SushiFan
0   1  

www.sushifan.nl
 
1.0 (1)
Sushifan

SushiFan.nl is de online sushi shop van Nederland. In de webshop van SushiFan vind je alles om zelf sushi te maken. Van Chopsticks tot bamboe matjes, van sushi makers tot sushi ingrediënten. Ook voor sushi recepten en cadeaus ben je bij SushiFan.nl aan het juiste adres. 

1 beoordelingen over SushiFan

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
vince
Beoordeling 
 
1.0

niets bestellen.word niet gelevrd

NIETS BESTELLEN!!!!!!!!!!, JE WORD OPGELICHT.Leveren niet wat je besteld.je betaald wel,maar word niets verstuurd.reageren niet op email of op voicemail .je komt er alleen met ze uit door aangifte te doen van oplichting bij de politie.

Was deze beoordeling nuttig? 

SushiFan.nl op 29 Juli 2015

Beste Vince,

In de maand juni hebben we wat leveringsproblemen gehad. Sinds deze maand lopen de leveringen weer zoals het hoort.

Verder wil ik de aantijging van hierboven met klem tegenspreken. We vinden het zeer vervelend dat de communicatie in jou geval niet vlot is verlopen. Dit is absoluut niet onze werkwijze. Onze excuses daarvoor.

Onze policy is dat wij doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen leveren en mails binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

vince op 03 Augustus 2015

Hahaha grappenmaker,

Je werd toch wel angstig toen er aangifte tegen je gedaan was.Je bent gewoon een oplichter,aangezien je niets over leveringsproblemen vermeld op je website.Emails worden niet binnen 24 uur behandeld ,ook niet na herhalend mailen.Je mailserver geeft een autoreply en jij antwoord al helemaal niet.Je bent een eenmanszaak die vanuit huis werkt.Je maakt er gewoon een potje van.Helaas voor jou,zijn er teveel gegevens over je bekend op het internet en een beetje slimme persoon googletje gewoon.

Reageer op deze review

Algemene informatie

Productgroepen
  • Sushibenodigdheden
  • Sushipakketten
  • Servies
  • Cadeauartikelen
Levertijd
Nederland 2-4 dagen
Verzendkosten
6,25
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.