Hollandspul reviews & ervaringen

www.hollandspul.nl
 
8.8 (3)
Hollandspul.nl

3 Hollandspul reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Niets Doen Is Geen Optie

Beoordeling 
 
10.0

"Het Einde Komt" leest als een origineel en fantastisch avonturenverhaal. Maar het is meteen ook méér dan dat, want doorheen de strijd tussen de oude Indianengoden en de duistere krachten die de wereld bedreigen, weerklinken echo's van precolombiaanse culturen die elke lezer met hun magisch realistische krachten aangrijpen, vastgrijpen en tot nadenken dwingen over de wereld waarin we (willen) leven.

Victor is een zoon van twee werelden. Wanneer hij op jonge leeftijd zijn Belgische vader verliest en een paar jaren later ook zijn Chileense moeder overlijdt, trekt hij met de urne die de as van zijn moeder bevat naar Zuid Amerika om haar een laatste rustplaats te bieden temidden van haar overleden familieleden en vrienden in Copiapo, haar geboortestad.

Het lijkt een eenvoudige opdracht. Maar hij is nauwelijks geland in Chili wanneer een bende straatboefjes hem beroven van zijn bagage. Gered door de mysterieuze Juanita, overtuigt hij haar hem te helpen om de gestolen urne terug te bemachtigen. In de achterbuurten van Santiago wordt hij ondergedompeld in een magisch-realistische wereld waar enkel de Wet van de Straat heerst. Een wereld waar niets is wat het lijkt, waar "kwaad" en "goed" bepaald worden op basis van heel eigen, tastbare en praktische normen en waar elke dag opnieuw een strijd is om te overleven.
Met de urne terug in zijn bezit, reist Victor door naar Copiapo, waar nieuwe verrassingen hem opwachten. Aan de rand van de woestijn en in de schaduw van de majestueuze Andes komt hij terecht in een hem totaal onbekende wereld, waar de oude Indianengoden nog leven. Onverwachte ervaringen dwingen hem de waarden waarmee hij is opgegroeid voortdurend in vraag te stellen en met elke nieuwe belevenis geraakt hij dieper betrokken in een mythologische strijd voor het behoud van de Aarde.

Maar is onze wereld wel nog te redden? Dit alvast leert hij: dat horen en weten niet volstaan, maar de wereld van ons verlangt dat wij luisteren, zien, begrijpen én handelen als we willen dat ook onze kinderen nog een toekomst zullen hebben. Wie zwijgt en niets doet, kiest ook partij.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

SM een boeiend verhaal

Eindelijk een verhaal zoals het echt gaat, en geen staionroman met grote fantasieën.
Goed ge en beschreven door deze auteur.

TA
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Frisse boekwinkel

Beoordeling 
 
8.3

Frisse website met veel zoekmogelijkheden. Wel grappig dat er alleen boeken van Nederlandstalige auteurs te koop zijn.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
8.3

Goed dat er een boekwinkel is met alleen boeken van Nederlandstalige auteurs. De keuze was eerst beperkt maar lijkt nu toe te nemen. Goede service

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Hollandspul ervaring

Hollandspul is één van de Boekenpartners van Schrijverspunt. boekenpartners van schrijverspunt hebben met name tot doel om de verkoop van (nog) minder bekende en debuterende Nederlandstalige auteurs te bevorderen. Op Hollandspul.nl zijn dan ook alleen boeken van Nederlandstalige auteurs te vinden. Van romans tot thrillers en van SF tot boeken over sport. Ook e-boeken en luisterboeken vindt u bij HollandSpul. Kijk hier voor gsmshop hollandsnieuwe.

Wat is uw ervaring met Hollandspul? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Hollandspul hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Hollandspul reviews lezen.

Telefoonnummer: 0546821247

Algemene informatie

Verzendkosten
Geen verzendkosten vanaf 20 euro
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Productgroepen
  • boeken
  • luisterboeken
  • e-boeken
Merken
  • boeken nieuw
  • boeken gebruikt
  • e-boeken
  • luisterboeken
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Paypal
  • Overboeking via eigen bank
  • i-deal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

albelli
 
3.7 (8)