Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl

www.fietsenwinkel.nl
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl is de online fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel.nl heeft jarenlange ervaring en een hoge kwaliteit fietsen voor prima prijzen. Bij bestellen via de fietsenwinkel webshop heeft u uw fiets snel in huis en is deze pofessioneel gemonteerd. Fietsenwinkel heeft de grootste keuze in merkfietsen. Fietsenwinkel.nl is goedkoper als de reguliere fietsenwinkel in de straat. Dit is mogelijk omdat zij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina en Puch.

Bestellen bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel bestaat sinds 2006. Bestellingen gedaan voor 17:00 uur worden de volgende dag geleverd. De kortingen bij Fietsenwinkel.nl kunnen oplopen tot wel vijftig procent!

Fietsenwinkel.nl ervaringen

33 beoordelingen voor Fietsenwinkel.nl

 
(7)
 
(8)
 
(4)
 
(6)
 
(9)
Gemiddeld 
 
5.7
 
6.5
 
4.7
 
4.5
 
7.2
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Bert
Gemiddeld 
 
1.0

Slechtste webwinkel van de Landen

Nooit hier een fiets bestellen! Had op 4 december hier een Riese & Müller Roadster Touring HS Heren 45km L besteld omdat ik terug moest beginnen werken 15 januari, tijd genoeg zou je denken? Ik kreeg op 22 december telefoon dat er een misverstand was gebeurd en dat deze fiets niet in België kon geleverd worden. Er was wel een andere fiets die ze zouden kunnen leveren, een gazelle Cityzen speed 2017. Geen probleem voor mij. Op 11 januari krijg ik telefoon dat er iets fout was, de fiets die ik op de site heb besteld kunnen ze niet leveren in Belgie. De telefonist wist niet dat ze deze zelf hadden voorgesteld. Na veel telefoons krijg ik terug een voorstel, een gazelle Cityzen speed 2018 met een opleg van €1400 kunnen ze wel leveren. Dan zullen we wel ergens anders kopen.
Ver weg van deze site blijven!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bart
Gemiddeld 
 
3.5

Zeer teleurstellend

In de snelheid van het leven besloten om online een fiets te kopen. Ik wilde advies en maakte gebruik van de aanwezige chat. Die zij na 1 vraag dat ik beter kon bellen of, indien mogelijk ga naar ene winkel van ons in de buurt!
Dat gedaan. De medewerker daar ging mijn vragen niet beantwoorden (wat is beter, handiger etc.) want: of de banden goed waren of niet.. "zo krijgen we de fiets van de fabriek en daar gaan wij ging dingen aan veranderen! Zo kunnen we de fiets goedkoop houden!". Heldere uitleg: bagger service.
Eenmaal een fiets online uitgekozen en gekocht. Bevestiging in mail maar geen datum waarop levering zou plaats vinden. Gebeld - u wordt teruggebeld - volgende dag gebeld - niet teruggebeld? Wat vreemd! Uw fiets.. die is er niet. Staat in back order. Wat niet kan want een fiets met lichte schade gekozen.
Al met al: nee, die kunnen we niet meer leveren.. zal ik u maar helpen met het uitzoeken van een andere fiets?
Nee.. geef mijn geld maar terug. Oh, ja, dat gaat zomaar niet. Daar doen we gemiddeld 5 werkdagen over.
Nee - niet mijn winkel - niet mijn gedachte over service - been there, done that.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Theo
Gemiddeld 
 
9.0

Bandje wisselen

Fietsenwinkel ede.
Supersnelle service. Bandenwissel met 15 min weer buiten.
Top!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sarah
Gemiddeld 
 
2.0

Fiets gekocht met fietsplan, maar door administratieve fout toch niet!

