GezondeLimonade
0   2  

www.gezondelimonade.nl
 
6.8 (44)
gezondelimonade

GezondeLimonade.nl verkoopt Bolero instant suikervrije limonade. Die naast suikervrij ook nog eens koolhydraten arm, glutenvrij, lactosevrij, conserveermiddelen vrij en rijk aan vitamine C is. Er zijn maar liefst 34 smaken. De limonade is zeer geschikt voor Diabetes patienten. Ook mensen die aan de lijn zijn hebben hier baat bij. En ook ouders die hun kinderen minder suikers willen laten binnen krijgen doen verstandig aan het gebruik van gezondelimonade.

44 beoordelingen over GezondeLimonade

 
(25)
 
(3)
 
(1)
 
(2)
 
(13)
Beoordeling 
 
6.8
 
7.1
 
6.4
 
6.5
 
7.3
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Mary van putten
Beoordeling 
 
1.0

Wij hebben begin december voor meer dan € 40 besteld maar nog niets ontvangen. Het is godsonmogelijk om op een normale manier met meneer in gesprek te komen.

Dit is mij uiteindelijk gelukt via messenger van Facebook. Hier kreeg ik eerst te horen dat het was uitgelopen ivm, ziekte dus dan denk je rot voor die mensen we hebben even geduld.

Na een week nog niet gehoord/ontvangen toen bleek de franchiser op vakantie.... Tja ok kan ook nog. Maar diezelfde week zouden we onze bestelling ontvangen. Toen ik na weer een week nog niet had vernomen werd ik toch wel lichtelijk geïrriteerd, nu werkt mijn man in de woonplaats van deze meneer dus die ging maar eens langs. De eerste keer werd er open gedaan en kregen we wederom bovenstaand verhaal te horen dus nog maar wat respijt gegeven.

Nu is mijn man inmiddels vier keer langs geweest en iedere keer wordt er niet thuis gespeeld door meneer Remco..lichten gaan uit, bel gaat eraf enz.

Vorige week weer gebeld en hij begreep er echt helemaal niets van [achteraf dus op zijn adam's gewoon gelul) we kregen ons geld terug... Off opluchting...dachten wij.

Vrijdag nog niets ontvangen dus weer even via messenger contact gezocht. Vond hij inmiddels niet zo leuk meer. Hij had woensdag over gemaakt dus we moeten het na het weekend ontvangen en of ik geen geduld kon opbrengen. Geduld ik wacht verdorie al vanaf 3 december.

Via via hoorde ik van deze site en ben me werkelijk een hoedje geschrokken wat zijn er veel mensen opgelicht door deze man. Ja inmiddels noem ik het oplichting.

Vorige week opnieuw lopimonade besteld en nu bijdrinkbolero.nl en kreeg de volgende dag al een telefoontje en de dag erna mijn bestelde limonade.

Voor ieder gedupeerde er bestaat een mogelijkheid om via internet aangifte te doen tegen internetoplichting. Dit kan op aangifteinternetoplichting.nl

Ik ga het zeker doen en ik hoop dat er meer mensen volgen. Deze meneer heeft volgens linkin nog meer bedrijven dus wie weet wat hij allemaal voor oplichting uitvoert.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
BoleroTeam

Bestel Bolero bij de juiste webwinkel

www.drinkbolero.nl
www.drinkbolero-europe.com

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
BoleroTeam

Bij ons geen problemen!!

Met ontzetting lezen wij de reviews van deze "winkel".
Afschuwelijk om zo achter je eigen bestellingen aan te moeten jagen.
Een klant van ons had/heeft een eendere ervaring.
Dit zal jullie niet bij ons gebeuren.
Kijk om onze website: www.drinkbolero.nl/ www.drinkbolero-europe.com en wees welkom.
Wij leveren direct uit.
En ALS er wat aan de hand is nemen wij altijd contact op met de klant.

Hartelijke groet en wie weet tot gauw.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Joreen
Beoordeling 
 
1.0

Geen bestellingen plaatsen!!

