weer gebeld maar nu met de keuze bestelling plaatsen ipv. Order info en raad is binnen 1.5 minuut iemand aan de lijn ..toeval??? En dan zoals ik al veel gelezen heb een standaart praatje ja het is druk en met de feestdagen bla bla bla bla nu zou ik in de loop van deze week een mail krijgen dus wacht maar weer af

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima

Prima al 8 jaar tevreden klant! Ik sluit al mijn telefoonabonnementen bij Typhone en koop alle toestellen daar. Gewoon goed zoals het hoort te zijn. Zeer behulpzaam personeel dat echt moeite voor je doet, ook als er door mijn fout iets mis gaat!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
4.0

Alles voor de provisie

Een sim-only abonnement besteld van Youfone, aangegeven op contract dat ik een nano-simkaart nodig heb. Vervolgens wordt er toch zomaar, zonder overleg, een standaard simkaart geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren door een foutje, maar bij navraag blijkt dat Typhone geen nano-simkaarten levert van Youfone, ondanks dat dit nota bene op hun website staat vermeld. Ik moet zelf contact opnemen met Youfone en hopen dat ze alsnog een nano-simkaart kunnen leveren.

Absurd.

Was deze beoordeling nuttig? 

riley op November 13, 2014

Update 13-11:
Het blijkt dat het toch mogelijk is een nano-simkaart te krijgen van Youfonne via Typhone. De mogelijkheid was (nog) niet verwerkt in het systeem van Typhone. Als het goed is krijg ik alsnog de simkaart opgestuurd nu.
Al blijft het natuurlijk laakbaar dat er in eerste instantie een verkeerde kaart is opgestuurd, want het stond duidelijk aangegeven op het contract.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Waardeloos, bespaar je de moeite en betaal een paar euro meer bij je eigen provider.

Onlangs mijn tel abbo verlengt. Eerste instantie order wegens fout moeten cancelen, nieuwe order opnieuw moeten inschieten en onderaan de lijst voor iPhone 6 geplaatst.
Toen wist ik het al, je bent een nummer en geen klant.
Onduidelijke bestel procedures en medewerkers die elkaar continu tegensprekenzorgenvoor een zeer negatieve ervaring.
Nadat de iPhone niet leverbaar was heb ik als alternatieve oplossing een 128 Gb model gekozen, deze zou dezelfde dag verstuurd worden en pas een week later heb ik hem ontvangen. Voor niets 102 euro extra betaald dus.
Ik kan nog wel even door gaan maar de moraal van het verhaal is dat wanneer er maar 1 ding niet goed gaat je erachter zal komen wat voor rotzooi het intern is in dit bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Zeer slecht, defect toestel

Zeer slechte service. Na toestel 4 keer te hebben opgestuurd omdat deze uitvalt kreeg ik het toestel opnieuw defect thuisgestuurd. Klacht kunnen ze niet constateren. De klant laten ze verder in de kou staan. Bieden geen oplossingen nadat hun geld hebben ontvangen. Koop hier nooit iets! Garantie stelt er niets voor.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Boeven

Bestelling gedaan. Betalingen, na 5 weken contact opgenomen waar mijn aankoop blijft. Krijgt U niet, foutje op de site. Wel cashen en mijn laten wachten. Onbeschoft te woord gestaan. Nog nooit zulke boeven meegemaakt. Koop er nooit meer iets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Slechte boel

Na 3 mislukte pogingen om te bestellen eindelijk gelukt. Toestel was ruim op voorraad tijdens het bestellen.
Nu dat het contract verwerkt is na 4 dagen is de toestel in bestelling, krijg ik mailtje dat het nog 3 werkdagen kan duren terwijl de contract al ingegaan is... Zeer slechte boel
Raad de klanten af om hier wat te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Slechte klantenservice

Was deze beoordeling nuttig? 

matthoek op Oktober 03, 2014

helemaal mee eens. Ze doen valse beloftes; komen afspraken niet na; behandelen klachten niet en schepen je af.
Hele slechte organisatie!

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • BlackBerry
  • LG
  • Sony Ericsson
  • Apple
  • HTC
  • KPN
  • Hi
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • MTV Mobile
  • Sizz
  • Ben
Productgroepen
  • sim only abonnement
  • gsm + abonnement
  • mobiele telefoons
  • prepaid abonnement
Levertijd
binnen 5 werkdagen, indien op voorraad
Verzendkosten
Los toestel: €4,50 - GSM + abonnement: €9,50
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • rembours
Telefoonnummer
040 - 23 53 000

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.