Autohoezenonline

www.autohoezenonline.nl
 
8.4 (61)
Autohoezenonline bekijken ► Autohoezenonline ervaringen lezen ▼

Over Autohoezenonline

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

Autohoezenonline ervaringen

Marcel de Zwart over Autohoezenonline: "Vandaag mijn bestelde motorhoes binnen gekregen en gelijk even gepast. Past perfect Ik ben afgegaan op merk en type volgens de website ? Dit werkt snel en makkelijk ! Mooi product en best betaalbaar. Nu de levensduur maar n's afwachten ! Thanx voor de snelle levering...."

Ton Burger over Autohoezenonline: "Vanmorgen hoes afgehaald, waarom afgehaald....ik wilde hem aan de binnenzijde voelen en echt topkwaliteit. Perfecte service, super vriendelijk geholpen. En dat allemaal voor slechts 80 euro, kan gewoon niet beter ! Succes met jullie bedrijf. Met vriendelijke groet, Ton Burger ..."

Algemene informatie

Merken
autohoezenonline.nl
Productgroepen
auto accessoires
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten
7.5
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0513-677408

61 reviews voor Autohoezenonline

 
(36)
 
(18)
 
(5)
3-5 punten
 
(0)
 
(3)
Gemiddeld 
 
8.4
 
8.8
 
8.7
 
8.1
 
8.2
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Marcel de Zwart
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Super mooie hoes

Vandaag mijn bestelde motorhoes binnen gekregen en gelijk even gepast. Past perfect
Ik ben afgegaan op merk en type volgens de website ? Dit werkt snel en makkelijk !
Mooi product en best betaalbaar.
Nu de levensduur maar n's afwachten !
Thanx voor de snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
philip
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen antwoord op mails

vandaag "een hoes" ontvangen.
Totaal niet wat besteld was , op onze mail voor ruilling krijg ik zelfs geen enkele reactie .
Dan is het niet moeilijk om goedkoop te zijn ..... een hoes van meer dan een meter te klein kan ik ook goed koop leveren.
Spijtige vaststelling.

Was deze beoordeling nuttig? 

philip op Juni 10, 2017

Inderdaad heb ik de verkeerde hoes besteld.
Maar ik begrijp niet waarom iemand een tophoes zou bestellen?
Ik zie het nut hier helemaal niet van in.
vandaar mijn vergissing .
De hoes zou vervangen gaan worden.

Autohoezenonline.nl op Juni 10, 2017

Per abuis hebben wij de verkeerde hoes verstuurd, klant heeft hier op 8-6-2017 rond 13 uur een mail over getuurd
om 15 uur 8-6-2017 reeds deze review al hier.
Voor uw info wij beantwoorden dagelijks over de 250 mail's elke dag weer, iets meer geduld was daarom wel op zijn plaats geweest.

Reageer op deze review
Ton Burger
Gemiddeld 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top !

Vanmorgen hoes afgehaald, waarom afgehaald....ik wilde hem aan de binnenzijde voelen en echt topkwaliteit. Perfecte service, super vriendelijk geholpen.
En dat allemaal voor slechts 80 euro, kan gewoon niet beter !

Succes met jullie bedrijf.
Met vriendelijke groet,
Ton Burger

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Manus Oosting
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over de snelle levering naar het zuiden van Duitsland.
nette stevige ,waterafstotende hoes die goed vast te maken is dus strak om de boot zit.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sytze Mulder
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Mooie zware hoes

Goede uitleg over juiste hoes . Goede bevestiging aan wielen . Bevestigings Elastiek niet gemakkelijk onder auto door te krijgen maar met bijgevoegd nylon draad goed gelukt. Pasvorm goed . Mooie hoes .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

karin
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Goede communicatie en snelle levering. Blij met de nieuw hoes ziet er goed uit,
de oude kan nu eindelijk weg.

