DAS Rechtsbijstand
0   1  

www.das.nl
 
1.0 (2)
das

DAS is expert in toegankelijke juridische kennis en maakt het mogelijk dat zoveel mogelijk mensen op kunnen komen voor hun rechten. De medewerkers van DAS denken met u bij bij familieproblemen, conflicten op uw werk of bij uw rechten als consument.

Bij DAS kunt u terecht via een rechtsbijstandsverzekering maar ook tegen een vooraf afgesproken prijs.

2 beoordelingen over DAS Rechtsbijstand

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(2)
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Imi
Beoordeling 
 
1.0

DAS-jurist schrijft n.a.v. door mij geleverde schriftelijk bewijsmateriaal een brief op hoge poten met dreiging rechtsgang naar de tegenpartij. Twee weken later belt hij al hakkelend en stamelend, na telefonisch contact met de tegenpartij, op met de boodschap dat hij geen zaak heeft. Juridisch was er echter wel degelijk een zaak. Dat had ik van verschillende kanten al vernomen, zelfs van zijn eigen leidinggevende. Ik neem aan, dat het gesprek tussen hem en de tegenpartij prettig is verlopen. Anders is deze ommezwaai niet te verklaren. Kifid ingeschakeld. De zoveelste brancheorganisatie die verre van onafhankelijk is.
Die zijn n.l. van mening dat er onvoldoende aanleiding is te veronderstellen, dat de juridisch adviseur is tekortgeschoten! Dus kennelijk vindt de branchevereniging dit onfrisse gedrag ook normaal.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rosalie V.
Beoordeling 
 
1.0

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om je voor je rechten in te zetten. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik echter wel een universitair geschoolde jurist hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
DAS
Productgroepen
  • Wonen
  • rechtsbijstandsverzekeringen
  • juridische informatie
  • familie & scheiden
  • aankopen & geld
  • werk & inkomen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • thuiswinkel waarborg
  • keurmerk klantgericht verzekeren
Betaalmethodes
onbekend
Telefoonnummer
020-6517517

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.