Alleeninkt reviews, beoordelingen en ervaringen

www.alleeninkt.nl
 
9.0 (47)
Alleeninkt.nl

47 Alleeninkt reviews

 
(36)
 
(5)
 
(2)
 
(2)
 
(2)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Verkeerd geleverd en dan nog niet werken.

Beoordeling 
 
5.3

Bestelling gedaan eind 40 eu . 1e x verkeerd besteld ,kleur patroon . Nu na 10 bladen te zijn afgedrukt. Komt op HP Envy foutcode of probleem met inktpatronen . Paar x verwijderd . Probleem blijft . Graag geld terug of kwaliteit leveren.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

gekochte inktcardrige

Beoordeling 
 
1.5

Ik las, printen met een glimlach, met een grimlach zeker, werkte niet, schudde van koleire met het ding en resultaat, mijn ganse living vol inkt spetters. WAT IK ERG VIND IS DAT IK BEDROGEN BEN. BEDANKT OM MIJN ZUUR VERDIENDE CENTJES AF TE NEMEN VOOR JULLIE BROL.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ze verkopen troep

Slechte cardrige die lekken bezorg tijd echt slecht voor mij nooit meer

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 16 Januari 2020

Waar kan ik mijn mening over mijn bestelde en ook gekregen product kwijt?

marie op 16 Januari 2020

Printen met een glimlach? Euh?? Werkte niet, schudde met de cardrige en mijn ganse living lag vol met inkt spetters. Krijg ik mijn geld terug van mijn 10 stuks? Is wel véél weggesmeten zuurverdiende centjes. Krijg ik ook een antwoord? AUB

Reageer op deze review

Voor 22:00 bestelt is over 3 dagen in huis!!!

Levering 
 
1.0

Heel mooi die service voor 22:00 besteld morgen in huis
Jammer dat dit in de praktijk niet het geval is .
Dus het moet zijn voor 22:00 besteld
Over 3 dagen thuis !!!
Maak geen reclame voor service die niet nagekomen kan worden !!!!

VM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

eduardon op 30 Juli 2019

Wat een rotzooi bedrijf en die goed kopen cardrige die lekken

Reageer op deze review

Top service!

Beoordeling 
 
10.0

Mijn eerste bestelling verliep, mede door eigen toedoen, niet goed. Na contact met de klantenservice kreeg ik een een uitstekend aanbod; de dag erna ontving ik de bestelling. Door deze goede service -naast de lage prijzen, ruim aanbod3n snelle levering- blijf ik zonder meer klant bij alleeninkt.nl.

RC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Alleeninkt.nl klantvriwndelijk

Beoordeling 
 
9.3

Had pas patronen en besteld maar mijn printer is 2 mnd daarna overleden. Kon de niet gebruikte patronen gewoon inleveren voor het type wat in mij nieuwe printer moest zonder bijbetaling.
Dat is nu pas super!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Top Service

Beoordeling 
 
10.0

Nadat ik mijn inktcartridges had vervangen,bleken er 3 van de 5 niet te werken.
Na wat over en weer gemaild te hebben en suggesties kreeg nog geen resultaat.
Daarop stuurden ze mij een volledig nieuw set toe en deze werken optimaal !
Geweldige communicatie en service van Alleeninkt !!!

RH
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

KLasse

Beoordeling 
 
9.3

Eerst een andere concurrent gebeld die goedkoper was, geen gehoor, zou terug gebeld worden, zit nu nog te wachten, waren achteraf gezien wel goedkoper, maar er zat gewoon minder inkt in dan bij alleeninkt.
Gebeld met alleeninkt, direct gehoor en goed advies, levering gelijk volgende dag, HP364xl multipack in de printer gezet, even een melding van niet originele HP inktcartridge, OK. Daarna zonder problemen geprint en zeer goed op kleur, niks geen vervelende meldingen in mijn laptop gekregen.
Bij mijn Dochter de HP300xl multipack er in gezet, printer gaf aan dat het een originele opnieuw gevulde inktpatroon was. even uitlijnen en kalibreren en klaar, kleur goed.
Ben niet zo,n prater, zeker geen schrijver, maar chapeau voor dit bedrijf.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit huismerk en retour voor eigen rekening

Beoordeling 
 
4.5

Bij onjuiste bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Totaal niet meer van deze tijd. Ook de kwaliteit van huismerk inkt is slecht. Voor mij dus nooit meer.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Alleeninkt BV op 01 Augustus 2018

Goedemiddag Daniela,

Wij hebben uw ondertussen een mail gestuurd naar aanleiding van uw beoordeling.
Helaas hebben wij hier nog geen antwoord op mogen ontvangen.
Is inmiddels alles naar wens of kunnen wij u nog iets voor u betekenen ?

