BCC

 
2.9 (86)

BCC.NL is één van de succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in heel Nederland. BCC biedt u een enorm assortiment en uitstekende service en dat tegen zeer lage prijzen. Waarom zou u kopen bij BCC?

De beloften van BCC:

BCC Garantie: Everyday Low Pricing: heeft u hetzelfde product ergens anders binnen 14 dagen goedkoper gezien? BCC past voor u na controle direct de prijs aan, en BCC betaalt het verschil terug. Als dat geen service is.. Wat zijn uw ervaringen? klopt bovenstaande? Deel uw beoordelingen online!

BCC ervaringen

86 reviews voor BCC

 
(4)
 
(3)
 
(8)
 
(15)
 
(59)
Gemiddeld 
 
2.9
 
3.3
 
2.5
 
1.8
 
4.1
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Belachelijk Slecht!!

Beste BCC,

Maandag 29 mei heb ik in het filiaal van Lisse een liebherr koelkast besteld. Deze zou zaterdag 3 juni geleverd worden. Op donderdag heb ik telefonisch een wasmachine besteld. De regeling ‘vandaag besteld morgen in huis’ was helaas niet van toepassing, zelfs de wasmachine op zaterdag (2 dagen later) bezorgen was geen optie. De levering zou ivm pinksteren pas op dinsdag 6 geleverd kunnen worden.

De koelkast is keurig volgens afspraak geleverd. Helaas wel met deuken erin!!! Ik heb direct de bezorgers gebeld. Zij konden niets voor mij betekenen en gaven aan dat ik de klantenservice kon bellen en dat ik de koelkast gewoon in gebruik kon nemen. Ik heb direct de klantenservice gebeld. De koelkast kon niet tegelijk met de wasmachine op dinsdag 6 juni geleverd worden want de planning was vol en het was erg druk door de feestdagen. En weer kunnen jullie de policy ‘vandaag besteld, morgen in huis’ NIET nakomen. De eerst volgende leverdag zou woensdag 7 juni zijn. Beste BCC om 2 producten bij jullie te kunnen kopen zal ik toch echt moeten werken want ik neem niet aan dat ik GRATIS een koelkast en wasmachine kan krijgen! Daarnaast kan ik niet zomaar even vrij nemen omdat jullie iets komen leveren. Ook mocht ik de koelkast ABSOLUUT niet in gebruik nemen van Jermaine van de klantenservice. Uiteindelijk zou de koelkast op zaterdag 10 juni omgeruild worden.

Op dinsdag 6 juni is de wasmachine keurig door 3 man geleverd en aangesloten.

Eenmaal zaterdag 10 juni stonden er 2 bezorgers voor de deur met een WASMACHINE????

Hoe kan het dat ik op zaterdag 3 juni bel voor een koelkast en dat er in het systeem een wasmachine aangevinkt wordt en omgeruild gaat worden die nog niet geleverd is???? HEEL RAAR!! Niet?

De bezorgers hebben gelijk gebeld dat er een fout is gemaakt en ik zou terug gebeld worden.
Ik heb zelf naar de klantenservice gebeld en gesproken met Wim Dekker. Wim bedankt voor de inzet maar helaas is het probleem hierbij niet opgelost. Mijn vraag was of de koelkast dezelfde dag (zaterdag 10 juni) omgeruild kon worden. Dit was geen mogelijkheid want ja de bezorgers moeten ook naar huis…. En ja nog een week zonder koelkast kan wel?? Op maandag 12 juni ben ik toevallig vrij maar ja ook dat is geen optie. Dus al de 3e keer dat jullie ‘vandaag besteld, morgen in huis’ NIET na kunnen komen. En ja ook nu was dinsdag 14 juni wel een optie. BCC nogmaals voor de herhaling, als jullie willen dat er betaald wordt voor jullie producten, de medemens moet ook gewoon werken en kan niet altijd maar thuis zijn!! Misschien een idee om ook buiten kantoor uren te gaan leveren?? De volgende mogelijkheid is zaterdag 17 juni. Ik heb aangeven dat ik het op prijs zou stellen als de wasmachine smorgens geleverd zou kunnen worden. Ja mevrouw dat kunnen we niet invoeren we kunnen het alleen aangeven maar niet beloven dat er aan u wens voldaan kan worden. Vervolgens wordt ik terug gebeld door een mevrouw van de klantenservice. Zij kon niet zien wat Wim al gedaan had en had geen idee wat er aan de hand was. Hopelijk gaat de levering van zaterdag wel goed!?!

Nog een tip: SYSTEEMUPDATE??

Ik heb gevraagd wat de mogelijkheden zijn voor een tegemoetkoming nav deze bar slechte service. Dit kon een bosje bloemen zijn of korting in de winkel. Beste BCC denken jullie dat ik ooit nog een stap in jullie winkel zal zetten?? Ik wil korting op mijn koelkast ter compensatie! Het enige wat er dan mogelijk was is dat ik 20 euro korting zou krijgen. MAAR dat moet ik vanuit Den Haag wel even in Lisse op komen halen…..

Dus puntje bij paaltje: 4 dagen vrij houden voor een levering van 2 producten, 1 uur en 45 bellen met de klantenservice (waarbij het minimaal 10 minuten duurt voor er wordt opgenomen) 2 weken zonder koelkast en een ritje naar Den Haag- Lisse ( a 67 km en 7,78 euro ritkosten) staat gelijk aan 20 euro??
En jullie promoten op jullie website ‘vandaag voor 23.59 besteld, morgen gratis geleverd’ & ‘Altijd de beste service’

Het is eerder 'high pricing, low kwality and serving' vinden jullie niet? want ja iedere klantenservice medewerker geeft me gelijk dat het heel vervelend is en dat het absoluut niet kan.... maar toch gebeurd het.....en een oplossing??

