Chopstickx reviews & ervaringen

www.chopstickx.nl
 
6.6 (177)
chopstickx

177 Chopstickx reviews

 
(54)
 
(61)
 
(11)
 
(7)
 
(46)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Premium palissander goud en chopstickhouder

Beoordeling 
 
10.0

Perfect kadootje! Op verjaardag geleverd, mooi op tijd. Ziet er prachtig uit!

ME
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Sumo eetstokjes

Beoordeling 
 
8.0

De negatieve reviews hier verrassen mij. Mijn bestelling ging vlekkeloos. Bedankt!

SJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Chopsticks

Beoordeling 
 
10.0

Wat een super leuk idee is dit. Ik heb stokjes laten maken voor mijn vriend. Het is echt heel strak gezet en we hebben er al 2x mee gegeten. Kwaliteit blijft goed na de vaatwasser! Ik ben tevreden!

SH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Luxe set premium pallissander Chopsticks 24k goud

Beoordeling 
 
1.0

Wat een slechte levering, één week te laat, de vraag om een review te schrijven was ontvangen voordat er geleverd was. Ik heb via mail gevraagd om een reactie na de levering van de chopstix.

- Kwaliteit chopsticks niet goed
- Bedrukking chopsticks niet goed
- Luxe bewaarzakje is te klein
- Chopstickhouders 2e hands (gebruikt.

Een erg slechte levering, jammer.

WhatsApp Image 2022-12-17 at 15.37.41
WhatsApp Image 2022-12-17 at 15.37.41 (1)-min
WhatsApp Image 2022-12-17 at 15.37.41-min
MG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Luxe set Premium Pallisander Chopsticks

Beoordeling 
 
5.0

Wat een zeer slechte kwaliteit chopsticks en bedrukking, voor de prijs van €50,00 moet men zich schamen om dergelijk product te leveren.

- kwaliteit bedrukking zeer slecht
- kwaliteit chopstick houders gebruikt
- luxe cadeauzakje is te klein.

Geen enkele reactie op de mail die is gestuurd op 1 november 2022.

Ik raad iedereen aan hier niets te bestellen.

5DAE11ED-21E6-4754-B9F5-8BC15B0D10BB
F6F0C3A4-7442-407D-B65A-907523A59C45
43424B82-2F7E-4B3D-8F05-3E84E5CD604F
MG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Chopsticks, etui en houder

Beoordeling 
 
1.0

28 november, 2022
Bestelling geplaatst op 20 november.Ik heb nog niks ontvangen maar wel alles betaald! En dat terwijl op de site staat dat service hoog in t vaandel staat. Krijg vervolgens al een mail waarin er vanuit wordt gegaan dat het al is bezorgd is en of ik een review wil schrijven over mijn ervaring. Op mijn mail over de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, heb ik tot nu toe nog steeds geen antwoord gehad. Heb het als Sinteeklaas cadeautje besteld. Hoop dat ik het nog op tijd binnen krijg.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

gegraveerde chopsticks + bakje + zak

Ik heb nog niks ontvangen, er wordt vanuit gegaan dat het al is bezorgdm, maar dat is niet zo. Ik wacht niog een dag op PostNL en dan graag contact.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Chopsticks

Beoordeling 
 
5.5

De gravering van de chopsticks ziet er erg goedkoop uit. Daarnaast werden ze geleverd in een kapot hoesje in een kapot doosje. Dat is erg jammer. De levering was wel erg snel.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

chopsticks

Beoordeling 
 
1.0

Enorm laat met leveren en geen reactie op de mail.

Slechte service.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gegraveerde stokjes

Beoordeling 
 
2.8

Binnen 3 dagen verzonden? Niet dus.
Geen antwoord op mijn email gekregen.
Mail met vraag tot review wel dus bij deze.... tot op heden: onvoldoende.

LV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gepersonaliseerde chopsticks

Beoordeling 
 
2.5

Nog steeds geen levering gekregen, verschillende keren gestuurd, geen antwoord

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Stokjes met eigen ontwerp

Beoordeling 
 
7.0

De stokjes zijn mooier in het echt dan op de site, dus dik tevreden en het design is ook mooi uitgevoerd. Echter stond er op de site dat het 3 werkdagen zou duren tot de stokjes er waren en dit duurde uiteindelijk 6 werkdagen waardoor ze bijna te laat waren voor een verjaardag.

