Bart Smit
0   1  

www.bartsmit.com
 
3.7 (21)
Bart Smit

Bart Smit heeft een groot assortiment speelgoed en multimedia te koop op Bartsmit.com! Bart Smit heeft ook speciaal speelgoed als kinderboeken, Disney artikelen, kinderfietsen en buitenspeelgoed. Alle bekende speelgoedmerken zijn in de webshop van Bart Smit vertegenwoordigd. Op Bartsmit.com vindt u leerzaam en kwalitatief speelgoed voor alle leeftijden. Wist u dat Bart Smit ook de nieuwste laptops, tablets en games en game consoles aanbiedt Bij Bart Smit online betaal je veilig en snel met iDEAL of creditcard. Bezorgen van je speelgoed kost € 1,99 maar je kunt het ook in het dichtstbijzijnde Bart Smit filiaal laten bezorgen.

21 beoordelingen over Bart Smit

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(6)
1-3 punten
 
(12)
Beoordeling 
 
3.7
Bestellen 
 
4.6
Levering 
 
3.1
Service 
 
1.9
Prijs 
 
5.3
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Stefvb
Beoordeling 
 
1.0

Kindvriendelijk?

Over producten en bestellingen geen slecht woord, maar men zou van een speelgoedwinkel toch enige klant- en vnl. KINDvriendelijkheid verwachten. Niet dus ... Gisteren was ik met mijn zoontje in de winkel van Heist Op Den Berg. Opeens moest hij dringend plassen. Ik begeef me dan ook naar de verkoopster om te vragen of hij naar het toilet mocht. Groot was mijn verbazing toen ik een kordate "nee" kreeg. Mij zien ze daar alvast niet meer terug.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
R
Beoordeling 
 
6.8

afgesproken oplossing niet nagekomen

xbox 360 COD bundel gekocht. vandaag besteld en de dag erna geleverd.
haal console nieuw uit doos en sluit hem aan.
blijkt er al een avatar te zijn aangemaakt? en ik doe spel (cal of duty) erin en dan wordt gevraagd voor pincode van ouderlijk toezicht? ik gebeld met klantenservice en ze boden aan om console terug te sturen en ik krijg een nieuwe. ik was al accoord gegaan met resetten van code. alles terug gestuurd en dan krijg je de dag erna de volgende mededeling "helaas hebben we geen meer op voorraad en u krijgt uw geld terug" dus als ik nu een console wil kopen ben ik 2x zoveel geld kwijt!
hadden ze meteen gezegd dan had ik zelf een resetcode bij microsoft opgevraagd dat was het enigste wat ze moesten doen... ..baal hiervan als een stekker.....

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ilona
Beoordeling 
 
3.7

jammer Bart smit. voor mij ben je een leugernaar.

Bestel een mooie actief. Zit een extra poppetje bij. Op =op maar Bart Smit vergeet voor het gemak even te melden dat hij op is. In de winkel nog voldoende voorraad dus dan hadoen we hem daar gekocht. Nu heeft de sint iemand teleurgesteld. En zelf kopen is 25 euro extra betalen. En als je belt zeggen dat hij er nog is. En oprobeer de site staat de actie nog steeds. Nee u kunt niet met bon alsnog in de winkel halen op = op.. maar is toch zelfde winkel?nooit meer dus... genoeg andere speelgoed winkels

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wesley
Beoordeling 
 
8.0

Goede service

De Bart Smit filiaal manager in Leidschendam heeft uitstekende service geleverd. Ongeveer anderhalve week geleden heb ik een nintendo 3DS xl gekocht bij dit filiaal. Helaas kwam ik er thuis achter dat de analoge stick een vreemd klikkend geluid gaf en na een belletje naar de winkel kon ik direct terug komen om deze om te ruilen zonder problemen.
Anderhalve week later zag ik tot mijn schrik dat er een dode pixel in het bovenste scherm zat. Mijzelf kennende ging ik mij daar over ergeren. Zeker gezien het product net was aangeschaft. Toen ik dit verhaal deed in de winkel werd vermeld dat er eigenlijk 6 of meer dode pixels moeten zijn voor er actie ondernomen kan worden. Dit wist ik niet, maar er werd geen punt van gemaakt en ik mocht nogmaals een ruiling doen. Ik heb de man hartelijk bedankt voor de goede service en wilde graag blijk van dank tonen door een positieve review te schrijven over filiaal Leidschendam.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Videbr
Beoordeling 
 
