Novasol

 
6.2 (40)

Novasol.nl heeft een groot aanbod van vakantiehuizen, villa's, appartementen en vakantiewoningen in heel Europa. Bij Novasol kunt u vakantiehuizen boeken in onder andere Scandinavië, Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken of Kroatië. Het bedrijf Novasol heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring met de verhuur van vakantiewoningen.

Bij Novasol.nl kunt u kiezen uit meer dan 30.000 verschillende vakantiehuizen in Europa. Het bedrijf rekent geen boekingskosten en geeft een "Beste Prijs Garantie".

Populaire bestemmingen:

-          NOVASOL Vakantiehuizen in Denemarken
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Frankrijk
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Spanje
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Italië
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Kroatië

Novasol ervaringen

F. over Novasol: "Wij hebben een hele fijne vakantie gehad! Ons vakantiehuis in franrijk was prachtig in de bergen gelegen en had een zeer vriendelijke huiseigenaar. Wij werden hartelijk welkom geheten bij aankomst en ze hebben ons ook nog waardevolle tips gegevens over bezienswaardigheden in de omgeving. Het was de..."

famy fuerza over Novasol: "Novasol Nederland heeft erg vriendelijke medewerkers en als je een vraag hebt gaan ze op een respectvolle en correcte manier met je om. De site is prima opgezet en het boeken gaat snel. Ook is de prijs van de te huren huisjes vaak prima. Mijn klacht gaat echter om de behandeling van sommige sleutelh..."

40 reviews voor Novasol

 
(12)
 
(10)
 
(2)
 
(7)
 
(9)
Gemiddelde beoordeling 
 
6.2
 
6.7  (39)
 
6.4  (40)
 
5.8  (40)
 
6.0  (39)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Boek niet bij Novasol !

Novasol factureert verkeerde meterstanden. Ondanks het doorsturen van de juiste meterstanden met bewijs foto's wordt de factuur niet gecorrigeerd. Je staat machteloos als consument.
Na 1 jaar wordt je dan ook nog gedagvaard via justitia.
Dus ga van je vakantie genieten en boek niet bij Novasol !!.
NOVASOL KENT GEEN SERVICE EN IS NIET EERLIJK ! DUS NIET BOEKEN !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Teleurstellende service novasol

Ik heb voor 3 weken een huis met mijn kinderen in pont royal france geboekt. Sinds de aankomst heb ik al problemen met de zeer onvriendlijke franse vrouw die de sleutel overdracht doet.. ze was niet bij huis volgens afpsraak, ik heb haar 2 keer moeten bellen. Ze kwam uit eindelijk een half uur later...ja dat is minder als je 17 u gereden hebt.
er werd mij niet verteld dat er gewoon op willekeurige tijden 2 keer per week 2mannen met sleutel je tuin in komen en je zwembad gaan schoonmaken , of de tuin met herrie gaan doen. Dus totaal geen privacy, wanneer je dit aan de franse dame meldt, krijg je een grote mond. Dus lig ik daar in mijn tuin zonderbikini hesje en 2 kerels lopen gewoon je tuin in. Of je zit aan het ontbijt of lunch en ze staan ineens naast je...schandalig.
Er was een hele dag geen water, dame vh huis nam niet eens contact met mij op om mij in te lichtten v hoe en wat. Na haar gebeld te hebben kreeg ik wederom een grote mond dat dit kon gebeuren en ik maar mijn toilet gebeuren in het nabij gelegen bos moest doen. Ik heb dus1 hele dag geen water gehad , geen douche, wc , kon niet koken niets. Tot 20 u s avonds.
Spullen in het huis ijn zwaar verouderd en breken bij aanraken , of waren al kapot. Al met al schandalig vor 6500 e.
Mijn reis buro hierover ingelicht, die hebben mijn klachten in het kort ingediend bj novasol, di zouden contact met mij opnemen. Hebben ze niet gedaan...week late4 bericht vh reisburo dat novalsol NIETS met klachten kan doen en geen contact met mij zal opnemen.
Schandaligheid ten top. Ik zal als ik terug ben een officiele klacht in gaan dienen, want zo ga je niet met klanten om. Je verwacht toch dat als je zoveel geld neerlegt dat je een goede hulp bij calamiteiten vanuit Nederland mag verwachten. novasol laat je gewoon in je hemd staan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Verhoeven op November 11, 2015

