Hollandspul
0   1  

www.hollandspul.nl
 
8.8 (3)
Hollandspul.nl

Hollandspul is één van de Boekenpartners van Schrijverspunt. boekenpartners van schrijverspunt hebben met name tot doel om de verkoop van (nog) minder bekende en debuterende Nederlandstalige auteurs te bevorderen. Op Hollandspul.nl zijn dan ook alleen boeken van Nederlandstalige auteurs te vinden. Van romans tot thrillers en van SF tot boeken over sport. Ook e-boeken en luisterboeken vindt u bij HollandSpul. Kijk hier voor gsmshop hollandsnieuwe.

3 beoordelingen over Hollandspul

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.3
Levering 
 
8.3
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.7
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Eddy
Beoordeling 
 
10.0

Niets Doen Is Geen Optie

"Het Einde Komt" leest als een origineel en fantastisch avonturenverhaal. Maar het is meteen ook méér dan dat, want doorheen de strijd tussen de oude Indianengoden en de duistere krachten die de wereld bedreigen, weerklinken echo's van precolombiaanse culturen die elke lezer met hun magisch realistische krachten aangrijpen, vastgrijpen en tot nadenken dwingen over de wereld waarin we (willen) leven.

Victor is een zoon van twee werelden. Wanneer hij op jonge leeftijd zijn Belgische vader verliest en een paar jaren later ook zijn Chileense moeder overlijdt, trekt hij met de urne die de as van zijn moeder bevat naar Zuid Amerika om haar een laatste rustplaats te bieden temidden van haar overleden familieleden en vrienden in Copiapo, haar geboortestad.

Het lijkt een eenvoudige opdracht. Maar hij is nauwelijks geland in Chili wanneer een bende straatboefjes hem beroven van zijn bagage. Gered door de mysterieuze Juanita, overtuigt hij haar hem te helpen om de gestolen urne terug te bemachtigen. In de achterbuurten van Santiago wordt hij ondergedompeld in een magisch-realistische wereld waar enkel de Wet van de Straat heerst. Een wereld waar niets is wat het lijkt, waar "kwaad" en "goed" bepaald worden op basis van heel eigen, tastbare en praktische normen en waar elke dag opnieuw een strijd is om te overleven.
Met de urne terug in zijn bezit, reist Victor door naar Copiapo, waar nieuwe verrassingen hem opwachten. Aan de rand van de woestijn en in de schaduw van de majestueuze Andes komt hij terecht in een hem totaal onbekende wereld, waar de oude Indianengoden nog leven. Onverwachte ervaringen dwingen hem de waarden waarmee hij is opgegroeid voortdurend in vraag te stellen en met elke nieuwe belevenis geraakt hij dieper betrokken in een mythologische strijd voor het behoud van de Aarde.

Maar is onze wereld wel nog te redden? Dit alvast leert hij: dat horen en weten niet volstaan, maar de wereld van ons verlangt dat wij luisteren, zien, begrijpen én handelen als we willen dat ook onze kinderen nog een toekomst zullen hebben. Wie zwijgt en niets doet, kiest ook partij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
tiekje abraham

SM een boeiend verhaal

Eindelijk een verhaal zoals het echt gaat, en geen staionroman met grote fantasieën.
Goed ge en beschreven door deze auteur.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Linda
Beoordeling 
 
8.3

Frisse boekwinkel

Frisse website met veel zoekmogelijkheden. Wel grappig dat er alleen boeken van Nederlandstalige auteurs te koop zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rainier
Beoordeling 
 
8.3

Goede service

Goed dat er een boekwinkel is met alleen boeken van Nederlandstalige auteurs. De keuze was eerst beperkt maar lijkt nu toe te nemen. Goede service

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • boeken nieuw
  • boeken gebruikt
  • e-boeken
  • luisterboeken
Productgroepen
  • boeken
  • luisterboeken
  • e-boeken
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
Geen verzendkosten vanaf 20 euro
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Paypal
  • Overboeking via eigen bank
  • i-deal
Telefoonnummer
0546821247

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.