Beste BCC wat gaan jullie hieraan doen??

Met vriendelijke groet,

L.M Sparnaaij

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Klacht BCC Eindhoven

20-05-2017 bij BCC Eindhoven (maarten) voor ongeveer 5.000 euro aan apparatuur besteld.

Afspraken:
* LAAGSTE PRIJS GARANTIE
* Binnen 10 werkdagen leveren
* betalen contant in winkel
* Geen korting maar wijnkoeler (was nog over)
* kosten van bezorgen eraf ( €40,00 )
* koelkast en afzuigkap worden 05-06-2017 geleverd. (Niet op voorraad)


Op de afgesproken datum komt BCC brengen.

Airfryer
Koffie automaat
gaskookplaat
Wijnkoeler
Oven combi
wasmachine
Droger

Ook de vaatwasser kwam binnen...
Toen de bezorgers weg waren en ik begon met inbouwen zagen wij dat de vaatwasser zodanig transportschade had dat wij hebben gebeld naar de klantenservice.

Na 45 min. in de wacht, werd er verteld dat het via Whatsapp binnen 1 uur geregeld zou worden...
En dat ik foto's van de schade moest sturen.

Zo gezegd zo gedaan.

Na 2 à 3 dagen een reactie. Hij kon omgeruild worden of een korting (100 euro). Aangezien het een inbouw vaatwasser betreft en er nog een deurtje op komt hebben we gekozen voor de korting, onder voorbehoud dat het apparaat verder geen schade heeft.

Tot op heden niets van vernomen...

Wij zijn na deze problemen op internet gaan zoeken naar onze apparaten ivm de laagste prijs garantie. En hebben een aantal van onze apparaten voor een lagere prijs gevonden. Een totaal verschil van € 238,00.
Toch een bedrag om iets mee te doen...
Ik ben met deze informatie naar BCC Eindhoven gegaan en die komt met het volgende verhaal.

Omdat wij een wijnkoeler en de bezorgkosten hebben gegeven worden deze eerst verrekend met ons verschil. Dat komt erop neer dat u nog recht heeft op €95 ipv €238.

Dus dan komt het erop neer dat ik de wijnkoeler en de bezorgkosten alsnog zelf betaal toch?

Ik heb verschillende mensen van BCC gesproken en NIEMAND kan mij helpen.
Ben ik nou onredelijk of komt BCC zijn afspraken niet na?

Mvg.

Tim Peeters
Patrijs 8
5508 LH Veldhoven
06-14024036


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Chaos achter webshop: Geen levering, niemand weet iets

Zelfs na 3 weken wachten (en een 5 tal telefoontjes) nog steeds geen Philips stereo setje ontvangen. Deze was op voorraad volgens de website, dus waarom moet dat zo lang duren?

Telefonisch kom je geen steek verder bij deze webwinkel, van het kastje naar de muur;
- ja ik zie dat hij niet is afgestuurd
- mijn collega is het aan het uitzoeken
- U heeft ook al een paar keer eerder gebeld heh? U wordt morgen terug gebeld hoor, dan weten we meer. (dus niet gebeld)
- bent u boos? nou dan kunt u beter een mailtje sturen naar c.c.

Mensen: begin er niet aan, kijk liever even op een betrouwbare website die wel hun beloftes nakomen. Van de 6 beloftes van BCC is alleen de vriendelijkheid door de telefoon overgebleven,
maar wat koop je daarvoor?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Hoezo klantenservice??


Vaatwasser via internet besteld. Kreeg deze geleverd met schade. Monteurs maakten foto's en noteerden mijn bankrekeningnummer. Je bent dan in de veronderstelling dat het geregeld is en dat je snel de vergoeding krijgt. Niet dus bij BCC. Ik ben nu al 5 weken bezig met die stomme vergoeding van 50 euro. Het lijkt wel tijdrekken te zijn geweest van BCC zodat ik de koop niet meer kan ontbinden binnen de termijn van 2 weken. Wat een gezeur bij deze winkelketen. Volgende aankopen doe ik bij de concurrent.
Zie hieronder het mailverkeer van de "klantenservice". Typisch een geval van aan het lijntje houden lijkt mij.

Beste heer xxx

Bedankt voor uw e-mail en mijn oprechte excuses voor deze late reactie. Het is momenteel erg druk op onze Customer Service afdeling, waardoor er wat vertraging zit in onze reactietijd.

Ik kan zien dat mijn collega's nog bezig zijn met uw schade. De foto's en het genoteerde IBAN rekeningnummer zijn niet genoteerd in ons systeem door de bezorgers. Er wordt nu contact met hen gezocht, zodat wij alle juiste gegevens hebben om een goede beoordeling te maken van deze situatie. Ik wil u mijn excuses aanbieden voor dit geleden ongemak en ik wil u verzekeren dat er contact met u wordt opgenomen, zodra mijn collega's meer weten.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een hele prettige dag toe.