Groet Karin

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J van Noorden
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

caravanhoes

Ik heb een caravanhoes besteld en zelf de fout gemaakt om de verkeerde maat te bestellen.
Gebeld en probleemloos de hoes omgeruild zonder verzendkosten.
Hoes is goed van kwaliteit en past prima.
Een bedrijf wat doet wat het beloofd.
zeer tevreden.
Jan van Noorden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ben
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Prima product

Prima hoezen, afgelopen zomer een caravanhoes besteld deze voldoet prima, nu ook een autohoes besteld voor de Z4
na telefonisch overleg de sedan S gekozen, hoes ziet er erg sterk uit en past perfect.

Groet B Noorman

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
l klinkhamer
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

hoes besteld, niet gekregen.

ik heb afgelopen dinsdag een motorhoes besteld en direct betaald. Ze beloven op de website dat als de hoes voor 12 uur besteld is, deze de volgende dag geleverd zou worden. woensdag niets geleverd, donderdag ook niet geleverd. ik heb woensdag een email gestuurd, donderdag nog een email via contact op de website, vrijdag gebeld, voicemail en niet 1 reactie gekregen op mijn email of voicemailbericht. Nu zie ik ook op de website dat de hele maand november de verzendkosten lager zijn. Je raadt het al, dat is ook niet gebeurd.
Ik baal van de hele situatie. Ik hoop dat ze snel contact met mij opnemen om het hele gebeuren op te lossen.

Was deze beoordeling nuttig? 

autohoezenonline.nl op November 21, 2016

p.s. de verzend kosten zijn EXACT zo berekend als aangegeven 3,95 voor de maand november , graag de factuur GOED nakijken.

autohoezenonline.nl op November 21, 2016

De door u bestelde hoes was op 11 november niet op voorraad, dit stond heel DUIDELIJK op de site, boven aan in ROOD, deels met hoofdletters, de hoes was 14 november weer leverbaar deze is 15 november bij u afgeleverd.
We hebben u 3,95 verzendkosten berekend, en u raad het al, EXACT zo als op de site staat aangegeven, graag de factuur controleren.


P.s. We zitten deze maand in een verhuizing, mede daar door zijn we mogenlijk verminderd bereikbaar. toch doen we ons uiterst best om iedereen van dienst te zijn.

Jan op Mei 01, 2017

Waarom typ je van alles met hoofdletters? Daardoor lijken jullie als bedrijf heel onprofessioneel, persoonlijk geraakt en onvriendelijk tegen klanten.

autohoezenonline.nl op Mei 01, 2017

Dit artikel was op moment van bestelen NIET op voorraad, dit was ook HEEL duidelijk vermeld op de site (Met rode letters), in de artikel pagina, dinsdag 15 november is de motorhoes op voorraad gekomen, woensdag 16 november is de hoes afgeleverd.
Kwestie van GOED lezen op de site ................................

Betreft bereikbaarheid, we zitten deze maand midden in een verhuizing, daardoor zal de bereikbaarheid mogenlijk minder zijn, maar we doen ons best e.a zo goed mogenlijk na te komen.
Mvg motorhoezenonline.nl