Sorry hoor, je huurt toch het huis van een ander met lokale gewoonten en gebruiken? In Frankrijk gelden andere normen en is men in de regel iets minder vriendelijk dan wij zijn. (Zijn wij trouwens zo vriendelijk tegen buitenlanders dan?) Het is heel normaal dat er bedrijven zijn die het onderhoud van zwembaden doen. Wat wil je dan? Niet laten schoonmaken en oorontsteking oplopen? Wees blij dat deze service wordt geboden. Ik snap ook niet wat de verhuurder fout doet hier. En een calamiteit is als je er overstromingen zijn of bosbranden, dit is aanstelleritis.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Zorgeloze vakantie

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad! Ons vakantiehuis in franrijk was prachtig in de bergen gelegen en had een zeer vriendelijke huiseigenaar. Wij werden hartelijk welkom geheten bij aankomst en ze hebben ons ook nog waardevolle tips gegevens over bezienswaardigheden in de omgeving.

Het was de eerste keer dat we een vakantiehuis via novasol geboekt hadden en dat is goed bevallen. Wij hebben weinig tot geen contact met de organisatie gehad, omdat alles voorspoedig is verlopen, mede dankzij de vriendelijke huiseigenaar. Al met al hebben we zo heerlijk van onze vakantie mogen genieten en is het op zeker voor herhaling vatbaar!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Maffiapraktijken

Een huisje gehuurd in spodsbjerg Denemarken.

Aangekomen zag er leuk uit. Van alles voorzien. Helaas de poetsdienst was vergeten langskomen ??? Stof achter de koelkast plinten vol met stof. Eetgerei vuil in de kast en schuif.
Bij vertrekken van bedden bleek er vuile zakdoeken onder te liggen laat staan dat er gestofzuigd was.

Maar even bellen met Novasol. Ze zouden iemand sturen. En inderdaad in de namiddag twee studenten met broeken halverwege hun benen. Ik dacht joepie ze gaan erin vliegen met alle details die ik gegeven had om schoon te maken.
Neen je hoeft niet hier te blijven geniet maar van uw vakantie.
Bij terug komst..... totaal niks gedaan. Wij betalen eur 138,00 voor de eindschoonmaak dan mag je verwachten dat je een proper huis krijgt maar helaas pindakaas. laat het niet aan je hart komen dacht ik . Het is VAKANTIE.

Thuis gekomen kregen we even een mailtje. U heeft gaten in de deuren gemaakt een lamp kapot. Ik viel bijna van mijn stoel. Hoe durven ze. Wij hebben het achtergelaten zoals we het gevonden hebben. Blijkt dat ze dit vaker doen.

Ik had ook nog de eigenares gesproken van het huisje en die was ook helemaal niet tevreden hoe Novasol haar huis onderhoudt. Ze krijgt ook steeds de deur tegen haar neus.

neen mijn eerste ervaring met Novasol is beneden alle pijl. Jullie moesten jullie schamen om zo met jullie klanten om te gaan. één ding staat bij jullie voorop en dat is winstbejag. Hoe je het ook moet bekomen de poen met er komen.
Voor mij is Novasol bezig met maffiapraktijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

eindschoonmaak

Hallo allemaal,

Is er hier iemand die ervaring heeft met het Novasol kantoor te Slagelse ?

Vandaag, op de terugweg, kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat de eindschoonmaak niet goed was. Ik deelde mede dat deze wel gedaan was en dat alles netjes, schoon en in orde was achtergelaten.
Ik weet dat er in dat huisje ook nog andere nederlanders ergens afgelopen week/weken zijn geweest, aangezien er nog nederlands talige boekjes lagen.

Is er toevallig iemand die ook zo'n ervaring heeft met dit kantoor?
Wij boeken al jaren en dan ook nog meerdere keren per jaar een huisje bij Novasol en dat is altijd zonder klachten gegaan. Ik heb dit nog niet meegemaakt maar het telefoontje was een beetje vreemd. Ze had, zei ze, een foto van de oven en die was niet schoon. Toen ik zei dat ik de oven niet gebruikt had, was het even stil en toen opeens o nee het is een foto van iets anders ??????????
Tijdens het telefoongesprek werd er geen woord gerept over het niet goed opmaken van de bedden maar in de mail staat dat de bedden niet waren opgemaakt ?? zover ik weet en al jaren doe leg ik de dekbedden weer netjes op de bedden met de kussens en dan de eventuele sprei weer netjes erop zoals ik het ook aantref als ik het huisje betreed.

