Typhone

www.typhone.nl
Typhone

BELANGRIJK: Typhone heeft op 13 februari 2017 haar faillissementsaanvraag ingediend bij de rechtbank. Bestellen bij Typhone is dan ook niet meer mogelijk. GSM webwinkels die goed beoordeeld worden op Reviewspot zijn bijvoorbeeld Belsimpel en Mobiel.nl.

TYPHONE is één van de grootste online GSM webshops van Nederland en bestaat sinds 2000. Typhone biedt naar eigen zeggen scherpe prijzen en de beste deals. Waarom zou bestellen bij Typhone? Een aantal belangrijke eigenschappen:

  • Typhone heeft een erg grote collectie GSM's (mobiele telefoons)
  • Typhone levert GSM abonnementen met of zonder toestel
  • Typhone is erg voordelig met sim only abonnementen
  • Typhone levert snel, 24-uurs service!

Enkele voordelen van Typhone:

Gratis nummerbehoud bij Typhone: u kunt uw huidige 06-nummer kosteloos meenemen naar uw nieuwe abonnement. Groot assortiment: van de nieuwste smartphones (Apple Iphone 5S, Samsung Galaxy) tot oudere nog leverbare toestellen, met of zonder abonnement en natuurlijk alle mogelijke GSM accessoires eenvoudig te bestellen op Typhone.nl. Snelle levering / 24-uurs service: bestelt u voor 5 uur 's middags uw toestel en/of abonnement, dan wordt dit direct voor u gereserveerd en dezelfde dag naar u verstuurd. Typhone heeft een snelle klachtafhandeling: binnen 5 werkdagen kunt u een inhoudelijke reactie verwachten van Typhone.

Typhone ervaringen

68 reviews voor Typhone

 
(18)
 
(13)
 
(8)
 
(7)
 
(23)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.3
 
4.6
 
6.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Angela van eijk
Gemiddeld 
 
1.0

Dieven zijn het

Mijn Klacht:
Begin maart heb ik een samsung 7 edge besteld bij typhone met als provider Tele2.
Het duurde me te lang dus heb kort erna de order geannuleerd.Meestal is de telefoon binnen 8 dagen binnen maar dit duurde langer.
Vervolgens heb ik hem bij belsimpel besteld ook bij Tele2 en dit is keurig verlopen.
Met Typhone gaat het ergens fout want ik betaal nog voor het abonnement.
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd.
Onlangs zei Typhone dat het in orde was en dat ik de inmiddels 200 euro terug zou krijgen van Tele2 en het abonnement zou stoppen.
Tele2 weet van niks! En ik kan het abonnement stopzetten tegen een afkoopsom van 622 euro!!!. Voor een abonnement wat niet bestaat en nooit ontvangen is!
Waar het nu iedere fout gaat is me een raadsel.
Ik heb een orderannulering en geen contract..heel simpel lijkt me!
Dit is nog maar de beknopte versie. Hoeveel.mails en telefoontjes ik al met zowel typhone als tele2 heb gedaan is gewoon niet.meer te tellen. En elke medewerkerv zegt wat anders.

Gewenste Oplossing:
Het abonnement is stopgezet per direct en me geld terug

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
H.J. Ronner
Service 
 
1.0

weigering om privacy te respecteren

Beste heer/mevrouw R.

Bedankt voor je bericht!

Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel vervelend vind dat er een data lek zat in ons systeem waardoor klantgegevens openbaar kunnen zijn geworden. Het betreft niet alleen de contractgegevens van klanten die bij Typhone een mobiel abonnement hebben afgesloten, maar ook bij zakenpartners phonehouse.nl, mediamarkt.nl en gsmeasy.nl. Het datalek is direct gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. De klantgegevens die toegankelijk waren, zijn opzich onvoldoende om identiteitsfraude mee te plegen.

De gegevens die mogelijk gelekt zijn zijn NAWE gegevens (naam, adres, woonplaats, e-mailadres), IBAN nummers, SEPA machtigingen (voor automatische incasso), aankoopfacturen. Typhone heeft overeenkomsten met de telecomdealers en de telefoonmaatschappijen om deze klantgegevens te bewaren.

Het is helaas niet mogelijk voor mij om alle gegevens te verwijderen uit ons systeem. Typhone heeft overeenkomsten met de telecomdealers en de telefoonmaatschappijen om deze klantgegevens te bewaren.



Hopende je hiermee voldoende te hebben geholpen.

Met vriendelijke groet,
Typhone E-Concepts B.V.