Beste fietsenwinkel.nl, ik ben erg teleurgesteld in de service van fietsenwinkel.nl. Ik heb bij jullie een fiets gekocht met behulp van het fietsplan, dacht ik. Nu blijkt dat jullie verkoper mij verkeerd heeft voorgelicht en ik de aankoop op een verkeerde manier heb verricht, waardoor ik mijn nieuwe fiets niet kan indienen bij fietsplan. Dit kan volgens fietsplan eenvoudig opgelost worden middels een administratieve handeling, maar jullie klantenservice wil deze handeling niet verrichten. Ik heb ALLES geprobeerd om dit toch nog te regelen met de betreffende verkoper en jullie klantenservice, maar de persoon die besloten heeft dat dit niet kan wil mij niet eens te woord staan. En ik mag mijn fiets ook niet meer terug geven omdat ik er al op gereden heb en het te lang geleden is (terwijl de klacht is netjes binnen 100 dagen gemeld is). Je kan je vast voorstellen dat ik dus erg teleurgesteld ben en uit onmacht dit bericht online plaats, en ondertussen ook contact opgenomen heb met mijn rechtsbijstand verzekering want ik ben ten einde raad. Groeten, Sarah Schiffer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sietze
Gemiddeld 
 
10.0

Service Fietsenwinkel.nl / Ede

Met een defect slot naar Fietsenwnkel.nl Ede
Geweest. Medewerker Ron heeft dit kosteloos opgeknapt. Wilde géén vergoeding!!
Dus ik geef een deze review, en een pluim voor Ron!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Laury
Gemiddeld 
 
4.8

Overweegt u een fiets te kopen bij Fietsenwinkel.nl? Doe het niet!

Ik heb mijn fiets nu een paar maanden en de accu laadt niet meer. Naar een servicepunt gebracht. Daar bleek dat ik een online formulier in had moeten vullen om hem ter reparatie weg te brengen, hoe kon ik dat weten? Na het formulier ingevuld te hebben kreeg ik het bericht dat ik mijn fiets over 5 dagen mocht komen brengen bij het servicepunt. Ik had mijn fiets daar al achter gelaten. Een week later bel ik om te vragen wanneer mn fiets klaar is. "Ja, ik heb contact gehad met Fietsenwinkel en ze komen de accu en de lader halen maar ik weet niet wanneer". Ik Fietsenwinkel mailen. Krijg ik het bericht "het lijkt erop dat u uw fiets nog niet heeft afgeleverd bij het servicepunt". Ik Fietsenwinkel bellen. Ik ga het voor u uitzoeken, u krijgt binnen 48 uur reactie van ons. Een paar dagen later krijg ik een mail dat ik hem kan ophalen, hij is gemaakt! ...

Eenmaal thuis ontdek ik dat de servicebeurt, waar ik ook om gevraagd had, niet is uitgevoerd: de ketting ratelt nog overduidelijk door de kettingkast, die zou gespannen worden. Opladen van de accu lukt precies 1x en de keer daarna was hetzelfde probleem terug: hij laadt niet. Is er eigenlijk wel wat gebeurd aan mijn fiets in die twee weken dat ik hem kwijt was?

Weer bellen. Nu naar een ander servicepunt. Netjes via het online formulier, desondanks toch weer de onterechte mail dat "het lijkt of u uw fiets nog niet naar het servicepunt heeft gebracht". Meneer heeft de ketting gespannen en een nieuwe lader erbij gegeven. En hij had het laden getest! Thuis gekomen... Nee hoor, laadt nog steeds niet.

Weer bellen, eerst servicepunt, toen Fietsenwinkel. Servicepuntman zegt 'het moet dus aan de accu liggen, niet aan de lader, Fietsenwinkel moet je een nieuwe accu geven'. Fietsenwinkelknul die bijna niet te verstaan was door gebrekkig Nederlands begreep niet echt wat er aan de hand was, die jongen is echt niet geschikt voor zijn baan. Ik moest en zou eerst mn fiets wéér naar een servicepunt brengen, anders is communicatie tussen het servicepunt en Fietsenwinkel niet mogelijk. De accu direct naar mij sturen is blijkbaar geen optie.