lklinkhamer op Mei 04, 2017

Het was NIET vermeld op uw website, anders had ik nooit deze hoes besteld omdat ik die de andere dag nodig had.
Niet in het rood en nergens vermeld! Erg jammer dat u niet reageerde op het moment toen ik naar u e-mailde en gebeld heb. Nergens op de website staat vermeld dat u in een verhuizing zit of tijdelijk minder bereikbaar was. OOK NIET ALS IK GOED LEES !!
IK heb inderdaad de factuur niet goed gelezen zoals u hier mij van beschuldigd, ik erken dat ik daarin een fout heb gemaakt. Misschien had u dit beter op kunnen lossen door mijn email en telefoon te beantwoorden.
Als een bedrijf niet reageert dan gaan er alarmbellen af bij mij, er zijn zoveel internetbedrijfjes die de boel oplichten. daarom email en bel ik om reactie te krijgen en wat ik kan verwachten.
Ik vindt het erg vervelend hoe de hele gang van zaken is gegaan. Ik heb tot nu toe nog geen enkele reactie gehad van u. Ja ik heb inderdaad een week later de motorhoes ontvangen, geen enkel begeleidend schrijven erbij of een excuus. Op deze pagina schrijft u dat u niet reageerde ivm een verhuizing. En wordt ik beschuldigd dat ik een hoes besteld heb die niet op voorraad was.
De hoes is mooi,(helaas te klein en retour gestuurd) maar uw communicatie laat veel te wensen over.
Ik vraag via deze revieuw of u contact met mij opneemt, het reageren hier is het enige contact van uw kant. Ik voel mij heel erg aangevallen dat ik van alles niet goed heb gedaan. Ik koop regelmatig online, weet dus heus wel waar ik op moet letten, of een artikel voorradig is, verzendtijden,etc, maar zoals het nu is gegaan heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Dit is erg jammer en betreur ik ten zeerste. Dit zorgt ervoor dat ik na deze hoes liever geen zaken meer met u doe.

Daniel op Juli 15, 2017

Wat een communicatie zeg... dit is voor iedereen te lezen! Een toontje lager en hoger wederzijds begrip had ook wel gekunt..

Reageer op deze review
L.J. de Greef
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Dik tevreden!!

Prima webwinkel
Duidelijke produktomschrijving en foto's
Snelle levering
TOP!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Kamera
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0

Boothoes

Alleen maar positieve ervaringen met deze verkoper, eenvoudig te bestellen, goede raad na emailcontact en snelle levering.  Mail van  de bezorger met levertijdstip.  We hopen er veel plezier van te hebben. 

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hartman
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

super service

Geduldig aan de telefoon, meedenken in oplossing! Snel antwoord en levering.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Foeke
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Geen service op motorhoes.

Een zeer mooie motorhoes besteld. De levering was vlot en goed. Bij de ingebruikname bleek er echter een productiefoutje in de hoes te zitten. Per ommegaande komt het verwijt dat de hoes te hard over de motor getrokken is.Een heel bijzonder verhaal als dit al in de eerste week gebeurt zou moeten zijn. Op de site staat omruilgarantie en één jaar garantie. Niets van dit alles het bedrijf geeft niet thuis. Jammer want het product lijkt voor de rest van een goede kwaliteit.
Als je service en garantie wenst mogelijk een deurtje verder zoeken.

Was deze beoordeling nuttig? 

autohoezenonline.nl op September 05, 2016

Klant aan geboden de hoes (kosteloos) te laten repareren.
"Als u wilt mag u de hoes retour sturen dan gaan wij het hoek punten verstevigen en opnieuw tapen."

klant heeft met zijn "advocaat / jurist " overleg gehad, en deze gaf aan dat dit ook de te handelen weg was (zie mail).

"Inmiddels contact gehad met mijn jurist. Hij geeft aan zoals u ook al biedt dat ik u in de gelegenheid moet stellen de schade te herstellen en een product aan te bieden wat aan de verwachtingen van normaal gebruik voldoet."

Daarna hebben wij hier nooit weer wat van vernomen ....

Reageer op deze review
Gerard
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top service en super autohoes

Zeer recent voor mijn auto en hoes besteld en supersnel geleverd gekregen.
Volgtraject van bestelling en aanlevering top.
Bij uitpakken ontbrak een klein gespdeel, kan gebeuren, per mail gemeld.
Per omgaande het onderdeeltje ontvangen met een begeleidend schrijven , kijk dat is service.
Kortom ik kan en zal iedereen dit fijne bedrijf met mooie spullen van harte aanbevelen.
Gerard uit Tiel

Was deze beoordeling nuttig? 

www.motorhoezenonline.nl op September 05, 2016

Klant aangeboden de hoes te laten repareren =>
"Als u wilt mag u de hoes retour sturen dan gaan wij het hoek punten verstevigen en opnieuw tapen"

Klant was hier akkoord mee na overleg met zijn advocaat \ jurist =>

"Inmiddels contact gehad met mijn jurist. Hij geeft aan zoals u ook al biedt dat ik u in de gelegenheid moet stellen de schade te herstellen en een product aan te bieden wat aan de verwachtingen van normaal gebruik voldoet."