1.0

Ongezien

Donderdag besteld volgende week zondag nog steeds niet in huis. Geen reactie op mails. Zelf moeten bellen. Beweren dat wel geleverd zou zijn. Waar is door mij afgetekend bewijs dan? Gaan het onderzoeken gelieve 2 weken geduld te hebben. Zeg dit dan ook maar tegen de sint!! Moet het in de tussentijd maar nog es bestellen!!
Klantenservice en communicatie nul komma nul.
Nog nooit meegemaakt en bestel altijd online!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Tim
Beoordeling 
 
1.0

Bart Smit houd zich niet aan kei harde belofte!

Bart Smit houd zich niet aan keiharde belofte!
Bart Smit garandeert in o.a. reclamefolders dat als je bij Bart Smit reserveert je jouw reservering ( voor in dit geval de NES MINI ) op de dag van de release kunt spelen/ in huis halen!
Heel aantrekkelijk om dus bij Bart Smit te bestellen, Toch?
Het was misschien te verwachten, waar andere grote spelers al tijden aangeven dat zelfs de pre orders niet meer mogelijk zijn garandeert Bart Smit de consument het product op de dag van release.
Dat dit niet mogelijk was wisten ze natuurlijk al een tijdje.
Je kunt immers het aantal reserveringen naast de te ontvangen producten van Nintendo leggen en je hebt een conclusie.
In plaats van de klant EERLIJK in te lichten geeft Bart Smit de eerst gegadigde de mogelijkheid zelfs 2 exemplaren te bestellen. Heel transparant! (Over transparant gesproken...deze eerlijke recensie werd overigens direct van de site van Bart Smit verwijderd )

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
...
Beoordeling 
 
2.0

Niet tevreden!!!

Voor 22:00uur besteld morgen in huis staat er bij Bart Smit. Dit klopt niet!!! Had dinsdag besteld en donderdag nog niets gehoord. Zelf gebeld. Zou vrijdag of zaterdag komen. Krijg ik donderdagavond een mail dat niet meer te leveren is. Heb ik bij intertoys de bestelling gedaan, omdat ik het vrijdag in huis wilde hebben i.v.m. verjaardag. Intertoys komt  de afspraak wel na. Daar was binnen 24 uur geleverd. Krijg ik vrijdag een mail van Bart Smit dat het verzonden is. Had ik geweten dat ze zouden leveren had ik de bestelling geannuleerd. Geen duidelijke communicatie. 
Ik zal daarom niet meer een bestelling bij jullie plaatsen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
rooymans
Beoordeling 
 
3.0

Onvoldoende voorraad, toch verkopen

We hebben slechte ervaring met webshop van Bart Smit. Bestelden en betaalden een mobieltje van Samsung, volgens webshop op dat moment nog in voorraad, en verwachtten bestelling de volgende dag. Dat gebeurde niet. Ook geen bericht wanneer het wel zou komen. Na 3 dagen mailtje gestuurd met vraag waar bestelling bleef. Standaardbericht terug dat vraag is ontvangen, geen termijn waar binnen die vraag wordt beantwoord. De 4e dag gebeld met klantenservice, na vraag of er wel was betaald ging men “zoeken”. Vijf minuten later werd ons verteld dat telefoontje niet meer in voorraad was en dat we geld binnen 10 dagen terug krijgen! Excuses kwamen nauwelijks over de lippen.
Het geld kregen we 5 dagen na bericht dat telefoon niet meer voorradig was.
We zijn dus niet te spreken over de service van Bart Smit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Boer
Beoordeling 
 