Dit was de eerste keer dat wij in Sjaelland waren. Normaal gesproken hebben we in huisje in Jutland. Ik heb zo'n leuke en enthousiaste mensen ontmoet en het was mede hierdoor zo'n leuke week maar dit vindt ik zo'n domper om onterecht van iets verweten te worden, terwijl ik zeker weet dat alles schoon en netjes is achtergelaten.


Was deze beoordeling nuttig? 

geachte heer, mevrouw, op Mei 13, 2015

Heel erg bedankt voor uw reactie.

Het probleem dat zich had voorgedaan is helemaal opgelost.

Ik wil wel nog even zeggen, dat ik al zeker 13 jaar lang zo'n 2 x per jaar een huisje bij u heb geboekt en dat is altijd tot volle tevredenheid geweest.

Ik zal nooit meer vergeten dat ik in Ebeltoft aankwam, de hele parkeerplaats vol, kantoor helemaal vol, maar dan ook echt helemaal vol met mensen. Ik wist niet was ik zag. Dit had ik daar nog nooit meegemaakt. Er bleek die week feest te zijn in Ebeltoft. Ik ben nog nooit door iemand geholpen die zo vol enthousiasme over een feest kon vertellen, geweldig en dat na reeds zoveel sleutelafgiftes. Voor mij was wel het raadsel opgelost. Mijn gezin vroeg zich altijd al af, als we daar waren, waarom er altijd overal appeltjes stonden en zelfs de tandarts een uithangbord heeft van een appel met een tand erin verwerkt. (Ik vind dat persoonlijk een schitterend uithangbord)

Het huisje voor de herfstvakantie is ook weer geboekt, dus Novasol, tot over een paar maanden. Dan komen we weer even genieten van Denemarken.

groetjes,

D.

NOVASOL Vakantiehuizen op Mei 15, 2015

Beste heer, mevrouw,

Wij zijn bekend met bovenstaande kwestie en het spijt ons dat dit voorval u mogelijk een minder prettig gevoel over onze organisatie heeft gegeven.
Echter heeft u ons intussen ook laten weten dat alles naar tevredenheid door onze Deense collega´s is opgelost. Het verheugt ons dit te hebben vernomen en wij zien u dan ook heel graag weer terug als gast in één van onze vakantiehuizen.
Mocht u desondanks nog vragen hebben dan kunt u uiteraard rechtstreeks contact opnemen met onze Service afdeling.
Met vriendelijke groet,
NOVASOL Vakantiehuizen

Reageer op deze review

Schandalige energieprijzen

Wij hebben in februari 4 dagen 2 huisjes gehuurd in Denemarken. Prima huisjes.
Na vertrek kregen wij per email een na-rekening energiekosten. Bij het ene huisje maar liefst € 175,00 voor 4 dagen.
En dat terwijl wij niet gekookt hebben en 2 dagen in de kou hebben gezeten.
Na enig mailverkeer bracht Novasol € 20,00 in mindering en resteert ons voor een huis € 93,92 en een ander huis € 153,32 in rekening.
Vlak voor ons vertrek deed de receptie stiekem de deur op slot, terwijl op een bordje stond dat men die vrijdag open was. Na wat tikken op de deur, nam men het formulier voor de meterstand in ontvangst door de deur op een kier te doen en een verder gesprek was niet mogelijk. Vragend naar de afrekening energie kwam een korte reactie dat dit per mail werd toegezonden. Dat hebben we geweten en na een klacht over de hoogte beweerde men ook nog dat wij de meterstanden niet hadden ingeleverd.
Kortom: firma list en bedrog met maffia-achtige energieprijzen achteraf. Want vooraf worden de bedragen nergens benoemd.
Voor ons nooit meer NOVASOL

Was deze beoordeling nuttig? 