Met vriendelijke groet,

Laura
Adviseur Customer Service


PS Wij hebben een nieuw telefoonnummer: 020 334 88 88


------------------- Oorspronkelijk bericht -------------------

Ontvangen: 29-4-2017 15:53
Aan: BCC Bestelstatus
Onderwerp: Re: Een vraag over je bestelling CRM:0251985

Beste Sandra,

Ondanks het verzoek om geduldig dit af te wachten, vraag ik mij toch af waarom het allemaal zo lang moet duren voordat ik mijn schadekorting krijg betaald.
Ik snap niet wat er nog niet duidelijk is.
Ik heb een beschadigde vaatwasser geleverd gekregen op 11 april met 2 deuken in de zijkant. Er waren die dag 2 bezorgers/monteurs bij de aflevering en deze hebben foto's gemaakt van de schade op hun telefoon. Er is een bedrag van 50 euro mij aangeboden welke ik heb geaccepteerd. Ook heeft een van de monteurs mijn bankrekeningnummer genoteerd. Dit lijkt mij toch vrij snel te controleren voor een bedrijf als BCC. Of gaat er van alles mis bij BCC?

Als ik dit van te voren had geweten had ik deze vaatwasser niet laten plaatsen. Hadden ze de vaatwasser mee terug kunnen nemen. Ik vind dit een zeer slechte ervaring met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,



Beste meneer xxx

Bedankt voor uw e-mail. Hierin vraagt u de status van de beloofde schadekorting.

Wat goed dat u hierover contact zoekt met ons. In het systeem zie ik dat er vandaag contact is geweest en dat een collega dit voor u gaat uitzoeken. Als mijn collega hier een antwoord op heeft gehad van de afdeling die hierover gaat, wordt u daarover geïnformeerd. Het verzoek is om dit geduldig af te wachten

Als er vragen en/of opmerkingen zijn, verneem ik het graag van u.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geholpen.

Met vriendelijke groet,

Sandra
Adviseur Customer Service
------------------- Oorspronkelijk bericht -------------------

Ontvangen: 18-4-2017 18:04
Aan: BCC Bestelstatus
Onderwerp: Een vraag over je bestelling

Vraag De door mij bestelde vaatwasser bleek bij aflevering schade aan de zijkant te hebben. Er is mij 50 euro schadevergoeding aangeboden en ik heb deze vergoeding geaccepteerd. Tot op heden nog geen bedrag van 50 euro ontvangen. Ik denk dat er iets is misgelopen met de vergoeding. Het betreft de bestelling met Ordernummer: 4573753 Kan u uitzoeken waarom het zolang duurt? Met vriendelijke groet,




Was deze beoordeling nuttig? 

Ontevreden klant op Mei 12, 2017

geachte reef, lees net dat je deze vaatswasser online heb gekocht je heb dan meer rechten! Neem contact op met de consumentenbond € 50 is nu niet meer aan de orde hoger inzetten voor hun slechte service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Vreselijke service

Vreselijke service gehad bij mijn bestelling van een koelkast.
Ik bestelde bij BCC omdat ze de volgende dag konden leveren. Ik kreeg er een gratis stofzuiger bij, maar deze had ik niet nodig, dus ik had gevraagd of deze omgezet kon worden in korting. Ik had namelijk geen stofzuiger nodig, beetje zonde toch? Maar dat was niet mogelijk. Volgende dag komt de koelkast binnen, vol met butsen en deuken aan alle kanten! Plankje zat scheef in de koelkast, handleiding was uit de verpakking. Het was zeer duidelijk dat ik niet de eerste eigenaar was van deze "nieuwe" koelkast. Direct foto's gemaakt, weer ingepakt en de klantenservice gebeld. Hiervoor stond ik alleen wel een goed half uur in de wacht. Ik had de keuze tussen retourneren of vergoeding. Tsja en dan sta je in dubio, is de vergoeding groot genoeg om dit te vergoeden (of om misschien kast er om heen te bouwen)? Ik moest doen met een campingkoelkastje omdat ik verhuisd was, dus haast zat er wel achter. Aldus eindelijk iemand aan de lijn die mijn verhaal aanhoorde, en die raadde me aan om via whatsapp contact op te nemen met de klantenservice zodat ik foto's kon sturen met de schade zodat ze een bedrag konden definiëren als vergoeding. Zo gezegd zo gedaan. Nou bijna dan. Elk antwoord op een bericht duurde meer als een uur! Lekker snel! Heel frustrerend. En dan na een ochtend wachten op antwoorden hoor je het bedrag: max 150 euro. Op een koelkast van 1600! Das toch idioot! Toch maar terug sturen dan en vragen wanneer ik een nieuwe zou krijgen. Response: Dit kan meer als 2 weken duren. Concurrent opgezocht, en die kon met 3 dagen leveren. Weer aan het geheen-en-weer gegaan op whatsapp, dat ik toch retour wilde sturen en mijn geld terug wilde. Tot 3 keer aan toen dit gevraagd en kreeg telkens de vraag, wilt u echt niet het vergoeding bedrag retour? NEE IS NEE. Paar dagen later is de koelkast opgehaald. Dat ging zo'n beetje het meest soepel, jongens die hem haalde waren heel netjes en beleefd. Vervolgens nog even via de app gevraagd wanneer ik mijn geld retour krijg. Lekker nieuws: max 10 werkdagen! Idioot toch! Beetje rente trekken, lekker zijn ze. Als ik iets moet betalen dan moet ik direct lappen, omdat ik anders niet geleverd krijg, en hun hebben nu al dik 3 werkdagen een koelkast retour, en ik mag nog wachten op m'n zuurverdiende centen! Nooit meer naar de BCC!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Laptop gesloopt door BCC rep.service. Nu 6,3 weken kwijt

Ik koop een nieuwe Lenovo Yoga van €800,- bij BCC op 22/12/2016
Deze gaat 6/2/2017stuk.
Tijdens TV kijken gaat het scherm op zwart. Rest v.d. laptop blijft werken. Kan bijv. aan/uit, toetsenbord verlichting blijft werken.
Geen errors, piepjes, niets. Lijkt op volledige uitval backlight.