Nu al 3 weken zonder fiets, toch maar voor een derde keer mijn fiets naar het servicepunt gebracht. Ook mijn klacht op klacht.nl zal binnen 48 uur behandeld worden. Dat staat blijkbaar in hun beleid.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
N Klok
Gemiddeld 
 
2.5

Zeer zeer slecht

Heel slecht behandeld door de medewerkers.
We hadden een fiets besteld en hadden een email ontvangen dat de fiets was verzonden.
Dus had ik de volgende dag vrij gevraagd om de fiets in ontvangst te nemen, omdat de fiets er in de middag nog niet was heb ik zelf heen gebeld en bleek de fiets niet meer leverbaar.
Omdat ik vrij had genomen en mijn zoon de teleurstelling moest vertellen wou ik graag van hun kant een oplossing maar die zat er niet in.
Er werd gezegd dat ik maar een andere fiets moest bestellen die er een beetje op lijkt. Pffff
Ben echt slecht benaderd en er werd niet mee gedacht. Voor mij nooit geen fietsenwinkel.nl meer of een fietsenwinkel die daar onder valt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bram van den Oever
Gemiddeld 
 
3.8

Wat een slechte service

Wat een beroerde services.

Ik bestel een fiets met twee kinderzitjes. Neem er op aanraden van de verkoper een verzekering bij. Wat ik krijg is een fiets met maar 1 sleutel (wat voor de verzekering een probleem is). Mag zelf een kopie bestellen die ze wel terug zouden betalen (een kopie dus geen officieel axa sleutel). Op de vraag of dit voor de verzekering acceptabel is wordt niet geantwoord.

Het eerste kinderzitje wordt op tijd geleverd, de tweede drie dagen later. Blijkt dat het zitje echter totaal niet compleet is en er simpelweg wat dingen in een doos zijn gegooid en naar ons zijn opgestuurd.

Ten derde was de fiets (het voor rek) al beschadigd bij levering (verf van het voor rek af). Op de vraag wat ze daar aan gingen doen kreeg ik geen antwoord.

Ten vierde was de fiets niet goed afgesteld (bleef doortrappen in bepaalde versnellingen). Kreeg ik een meneer aan de telefoon die me vertelde dat ik een filmpje op het internet kon bekijken om de versnellingen goed af te stemmen, kon ik zelf wel oplossen vond men (dus als je niet handig bent nooit een fiets kopen hier).

Ik was er helemaal klaar mee en heb de dame aan de andere kant van de lijn verteld dat ze alles mochten komen ophalen en dat ik mijn geld terug wil. Nu maar hopen dat dat wel lukt….

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
boyd
Gemiddeld 
 
1.0

service

hallo hallo,

ik wou een onderhoudsbeurt aanvragen bij fietsenwinkel, ik heb me goed laten informeren. want ik dacht dat de 1e keer dus gratis is. omdat het er staat. deluxepaket, standard inbegrepen. maar daar is dus niks van waar, moest gewoon 29,95 betalen toe ik mijn mountainbike ophaalde. maar daar heb ik helemaal niet voor gevraagd, of werd nergens aangegeven. ik baal hier ontzettend van, het word gewoon niet duidelijk vermeld. ik weer contact zoeken. bij de klantenservice werd ik niet vriendelijke te woord gestaan. en kon er niks mee. erg kwalijk vind ik dit.

Was deze beoordeling nuttig? 

verbeek op Oktober 25, 2017

Hallo

Ik heb precies hetzelfde mee gemaakt met mijn ebike.
Ik was perplex, en heb direct in de winkel , de fietsenwinkel.nl gebeld, en gezegd dat ik niet gaat betalen, ze hebben het wel betaald. Ik moest wel eerst bellen.

Reageer op deze review
Hidding
Gemiddeld 
 
2.5

Fietsenwinkel.nl levert gebruikte fietsen voor nieuw!

Fietsenwinkel.nl heeft onlangs twee fietsen geleverd waarvan 1 fiets gebruikt, incompleet en beschadigd is. Deze praktijken van oplichting en bedrog verwacht je niet bij dit bedrijf, echter is het niet anders dan het te moeten constateren.

De klantenservice geeft geen service, dit is dan ook kenmerkend voor het gehele bedrijf.