Hierna geen reactie meer ontvangen ....

Reageer op deze review
annet
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

zo als het hoort

Prima gegaan, caravan hoes besteld bij caravanhoezenonline.nl was snel geleverd, naar bleek toch te groot hoes terug gestuurd en inmiddels hebben we de juiste hoes al in gebruik
zo is online kopen weer leuk
aanrader !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

N. van Hoek
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
6.0

Mooie motorhoes

Een mooie motorhoes die er degelijk uit ziet. De bestelling was snel binnen maar er zat een gat in de hoes op een stiknaad. Ik denk dat het is gebeurd tijdens het sealen omdat het gat was gesmolten. Uiteindelijk een nieuwe ontvangen. Ik moet zeggen dat de communicatie slecht is. Je moet maar afwachten of je bestelling is ontvangen, je krijgt in eens een mail van de pakketdienst dat er een pakketje aan komt. Ook of de kapotte motorhoes bij hun is ontvangen hoor je ook niets.Op mail en de vraagbalk op de site word niet gereageerd. Op een geirriteerd ingesproken voicemail krijg ik later wel respons. Blijkt dat ze wel de mail hadden ontvangen maar geen foto's...dan kun je daar toch op reageren??
Nu blijkt dat ik ook nog achter de extra gemaakte kosten (verzendkosten) kan gaan zitten, terwijl dat beloofd was om naar mij over te maken....Het is toch niet meer van deze tijd dat je je klanten zo slecht op de hoogte houd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
gert
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goede caravanhoes

vandaag de caravanhoes ontvangen, past prima om onze knaus 550, deze extra brede variant lijkt gemaakt voor onze caravan, stevige stof,en met met ritsen er in, hopen er veel pezier van te hebben.

Gr Fam Wolf
venendaal

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jan Voortman
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goede prijs-kwaliteits verhouding

Zaterdag 12-3-2016 heb ik een hoes in Oudehaske gekocht omdat ik eerst wilde zien wat ik kocht.
De informatie die over de hoes gegeven word was ook werkelijk zoals op de site omschreven word.
Een goede hoes gemaakt van 350 gr/m2 en de goede pasvorm sprak mij meteen aan.

Groeten, Jan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bart
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

superhoes!

Heb net de hoes voor de rubberboot gekregen. Snelle levering, prima kwaliteit en past super. Ben er blij mee!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jaap
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goed

Mooie hoes voor de scooter, was snel geleverd
Aanrader

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Koppenol
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

Motorhoes Harley Davidson.

Zojuist mijn hoes ontvangen het betreft een hoes voor een Harley Davidson Ultra Classic Elektra Glide. Ik heb deze besteld omdat hij ook bij u in de bestellijst voorkwam ( TOURING ULTRA GLIDE XXL-W). Echter moet ik u melden dat uw hoes hier niet voor geschikt is, de windband onderlangs bv. is niet toereikend de clip komt zo'n 20 a 30 cm tekort. De totale maatvoering is onvoeldoende groot. Als de hoes uit de tas is moet je op cursus om die er ooit nog weer in te krijgen. het zou daarom ook niet verkeerd zijn om aan te geven hij ooit is opgevouwen. De bedoeling is wanneer ik op een motorvakantie ga ik deze hoes over de motor kan trekken voor de nacht. En hem dan bij vertrek ook weer in die tas kan krijgen, dit gaat nu niet lukken. Over de kwaliteit kan ik kort zijn; stevige kwaliteit en ruime ventilatieopeningen.

