QX Systems reviews

www.qxsystems.nl
 
8.8 (129)
QX Systems

QX Systems | Computerwinkel in Nijmegen sinds 2008

Een nieuwe laptop, PC, iPad of iPhone nodig? Kies voor QX Systems en bespaar tot wel 70%. Alle refurbished producten worden volledig getest en schoongemaakt. Je krijgt een toestel die vrijwel zo goed als nieuw is. Daarnaast geven we je 12 maanden garantie en 14 dagen bedenktijd waarin je gratis kunt retourneren.

Heb je nog vragen? Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek onze winkel in Nijmegen!

 

 

129 QX Systems reviews

 
(114)
 
(15)
 
(1)
 
(2)
 
(9)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

QS-Systems houden zo

Ik heb in november 2018 een gerefurbisht Acer laptop met touchscreen functie als verjaardagscadeau voor mijn dochter gekocht bij QS-Systems. Nu bijna een jaar na dato kan ik QS-Systems en haar medewerkers alleen maar lof toespreken. Bij elke stagnatie met de laptop kreeg ik gauw antwoord en de oplossing was altijd tot onzer grote tevredenheid. Tot 2 x toe heb ik de pc opgestuurd voor reparatie en binnen een week teruggekregen. Fantastisch, dit bedrijf geeft je daadwerkelijk waar voor je geld en heeft respect voor haar klanten. Derhalve kan ik QS-Systems met een gerust hart aan alle mensen aanraden die een eerlijke behandeling op prijs stellen en een laptop zoeken voor weinig geld, maar toch van kwalitatief hoog niveau. Inmiddels hebben vrienden en kennissen van mij hun laptop bij dit bedrijf aangeschaft en ook zij zijn allemaal totnogtoe dik tevreden. Houden zo QS-Systems.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

waardeloze services

Beoordeling 
 
1.0

wat een waardeloze zaak, ik bestel een iphone 6 krijg hem geleverd met een streep door het scherm. vervolgens onder het herroepingsrecht retour gestuurd. 20-7-2019 vandaag 31-07-2019 nog steeds niet mijn geld retour. telefonisch krijg je een grote mond van verkoper, hierbij komen ze de normen van geld terug storten niet naar!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

thinkpad

Beoordeling 
 
10.0

prima kwaliteit, besteld product werkt goed

HD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Top

Prijs 
 
10.0

Besteld en de volgende dag in huis gekregen
prima prijs

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
10.0

Netjes geleverd, staat van het product kwam overeen met wat op de website stond.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Eerste aankoop

Beoordeling 
 
9.3

tot nu toe tevreden, product in goede staat ontvangen en werkt gewoon goed

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Prima kwaliteit

Prijs 
 
10.0

Conditie was zelfde als wat op de website stond, voor de prijs zeker een aanrader

Besteld product
  • iPhone 7
  • 128 gb
M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

vlotte levering

Beoordeling 
 
10.0

Toestel in nieuwstaat de volgende ontvangen. Top!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nooit m’n geld ontvangen

Beoordeling 
 
1.0

Gegevens ingevoerd, vervolgens laptop verstuurd, bevestiging van ontvangt gekregen, na 4 werkdagen zou ik een reactie m’n geld ontvangen.
Nooit meer iets vernomen, bellen Naar de winkel wordt niet opgenomen meerdere keren geprobeerd op verschillende tijdstippen.
Gemaild krijg geen reactie.
Geven totaal niet thuis, ik zeg geen zaken meer mee doen.

Z
Was deze beoordeling nuttig? 5 5

ian op 01 Juli 2019

Nog steeds geen geld ontvangen?

Thea op 23 Augustus 2019

Wil mijn ervaring wel delen. Heb ook een laptop geruild bij hen. Duurde een maand voordat ik mijn geld terug kreeg. Maar dat geven ze wel duidelijk aan in de voorwaarden!
Ik heb goede ervaringen.

Joke op 10 September 2019

Heb in april opgestuurd en nooit geld ontvangen of reactie gehad.

Reageer op deze review

Dell laptop voor weinig geld

Beoordeling 
 
9.3

Voor een beetje hobbyen een Dell Latitude 7240 besteld, betalen ging gemakkelijk en levering was de volgende dag al. De laptop zat zeer goed ingepakt en kon gemakkelijk de bezorging aan.

Al met al heb ik nu een snelle, fijne laptop voor een hele lage prijs! Deze webwinkel hou ik in het vervolg zeker in de gaten!

Besteld product
Dell latitude e7240
M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

goed

Beoordeling 
 
10.0

Goed geholpen, had een probleempje met mijn macbook, deze was kosteloos door de medewerker opgelost

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Acer Aspire 2 in 1 tablet

Beoordeling 
 
9.0

Laatst een Acer Aspire 2 in 1 tablet gekocht en een uitstekende service en op tijd geleverd, was goed verpakt, hier en daar wel kleine krasjes maar niet op het scherm, maar voor de rest voor die prijs was het meer dan goed, een echte aanrader voor mensen die iets goedkoops en met goeie kwaliteit zoeken.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

tevreden

Beoordeling 
 
9.0

Netjes geleverd, staat van het product kwam overeen met wat op de website stond.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima aanbod

Beoordeling 
 
10.0

Laptop besteld, volgende dag ontvangen. Alles was netjes meegeleverd, laptop ziet er goed uit en werkt prima.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

ontbrekende voeding

Beoordeling 
 
1.0

Na aankoop van de laptop, werd die geleverd zonder oplader. Maw dit is dus een mooi meubelstuk waar je niks kan mee doen. meerdere contact gehad via telefoon (ook gemaild maar daar word nooit op gereageerd) beloftes gekregen dat er een voeding ging verstuurd worden, dat ze gingen terugbellen enz. Tot op vandaag nog steeds geen voeding te zien.

