Bandenconcurrent reviews & ervaringen

www.bandenconcurrent.nl
 
5.3 (114)
Bandenconcurrent

114 Bandenconcurrent reviews

 
(37)
 
(8)
 
(8)
 
(17)
 
(48)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
17 resultaten - getoond 1 - 17
Volgorde

4 banden

Beoordeling 
 
3.5

Wij hebben 4 bande besteld dit werd in 2en geleverd 1 band was de juiste maat 3 banden niet. Foto’s zijn gestuurd, e-mails gestuurd we zijn nu 4 weken verder en we hebben nog de juiste banden niet. Ieder x krijg ik een mail dat ze eraan werken en dat het wordt opgelost, dus niet. Als je probeerd te bellen hang je 45 minuten in de wacht zonder dat je iemand te spreken krijgt.
Snap niet dat ze een 9,3 scoren, dit is een slecht bedrijf zonder service achteraf.

WD
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Laat niks van hun horen

Beoordeling 
 
3.3

Ik kan het bovenstaande zeker bevestigen. Banden besteld, betaald via i-deal. Maar tot heden geen opdrachtbevestiging en en geen banden. Meerdere malen een email gestuurd, maar geen reactie.

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nooit meer!

Beoordeling 
 
4.0

Belachelijk..

Op 7 oktober 2018 een bestelling geplaats voor 2 banden,
op de website staat de dag erna verstuurd dus binnen 3 dagen zou ik hem in huis moeten hebben, 3 dagen later niks binnen.. contact opgenomen met bedrijf, weet niet waar de banden zijn..
week gaat voorbij dinsdag 16 oktober zijn de banden bij de DPD sorteer centrum waar ik ze kan ophalen, ik heb betaald om te laten bezorgen aan huis.. maargoed, op Woensdag 17 okt ga ik naar de DPD sorteer centrum, die zegt ze hebben de banden niet!!
Belachelijk bedrijf dit, geen meewerking waar de banden zijn.. geen compensatie niks!! nooit meer

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Schandalige klantenservice

Beoordeling 
 
4.8

De levering van vier zomerbanden ging goed, maar het retourneren was een ramp. Ondanks dat er een datum was afgesproken, werden de banden niet opgehaald. De reden is onbekend, omdat men plots telefonisch niet meer bereikbaar was en op mijn e-mail berichten niet meer werd gereageerd. De banden staan nog steeds netjes ingepakt bij mij thuis en het geld krijg is dus nu ook niet meer terug. Dit bedrijf zou op hun website niet het Thuiswinkel Waarborg logo mogen plaatsen!

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Hier krijg je nooit je geld meer terug

Beoordeling 
 
4.0

Mijn banden waren niet goed besteld en dom dom dom ik heb ze teruggestuurd. Dan begint het lange wachten op je geld...4 weken nu en nog niets terug. Wat een waardeloze tent. Ik koop er nooit meer wat.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

WAARDELOOS

Beoordeling 
 
3.5

WAARDELOOS. Eerst wordt er niet geleverd bij hun montagepartner, later - na vertraging - wel. Dab blijken de velgen niet te passen en moeten banden en velgen (elk 4!!) terug van hun montagepartner naar hun magazijn via hun transporteur. Blijkt te moeilijk voor ze te zijn. Pas na vele telefoontjes en mailtjes lijkt dat proces gestart te zijn. Nog steeds mijn geld niet terug na bijna 1 maand. Alleen maar incompetent of oplichters...??? Ga dinsdag as naar de politie als ik mijn geld dan nog niet heb; aangifte doen van verduistering. WAARDELOOS. NIET kopen

O
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

joeri op 03 Januari 2018

Zijn oplichters. Zit al een week te wachten op mijn betaalde banden. Geen fatsoenlijke reactie.
Auto van mijn bedrijf staat al een week stil. Nooit hier meer kopen.