LG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Chopstickx

Beoordeling 
 
1.0

Product niet ontvangen!

2 mails gestuurd en nooit antwoord gekregen.

Ik hoop dag er nog antwoord komt en dat ik mijn pakket alsnog kan ontvangen.

LB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Chopsticks

Beoordeling 
 
8.5

Ik ben heel tevreden met de chopsticks! Mooie kwaliteit. Ik had ook 2 kinderchopsticks erbij besteld, die bij nader inzien toch niet meer op voorraad waren. 2 soortgelijke werden nu verstuurd. En een heel mooi zakje om ze in te bewaren, en 2 houders om de sticks op te leggen! Een heel mooi gebaar jongens! Dankjewel!
Het pakketje werd snel verzonden.
Had iets vertraging door postNL ivm kerstdrukte, maar verder perfect op tijd ontvangen. Kortom heel tevreden!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

gepersonaliseerde mahonie chopsticks

Beoordeling 
 
10.0

Fijne website. Levering was snel en goed. Met de namen op de chopsticks is het een super kado gebleken!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Rvs eetstokjes

Beoordeling 
 
9.5

Snelle goede levering.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Chopsticks

Beoordeling 
 
1.0

Product wordt niet geleverd, leverancier reageert niet op e-mail. Niet bestellen dus!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen echte webshop(!!)

Beoordeling 
 
1.0

Op 7 juni een bestelling geplaatst, maar tot op heden nog niets ontvangen. Ik heb ook al een keer gemaild, chatbericht gestuurd en geprobeerd te bellen (telefoonnummer aan de rechterzijde van deze website werkt niet) en daar ook helemaal geen reactie op gekregen. M.a.w NIET BESTELLEN!! De website is geen actieve of bestaande webshop en gewoon scam!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kevin op 15 Juni 2021

Rectificatie: ondanks dat ik geen reactie heb gehad op de e-mails, heb ik vanavond wel een verzendbevestiging gekregen en zal het product, volgens PostNL morgen op de mat liggen!

Kevin op 15 Juni 2021

Rectificatie: ondanks dat ik geen reactie heb gehad op de e-mails, heb ik vanavond wel een verzendbevestiging ontvangen. Volgens PostNL liggen ze morgen op de mat!

Kevin op 15 Juni 2021

Rectificatie: ondanks dat ik geen reactie heb gehad op de e-mails, heb ik vanavond wel een verzendbevestiging ontvangen. Volgens PostNL liggen ze morgen op de mat!

Reageer op deze review

Prima chopsticks

Beoordeling 
 
9.0

Prima chopsticks! Ze zagen er alleen iets anders (voornamelijk qua kleur) uit dan op de foto. Verder wel super tevreden met de houder, die voldoet aan alle verwachtingen.

Voor de rest was de levering ook prima, maandag besteld en vrijdag in huis.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Handige moderne chopsticks

Beoordeling 
 
8.0

Snelle levering, goede sticks, zakje goed voor het opbergen thuis. Zou nu graag nog iets vinden om ze eventueel mee te nemen.

KS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Chopstickx ervaring

Chopstickx.nl is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd is bijzondere en/of unieke chopsticks, ook wel eetstokjes genoemd. De webshop van Chopsticks kent een groot assortiment van bijzondere chopsticks in verschillende prijsklassen en probeert daarmee voor ieder wat wils te bieden.

Ook beveelt Chopstickx eetstokjes aan als origineel cadeau. Om die reden zijn de eetstokjes die u bij Chopsticks bestelt altijd luxe verpakt. De eetstokjes worden binnen twee dagen verzonden binnen zowel Nederland als België. 

Wat is uw ervaring met Chopstickx? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Chopstickx hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Chopstickx reviews lezen.

Telefoonnummer: 06 2648 2781

Algemene informatie

Keurmerken
Webwinkel Garant Keurmerk
Verzendkosten
Altijd € 0,99
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Productgroepen
  • eetstokjes
  • Cadeauartikelen
  • Chopsticks
  • bestek
Merken
  • Eigen merk
  • NEWREA
  • Lékué
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Bankoverschrijving