NOVASOL Vakantiehuizen op Mei 12, 2015

Beste heer Nijboer,
Wij hebben reeds meerdere malen contact gehad met u over deze kwestie en respecteren uw standpunt. Wij willen hier echter wel bij vermelden dat wij uw bedenkingen grondig onderzocht hebben en zelfs kopieën van de voortgang van de meterstand bij de energiemaatschappij voor u hebben opgevraagd. Dat dit niet ten gunste van u uitviel is spijtig, maar met de conclusie die u trekt doet u de talrijke gasten te kort die (vaak jaarlijks) via NOVASOL een hele fijne vakantie in Denemarken of elders in Europa beleven.
Met vriendelijke groet,
NOVASOL Vakantiehuizen

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Geen fijne behandeling van sleutelhouders gehuurd huisje

Novasol Nederland heeft erg vriendelijke medewerkers en als je een vraag hebt gaan ze op een respectvolle en correcte manier met je om. De site is prima opgezet en het boeken gaat snel. Ook is de prijs van de te huren huisjes vaak prima.
Mijn klacht gaat echter om de behandeling van sommige sleutelhouders in Spanje naar de huurders toe plus ook de werkelijke staat van het te huren huisje en dat sommige dingen beter aan gegeven horen te worden.

Het komt niet fijn over als je via een Nederlandse afdeling van Novasol boekt en dan na boeking erachter komt dat de contactpersoon/sleutelhouder alleen maar Spaans kent en geen enkele andere taal. Logisch dat er Spaans gesproken wordt, maar het is wel zo dat men buitenlandse klanten ontvangt die op vakantie komen in Spanje en dat men dan niet mag verwachten dat deze zich compleet in het Spaans kunnen verwoorden. De man kon mij dus niet begrijpen en ik hem niet. De hele conversatie ging via gebrekkige Google translatie en uit eindelijk via mailtjes met de Spaanse Novasol waarbij dan door het heen en weer praten ook mis communicatie kon ontstaan.
Er waren dingen niet goed gemaakt, er was totaal niet schoongemaakt, het vet van de afzuigkap lekte in het eten, lampen stuk, doucheslang kapot enz. Het grootste gedeelte werd na heen en weer praten vier dagen later opgelost waarvoor wij dan een halve dag het huis hebben moeten verlaten en de manier waarop het ging niet bepaald prettig was. Toch heb ik daarover niet geklaagd tegen Novasol Nederland of Spanje en het met de man zelf proberen op te lossen. Omdat er altijd wel iets voor kan vallen als je iets huurt, wij zijn allemaal mensen en dan moet je er gewoon proberen om samen uit te te komen en niet overal een probleem van te maken.

Maar nu zitten wij in huisje nummer twee. En ik ben er echt helemaal verdrietig door, niet alleen ik, maar ook mijn kinderen . En voor hun vind ik dat tig keer erger.