Reageer op deze review

perfecte organisatie

Beoordeling 
 
4.5

4 banden besteld, 2 dagen uitloop van levering maar dan worden er maar 2 geleverd, op pakbon staat duidelijk 4 stuks dus zending geweigerd, volgende dag nog een levering van 2 stuks, men ziet dat op de status de eerste geleverde set op depot in Best staat, een zeer NIET gemotiveerde chauffeur staat je aan te gapen alsof hij water heeft zien branden als je aangeeft of er wel nagedacht word binnen dit concern om die andere set dan ook mee te nemen zodat ik 4 banden krijg, deze zeer NIET gemotiveerde chauffeur geeft aan dat dat hem niet echt boeit.
Toch maar de tweede levering geaccepteerd anders heb ik helemaal niks, voertuig staat al 2 dagen op de brug op afspraak voor een apk, maakt ze allemaal niets uit, ze doen zijn best alleen het lukt ze gewoon niet. afwachtend op de eerste geweigerde levering, maar ben bang dat dat terug naar duitsland gaat.
Even een tip voor de leverancier: ZET OP DE PAKBON DAT HET OM EEN DEELLEVERING GAAT !!!!!
Dan hoef ik ook NIET na te denken wat er aan de hand is, net zoals die chauffeur die NIET of KAN nadenken wat logica is.
Transportkosten moet je LAAG houden, maar dan moet je wel kunnen NADENKEN over hoe transport werkt..DIT WERKT ABSOLUUT NIET!!
Deze bestelling heeft dus 3 transporten gekost.
Ga vooral zo door.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Levering is gewoon 0!

Beoordeling 
 
3.3

Ik bestel 2 banden. En krijg 1 band geleverd!
De andere band zou ik de volgende dag ontvangen!
Blijkt dat de band onderweg naar duitsland is. Stelletje prutsers! Nu moet ik weer een nieuw afspraak maken bij de garage voor een nieuw afspraak. En dit terwijl ik het al druk genoeg heb!

A
Was deze beoordeling nuttig? 6 2
Reageer op deze review

Bandenconcurrent: goed voor als er geen problemen zijn. Service is ver te zoeken!

Beoordeling 
 
3.0

Eind juli heb ik een bestelling geplaatst van 4 nieuwe banden. Bestelling werd snel geleverd, tot nu toe niets aan de hand. Ik heb de banden laten monteren en ondanks dat het balanceerapparaat aan gaf dat het goed was ervoer ik toch veel trillingen tijdens het rijden. Een aantal dagen later nogmaals laten controleren, maar dit gaf geen oplossing.

Ik heb het even de tijd gegeven omdat ik dacht dat het misschien een onbalans was door verkeerd op slaan o.i.d.
Na mijn vakantie (3 weken later) contact opgenomen met Bandenconcurrent om na te gaan of we tot een gezamenlijke oplossing konden komen. Na een paar dagen een reactie gekregen en werd de volgende optie voorgelegd:
- het invullen van een claimformulier om de banden te laten controleren door de leverancier
- in de tussentijd moet ik zelf voor vervangende banden zorgen
- mochten de banden goed worden bevonden door de leverancier ben ik Bandenconcurrent ook nog € 25,-- per band verschuldigd.

Ik heb bij Bandenconcurrent aangegeven dat ik dit een zeer onredelijke oplossing vond en dat ik op deze manier flinke kosten moet maken zonder dat ik weet dat het probleem is opgelost. Bandenconcurrent gaf hierbij aan dat er echt geen andere mogelijkheid was.

Als reactie hierop heb ik een voorstel gedaan welke in mijn ogen voor beide acceptabel zou moeten zijn. Helaas heb ik na een week nog geen enkele reactie ontvangen.......