Op 7/2 ingeleverd bij BCC te Zoetermeer.
Personeel, zeer vriendelijk, poogt nog wat. Beeld blijft zwart.
Ik geef duidelijk aan dat de data op de laptop behouden moet bijven.

2 gebeld naar zeer slecht te bereiken klantenservice. Geen nieuws.
Laptop is in reparatie.

op 2/3 naar de winkel. Navraag doen. Blijkt mijn laptop diezelfde dag daar binnen te zijn gekomen.
Laptop wordt door BCC mijnheer uit de nette en onbeschadigde verpakking gehaald en op de toonbank gelegd.
Volledig kapot. Plastic behuizing gebroken. Alluminium dekplaat v.h. toetsenbord verbogen.
Conclusie; laptop is bij reparatie service gevallen (op de grond gesmeten??) en kapot en wel in de doos naar BCC gestopt.
Betreft verpakking met zweefraam. Beschadiging onderweg vrijwel onmogelijk.

Laptop is door BCC direct weer ingenomen en 2/3 naar reparateur teruggezonden.

Tot op heden op 17/3 jl. 1 email gehad (auto-mail) dat mijn reparatie nu 15 dagen onderweg is.
Ik kan zelf ook kalender kijken.

Tot 2x de BCC klantenservice benaderd (het lukt soms wel..) echter deze geven geen informatie anders dan 'is in behandeling'.
Feitelijk een politieke manier om te roepen 'wij weten niets'.
Wel weet de BCC KS mijnheer mij te melden dat het éérste dat men met een laptop doet is....de disk wissen.
Dag data dus.
Dit is blijkbaar niet bekend in de winkel(s) of bij de eerder door mij gesproken BCC KS mevrouw.

Samengevat; Mijn aan BCC toevertrouwde 6 weken oude laptop wordt in hun proces door een aan hun gelieerde reparateur gesloopt.
BCC heeft geen duidelijke oplossing en laat mij volledig in het ongewisse over status.
BCC heeft een vet intern probleem en laat mij rustig zonder bericht en zonder laptop zitten.



BCC had mij, direct na constatering van de volledig stukgeslagen laptop en in acht genomen dat men ook weet dat de daarin
aanwezig HDD geformatteerd is mij z.s.m. een gloednieuwe Lenovo Yoga moeten aanbieden.
Ik zit nu te wachten op hun politiek geneuzel met creditering, gezeur met reparateur en Lenovo?
Dat is niet mijn probleem.
BCC heeft het wel mijn probleem gemaakt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Do not enter

Algemeen

Na een was/droogcombinatie te hebben besteld bleek deze bij levering defect.
Hierover meerdere malen gebeld.
De monteur stelde de opdracht steeds een week uit, na bezoek moest een onderdeel besteld worden.
We zijn nu 1 MAAND en 3 DAGEN verder en een HOOP VUILE WAS.
Mijn plan was voor 2000 Eu aan inboedel te bestellen.
Niet bij BCC dus.
Helaas pindakaas.

Verzending

Verzending, lang wachten.
Leveranciers en monteurs hebben geen mobiel en kunnen alleen zeggen tussen 9 en 18:00.
Zal je werknemer leuk vinden.

Klantenservice

Ze reageren laat, laks, doen alsof er niks aan de hand is.
Maar helaas besloten ze de verkeerde klant te benadelen.
The internet remembers everything.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos

Waardeloos bedrijf. Maandag een printer besteld die volgens de website in voorraad was en zou dinsdag geleverd worden.
Dinsdag geen printer kan gebeuren. Woensdag nog geen printer dus bellen. Krijg ik te horen dat het nog wel twee weken kan duren omdat de printer niet in voorraad is. Heb hier over geen bericht gehad. Bestelling geannuleerd en raad eens mag ook nog een 10 dagen op me centen gaan wachten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Prijs 
 
6.0

TV kwijt geraakt en nog steeds niets terug.

Vreselijke ervaring met BCC de TV betaald is naar de DHL gegaan is kwijt geraakt weer een nieuwe betaald en ik zou binnen een week mijn geld terug krijgen van die andere na veel telefoontjes,mail,apps, nog steeds niets gekregen . Slecht zaak wij kwamen er altijd maar dat is nu afgelopen. Hoe je behandeld wordt is schandalig

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Zelfs één ster is nog teveel eer!

Waardeloos bedrijf.

Aankopen doen in de Winkel zelf gaat nog wel, goede deskundige service. maar contact zoeken via de mail - telefoon - social media is hopeloos.

Vorig jaar via de website (computer was stuk vandaar!) een nieuwe PC aangekocht, bestelling gedaan, twee weken gewacht tot ik een reactie van BCC zou krijgen dat hij bezorgt zou worden, maar niets! Naar de winkel gegaan, daar te horen gekregen dat de computer in bestelling stond en nog wel even op zich zou laten wachten. Drie weken daarna eindelijk via DHL bezorgt.

Z|dra je iets ter reparatie opstuurd, is de klantenservice ver te zoeken. Geen controle via de zogenoemde "Volg je reparatie" pagina mogelijk, ik krijg continu foutmeldingen op het door BCC doorgekregen "Casenummer," Dit nummer is onbekend geeft de pagina aan, (en dat terwijl het nummer gewoon klopt!) de telefonische hulpdesk is onbereikbaar, met wachttijden die oplopen tot ruim een uur, daarna wordt simpelweg de hoorn op de haak gegooid!

Vragen en klachten die via de email worden verstuurd worden uberhaubt niet beantwoord en of niet serieus genomen.

