Oxxio reviews & ervaringen

www.oxxio.nl
 
3.8 (3)
Oxxio

3 Oxxio reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(2)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

NEEM NOOIT OXXIO!!!

Het zijn een stelletje oplichters.
Wij hebben nu een jaar oxxio gas en energie.
En hebben een hele hoge eindejaars rekening die niet klopt. Dit hebben wij (met hetzelfde verbruik) nog nooit gehad bij Nuon. Meerdere malen contact gezocht met Oxxio, maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het is hun woord tegen die van ons. Dit is nog niet alles. Wij zijn vorige maand benaderd door Oxxio met een Combideal (gas+energie en tv+internet) aanbieding.
Er is tegen ons gelogen. Er is gezegd dat Oxxio en KPN samenwerken en daarom ons deze aanbieding mogen geven. Wij zouden gewoon KPN en al onze voordelen behouden maar dan minder betalen.
NIET DUS! Nu hebben wij een contract bij Oxxio voor tv+internet en een boete van 470 euro bij KPN wegens contractbreuk! Ga nooit met Oxxio in zee. Het scheelt je een hoop hoofdpijn en stres.

L
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Soepel overstappen

Beoordeling 
 
9.0

De overgang naar Oxxio is vorig jaar soepel verlopen. Ook een goede app om de meterstanden bij te houden en inzicht te krijgen in je verbruik. Top.
Omdat jaarlijks overstappen naar een andere leverancier financiële voordelen levert ben ik dit jaar weer overgestapt naar een andere leverancier. Volgend jaar hier meer over.

F
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Achterlijke callcenter agents van OXXIO

Beoordeling 
 
1.0

Zojuist voor de duizendste keer gebeld door een medewerker van OXXIO. Na dat ik direct aangaf al voor een andere leverancier te hebben gekozen kreeg ik een belachelijke reactie: "dat het niet netjes is van mij om aan te geven dat er teruggebeld moest worden en ik nu een andere keuze heb gemaakt". Allereerst heb ik een tijd afgesproken waarop niet wordt teruggebeld en wordt ik de volgende dag herhaaldelijk tijdens werktijd lastig gevallen. Nu op een ongevraagd tijdstip krijg je zo'n ongeschoolde smurf aan de lijn die mij de les gaat leren, en verteld "dat dit gesprek wordt opgenomen"? Laat het maar aan je supervisor horen pannenkoek, dan kan die je direct de deur uit smijten. Ik hoef als niet-eens-klant aan helemaal NIEMAND verantwoording af te leggen waarom ik voor een andere keuze ga. Bedankt OXXIO, ik neem NOOIT meer een energiecontract bij jullie bedrijf met achterlijke callcenter agents.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5

Ga nooit met Oxxio in zee als je zonnepanelen hebt: zodra je stroom teruglevert, geeft Oxxio niet thuis en betalen ze niet. Ik wacht nu al meer dan VIER maanden op mijn jaarafrekening!

TK
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Oxxio ervaring

OXXIO: Na het vrijgeven van de energiemarkt is Oxxio een snelgroeiende energieleverancier geworden. U kunt kiezen uit Oxxio Budget of Oxxio Bewust. Daarnaast kunt u bij Oxxio uw energiezaken online inzien en wijzigen. Ook zakelijke klanten kunnen bij Oxxio terecht; of u nu een ZZP' er of een MKB'er bent; bij Oxxio is er altijd een passend energiepakket. Doe de energiecheck en stap makkelijk en snel over naar Oxxio!

Wat is uw ervaring met Oxxio? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Oxxio hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Oxxio reviews lezen.

Telefoonnummer: 0900-5566777

Algemene informatie

Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • verisign
Verzendkosten
nvt
Levertijd
3 maanden
Productgroepen
  • Zakelijk
  • particulier
Merken
Oxxio
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • acceptgiro
  • automatische incasso

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

essent
 
4.7 (4)
qurrent ervaringen
 
0.0 (0)
Nuon energie ervaringen
 
9.7 (1)
Pure Energie reviews
 
0.0 (0)