Details van de beoordeling

Slechte service & afleverkwaliteit, goede prijs

Beoordeling 
 
6.3

2,5 jaar geleden een Batavus Diva aangeschaft via fietsenwinkel.nl. Bij het ophalen van de fiets bij hun afhaalpunt te Amersfoort werd ik 'geholpen' door een bijdehante en weinig behulpzame medewerker/eigenaar van het afhaalpunt (Tweewielerservice van Gelder).
Circa 1,5 jaar later ontdekte ik dat één van de redenen waarom een fiets bij fietsenwinkel.nl zo veel goedkoper is dan bij concurrenten is omdat ze bezuinigen op het fatsoenlijk (rijklaar) afleveren van een fiets. Zo bleek dat ze geen/amper beschermingsmiddelen hebben gebruikt bij de versnellingen (beschermende vetten) waardoor deze binnen 2 jaar volledig vervangen moesten worden bij de lokale fietsenmaker (omdat zand en viezigheid de versnellingen kon binnendringen).
Ook blijkt dat Fietsenwinkel.nl bezuinigt op service en het te woord staan van (voormalige) klanten. Nadat er binnen 2,5 jaar roestvorming was gaan optreden op het frame en de standaard heeft Fietsenwinkel.nl zich in alle bochten te wringen om te voorkomen dat er aanspraak gedaan kon worden op de garantieregeling.

Conclusie is dat ze weliswaar goedkoper zijn dan andere partijen, maar dat je inlevert op service, garantie en afleverkwaliteit.

HD
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review