Nee vroeger was dit echt een betrouwbaar bedrijf, ondertussen afgegleden naar de bodem van de put.

Ja ik heb op verschillende manieren geprobeerd om het "casenummer" in te vullen, via Internet Explorer - Google Chome - enz. en toch werkt deze pagina simpelweg niet! Een dikke onvoldoende dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

bcc prijsgarantie

Slechte ervaring met prijsgarantie van de bcc. Een paar maanden geleden een google chromecast2 gekocht, in de winkel verteld dat het product bij de mediamarkt goedkoper was en ik dus gebruik wilde maken van de prijsgarantie (kon niet volgens de verkoper want dit was een ander artikel nummer dan bij de mediamarkt) er is toch maar een chromecast2. Gisteren wilde ik de tomtom go 5200 aanschaffen ik kom in de winkel en de prijs was 312 euro (bij mediamarkt 271 euro) Wat info ingewonnen en de verkoper vertelde dat de prijs al was aangepast aan de mediamarkt prijs. Ik wist wel beter en besloot de tomtom te willen kopen maar dan wel gebruik te willen maken van de prijsgarantie. De verkoper geloofde mij niet en ging op zoek op de website van de mediamarkt en inderdaad de prijs was daar 271 euro en wat ik toen te horen kreeg (wat ik wel had verwacht) we hebben het niet meer op voorraad. Bcc ik ben toch niet gek.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

geen afhandeling van schade

Mijn ervaringen met BCC zijn uitermate slecht. januari 2017 nieuwe wasmachine besteld en ook afgesproken en ervoor betaald dat de bezorging de oude wasmachine van boven naar beneden dragen en nieuwe boven neer zouden zetten en installeren.

Zelf heb ik een dag van te voren alles netjes ontkoppeld en het restwater zoveel mogelijk afgevoerd. Bij het naar beneden dragen van de oude wasmachine ging het helemaal fout. Beneden in de woonkamer (met massief houten vloer) kantelden de bezorgers de wasmachine waardoor wel 3 liter water op de houten vloer kwam. Toen ik het na 5 minuten zag heb ik direct met handoeken allles afgenomen. Het leek mee te vallen. Echter in de avond begon de vloer op diverse plaatsen op te bollen. Schade om opnieuw te schuren en lakken 1500euro.

BCC stelt zich zeer arrogant op en zegt geen enkele verantwoordelijkheid hierin te hebben en wijst de klacht af. Ik heb ook geen inboedelverzekering. De zaak ligt nu bij de rechtsbijstandverzekering. BCC reageert niet meer!!

Mijn advies is : koop nooit wat bij BCC Zeer slechte service!!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Geen afhandeling bij schade

Mijn ervaringen met BCC zijn uitermate slecht. januari 2017 nieuwe wasmachine besteld en ook afgesproken en ervoor betaald dat de bezorging de oude wasmachine van boven naar beneden dragen en nieuwe boven neer zouden zetten en installeren.

Zelf heb ik een dag van te voren alles netjes ontkoppeld en het restwater zoveel mogelijk afgevoerd. Bij het naar beneden dragen van de oude wasmachine ging het helemaal fout. Beneden in de woonkamer (met massief houten vloer) kantelden de bezorgers de wasmachine waardoor wel 3 liter water op de houten vloer kwam. Toen ik het na 5 minuten zag heb ik direct met handoeken allles afgenomen. Het leek mee te vallen. Echter in de avond begon de vloer op diverse plaatsen op te bollen. Schade om opnieuw te schuren en lakken 1500euro.

BCC stelt zich zeer arrogant op en zegt geen enkele verantwoordelijkheid hierin te hebben en wijst de klacht af. Ik heb ook geen inboedelverzekering. De zaak ligt nu bij de rechtsbijstandverzekering. BCC reageert niet meer!!

Mijn advies is : koop nooit wat bij BCC Zeer slechte service!!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Misleidende levertijden / slechte service

Ik heb een ipad besteld bij BCC. Op de website stond een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Voor de zekerheid heb ik BCC nog gebeld om bevestigd te krijgen of de levertijd correct was. Nadat werd aangegeven dat dit haalbaar was heb ik de ipad besteld.
14 dagen later heb ik nog niets ontvangen, ook geen mail dat de levering niet volgens afspraak zal plaatsvinden. Ik heb dus zelf maar contact gezocht met BCC en kreeg te horen dat de ipad rond 10 februari pas leverbaar is. Dat is 1.5 maand na mijn bestelling. Hier ook weer geen excuus voor het ongemak, maar de boodschap, neem het maar zoals het is en niet zeuren. BELACHELIJK!

Meedenken over een oplossing dat zit er niet in. In de vestiging van BCC is de ipad namelijk wel op voorraad volgens de misleidende website van BCC. Een voorstel om een andere kleur te leveren wordt tevens compleet genegeerd.

Schandalig hoe dit bedrijf omgaat met klanten en hoe dit bedrijf consumenten misleid. Ondanks mijn tip dat op de website nu nog steeds de misleidende levertijd staat, is dit niet aangepast. Hier valt maar 1 conclusie uit te trekken. BCC communiceert bewust een verkeerde leverdatum om klanten te misleiden.

Ik koop nooit meer wat bij dit bedrijf en vraag mij af hoe lang dit bedrijf nog bestaat.

Was deze beoordeling nuttig? 

