Villa XL
0   1  

www.villaxl.nl
 
1.0 (1)
villa XL

Villa XL is een bedrijf, actief in de bemiddeling bij de verhuur van vakantiehuizen, chalet's en villa's in de populairste vakantielanden in Europa, maar ook gewoon in Nederland of in de Ardennen. Alle vakantiehuizen van VillaXL zijn online te boeken en zorgvuldig geselecteerd en geinspecteerd. Ook biedt Villa XL last minute deals aan voor late beslissers of onverwachte vakanties. 

1 beoordelingen over Villa XL

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
D de Fouw
Beoordeling 
 
1.0

Verschrikkelijk klantonvriendelijk

Wat een ongelooflijk onbetrouwbare en inefficiënte organisatie is dit!!

Woensdagavond hebben wij onze vakantie naar Zuid Frankrijk geboekt, welke donderdagochtend per sms en email werd bevestigd, waarop wij de vakantie ook meteen hebben betaald via de bevestigingsmail! Blij verheugd waren vooral onze kinderen die na een druk schooljaar al uitkeken naar de vakantie. Tot gistermiddag...

Ik werd rond 15:00u gebeld door Jelle; er is een probleem, de accommodatie is helaas toch niet meer beschikbaar! Hierop uitte ik mijn teleurstelling en gaf aan op z'n minst een alternatief van deze organisatie te verwachten. Uiteindelijk heb ik zelf aangegeven interesse te hebben in een andere accommodatie op dezelfde camping. Het prijsverschil zou gedeeld worden. Mooie oplossing zou je denken, toch?! Totdat mijn vriend na zo'n 2 uur weer werd gebeld. "Het spijt ons heel erg meneer, maar ook deze accommodatie blijkt tegen eerdere toezeggingen in toch niet beschikbaar!"

1x een fout maken kan, maar 2x dezelfde fout maken is wel heeeeel dom en onacceptabel!

Het is inmiddels vrijdagmiddag en de door ons betaalde reissom van ruim €2400,- is nog altijd niet teruggestort! Mijn vriend werd een uur geleden gebeld door Ellen van Villa XL dat ze het nog niet konden terugstorten. Ronduit schandalig!

De medewerkers van Villa XL blijken allemaal keurig een telefoontraining te hebben gevolgd. Misschien kan de organisatie beter investeren in het updaten van het reserveringssysteem! En in het trainen van het personeel in het actief meedenken ipv steeds maar die niet gemeende excuses aan te bieden!!

Gelukkig zijn er ook organisaties die wèl weten hoe ze met hun klanten om moeten gaan!! Vacansoleil heeft ons uiterst keurig geholpen met het vinden van een geschikte vakantie voor ons en onze 4 kinderen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Villa XL
Productgroepen
 • Vakantiehuizen
 • villa's
 • vakantieparken
 • groepshuizen
 • campings
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • SGR
 • Europeesche verzekering
Betaalmethodes
 • Ideal
 • creditcard
 • Overschrijven
Telefoonnummer
088-1900100

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.