Reageer op deze review

tevreden

Beoordeling 
 
8.3

einde 2017 heb ik voor het eerst bij Alleeninkt nieuwe patronen besteld en tot mijn verbazing kreeg ik er twee.
Nu het tijd werdt voor de vernieuwing kreeg ik bij een van de patronen de melding dat hij hem niet herkend.
Na een mailtje naar Alleeninkt, 14-06-2018 kreeg ik een nieuwe patroon thuis . Deze heb ik op 18-06-2018 ontvangen, keurig netjes aangebeld en afgegeven door de Businespost bode.
volgende bestelling wederom bij Alleeninkt.nl

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

compliment

Beoordeling 
 
10.0

makkelijk besteld en super snel geleverd , en zeer voordelig
heel hartelijkbedankt
groetjes
E.F. van der List

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zet geen leugens op je website!

Beoordeling 
 
3.0

Volgens de site: "Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*" "*Voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden."
Dit is flauwekul! Ik heb voor 22u besteld en krijg de volgende dag pas om 15u bericht: "We hebben uw volledige bestelling ingepakt." en "Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces".
Leuk hoor als je bij het printen van geboortekaartjes zonder inkt bent komen te zitten en je moet er langer op wachten dan beloofd. Kan best zijn dat je het niet meteen kunt inpakken maar zet dan geen leugens op je site!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Alleeninkt op 09 April 2018

Goedemiddag M.S,

Als eerste vervelend om te horen dat u deze bestelling zo heeft ervaren.
Wij kijken uiteraard graag met u mee, heeft u voor ons daarvoor een bestelnummer ?
Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groeten,
Team Alleeninkt

Reageer op deze review

zeer goede service

Beoordeling 
 
8.5

Na tel. afspraak bleek bij afhalen zwart niet aanwezig.
Afspraak volgende dag in de bus, volledig nagekomen.
Printen was in 1e instantie slecht, na reeds de volgende dag nieuwe cartridge,s hebben ontvangen,
thans goed en duidelijk printen volgens (niet boven) mijn verwachting.
Alles in een, een zeer goede service, goed resultaat en goedkoop printen.
Ga zo door !
G. N.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Komt afspraken niet na (voor 22:00 uur besteld, morgen in huis)

Beoordeling 
 
6.0

De op 15:52 uur bestelde inktcartridges had ik nodig om een aantal documenten te printen voor een project. Alleeninkt adverteert met de slogan 'Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis' en de prijs van € 18,75 inclusief € 3,95 verzendkosten voor een brievenbuspakket was zeer schappelijk. De ontvangen e-mail suggereert dat de zending als brievenbuspakket via PostNL wordt verzonden. Een brievenbuspakket via PostNL heeft namelijk ten opzichte van een gewone brief een track en trace code. Ik ontving geen track en trace code maar alleen een e-mail met daarin de link richting een status overzicht op de website van Alleeninkt. Ik wilde de volgende dag (zaterdag) met het uitprinten van de documenten voor het project beginnen maar op zaterdag geen zending van Alleeninkt. Als ik aan de hand van de track en trace code geweten had dat mijn zending niet op zaterdag afgeleverd zou worden, dan had ik op zaterdag al elders een aantal inktcartridges gehaald om alvast aan de slag te kunnen. Helaas was dat i.v.m. het ontbreken van een track en trace code niet mogelijk dan wel komt PostNL met brievenbuspost aan mijn adres vrij laat in de middag. Ik heb de volgende dag bij BCC maar inktcartridges gekocht voor € 29,99 om toch met met het afdrukken van de documenten voor het project te kunnen beginnen. Maar de schappelijke prijs welke ik er uiteindelijk voor betaalde is nu uiteindelijk een duurdere grap geworden van € 48,74. Alleeninkt adverteert wel met voor 22:00 uur besteld, de volgende dag geleverd en suggereert dat het om een brievenbuspakket gaat maar kan vervolgens haar beloftes niet waar maken dan wel betaal je eigenlijk voor een normale brievenbuspost zending zonder track en trace code. Een hoop verloren tijd gehad en extra moeite moeten doen om alsnog aan de slag te kunnen. Dit was ook gelijk mijn laatste bestelling bij Alleeninkt. Mijn vorige leverancier levert altijd op tijd.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