Was deze beoordeling nuttig? 

J.l. Koppenol op April 10, 2016

Ik vind het een te makkelijk excuus om te zeggen dat "afwijkingen in modeljaar etc." juist in dit specifieke geval is er al jaren geen afwijking. Uit gemakszucht zet u de hele lijn maar op uw site. U eindigt "omruilen geen probleem" U geeft alleen in de kleine lettertjes aan dat de verzendkosten voor koper zijn. U heeft geen retourlabels geen antwoord nummer. Résumé; geld uitgegeven geen product. Onder de maat.

autohoezenonline.nl op April 10, 2016

Ons advies voor motorhoezen is niet bindend, wij kunnen NIET garanderen dat de hoes past. Afwijkingen in model- jaar en op en aanbouwdelen kunnen de oorzaak zijn dat een hoes niet goed past, omruilen is geen probleem.
Wordt de hoes zorgvuldig gevouwen, dan moet het weer in de tas krijgen geen groot probleem zijn.

autohoezenonline.nl op April 10, 2016

Om van elk model motor de exacte afmetingen te weten is geheel onmogelijk. ons advies blijft daarom een advies, en dus geen verbindend advies, het beste is daarom ook altijd de motor na te meten.
Betreft omruilen, zult u weinig aanbieders vinden die zo ver gaan in deze service als motorhoezenonline.nl.
Bij annuleren bestelling (uw geval) handelen wij geheel volgens de wet verkopen op afstand.

J.L. Koppenol op April 10, 2016

let op tekst op Uw site; "Ons maatadvies voor het selecteren van de juiste Harley Davidson motorhoes."
Let op Uw tekst "JUISTE" vervolgens zegt u, "Onderstaande maatadvies gaat uit van de originele afmetingen."
Deze Harley-Davidson maten zijn officieel:
Model Electra Glide Ultra Classic FLHTCUI,
maten zijn Lengte 2.497mm, Breedte 990mm, Hoogte 1.549mm. Grondspeling 129.5mm.
Okay, gebleken is dat uw hoes hoe dan ook niet passend is.
Echter mijn struikelblok is; Hoes besteld incl. levering euro 81,44. dit retour gestuurd mijn transport kosten euro 6.95. Retour ontvangen bedrag euro 77.49. Zowel hoes als bedrag net te krap.

autohoezenonline.nl op April 10, 2016

De verzend kosten retour zijn voor eigen rekening, meestal 6,95.
Wij vergoeden (bij annuleren bestelling) het gehele bedrag, in uw geval klopt dit niet, graag een bericht (mail) sturen met gegevens dan zorgen we dat het wel klopt.

Reageer op deze review
WimR
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

sedanhoes xl

Deze autohoes zit mooi om de Citroen CX, de binnenvoering neemt haast geen water op, dit komt door de constructie en aard materiaal. (het gaat hier om de eigenschap van water om omhoog te kruipen- hetgeen met een goedkopere hoes wel gebeurde)
Het zou mooi zijn indien de bijgeleverde koorden makkelijker aan de ogen vast gemaakt kunnen worden.
Ik ben er dik tevreden over!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
nel dijkhuizen
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

geweldige service

autohoes zeer snel geleverd. In eerste instantie de verkeerde direct snel en vakkundig omgeruild. Zeer goede kwaliteit. TOP

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
R.Visser
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

perfecte pasvorm Saab 9-3

De dakhoes sedan L past perfect op mijn Saab 9-3. De levering was snel en hoewel er eerst een verkeerde versie voor een combi werd geleverd had ik heel snel de juiste toegestuurd gekregen.
De hoes is van hoge zware kwaliteit. Dank voor de goede zorgen.

R. Visser
Wassenaar

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Dirk Mestdag
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

zeer te vreden

Alles ging zeer vlot !! zeer goede kwaliteit en past perfect !! doe zo verder..

Mvg...Dirk...Belgie..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.