Dus zoek je een bedrijf welke vooral goed is in dozen schuiven, maar een behoorlijk product en service verlenen niet in het assortiment heeft dan is deze webwinkel misschien wat voor jou.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ans
Gemiddeld 
 
1.8

Oplichting, fout op fout, geen servie

Fietsenwinkel.nl heeft mij voornamelijk ellende bezorgd. In de winkel ben ik op zich goed geholpen bij het maken van de testritjes op een e-bike. Ik besloot de fiets te kopen, maar werd vanaf dat moment compleet verkeerd voorgelicht (in mijn ogen opgelicht). Ze hebben een duur servicepakket aangesmeerd, omdat ik anders geen korting zou krijgen. Bij thuiskomst bleek dat ook bij online bestellingen de korting gewoon zou gelden en dat er zelfs geen servicepakket aangeschaft hoefde te worden. Ik heb gevraagd het service pakket terug te draaien en dat deel van het geld terug te krijgen. Dit zou gebeuren en de fiets werd geleverd. Helaas werd ik later gebeld dat de fiets terug moest als ik het geld voor het servicepakket terug wilde. Ik zou een nieuwe fiets geleverd krijgen. Elke week verheugde ik me op de fiets, maar kreeg ik te horen dat de fiets nog niet geleverd kon worden. Na een paar weken bleek het zelfs zolang te gaan duren dat de fiets geleverd kon worden dat de maat voor mij vol was. Ik kreeg eindelijk een alternatief: een Tweedekansje met schade. Maar hier zou ik ineens meer geld voor moeten betalen dan de originele fiets. Via de telefoon kreeg ik te horen dat ik X euro terug zou krijgen. In de bevestigingsmail stond ineens weer een flink lager bedrag en meer konden ze er toch niet van maken. Na al het gedoe, alle moeite en alle frustraties heb ik de koop ontbonden. Fietsenwinkel.nl heeft misschien redelijke prijzen, maar zeker geen redelijke service. Ze maken fout op fout, beloven van alles, maar uiteindelijk kom je geen steek verder. Ik stap nooit meer een fietsenwinkel.nl winkel binnen en ga voortaan naar een winkel waar service wel hoog in het vaandel staat.

Was deze beoordeling nuttig? 

Verbeek op Oktober 12, 2017

Hoe heeft u de koop ontbonden?

Reageer op deze review
Verbeek
Gemiddeld 
 
1.0

Ebike koopovereenkomst ontbinden

Ik heb zo spijt dat ik bij een fiets heb gekocht ook alleen maar gezeul ermee accu. Remmen . En nu me spaken ik wil de koopovereenkomst ontbinden.

Ben benieuwd of iemand dat gelukt is zoja hoe ? Wie

Was deze beoordeling nuttig? 

Yvonne op Oktober 23, 2017

Ik kwn het. Mijn moeder ook gehad. Ui eindelijk weten te ontbinden na 2 maanden. 100 dagen niet tevreden? Geld terug. En hou je poot stijf!

Yvonne op Oktober 23, 2017

Ga niet akkoord met een 10 procent percentage eraf. Ze leveren ondegelijke producten, waardoor ze niet in hun recht staan

verbeek op Oktober 25, 2017

Hallo Yvonne

fijn dat het gelukt is, ik ben nog bezig ermee om de koopoverkomst te ontbinden.
Ik zou graag met u in contact willen komen, kunt u mij mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes Tamara

Reageer op deze review
Henk de Vries
Gemiddeld 
 
6.3

Slechte service & afleverkwaliteit, goede prijs

2,5 jaar geleden een Batavus Diva aangeschaft via fietsenwinkel.nl. Bij het ophalen van de fiets bij hun afhaalpunt te Amersfoort werd ik 'geholpen' door een bijdehante en weinig behulpzame medewerker/eigenaar van het afhaalpunt (Tweewielerservice van Gelder).
Circa 1,5 jaar later ontdekte ik dat één van de redenen waarom een fiets bij fietsenwinkel.nl zo veel goedkoper is dan bij concurrenten is omdat ze bezuinigen op het fatsoenlijk (rijklaar) afleveren van een fiets. Zo bleek dat ze geen/amper beschermingsmiddelen hebben gebruikt bij de versnellingen (beschermende vetten) waardoor deze binnen 2 jaar volledig vervangen moesten worden bij de lokale fietsenmaker (omdat zand en viezigheid de versnellingen kon binnendringen).
Ook blijkt dat Fietsenwinkel.nl bezuinigt op service en het te woord staan van (voormalige) klanten. Nadat er binnen 2,5 jaar roestvorming was gaan optreden op het frame en de standaard heeft Fietsenwinkel.nl zich in alle bochten te wringen om te voorkomen dat er aanspraak gedaan kon worden op de garantieregeling.