Bandenconcurrent: goed voor als er geen problemen zijn. Service is ver te zoeken!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

let op! oude banden geleverd

Beoordeling 
 
4.7

Lekker, net zoals de meeste ben ook ik op zoek gegaan naar de beste prijs voor de toch al niet goedkope band Continental SP5 235/40/19. FOUT, GA IK NOOOOIT MEER DOEN! EN AL HELEMAAL NIET BIJ DE AUTOBANDEN CONCURRENT!!Natuurlijk heb ik op de diverse review sites gelezen dat het wel eens mis kan gaan, maar daarnaast staan er ook vaak lovende berichten. Saillant detail, je wordt gevraagd om een review te plaatsen als je de bestelling hebt gedaan, op dat moment weet je nog niets over de levering zelf, laat staan de kwaliteit die moet blijken als de banden gemonteerd worden. Nou, daar ging het dus bij mij ook mis. De 4 banden bleken hoogteslag te hebben en de dotcode bleek uit 20-15 te zijn, kortom, ik heb 4 nieuwe banden besteld maar ik krijg er 4 die al; 2 jaar god weet waar rondgezworven hebben of in een vuile schuur opgeslagen hebben gelegen. En vuil waren ze, dat heb ik gelijk na ontvangst geme3ld waarna geantwoord werd dat dat door het fabricageproces kon gebeuren, niets aan de hand. En nu zit ik met de gebakken peren, de band is gemonteerd, ja, hoe kom ik er anders achter dat er hoogteslag in zit, ik had zelf maar moeten kijken wat de dotcode was, of mijn Citroën dealer (die overigens meldt dat ze dit soort oude banden niet eens zouden monteren, maar goed, ik had ze zelf aangeleverd). Dus, nu krijg ik als aanbod dat ik nogmaals 4 nieuwe banden moet kopen, dus weer 100 euro weg, en dan kan ik deze banden opsturen, en dan gaat dezelfde mafioos als die al 2 jaar met deze banden rondzeult straks vertellen dat ze niet goed zijn? Echt niet. Dus dit wordt er een voor de rechtsbijstand. En voor u beste lezer hopelijk net genoeg om niets bij de BANDENCONCURRENT te bestellen, en doet u dat niet voor mijn genoegdoening, dan wel ter bescherming van uzelf want het hiervoor beschreven scenario wil je gewoon niet meemaken. Als je 800 euro betaald wil je gewoon geen gezeik hebben, dus een volgende keer ga ik wel naar een bandenboer die ik gewoon recht in de ogen kan aankijken. En daar betaal ik dan graag 150 euro meer voor.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Tinus op 09 September 2017

Hoi Roger,

Ik heb ongeveer dezelfde situatie, echter lijkt hij meer op de situatie van Robert die na jou heeft gereageerd.
Banden werden gelegd door een installatie partner in de buurt.
Levering en service van de partner waren verder in orde.
Afijn de eerste 500km gereden en het leek wel of het stuurwiel de auto wilde verlaten zo erg trilde deze + de auto trok heel erg naar rechts.
Omdat de installatie partner niet kon uitlijnen op 20" velgen ben ik bij de Profile uitgekomen.
Na de 1ste keer was de trilling en trekken iets minder, maar toen werd al geconstateerd dat er een hoogte slag in banden zat.
De 2de keer zijn alle banden erop nieuw opgelegd wat resulteerde in 60gr naar 30gr wat er niet uit viel te balanceren.
FYI: vanaf 10gr onbalans is een trilling in het stuur merkbaar
Uiteindelijke conclusie: hoogteslag in de banden en slecht loopvlak waardoor de auto altijd naar rechts trekt.
Even offtopic: met dit in het achterhoofd is Profile toch echt wel de expert op het gebied van banden.
Contact gehad met autobandenconcurrent en hun stelde voor de banden te retourneren en te laten onderzoeken door de fabrikant.
Afijn, de slager die zijn eigen vlees keurt, de uitkomst laat zich dan wel raden.
Bovendien gaven de mannen van Profile al aan dat hun ervaringen met fabrikanten slecht is al het gaat om het afhandelen van productiefouten.
Ook contact gehad met de rechtsbijstand, dit hele verhaal gedaan, ook dat de banden zeer waarschijnlijk worden goedgekeurd en zij stelde voor om meteen een ingebrekestelling op te stellen.
Ook stelde zij voor om nog een second opinion te laten doen op de banden, zodat je echt een zaak hebt.