Typhone

Marit
Klantenservice Typhone

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
JvdP
Gemiddeld 
 
1.5

Koop nooit bij Typhone, ze weten neit wat service is.

Op 24 april 2016 plaats ik bij Typhone, on-line, een bestelling voor een iPhone 6s 64GB gecombineerd met een verlenging van mijn bestaande KPN abonnement dat op 13 juni 2016 zou aflopen. Op 24 april betaal ik ook €3,95 verzendkosten.
In het toegestuurde contract wordt een maandbedrag van €54 gedurende de hele contractperiode vermeld.

Op 26 april 2016 krijg ik van KPN een brief waarin staat dat het maandbedrag €59 zal zijn en niet €54 zoals vermeld in het contract.
Op 2 mei 2016 neem ik telefonisch contact op met de klantenservice met het verzoek om het contract te annuleren op grond van de wet kopen op afstand.
Op 3 mei 2016 komt de bezorger met de iPhone 6s aan de deur. Ik weiger de telefoon aan te nemen, op advies van de medewerker van de klantenservice Alexander Mudry, en de telefoon gaat retour Typhone met de bezorger.
De medewerker van de klantenservice, Alexander Mudry, verzekerde mij dat weigering van de iPhone bij aflevering vanzelf de annulering in werking zou zetten!
Op 17 mei 2016 blijkt de iPhone pas teruggeboekt zijn in voorraad/magazijn. Op 23 mei 2016 krijg ik de betaalde verzendkosten terug gestort.

Al die tijd echter, dus vanaf 26 april 2016, staat mijn abonnement bij KPN als verlengd tot 13-06-2018 vermeld. Omdat ik daardoor geen ander abonnement kan afsluiten heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Typhone om ook die verlenging bij KPN ongedaan te maken
Daartoe heb ik op 2mei, 3mei, 18 mei, 31 mei, 8 juni, 13 juni (2 maal), 15 juni, 22 juni, 5 juli en 18 juli telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Typhone.

Steeds krijg ik als antwoord: “ik zet het door, binnen 5 dagen is het geregeld”. Of: “ik geef het door aan mijn teamleider en die zal het aan u terugkoppelen”. Of: “de zaak ligt bij het hoofdkantoor en die zullen het afhandelen met KPN, heb geduld het komt allemaal in orde”. Of: “de zaak ligt moeilijk omdat het al zolang loopt”.

In de tussentijd stuur ik op 3 mei, 17 mei en 28 mei ook nog e-mails met dezelfde vraag. Hierop krijg ik een vergelijkbaar antwoord: “Als ik in de order kijk zie ik dat de annulering nog in behandeling is. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.”
Inmiddels, per 13 juni 2016, is de contractverlenging ingegaan en betaal ik dus €59 per maand voor een abonnement dat ik te duur vind en voor een telefoon die ik niet heb!

Op 28 juni 2016 heb ik een aangetekende brief gestuurd naar de directie van Typhone die hier tot op heden nog niet op gereageerd heeft.

Op 4 juli 2016 krijg een factuur van KPN. Ik neem weer contact op met Typhone op 5 juli 2016. Op aanraden van de medewerkster van de klantenservice, Xiomara, stuur ik een mail waarin ik Typhone verzoek mij het verschil te betalen. Dit omdat ik door hun schuld vast zit aan een abonnement, terwijl ik dat niet wil en ook geen telefoon heb, waarvoor ik wel betaal in dat abonnement. Tot op heden geen enkele reactie van Typhone!

Ik heb geprobeerd de annulering ongedaan te maken, dus alsnog de iPhone laten toesturen en mijn verlies maar nemen. Daar wil Typhone echter niets van weten. Ze verkopen liever dezelfde telefoon twee keer. Hebben ze ook twee keer de bonus in de pocket.

Ik weet niet meer wat ik nog moet doen.
In elk geval raad ik iedereen af om zaken te doen met Typhone. Ze zijn onbetrouwbaar, komen hun toezeggingen niet na en de klantenservice zit er alleen maar als zoethoudertje voor de gefrustreerde consumenten. Ze houden je aan het lijntje. Maar wat service nu echt inhoudt dat weet niemand bij Typhone.
Waardeloze zaak. Zijn ook bij geen enkele thuiswinkelorganisatie of koepel aangesloten. Je begrijpt wel waarom!


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Koos de Groot
Gemiddeld 
 
2.8

Bestaande klant schandalig behandeld.

Klantnummer 0234572
Ordernummer 115065515
Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
het niet de antwoorden die ik zocht.

update 12-06-2016 2:00
Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

Update 13-06-2016

Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

Update 25-06-2017

Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95.
Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!