Besteld product
laptop
OV
Was deze beoordeling nuttig? 2 7
Reageer op deze review

Waardeloos

Service 
 
1.0

Ik kom bij de winkel, en vraag naar de 13 inch Macbook Pro, eerst konden ze het product al niet vinden. Daarna nadat ze moesten bellen om te vragen waar de MacBook lag hadden ze hem gevonden, vervolgens gaat deze niet aan. Zijn bijna uur aan pielen geweest, vervolgens laat die vrouw de macbook half stuiteren op de balie en draait zo terwijl de macbook open geklapt is tegen hun werk pc aan. Daarna was ik er wel klaar mee en mochten hun boel houden. Ongecontroleerde zooi daar, en nog beide hand doen ook nadat die dude daar eerst iemand gebeld had omdat hij het zelf niet wist. Niet aan te raden, ik kom er ook nooit meer, heb nou mooie macbook bij coolblue weg. Heel tevreden mee!

Besteld product
MacBook Pro 13” 2017
JO
Was deze beoordeling nuttig? 3 6
Reageer op deze review

Geleverd met defecte lader

Beoordeling 
 
8.8

Het bestellen en leveren ging vlot, de bestelde laptopen HP 645 had ik binnen 24 uur in huis. Laptop ziet er als nieuw uit en werkt naar behoren. Het enige minpunt is dat de oplader die er bij zat defect was, gelukkig had ik er nog één te liggen. Toch vind ik dat de bijbehorende lader getest had moeten worden.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tevreden klant

Beoordeling 
 
9.0

Deze week een Lenovo Thinkpad T430s aangekocht via QXSystems. Ik had al vaak gehoord over refurbished laptops maar ik kende persoonlijk niemand in mijn omgeving die er een had, het was dus een sprong in het duister. Vandaag werd mijn laptop geleverd. De laptop was zeker goed verpakt zodat er onderweg niks mee zou gebeuren. Na het openen zag ik dat er wel enkele schreven op de laptop te zien waren, maar dat neem ik er met plezier bij. Ik heb €209 betaald voor een laptop met uitgebreide SSD, topprijs dus. Tevreden klant die QX zal aanraden bij anderen. Hopelijk dan ook zo'n succes bij hen als bij mij.

Besteld product
Lenovo ThinkPad T440s
JB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Service 
 
1.0

Een laptop opgestuurd voor verkoop na een bod. Tot die tijd snelle reactie. Daarna geen reactie meer op mails en nog steeds geen betaling en zeker niet binnen de termijn die vermeldt staat op de site. Denk dat ik maar verdere stappen ga ondernemen. Ben nu laptop en geld kwijt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 4 6

Ian op 01 Juli 2019

Heb je inmiddels je geld ontvangen?

J op 02 Juli 2019

Nee nog steeds niks ontvangen. Ook geen reactie op meerdere mails.

J op 10 September 2019

Nee nog steeds niks ontvangen. Schandalig ook geen reactie

J op 10 September 2019

Nee nooit meer wat gehoord of ontvangen

Ruth op 13 September 2019

Heb je nu wel je geld terug? Ik had precies hetzelfde probleem. Duurde iets langer voordat ik mijn geld kreeg en het is zeker niet niet binnen de termijn die vermeldt staat op de website nee...

Ruth op 13 September 2019

J, heb je al geprobeerd om naar hun te bellen? Ze reageren inderdaad niet snel op de ticketnummer-chat. Ik heb ook een paar keer moeten bellen om ze goed te laten weten dat ik serieus ben.
Ik denk dat ze klanten gewoon opzij leggen die juist geen reactie vertonen.
Ik kan je niet beloven dat ze altijd zullen opnemen, maar bij mij is het merendeels wel gelukt. Wel echt schandalig dat ze geen ontvangstbevestiging en vervolgde informatie sturen naar de klanten. Heb het ook allemaal zelf moeten vragen. Had ik dat niet gedaan? Dan denk ik dat ik mijn geld ook pas over een lange tijd zou zien of helemaal niet.

Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Was op zoek naar een 2-in-1 laptop en kwam uit op de aspire p3 via google. Precies hetgene waar ik naar zocht, viel ruim binnen mijn budget. Levering was volgende dag in huis (afgelopen vrijdag besteld). Conditie vermelding op de website kwam overeen met de laptop/tablet.

Besteld product
Acer Aspire P3
M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

QX Systems informatie

Algemene informatie

Merken
  • Acer
  • Lenovo
  • HP
  • Asus
  • Dell
  • fujitsu
  • Apple
Productgroepen
  • Refurbished laptops
  • Refurbished computers
  • Refurbished tablets
  • Nieuwe computers
  • nieuwe laptops
  • refurbished smartphones
  • Refurbished HP
  • Refurbished Dell
  • Refurbished Lenovo
  • Nieuwe MacBooks
  • Refurbished MacBooks
  • Refurbished iPhone
Levertijd
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis
Verzendkosten
6.95
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • bancontact
  • kbc
  • Belfius
Telefoonnummer
024 3604697