Gisteravond kwamen wij hier aan. Hadden netjes van te voren doorgegeven hoelaat wij aan zouden komen en dat was door de Spaanse Novasol bevestigd.
Door de security heen van het resort waar het te huren huisje staat.
Na een tijd zoeken vonden wij het huisje. Maar daar aangekomen was er geen sleutelhouder. Inplaats daarvan stonden wij een half uur voor de binnenplaats die niet schoongemaakt was en waarvan dingen kapot waren te kijken naar het raam met de te koop poster erop.
Ik belde naar de Spaanse sleutelhouder die mij totaal niet begreep. Even later belde iemand mij terug, zonder zich voor te stellen en met het verwijt dat ik had moeten doorgeven dat ik kwam, dat de man dus niet bij het huisje was geweest en nu speciaal voor ons moest komen. Daarna hing ze op.
Even later kwam er een auto aan met drie duidelijk niet vrolijk kijkende mensen. Ze kwamen op ons afgelopen wat dan niet bepaald fijn is als ze op zo.n manier naar je toe komen lopen, een van de mensen, een mevrouw riep mijn naam en liep door naar het huisje. Ik vroeg aan haar waarom wij een vakantiehuisje kregen met een verkoopposter erop en niet van buiten schoongemaakt. Ook vertelde ik haar dat het niet fijn is om zo te moeten wachten en dat men dan op zo.n manier eraan komt lopen. Ze lachte erom, en begon in het Spaans met de sleutelhouder over mij te praten op een manier van hah hoor je wat ze nu zegt. Dat deed ze verschillende malen terwijl wij naar binnen liepen en dus vertelde ik haar dat dit niet een fijne ontvangst is en dat ze dan erg onbeschoft overkomt. Ze werd boos, schoot in de verdediging dat ik hun maar op tijd had moeten vertellen dat wij om vier uur er zouden zijn (was de normale inchecktijd en netjes door mij doorgeven en door Novasol Spanje bevestigd). Toen vertelde ik haar dat dit niet fijn is voor mijn kinderen en mij als wij zo worden behandeld en dat ik dat aan Novasol door zou geven. De sleutelhouder werd woest en vertelde dat ik het huisje uit moest en weg moest gaan. Dat wij het huisje nu niet meer van hem kregen. Dus vertelde ik dat ik dan het geld terug wilde hebben en dat wilde hij niet oplossen. Uiteindelijk, buiten, heeft de mevrouw haar excuses aangeboden maar met die meneer was voor geen rede vatbaar. Die mevrouw en ik zijn weer naar binnen gegaan en hebben het huis bekeken. Het huis was echt te vies om daar te kunnen verblijven dus hebben we Novasol gebeld. En na een boel heen en weer gebel, met de wel erg vriendelijke Novasol medewerkers werd er verteld dat ik even moest wachten terwijl ze een oplossing zouden bespreken. Maar wij stonden dus al die tijd buiten met een boze en zeer onbeschofte sleutelhouder. Er werd tegen mij verteld dat ik een huis van hem zou kunnen overnemen maar dan moest ik weer het hele bedrag betalen. Er werd verteld dat het mijn probleem was als er geen andere oplossing kwam van Novasol, dan stonden we maar op straat, dan was het maar zo. Ze wilden weggaan want ze hadden nog wel wat meer te doen en maar mopperen over Novasol, dat ze door hun altijd problemen hebben met klanten. Dat zij maar de tolk en de sleutelhouder zijn, en als er iets mis is met het huisje dat ze het dan niet schoon kunnen maken of op kunnen lossen, dat moest ik dan maar zelf doen. De sleutelhouder ging met een boos gezicht ergens anders staan. Duwde mijn dochter van vier jaar bij haar hoofd opzij omdat hij ergens bij moest. En snauwde uiteindelijk naar mij dat ik mijn auto moest gaan halen om hem te volgen naar een ander huisje. Novasol had een ander huisje in het resort geregeld als ik twee uur op de schoonmaak wilde wachten en die nam ik aan want wij konden nergens anders meer naar toe ivm de tijd en onze eigen portemonaie. Eenmaal aangekomen bij het huisje was er nog niemand aan het schoonmaken dus kon ik ook niet vragen van hoelaat kunnen wij het beste hier terugkomen.. en de sleutelhouder met gevolg haalden de schouders op en lieten ons staan. Alleen de tolk zei nog van sorry...
Na vier uur konden wij eindelijk in het huisje die gelukkig wel schoon was omdat de Engelse mensen die het huisje voor vrienden verhuurden het schoon hadden gemaakt. en waarvan de ontvangst wel vriendelijk was. Maar de manier waarop de Spaanse sleutelhouder met gevolg ons behandeld heeft, heeft mij erg geraakt. Hij had totaal geen respect voor mij en mijn kinderen als mens. En dat hoort toch wel als je met mensen omgaat aan wie je de sleutel en informatie moet overhandigen plus waarvan je de contactpersoon bent. Ook hoor je enig woord in het Engels of andere internationale taal te kunnen spreken en niet alles op een ander af moet schuiven maar flexibel en oplossingzoekende hoort te zijn. Novasol vertelde mij verder dat het kan voorkomen dat een vakantiehuis te koop staat en dat men dan toch huurders er in laat zitten maar om heel eerlijk te zijn komt dat niet heel erg fijn over, zeker als er dan ook nog niet eens wat aan het huisje gedaan is. Heel jammer want ik had heel erg graag nog wat via Novasol willen huren na dit huisje omdat de prijs wel prima is, en zij zelf erg vriendelijk zijn tegen klanten maar nu zijn wij gewoon het vertrouwen door deze behandeling van de Spaanse sleutelhouders kwijt. Als je als klant er meteen uit wordt gezet, als je het ergens niet mee eens bent en angst moet hebben dat mensen boos op je worden, dat doet je geen goed. Ik ben op een gegeven moment echt in tranen uitgebarst met mijn kinderen naast mij, door het geschreeuw, en de koele behandeling plus het feit van waar moet je dan naar toe maar je kunt niet terug in dat huisje situatie. Hoop dat nooit meer mee te maken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

agriturismo varese il gumo

zeer mooie ligging, mooi ingerichte romantische vakantiewoning en de ontvangst subliem. De eigenaars spreken frans en engels dus zeer goed contact voor buitenlanders . Wij kunnen deze woning zeker aanraden en hopen er nog eens te kunnen verblijven. Nog een opmerking = hond vriendelijk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Vakantiewoning - Dubrovnik-Cavtat - CDD451