A.van der Zanden op 10 Februari 2018

Heb een bestelling gedaan op Vrijdag voor 10 uur
De volgende dag op Zaterdag om 12.30 heb ik mijn bestelling netjes ontvangen. Nog nooit klachten
gehad over de kwaliteit van de cartridges. Het afdrukken in kleur op foto,s gaat uitstekend, als je
ook een goede kwaliteit afdrukpapier gebruikt. 10/02/2018 A.v.d.Zanden Deurne

Reageer op deze review

Dik te vreden

Doordat ik in de buurt woon is het voor mij net zo makkelijk om mijn benodigde inkt cartridges te halen in plaats van online te bestellen en te laten zenden. Bij binnenkomst valt het onmiddelijk op : dit is een keurig net bedrijf met vriendelijke behulpzame mensen en bij ervaring prima service. Dik te vreden echtwaar !

BK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
9.3

14-09-2017 cartridges besteld en de volgende dag in huis gekregen. Weggezet, want we hadden ze nog niet nodig. Gisteren (31-10-2017) cartridges vervangen, maar werden niet herkend. Na nadere inspectie, bleek het de verkeerde cartridges te zijn. Na een emailtje en een telefoon gesprek, is dit na alle tevredenheid opgelost, krijg een nieuwe zending en als het werkt, dan gaat de oude zending pas weer retour. Dit noem ik nog eens service. Meer dan 100% tevreden.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Wini Hendrilx op 09 November 2017

Dinsdag de bestelde cardridges ontvangen en op woensdag geplaatst. Als digibeet had ik een probleem. Er zat geen beschrijving bij, Welke stripjes moesten eraf?
De eerste keer had ik ook beneden het stripje eraf gehaald, wat fout was.
Kunt U er een beschrijving bij doen voor het installeren? Het werkt nu alleen geeft de printer aan dat het geen originele HP-cardridge is

Reageer op deze review

HEEL TEVREDEN

Beoordeling 
 
10.0

De eerste keer dat ik besteld heb.. inkt voor mijn Hp printer huismerk voor Hp 301
en dubbelzijdig mat fotopapier 200 gr.
Ik ben heel tevreden over de vlotte en zorgvuldige levering
Ook de prijs is uitstekend en weet zeker dat de volgende bestelling bij Jullie zal gebeuren
Dank Je Wel

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

KAN NIET BETER

Beoordeling 
 
10.0

100% tevreden ! Volgende bestelling wéér bij ALLEENINKT.NL

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Heel tevreden

Beoordeling 
 
9.3

Inktcassettes besteld voor m'n Canon Pixma : prima service ; degelijke materialen en dat allemaal voor een
zeer aantrekkelijke prijs ;
Hier kom ik zeker terug

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Toner eigen merk

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb vorig jaar een multipack huismerk HP 128A besteld voor mijn ColorLaser Jet. Normaal bestel ik altijd de originele HP, maar deze waren zoveel goedkoper dat ik dat toch een keer wilde proberen.
Omdat alleen de zwarte toner op was heb ik deze vervangen vorig jaar vervangen. Prima afdruk, geen verschil met origineel.
Nu waren ook de kleuren toners op en heb ik deze vervangen, helaas was dat een minder goede ervaring, de Magenta zat onder de poeder toen ik hem uit de verpakking haalde en na het installeren waren de afdrukken slecht, Geel niet goed en aan de achterkant Magenta.
Ik heb Alleeninkt een mailtje gestuurd met mijn klacht. Ik kreeg snel een keurige reactie dat er twee nieuwe toners onderweg waren!
Ik heb deze toners geïnstalleerd en de afdrukken zijn weer perfect! absoluut geen verschil met de originele HP en dat voor minder dan de helft van de prijs.
Wees dus niet bang huismerk te kopen bij Alleeninkt, als het niet goed is wordt je goed en snel geholpen en het scheelt echt veel geld!

AlleenInkt: helemaal top!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad Mertens op 31 Juli 2017

keurig verzorgd en op tijd

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Alleeninkt informatie

Bij webshop Alleeninkt.nl kunt u inktpatronen en toners voor onverslaanbare prijzen online bestellen. Alleeninkt levert in de meeste gevallen de volgende dag uw producten. Printen met een glimlach. Printen was nog nooit zo voordelig. Goede kwaliteit inkt tegen de beste prijzen.

Algemene informatie

Telefoonnummer
085 20 11 089
Verzendkosten
3,95
Levertijd
Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Productgroepen
  • print en printbenodigdheden
  • tonercartridges
  • inktcartridges
  • inktpatronen
  • printertoebehoren
Merken
  • Brother
  • Canon
  • Epson
  • HP
  • Lexmark
  • Xerox
  • Samsung
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Magix
 
5.2 (33)