Ik ben benieuwd of jij dit traject al in bent gegaan en wat tot nu toe je resultaten zijn.

roger op 12 September 2017

Beste Tinus, kut man. Het enig traject wat ik in ga is regelmatig een review plaatsen zodat de toekomstige kopers nog een keer nadenken. Dit wil je toch allemaal niet voor een bandje wat enkel tientjes per band goedkoper is. Nee, mijn volgende traject is een bandenleverancier hier in het dorp die ik aan kan kijken. Strekte, en steek er niet al te veel negatieve energie in, je hebt deze ronde verloren en je gaat het niet van ze winnen. Zo uitgekookt zijn ze wel. Succes!!

Reageer op deze review

Niet doen, zeer slechte en bedreigende ervaring

Beoordeling 
 
3.8

Banden besteld inclusief montage door parnter CSV autobanden in Amsterdam. Op de site staat vermeld dat ik absoluut niet extra moet betalen als de montage partner hierom vraagt.

Bij CSV autobanen aangekomen werd er eerst begonnen met het demonteren van mijn banden. Nadat de voorste twee banden waren gedemonteerd vroeg de montagepartner mij nogmaals de montagekosten te betalen. Reden: Autobanden.nl betaalde zijn rekeningen niet. Na een lange verhitte discussie en telefonisch overleg, werd er besloten mijn nieuwe banden dan toch maar te monteren.

Binnen 1,5 uur na het wegrijden uit de garage liep mijn rechter voorband leeg. Volgens twee medewerkers van de ANWB komen ze deze vorm van schade aan mijn band alleen tegen als er sprake is van opzet.

Overleg met de operationeel manager Daniël van de bandenconcurrent gehad. Deze erkende dat er problemen waren met betalingen. Maar i.p.v excuses aan te bieden en om de geleden schade zo snel mogelijk te herstellen, kreeg ik 20 euro schadevergoeding aangeboden voor twee dagen gedoe, 80 euro extra kosten en nu twee voorbanden van verschillende merken.

Een klacht kan ook een kans zijn, maar dat verhaal kennen ze niet bij de bandenconcurrent.




M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte aftersails sevice

Beoordeling 
 
4.5

Na montage van de banden bij de garage, blijken deze banden mega lawaai te maken.
Dit was niet aangegeven in de specificatie.
Mail gestuurd naar bandenconcurrent, als antwoord kreeg ik, ligt aan het balanceren.
Balans laten checken, was oke.
Weer contact opgenomen, als antwoord kreeg ik nu, banden gaan cuppen, hoort erbij, jammer he.
Ik ben ontevreden over de service en moet nu in het lawaai blijven zitten, slecht slecht.
Ik heb de bandenconcurrent verteld dat ik nog geen fietsband meer bij hun zal kopen.

P
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Duurt lang geen verzend informatie.

Beoordeling 
 
4.8

Donderdag banden besteld nu is het zaterdag en nog geen banden.
Ik moet die band met spoed hebben maar helaas duurt dit veel te lang. Ook geen verzend informatie waar mijn band is.

1x nooit weer

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
3.8

Tot moment van verkoop geen probleem. Vragen via mail werden correct beantwoord. Maar zodra je banden hebt gekocht is het uit met de pret

Banden zoek geraakt, montagepartner bandenthuis.nl kan ze niet terugvinden.
Stel je daarover per mail vragen: dan krijg je geen antwoord

Kortom: drama in optima forma. NIET AAN BEGINNEN

G
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Geen Aanrader

Beoordeling 
 
4.5

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij bandenconcurrent, met hier mijn ervaring.
Gelukkig heb ik geen spoed met de banden, maar de beloftes op de website komen ze niet na.

Bestellen gaat goed, eenvoudig en duidelijk met keuze voor een eigen montagepartner. De prijs is goed / gelijk aan de concurrent.