We zijn op vakantie geweest naar Dubrovnik in Kroatie en hebben bij Novasol Vakantiewoning - Dubrovnik-Cavtat - CDD451 geboekt voor twee weken. De boeking zelf ging snel en direct, toen we gelijk vooruit hadden betaald was de boeking definitief. We zijn met Croatia airlines gevlogen en hadden een huurauto via Rentalcars.com (Sixt op Cilipi airport) geregeld. De reis was prima verlopen en toen we aankwamen in ons apartement stond onze "landlord (Luka) en landlady (Seka) ons op te wachten. We werden warm verwelkomd. Er stond zelfs een zelfgemaakt likeurtje en slivovic voor ons klaar. Het apartement zelf is ruim. In de beschrijving staat een eenvoudig apartement, hetgeen overeenkomt met de werkelijkheid. Ruim genoeg voor ons tweeen, zeker ook ruim genoeg voor een klein gezin. Het zou wel een update naar de tegenwoordige tijd kunnen gebruiken, maar dan zou de prijs ook gelijk geen budgetprijs meer zijn. Wij zijn uitermate tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Het balkon strekt zich uit over de gehele breedte van het apartement en geeft je een uitzicht over de Adriatische Zee. We hebben daar vaak gezeten met een kaarsje en een wijntje genietend van de ondergaande zon. We hadden wat minder kleren mee kunnen nemen in onze koffers, want we hadden niet door dat er een wasmachine aanwezig was. De twee slaapkamers zijn ruim. Hebben beiden een tweepersoonsbed. De keuken heeft een grote koelkast met vriesvak.
We hebben genoten van Cavtat. Regelmatig zijn we gaan zwemmen in het heerlijke zeewater van Cavtat.
Om naar Dubrovnik te gaan namen we vaak de watertaxi. Geen gehannes met dure parkeerplaatsen in Dubrovnik en het varen is een plezier. Kost ongeveer een uur om er te komen en kost ongeveer 10 Euro voor een retour. Rondvragen bij de verschillende bootdiensten loont zeker de moeite.
In Dubrovnik: Dolce Vita heeft het lekkerste ijs ter wereld! Oef dat is een aanrader! In Cavtat is meer dan voldoende keuze om te gaan eten. Wij vonden Restaurant Dalmacija erg goed. Ook fijn dat je kleinere porties kon nemen. Overigens als je goedkoop wilt gaan eten op zijn Kroatisch: een absolute aanrader is Spiona, dat restaurant is boven de supermarkt Konsum ongeveer 15 km vanaf Cavtat richting Dubrovnik. Met zijn tweeen hebben we daar regelmatig heerlijk gegeten onder de 10 Euro.
Voor uitstapjes hoef je je niet te beperken tot Dubrovnik. Het achterland Konavle heeft zeker veel charmes. Mooie uitzichtpunten van bovenaf de bergen. Ook lekker eten bij Vincina Monkovica vlakbij Gruda. Als je geluk hebt kun je met je voeten in t water genieten van heerlijk eten. Als je de grens van Montenegro (ging heel gemakkelijk) overgaat is het prachtig om rond de baai van Kokokotor te tijden. Kotor zelf is heel erg de moeite waard en is minstens zo toeristisch als Dubrovnik. De eilandengroepen in de buurt van Dubrovnik zijn ook erg interessant. We zijn naar Peljesac geweest, hebben daar Mali Ston en Ston bezocht net als de wijnkelders aldaar. Zeer de moeite waard. Vandaar de bootverbinding naar de oude stad van Korcula gemaakt, waar Marco Polo is geboren en heeft gewoond.