Conclusie is dat ze weliswaar goedkoper zijn dan andere partijen, maar dat je inlevert op service, garantie en afleverkwaliteit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
zeer slecht
Gemiddeld 
 
2.0

slechte service

Belabberde service en zeer slechte communicatie richting de klant. Ik heb op 21 juli de "creme echo solo heren 2017" besteld in jullie winkel in Breda. Een echte stoere racefiets waar ik in de zomermaanden nog even van kon genieten. Na ruim 6 weken, had ik nog niets van fietsenwinkel.nl gehoord en dat terwijl de levertijd al ruim was verstreken. Hierop heb ik zelf telefonisch contact gezocht met fietsenwinkel.nl. De medewerker van de klantenservice kon niet zien hoe en wat, dus ik zou nog bericht krijgen. Echter heb ik geen terugkoppeling gekregen en moest ik er weer achteraan. In de tussentijd is de leverweek nog 3x uitgesteld, totdat ik op 20 september een mail kreeg. Hierin stond dat de fiets woensdag 20, donderdag 21 of vrijdag 22 september geleverd ging worden. Hoe dan ook het zou een van deze data worden.

Op dinsdag 26 september werd ik gebeld door fietsenwinkel.nl. Eindelijk dacht ik, maar niets was minder waar. Mij werd verteld dat de fiets, die ik op 21 juli besteld had "uitverkocht" was. Ik voel me echt aan het lijntje gehouden. Een fiets met 4 weken levertijd en dan 9 weken na bestelling horen dat deze is uitverkocht. Nou dat gaat er bij mij niet in. Het enige was de medewerker van jullie klantenservice zei:"zal ik met u kijken naar een andere fiets"? Nou het antwoord weten jullie hopelijk wel na het lezen van mijn ervaring met jullie bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Harry
Gemiddeld 
 
1.0

slecht

Volgens telefonische opgave was het gewenste model voorradig aan de laan van NOI in Den Haag. Maar helaas, die was r niet. Er waren uberhapupt heel weinig fietsen. Wel een Brinckers. " Ook heel goed" . Een weliswaar aardige,maar naar zweet en rook stinkende jaren '80 kakker bladerde wat op de laptop wat er "allemaal nog meer was". Dat kunnen we zelf ook.

Gaan we niet doen, fietsenwinkel.nl. Gwoon naar een fietsenwinkel met kennis van zaken

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Sharon
Gemiddeld 
 
4.5

DOE HET NIET!