1.0

K3 cd

Mijn dochter had met de feestdagen twee keer de laatste K3 cd gekregen; een keer gekocht bij de Intertoys (zonder tasje) en een keer bij Bart Smit (met tasje).
Omdat de cd van Intertoys niet geseald was en hier de bon van kwijt was, hebben we getracht de gesealde cd bij de Bart Smit te ruilen. Dit bleek echter onmogelijk te zijn, omdat mijn dochter het bijbehorende tasje al had geopend. Wij wilden echter alleen de cd ruilen en hiervoor het geld terug ontvangen. Dit kon, maar dan moesten we maarliefst 15 euro voor het tasje aftikken; precies hetzelfde bedrag als voor alleen de cd!!
In het tasje zaten overigens kleurplaten en stickers van de OUDE K3-samenstelling en ook op de tas staat de oude K3 afgebeeld. Kortom: spullen die niet meer verkoopbaar zijn en waar ze toch vanaf moeten. Bizar dat je hier 15 euro voor zou moeten afrekenen!
Dankzij de fantastische 'service' van Bart Smit zitten we nu dus met een dubbele cd, welke wij niet mogen ruilen.
Dit is duidelijk de laatste keer dat we iets in deze winkel hebben gekocht!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
MevrK
Beoordeling 
 
4.5

Schandalige service

Eigenlijk is er bijna altijd wat.

Zo hebben we in het verleden ooit een speelset van Little People voor onze dochter gekocht (een zomaar-cadeautje), deze bleek kapot. Na een welles-nietes discussie kon ik het toch ruilen met een set uit de winkel,dezelfde dag, de set die we hadden was er natuurlijk niet meer dus hadden een andere kleine set uitgekozen, waarvoor we een paar rottige euro extra voor moesten bijbetalen, omdat deze set dat bedrag duurder was. Nouja, vooruit.

Tijd geleden had Bart Smit een mooie actie met oa. korting op Little People. Wij een (grote) set uitgekozen (online besteld), bij ontvangst de doos meteen ingepakt en opgeborgen, want het was voor de kerst. Met kerst blijken er meerdere defecten aan het speelgoed te zijn.
Een hefboom/glijbaan is compleet vervormd (het geen wat de set iets extra's geeft) en ook hebben een aantal poppetjes verffouten.

Wij terug naar de winkel, wordt er gezegd dat je binnen 30 dagen mag terug komen om te ruilen (zaten we boven). Maar ook, en dat vond ik nogal apart, omdat de verpakking is geopend is het voor hun meteen zogenaamd onverkoopbaar!! Dus alleen omdat je de doos hebt geopend en de poppetjes uit het plastic hebt gehaald, mag het al niet meer retour. (slaan die 30 dagen retour dus ook nergens op) Daarnaast apart om een teruggebrachte defecte speelgoedset alsnog opnieuw te willen verkopen. Ook zet je een speelset in elkaar en als dan een defect blijkt en je het speelgoed niet meer uit elkaar kan krijgen, omdat het zo gemaakt is kan ik daar niets aan doen.
Er werd ook niet meegedacht voor een eventuele oplossing. We moesten eerder zo snel mogelijk de winkel uit. Zeer onvriendelijk personeel! De mevr. achter de kassa bleek ook nog eens de filiaalmanager, maar is een type waarvan je je afvraagt waarom ze uberhaupt in een speelgoedwinkel werkt (ze raakte al geïrriteerd toen onze peuter mij iets vroeg terwijl ik met mevr. in gesprek was)

Bij thuiskomst de klantenservice van Bart Smit een email gestuurd met het verhaal en foto's toegevoegd van de defecte speel set. Met de vraag erin of we het mogen ruilen of retour zenden en het aankoopbedrag terug te krijgen. We zijn nu in afwachting. Maar wat een gedoe, en sneu voor onze dochter(3 jaar) die nu dus niet met haar nieuwe kerstcadeau kan spelen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.