We zullen zeker terugkeren naar de Dalmatische kust. Het is er gewoonweg geweldig mooi! En hoogst waarschijnlijk boeken we dan weer dit apartement. Het welkom van Seka en Luka was geweldig. Ze zijn de beste gastvrouw en heer die we hebben ontmoet. En voor die prijs mag je niet klagen, alleen in je handen wrijven dat je geld overhoudt om heerlijk andere dingen te doen! Wat ons betreft een onvergetelijke vakantie!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super!

Super!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Niets op aan te merken

Hele fijne en vlekkenloze vakantie achter de rug.Complimenten aan de medewerkers van Novasol!
Enige minpunt: de vakantie ging te snel voorbij!!!!!! :)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Netjes onderhouden en een fijne service!

Wij hebben een zeer prettige ervaring aan Novasol overgehouden. Met ons gezin ( 2 volwassenen + 2 kinderen) naar een leuk huisje geweest in Denemarken. Het boeken is vrij duidelijk en je krijgt veel informatie over onder andere het huisje en de omgeving. We moesten de sleutel ophalen bij een speciaal servicekantoor op zo'n 10 kilometer afstand van ons huisje en werden daar vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het huisje was schoon en praktisch ingericht en gelukkig groot genoeg voor ons viertjes. Wij hebben 2 weken veel plezier gehad, en kijken met een grote glimlach terug op onze vakantie!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Via "booking.com" heb ik een vakantiehuis in Italië geboekt voor één week. Booking.com maakt de reservering en linkt door naar NOVASOL voor de betaling. Dit verliep gewoon goed.
Bij aankomst bleek dat de weg naar het vakantiehuis ruim 2 km onverhard was met diepe kuilen en scherpe randen waar ik met de auto niet overheen kon rijden. Heel langzaam en voorzichtig, waarbij enkele keren regelmatig de bodem de weg raakte, bereikten we het vakantiehuis. Hoewel het vakantiehuis er goed uitzag met een mooi zwembad zag de eigenaar wel in dat ik met mijn auto niet over deze weg kon rijden. Hij bood mij verschilden oplossingen aan die ik accepteerde maar die door de eigenaar toch weer werden ingetrokken. Als laatste bood hij aan om het bedrag dat hij van NOVASOL had ontvangen terug te betalen maar dan moest ik zelf voor een ander onderkomen zorgen. Dit heb ik geaccepteerd.
Omdat een deel is terug betaald door de eigenaar verwacht ik ook van NOVASOL dat het andere deel wordt terug betaald. Immers NOVASOL verhuurt vakantie huizen die niet te bereiken zijn. Maar NOVASO geeft NIET THUIS.
Het bedrag dat NOVASOL mij verschuldigd is, is mij te gering om er een zaak van te maken. Maar het blijkt wel dat NOVASOL de klantvriendelijkheid en service niet hoog in het vaandel heeft staan. Dit blijkt ook de ervaringen van anderen. Mijn advies: NOOIT MEER NOVASOL er zijn vele organisaties die veel beter zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 

Robin de Freitas op Oktober 18, 2014

Je kunt een organisatie toch niet verantwoordelijk stellen voor je eigen slechte voorbereiding? In andere landen is het nu eenmaal niet zoals in Nederland

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Het is even goed zoeken op de website, want er staat nogal wat informatie op. Ook zou de manier van zoeken wat eenvoudiger kunnen lijkt mij. Zo kun je bijvoobeeld bij de meeste webshops filteren of je zoekopdracht sorteren, en dat mis ik wel een beetje.

Desalniettemin is het aanbod fantastisch en word je klantvriendelijk geholpen! Wij hebben een goede ervaring gehad met Novasol.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

Volgens mij klagen veel mensen om te klagen. Wij boeken nu een aantal jaar bij Novasol, zonder proble,men! De vakantiehuizen zijn tot nog toe altijd prima in orde geweest en de klantenservice staat je altijd welwillend en vriendelijk te woord. Zoals het hoort!

Was deze beoordeling nuttig? 

Spring op Augustus 04, 2015

Wat een ongelofelijke domme reactie

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
 • Vakanties
 • Vakantiehuizen
 • Vakantiewoningen
 • Vakantie appartementen
 • Reizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
geen boekingskosten
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
NL: 013-4677730 BE: 03 - 322 04 04 (Ma t/m Vr 09.00 tot 17.30 uur; Za 10.00 tot 14.00 uur)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.