Een fiets bestellen gaat heel makkelijk! Ze staan met troepen klaar om je via chat of telefoon te helpen. Stel wel zeker geen te moeilijke vragen want ze weten eigenlijk niets over de fietsen. Ze lezen enkel af wat je zelf ook kan lezen op de website.
Van zodra je op de knop 'bestellen' klikt, begint de miserie. Je fiets zal geleverd worden op een bepaalde dag tussen ..u en ...u. Ok, geen probleem, we zien wel dat we thuis zijn gedurende die 4uren in geval die fiets komt. De geleverde fiets bleek beschadigd in de doos te zitten. helaas dus een halve dag vakantie genomen voor niets.
Twee dagen later kon er een nieuwe fiets geleverd worden...toppie! Alweer een halve dag vakantie genomen op te wachten op de koerier. De fiets leek op het eerste zicht in orde te zijn, dus deze keer wel aangenomen. Bij het nader bekijken van alles, zag ik dat ze een verkeerde batterij en een verkeerde lader hadden gegeven. Eén foutje in de levering lijkt me menselijk maar als ze een slechtere batterij en een slechtere lader geven, terwijl ik bijbetaal voor een upgrade, lijkt dit eerder mensen oplichten!
Na contact op te nemen met fietsenwinkel, gingen me ze bellen, maar na verschillend emails te sturen en chatberichten, kreeg ik maar geen telefoon. Grappig hoe groot het verschil is in service als het gaat over aankoop of over een klacht...
Uiteindelijk heb ik de dag nadien dan toch maar de verstandige beslissing genomen om de fiets niet te gebruiken en hem dus terug te sturen. Als de service hier al misloopt, lijkt het me echt een gedoe in geval er eens iets aan is!
Enkele dagen later dan maar opnieuw een halve dag vakantie genomen om de fiets te laten ophalen. Na uren wachten, krijg ik telefoon dat de koerier was aangekomen op het factuur adres, terwijl ik de fiets al tweemaal op een ander adres had laten leveren! Voor de derde keer een halve dag vakantie genomen voor niets! Zonder dat ik enig bericht kreeg over een nieuwe ophaaldatum, heb ik zelf nog verschillende berichten moeten sturen naar fietsenwinkel.nl en hun koerierservice om na te gaan wanneer ik de koerier nogmaals kon verwachten. Als ik dit zelf niet had gedaan, hadden ze voor een gesloten deur gestaan. Voor de vierde keer dus een halve dag vakantie genomen om dan uiteindelijk zonder fiets achter te blijven!
Man man man...nog nooit zo'n onprofessioneel bedrijf gezien! Ik denk dat ze daar een hoop idioten bij elkaar hebben gezet.
Beter iets meer betalen en een goede service krijgen bij een echte fietsenwinkel! Ik denk dat je pas miserie hebt als er iets mankeert aan je fiets en je hem moet laten maken daar. Komt echt niet goed hoor!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik Wesselo
Gemiddeld 
 
7.0

Slechte aftersales

Het bestellen ging prima bij fietsenwinkel.nl De bevestiging ging ook goed maar daarna... Ik werd gebeld door Fietsenwinkel maar voor dat ik kon opnemen verbinding verbroken. Terug gebeld. Nee wij hebben u niet gebeld???? Dag later weer gebeld en weer verbinding verbroken. Terug gebeld. Ik kreeg iemand aan de lijn die vertelde dat er problemen waren met de levering en dat er een alternatief zou worden aangeboden. Ik werd doorverbonden. Verbinden verbroken. Weer terug gebeld. Verhaal gedaan en ik in de wacht gezet. Nee hoor alles is in orde. Misverstand fiets komt in week 32. Drie dagen later. Mail ontvangen fiets komt een week later. Zelfde dag een belletje of ik tevreden was. Nee. De fiets was niet meer te leveren en er werd een andere fiets aangeboden tegen bijbetaling van 20.01 De fiets was op voorraad en zou overmorgen geleverd worden na 14.00. De volgende dag een mail
. Gefeliciteerd u fiets wordt volgende week (7 dagen later) geleverd. Ik weer bellen. Na te zijn doorverbonden met de specialist zei hij dat hij er niets van snapte want er waren ruim 60 fietsen op voorraad. Hij ging het uitzoeken en ik zou door hem worden terug gebeld. Na 3 1/2 later niets gehoord. Zelf gebeld. Eerst zij de mevrouw dat de fiets volgende week kwam en kort daarop tussen nu en morgen???? Ik vertelde dat er een afspraak was dat de fiets na 14.00 geleverd zou worden. Dame aan de lijn zei dat dat waarschijnlijk dan ook wel zo zou zijn. Ik vond het te vaag en vertelde dat ik graag terug gebeld wilde worden door diegene die dat vanmorgen beloofd had. Dat zou misschien gebeuren. Wat een slechte communicatie. Ik hoop niet dat dit de voorbode is voor de rest. Fietsenwinkel.nl dit is geen reclame. Ik zal dit ook vertellen aan de mensen die een fiets willen kopen. Jammer jammer jammer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik Wessello op Augustus 11, 2017

The never ending story wordt vervolgd. Track en tracé toegestuurd gekregen. Uw fiets komt tussen 15.17 en 18.17. Om 18.30 nog niets gezien. Gebeld met fietsenwinkel.nl Sorry ik zie dat het later wordt. Uw fiets komt nu tussen 19.10 en 19.30. Om 20.00 uur nog niets gezien en weer gebeld. Zelfde telefoniste aan de lijn. Ik zie dat de chauffeur nu in Wijk bij Duurstede is. Hij komt daarna naar Houten. Eerst naar een andere klant en daarna naar u. Zucht.