J.A.C. op Januari 18, 2017

Ik kan de kritiek van Martijn volledig ondersteunen. Ik heb exact dezelfde ervaring met de bestelling van een smartphone op 5 januari j.l. Tot op heden 18 januari nog niets ontvangen en op mijn contacten met de klantenservice vis telefoon, email en whatsapp wordt niet gereageerd ef gezegd dat het zal worden uitgezocht waarom de levering nog niet heeft plaats gevonden. Zelfs een mail gehad dat het pakket was aangeleverd bij DHL, maar de volgende dag via een sms bericht dat dit i.v.m. een technische storing 1 dag vertraagd zou zijn. Mooi niet dus. Niets ontvangen. Ik vraag mij af of er op de achtergrond iets anders speelt i.v.m. de liquiditeit van het bedrijf. Zou mij niets verbazen, maar dan zijn wij wel de centen kwijt !!

Reageer op deze review
Service 
 
2.0

kapotte vriezer

Nadat we onze t.v. bij BCC in Hoogeveen hadden gekocht, besloten we ook daar een nieuwe vriezer te kopen. Het personeel in de winkel is vriendelijk en geven je goed advies. De producten werden snel geleverd. Alles goed voor elkaar.
Nu is de vriezer een half jaar oud en afgelopen zaterdag heb ik hem schoongemaakt. Stekker er weer in, maar hij doet niets meer. Boekje erbij, maar we kunnen niets vinden.
Gebeld met BCC. Die hebben dus geen storingsdienst en ik zal maandag gebeld worden voor een afspraak. Maandagmiddag tussen 15 en 16 uur nog eens gebeld. 'Mw. het is nog geen 18 uur, tot 18 uur kunt u gebeld worden.' 18 Uur maar weer eens gebeld. 'Mw. er staan altijd 2 werkdagen voor om een afspraak te maken.' Dus dinsdag maar afwachten. Dinsdag 18 uur weer gebeld. Dan krijg ik het rechtstreekse nummer van whirlpool, die de vriezer moeten maken. Volgens de medewerker van BCC zijn zij tot 19 uur te bereiken. Direct geprobeerd,maar niemand meer aanwezig. Vanmorgen ben ik dan eindelijk gebeld door whirlpool. Volgende week dinsdag komen ze de vriezer maken. Dan zijn we dus anderhalve week verder!! Wat een waardeloze service!!! Nooit meer BCC!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.5
Service 
 
2.0
Prijs 
 
3.0

Prijsgarantie

In hun voorwaarden staat:

De BCC Prijsgarantie is van toepassing op de winkels en websites van de volgende concurrenten:

•AO.nl
•Blokker*
•BOL.com*
•Coolblue
•Electroworld

•EP
•Expert
•MediaMarkt
•Wehkamp.nl


*Met uitzondering van producten en prijzen in het partnerprogramma van Bol.com en Blokker.nl.
In onze winkels is de BCC Prijsgarantie bovendien van toepassing op concurrerende aanbieders die zich binnen een straal van 20 kilometer van de betreffende BCC winkel bevinden.

Zo kan ik ook de laagste prijsgarantie beloven

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Geen service

Dit bedrijf kent geen service, zet op de site neer reactie binnen... in geval van whatsapp 1 uur

Never nooit niet.

Ik koop hier nooit meer iets

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vreselijke service meer als een maand levertijd

Wat een vreselijke winkel op 25 november een iPad mini besteld voor Sinterklaas voor mijn zoon deze zou 29 november geleverd worden. Hij was op moment van bestelling op voorraad. Nu is het vrijdag 9 december die goedheiligman is het land al uit en mijn zoon heeft zijn kado niet gehad op pakjesavond. Ik krijg gewoon staalhard te horen dat er waarschijnlijk eind deze maand geleverd gaat worden. Een maand tijd voordat je je bestelling hopelijk krijgt. Ik heb mijn bestelling laten annuleren en dan mag je nog 19 werkdagen wachten op je geld!
Er word niet met je meegedacht en niet gereageerd op mails wat een tegenvaller!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Service 
 
1.0

Geen contact mogelijk met klantenservice

BCC heeft een koelkast geleverd van Etna. Helaas het verkeerde type. Kan gebeuren. Daarna klantenservice gebeld om dit recht te zetten. In 9 dagen tijd geen enkele keer gelukt om door het bandje heen te komen. Ook het achterlaten per email van telefoonnummer heeft niet geholpen. de belofte na 2 uur krijgt u reactie .... nee dus. Zelfs niet na 9 dagen. Contact opgenomen met de receptie van BCC. Graag de directie spreken want die wil dit toch wel weten. Niet dus. Ik wordt doorverbonden met ........... de niet antwoordende klantenservice.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

zeer slechte service

De AEG warmte pomp droger, gekocht bij BCC op 08-12-2015.
Met deze doger hebben we tot nu toe alleen maar problemen gekend, doet 5 uur over elke was om te drogen en maakt vreemde geluiden.
Inmiddels is er nu afgelopen vrijdag 25-11-2016 voor de 6 de keer een monteur geweest, maar ook al veelvuldig geprobeerd
telefonisch contact te zoeken bij BCC dit duurt per keer dat je belt tussen de 3 kwartier en een uur voordat je iemand aan de telefoon hebt.. zeer klant onvriendelijk.
Maar voor de zesde keer in 1 jaar een monteur voor een NIEUWE droger van een A merk vind ik wat veel en ook te ver gaan.
mijn droger krijgt nu een nieuwe motor een nieuwe onderbak en al met al reparaties die duurder zijn dan een heel nieuw apparaat!!!!
Nu ligt de droger uit elkaar en kan ik wachten op onderdelen.
service van BCC maar ook AEG luidt:
nee hoor mevrouw, het apparaat moet drie keer dezelfde klacht vertonen dan wordt er nagedacht over een omwisseling, Schandalig, dus dat er 6 keer een monteur bij een apparaat moet komen is geen aanleiding om de klant een goede oplossing te bieden!!
het wordt gemaakt en dan moet ik er maar vertrouwen in hebben dat het apparaat goed is.
Nou dat is een bijzondere manier van klantenservice.
inmiddels ben ik dat vertrouwen in BCC wel kwijt maar ook zeer zeker in het product!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

NO SERVICE !!!