Ik had het kunnen weten dus... Had ik maar even gegoogled voordat ik mijn bestelling plaatste. Ook ik heb mijn bestelling direct keurig betaald maar nog steeds niet gekregen. Telefonisch zijn deze mensen niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd.

Kansloos dit soort mensen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
eva

oplichterij

www.gezondelimonade.nl is oplichterij

nooit bestellen ze leveren niet !!!!!!!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

esther
Beoordeling 
 
1.0

geen levering

betaling gedaan. blijf maar niks ontvangen en per mail reageren ze niet !!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Liesbeth
Beoordeling 
 
1.0

Niet leveren bestelling

Op 16 oktober een bestelling gedaan maar tot op heden niets ontvangen, als meerdere mailtjes gestuurd maar ook daar niets op terug ontvangen.
Heel slecht bedrijf!

Was deze beoordeling nuttig? 

esther op 07 November 2015

heb je inmiddels al iets gehoord van het limonadebedrijf. Hier hetzelfde helaas.

Reageer op deze review
B. Busquet
Beoordeling 
 
1.3

Ook hier niets geleverd

Op 17-06 heb ik een bestelling gedaan bij gezondelimonade.nl. Maar ook hier is tot op heden niets geleverd. Enkele malen heb ik in het begin een e-mail ontvangen waarin stond dat de smaken momenteel niet geleverd konden worden en dat ze "hopen" binnenkort te kunnen leveren. Dit is dus inmiddels al drie maanden. Vier weken geleden heb ik ge-maild om de bestelling te annuleren, maar heb geen reactie gekregen en ook mijn geld niet terug. Als je iets niet kunt leveren prima, maar stort het geld dan terug. Dit is pure oplichterij. Ik ga dan ook uitzoeken hoe ik stappen kan ondernemen.

Was deze beoordeling nuttig? 

esther hayema op 07 November 2015

heb je inmiddels nog iets gehoord van de limonade bedrijf . hier zelfde verhaal vandaar

B. Busquet op 07 November 2015

Nee ik heb nog steeds geen reactie gehad en ook geen geld of bestelling. Volgens diverse sites is het enige wat ik nu nog kan doen via een rechtsbijstandsverzekering proberen het geld terug te krijgen. Deze verzekering heb ik echter niet. De optie die over blijft is aangifte doen bij de politie van internet oplichting. Echter doet de politie er dan niks mee. Wat dan nog overblijft is genoeg mensen verzamelen op samen een procedure op te starten. Nu gaat het bij mij maar om een kleine 17 euro dus ik denk dat ik her hierbij laat..

Reageer op deze review
h boer

niet leveren

Ik heb op 22 juni twee pakketten gezondel limonades besteld good in total 32.55 voor mij en mijn dochter we zijn allebei geopereerd en hebben een gastrick bypass operatie gehad zij had been held en ik heb voor haar besteld ik loop ook in de ww en die 32.55 is voor mij een week eten maar waarom leveren jullie niet ik heb van meneer van rij een excuus mail gehad met de belofte dat het geleverd worst mmaar het is nu al September en ik Ben mijn geld kwijt en geen limonade waarom toch als ik iets bestel mag ik toch verwachten dat het geleverd word ik hoop dat u alsnog kunt leveren hooogachtend harm boer margrietstraat30 8262ea Kampen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jessica
Beoordeling 
 
1.5

wacht nog steeds op mijn bestelling

ik heb 1,5 maand een bestelling geplaatst en betaald...
nog steeds niks ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, via facebook geen reactie, via email ook geen reactie.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
 • Boleros
 • Bolero
Productgroepen
 • Limonade
 • suikervrije limonade
 • limonade voor diabetes
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
Afhankelijk van pakket
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
 • contant
 • overboeking
 • VVV Irischeque
 • credit card via Paypal
 • Mister Cash
 • contant bij afhalen
 • contant bij bezorging
 • paysafecard
 • Overboeking via eigen bank
 • VVV cadeaubon
Telefoonnummer
+31 (0)84-8779331

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.