Erik Wessell op Augustus 12, 2017

Drama gaat door. Geen fiets geleverd. De hele tijd zitten wachten vanaf 15.00 om 20.50 doodleuk een mail. We hebben geprobeerd u fiets te leveren maar we hebben u niet thuis getroffen. Hoe tevreden bent u over de informatievoorziening. Krrrrrrrrrrrr. Wat een slechte slechte slechte zaak. 1x maar nooit meer.

Reageer op deze review
mieke
Gemiddeld 
 
3.0

Alles goed... totdat...

Ik was heel erg tevreden tot de fiets kapot ging. Een kapotte accur, ruim binnen de garantie. Alhouwel fietsenwinkel.nl ondertussen heeft bevestigd dat de accu kapot is is, ben ik geen steek verder in het krijgen van een nieuwe accu. Deze zou opgestuurd worden, maar ergens gaat dit steeds mis. Klantenservice is in het algemeen erg aardig, maar passief. Wijzen naar elkaar en al met al gewoon geen steek verder.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J
Gemiddeld 
 
4.8

Rijklaar?

Besteld bij deze winkel, alleen maar omdat de fiets die ik wilde hier nog op voorraad was.
Eigen fietsenwinkel kon hem alleen maar bestellen met 3 maanden levertijd.
Prijs was hetzelfde als bij de fietsenwinkel, dus dat was niet de reden.
Maar blij dat hij er was.
Bereken ging snel, levering ook
Binnen een dag was hij er!
Zonder het beloofde rijklaar maken, de post xxl meneer wist van niets!
Contact gezocht, ik moest de mobiele fietsenmaker bellen, dan deed hij het.
Alleen was deze vrij op vrijdag, dus ik moest toch na het weekend wachten.....
Weer contact gezocht: ik mocht naar mijn eigen fietsenmaker en de kosten zouden vergoed worden,
Oké klinkt heel leuk, maar hoe kom ik daar op een fiets die niet rijklaar is?
We hebben er maar om gelachen en de fiets zelf rijklaar gemaakt.
Maar: maak geen reclame voor iets wat je niet kunt waarmaken!

Verder blij met de fiets hoor, maar gewoon bij de winkel kopen heeft mijn voorkeurWas deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ad de Koning
Gemiddeld 
 
5.3

Fiets afwijkend van bestelling

Wij hebben bij fietsenwinkel.nl tegelijkertijd een dames- en herenfiets besteld tw Gazelle Orange C330 NuVinci Hybrid M. Bovendien een Thule fietsdrager en hangslot. In totaal een bedrag van bijna 5000 Euro.
De heren- en damesfiets bleken helaas een verschillende uitvoering versnellingsknop (shifter) te hebben. Die van de damesfiets week af van de afbeelding van de fiets die wij hadden besteld. Fietsenwinkel.nl reageerde als volgt: "De leverancier, Gazelle in dit geval, behoudt zich het recht de uitvoering te veranderen". Zij (fietsenwinkel.nl) kunnen daaraan niets doen. Als coulance was fietsenwinkel.nl bereid de shifter van de damesfiets te vervangen maar daarvoor moesten wij de kosten van de shifter en montage zelf voor onze rekening nemen. M.a.w. om de fietsuitvoering te krijgen die wij hadden besteld moesten wij zelf extra kosten gaan maken. Dit hebben wij niet gedaan.
Kortom een belabberde service van fietsenwinkel.nl Indien u een fiets wenst te bestellen wees er dan op voorbereid dat u een fiets krijgt die afwijkt van de afbeeldingen op de site van fietsenwinkel.nl

Was deze beoordeling nuttig? 

Ad de Koning op April 08, 2016

Inmiddels telefonisch contact gehad met fietsenwinkel*nl en zij zijn toch bereid de kosten van de shifter + montage voor hun rekening te nemen. Fantastisch en zo hoort het ook!

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.