Mijn heeft een Acer tablet a 99,- ,7 maanden oud. probleem wat er ontstond dat de tablet niet meer kon opladen.met deze klacht naar de winkel gebracht voor reparatie.er zat een klein scheurtje in het scherm maar dat was al een paar maanden en had dus niks met de werking van de tablet te maken.tablet opgestuurd voor reparatie en ik krijg een rekening via de mail voor vervangen van het scherm a 95,- Niet omgevraagd !. dacht ga de klanten (service)bellen.nou dat kan je wel vergeten want die zijn onbereikbaar,op verschillen tijdstippen de dagen geprobeerd maar geen gehoor,na totaal 225 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk contact, mijn verhaal gedaan dat het scherm niet gemaakt hoeft te worden maar de accu omdat de tablet niet oplaad wat ook op de reparatiebon vermeld stond. antwoord wat je van de medewerker krijgt is dat altijd het scherm gemaakt wordt wat dat is een vereisde.ik heb verteld dat het niet hoeft omdat het gewerkt heb met een scheurtje maar het moest volgens de fabrikant, lekker logies als een nieuwe tablet 99,-euro kost en scherm vervangen 95,-euro !!!. ik was het niet eens met de gang van van zaken en werd verwezen naar de winkel waar ik gelijk naar toe gegaan ben.verhaal weer toegelicht aan de medewerker.krijg ik als antwoord dat ik al wist dat het scherm gemaakt moest worden wat dat was tegen mij verteld bij het aanbieden van de reparatie.ik ontkende dat maar werd voor leugenaar uitgemaakt en het was zeker te weten verteld tegen mij. Toen ben ik heel boos geworden in de winkel op een drukke koopavond in Rotterdam Alexandrium waar hij het gore lef vandaan haalde om mij voor leugenaar uit te maken.Ik had de tablet helemaal niet naar de winkel gebracht voor reparatie maar mijn vrouw met m'n zoontje en hij was ook niet de medewerker die mijn vrouw toen geholpen had.
eindelijk naar diverse mails waar ik nooit antwoord op gehad heb zijn we van de week gebeld dat de tablet opgehaald kon worden wat we dus vandaag gedaan hebben. tablet werkt nog niet en het scherm is nu helemaal aan gruzelementen en zelf zijn er stukjes glas uit en wordt nog dood leuk beweerd door de medewerker dat het komt door de reparatie.( die niet uitgevoerd is ) ??? meneer geloofde niet dat het scherm nog meer beschadigd was en mijn vrouw moest maar even rustig doen anders zou ze de winkel uitgezet worden. BCC is echt een *** bedrijf en service is zo verschrikkelijk SLECHT dat ik er nooit meer kom en zal ook niemand aanraden om daar wat te kopen.
NO SERVICE ,

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Arogant

Wasmachine gekocht laten leveren en aansluiten voor 14.95. Alleen elektra kon wat die moest op de trekschakelaar.
Dus zijn ze vertrokken zonder verder nog iets te doen. Kunnen wel voor 24.95 een monteur laten komen om hem aan te laten sluiten, maar die 14.95 bent u kwijt . Dus niks aansluiten maar wel 14.95 innen.
Echt waardeloos, dit was de laatste keer dat ik daar zal iets zal bestellen.

BCC, service zeker geen hoofdletter bij jullie.

Tim

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

BCC verhoogt EERST de normale winkelprijs bij een AANBIEDING = misleidende handelspraktijken!

Ik schreef BCC onderstaande brief (e-mail) op zaterdag 1 oktober 2016 n.a.v. een ontvangen misleidende aanbieding, alleen geldig op vrijdag 30 september en zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016, een zogenaamde WEEKEND DEAL.
Vandaag is het maandag 10 oktober, 9 dagen van stilte zijn inmiddels verstreken. Al die tijd geen enkele reactie op onderstaande e-mail en mijn 2e e-mail ontvangen. Een klant antwoorden is totaal ondergeschikt voor BCC. BCC maakt reclame met “Everyday High Pricing, NO Service.” BCC laat je gewoon barsten! Lees a.u.b. alle andere beoordelingen hier over BCC en voorkom een grote teleurstelling.

-------------------------------------------
Geachte BCC Customer Service,

Als BCC-klant wil ik u het volgende probleem onder de aandacht brengen. Graag met SPOED uw reactie.

Gisteren, vrijdag 30 september 2016, ontving ik om 13.35 uur een e-mail met BCC-aanbiedingen.
Mijn interesse gaat uit naar de laptop “Asus GL552VX-CN267T” met een ‘normale’ verkoopprijs van EUR 899,-.

BCC vermeldt op haar website (1. Altijd de beste prijs. Dat is zeker.): “Wij controleren dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten binnen een straal van 20 km van onze winkels. Dit doen we met tientallen medewerkers die in het hele land de prijzen noteren in andere winkels. Wij passen onze prijzen daar dan direct op aan.”

Dit is wat ik daadwerkelijk gisteren in de winkel te Hilversum kon vaststellen, want de prijs van EUR 899,- in de winkel is gelijk aan de prijs van EUR 899,- bij Media Markt, Bol.com, Alternate.nl, Redcoon.nl en anderen. Omdat ik al 2 weken op zoek ben naar een Asus gaming laptop weet ik dat de prijs van EUR 899,- ruim een week geleden al door Media Markt en Bol.com werden gehanteerd.