Update 29-06
Story gaat gewoon verder Typhone.
Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel
even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen.
NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Koos de Groot op Juli 15, 2016

Update 15-07-2016
Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95
compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone
is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen.
Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal.

Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!!

Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site
willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.

Reageer op deze review
T Niettevreden
Gemiddeld 
 
1.8

Niet in staat iets te betekenen

Volgens Typhone was nummerbehoud toch niet mogelijk. Een maand lang gedoe met de klantenservice. Uiteindelijk heb ik het probleem zelf opgelost. Kosten (oa abonnementsgeld en 6 uur telefoonkosten) worden niet vergoed, het is niet mogelijk een gesprek te voeren over wat er is gebeurd en er wordt niet gereageerd op mijn berichten. Ik ben nu twee maanden bezig om de zaak rond te krijgen. Het enige wat ze kunnen is mensen aan het lijntje houden om ze daarna met een kluitje in het riet te sturen. De volgende keer betaal ik liever ergens ander een paar tientjes meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alwin
Gemiddeld 
 
1.0

na half jaar nog steeds niet in orde

Slecht, veel beloftes, maar komen niets na.. Heb na half jaar nog steeds geen leesbaar contract ontvangen. Vraag mij af of dit wettelijk correct is.. Met klantenservice meerdere keren contact opgenomen, zowel via mail als telefoon en nu na half jasr nog steeds niks!! Heb weinig hoop dat dit ooit nog geregeld wordt. Als ik zo mijn zaken zou regelen, zou mijn winkel snel failliet zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Inge
Gemiddeld 
 
1.0

Slechte communicatie!

Eind januari mijn abonnement verlengt via Typhone. Via de email had ik een tegoed gespaard wat je bij aanschaf of verlenging van een abonnement mag gebruiken voor korting op een gsm of assesoires. Ik heb een powerbank besteld. Mijn abonnement werd netjes verlengd voor 2 jaar. Na een paar weken kreeg ik via de mail te horen dat de powerbank niet oo voorraad was, maar ze zouden me extra op de hoogte houden. Inmiddels heb ik meerdere malen gemaild en gebeld. Hun antwoord, we gaan het navragen, we zetten het doornaar inkoop, we vragen inkoop om te laten weten wanneer hij geleverd wordt, we zetten doir nasr inkoop dat het spoed is. Dan krijg ik naar aanleiding van weer een mail van mijn kant te horen dat collega's me niet de correcte informatie hebben gegeven, de powerbank is niet leverbaar en zal ook niet meer komen. Ik krijg binnen 10 werkdagen het geld teruggestort op mijn rekening. Na 14 dagen heb ik niets ontvangen. Weer een mail. Dan laat typhone weten dat ik het geld niet terugkrijg want ik heb het gekocht van mijn tegoed, dit zal terug bijgeschreven worden. Maar ook dat is niet gebeurt en op de vraag of ik nu voor mijn tegoed een andere aankoop kan doen is het antwoord dat dit pas kan als ik een nieuwe telefoon met abonnement en assesoires koop. De voorwaarden op hun site zeggen dat je het in kan leveren aks je een abonnement verlengt of afsluit. Ik heb dit in januari gedaan, dat er dan niet kan worden geleverd wat ik bestel kan gebeuren, maar communiceer correct terug en kom tot een oplossing. Op deze manier krijg je ontevreden klanten die niet terug komen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
rob
Gemiddeld 
 
1.0

brstelling

bestellen makklijk
na bestellen krijg je mail dat ze vertraging hebbe
er ovet gebeld en zou naar kpn gestuurt woorde ben van
af vrijdag bezich en nu maandag al die tijd wachten
als ik einde van dag nog niks heb ondvangen
ga ik anuleeren en koop ik wel losse sim
dan ben ik te minste berijkbaar
want als ze nou op site hadden gezet had ik
er niet eens aan begone

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

marjorie

WAARDELOOS, niet doen!!

Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op.
De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht.
Mails worden pas na 5 dagen beantwoord.
Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was.
Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Petra

Prima

Prima

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • BlackBerry
  • LG
  • Sony Ericsson
  • Apple
  • HTC
  • KPN
  • Hi
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • MTV Mobile
  • Sizz
  • Ben
Productgroepen
  • sim only abonnement
  • gsm + abonnement
  • mobiele telefoons
  • prepaid abonnement
Levertijd
binnen 5 werkdagen, indien op voorraad
Verzendkosten
Los toestel: €4,50 - GSM + abonnement: €9,50
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • rembours
Telefoonnummer
040 - 23 53 000

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.