In uw ontvangen e-mail, en op uw website, wordt deze laptop echter van EUR 899,- (winkelprijs, aangegeven op het prijskaartje bij deze laptop) nu plotseling vijftig euro hoger geprijsd, namelijk EUR 949,-.
Uw Weekend-deal betreft een korting van EUR 100,- (honderd euro), namelijk van EUR 949,- nu voor EUR 849,-.
Ik heb in de BCC winkel te Hilversum gesproken met een verkoper en mijn probleem van de onjuiste aanbieding aangegeven en besproken.
Als BCC een eerlijke aanbieding doet met honderd euro korting dan dient BCC uit te gaan van de geldende winkelverkoopprijs van EUR 899,-, zoals op het prijskaartje aangegeven. Echter, BCC presenteert de ‘aanbieding’ onjuist door EERST DE PRIJS MET VIJFTIG EURO TE VERHOGEN. Zo krijg je als koper dus een sigaar uit eigen doos, want in plaats van honderd euro korting krijg je slechts vijftig euro korting.

Ik vind dit oneerlijke handelspraktijken en daarom schrijf ik BCC vandaag.

Ik heb inmiddels diverse foto’s gemaakt van o.a. uw website om voldoende bewijs te kunnen overleggen op een later moment.

Omdat ik er met de verkoper in de winkel in Hilversum niet uit kwam, heb ik vervolgens verzocht om te kunnen overleggen met zijn manager. Hierop verscheen de heer Seegers. Ook hij was niet van plan om de honderd euro korting te verlenen over de gewone winkelprijs van EUR 899,-. Ik vroeg hem nadrukkelijk om de ASUS te leveren voor EUR 799,-, zodat de klant daadwerkelijk EUR 100,- korting ontvangt en dit wel een volledige eerlijke transpartante korting wordt en geen sigaar uit eigen doos.

Het verhogen van de winkelprijs van EUR 899,- naar EUR 949,- en dan de klanten van BCC een e-mail sturen dat er dit weekend een korting te behalen valt van EUR 100,- is zeer misleidend en bovendien niet bepaald slim. Iedereen kan via Google binnen een minuutje vinden dat EUR 949,- bij uw collega’s NIET de normale verkoopprijs is. BCC onderschat zijn klanten behoorlijk. Gelukkig is het internet wel transparant.

Ik ben inmiddels boos geworden over de arrogante wijze waarop ik in de winkel te woord ben gestaan en met allerlei verkooppraatjes het bos wordt ingestuurd. Ik ben nu zover om dit misleidend BCC-gedrag op het internet aan de kaak te stellen. Wellicht dat een Facebook actie heel Nederland kan laten zien welke werkwijze wordt gevoerd bij een BCC-‘aanbieding’?

Ik wil BCC echter, voordat ik online mijn posts ga plaatsen, toch nog in de gelegenheid stellen om de honderd euro korting daadwerkelijk aan mij aan te bieden en de laptop voor EUR 799,- te verkopen. Dus geen sigaar uit eigen doos, maar een echte eerlijke korting van honderd euro, dus van EUR 899,- voor EUR 799,-.

Verder vind ik het opmerkelijk dat de aanbieding van BCC een dag te laat begint. Tot en met 29 september 2016 gold er een ASUS aanbieding, zie www.asuspromotie.nl/reliability.

Gaat je nieuwe Asus binnen een jaar kapot, dan krijg je een gratis reparatie en je geld terug bij een garantiedefect. Ook hier is BCC niet klantvriendelijk met haar ‘aanbieding’ per 30 september. Haar klanten vissen met deze 1 dag te late actie weer achter het ASUS-net!
Is een klantvriendelijk beleid niet het uitganspunt van BCC? Staat een/de klant niet voorop?

Ik ontvang graag uw reactie voor 14.00 uur vandaag. Bij geen tijdig antwoord of een negatief antwoord trek ik mijn eigen conclusie en is negatieve online publiciteit op zeer korte termijn niet uitgesloten (bijvoorbeeld het online plaatsen van deze volledige brief aan BCC). Ik hoop van harte dat dit door u wordt voorkomen door de Asus alsnog met een echte honderd euro korting voor EUR 799,- aan te bieden.

Omdat u op uw website (http://www.bcc.nl/klantenservice/contact-en-service) schrijft, ik citeer: “Wij kunnen niet garanderen dat e-mail die op een andere wijze is verzonden door ons in behandeling wordt genomen.” maak ik gebruik van uw contactformulier. Ik hoop dat ik direct na het versturen een bevestiging per e-mail ontvang van deze verzonden KLACHT per e-mail.

Hoogachtend,
Mijn naam
------------------

Zoals verwacht ontving ik geen kopie per e-mail van mijn reactie via het contactformulier, zoals door BCC verzocht. BCC is NIET transparant en geeft geen bewijs per bevestigde e-mail wanneer je een klacht indient. Opnieuw zeer klantonvriendelijk en respectloos!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

liegen en bedriegen

het is een liegende bedriegende waardeloze zaak.
heb nog nooit zo'n slechte zaak meegemaakt .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Slechte service

BCC adverteert dat als je voor 23:59 besteld, de volgende dag je product in huis is. Niet dus. Je krijgt geen bericht, mort zelf nabellen, en voor een dag thuis zitten wachten krijg je een 'sorry, foutje bedankt'. Niks geen high service! Slechte ervaring, niet doen dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.