Op donderdag besteld, vier dagen later - vandaag nog niet binnen. Wanneer wel is de vraag, want ze zijn onbereikbaar per telefoon en per chat - zowel gisteren als vandaag.

Bij eenmalige opname van de telefoo - rond sluitingstijd - de reactie dat ze niet om tracking nr vragen, maar je erop laten vertrouwen dat de banden dezelfde dag nog rond 18.00u afgeleverd worden.

Lijkt op een amateur op een zolderkamer, afrader dus.

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Banden Nooit Geleverd

Beoordeling 
 
4.5

Doordat bandenconcurrent mijn situatie slecht aanpakt ben ik genoodzaakt deze review te schrijven.

Op 21-4-2015 een tweetal banden besteld bij bandenconcurrent, prima prijs, overzichtelijke website.

Op 23-4-2015 had ik een brief van DPD in de bus dat de banden zouden liggen bij de schuur... rare gang van zaken. Dus ik kwam terug van mijn werk en ging kijken maar er lag niks. Fout van DPD, maar ik heb zaken gedaan met bandenconcurrent dus hun zijn verantwoordelijk. Naar heen en weer mailen werd ik op 21-5-2015 (een maand later) gebeld dat ik mijn geld terug ga krijgen. Mijn IBAN gestuurd en het geld zou teruggestort worden.

Nu heb ik al een tweetal keer gemaild dat ik nog steeds mijn geld niet heb en er worden telkens beloftes gedaan van deze week maakt de administratie het in orde. Maar volgens mij moeten ze nieuwe mensen hiervoor aannemen want ze doen hun werk niet!

Nu is het 19 juni en wacht ik dus al 29 dagen op mijn geld, zou dit ooit nog komen? Als de banden geleverd worden is er niks aan de hand met dit bedrijf, maar zodra er zich problemen voordoen is de service heel ver te zoeken. Laten klant maar wachten....

DB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

te vermijden !!!

Beoordeling 
 
3.0

Deze organisatie is totaal niet in orde. Banden werden ergens bij buren afgeleverd. En nog beter: niet de 4 bestelde,...
2. Mailen, bellen, mailen rappel stilte. Ja opnieuw 2 banden bij de buren geleverd. Waar? Euh... Geen idee....
Uiteindelijk zijn ze geleverd. De koerier: DPD nooit een bericht of telefoontje we komen. Nooit meer bij bandenconcurrent.nl of bandenconcurrent.be want dat is net hetzelfde Idem dus voor DPD: knoeiers eerste klasse.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

de bandenconcurrent op 24 Juni 2015

Ik probeer al een jaar van deze bedrijfsnaamdief af te komen.Ik heb al 10 jaar een bandenbedrijf in Heerhugowaard,geheel zelfstandig,geen franchise.De naam die ik al 10 jaar voer is De Bandenconcurrent,en de website is www.bandenconcurrent.com.U wilt NIET weten hoeveel klachten ik via telefoon per dag binnenkrijg over
bestellingen die niet geleverd worden of verkeerd van deze bandenkneus.Ik hoop dat U mijn bedrijf niet vergelijkt met deze apen,want ik lever TOPKWALITEIT EN SERVICE,tegen internetprijzen,doch ik verkoop niet via internet.
mvg De Bandenconcurrent.com

Reageer op deze review
17 resultaten - getoond 1 - 17

Wij zijn benieuwd naar jouw Bandenconcurrent ervaring

Bij BandenConcurrent zijn de bandenvoordeelweken volop in gang. In de vakantieperiode is de consument meer op zoek naar nieuwe autobanden. Bij bandenconcurrent kunt u nu goedkoop banden bestellen. BandenConcurrent is de absolute banden prijskraker. Consumenten kunnen bij Bandenconcurrent topmerken zoals Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop en Vredestein tegen dumpprijzen online bestellen op Bandenconcurrent.nl.

Wat is uw ervaring met Bandenconcurrent? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Bandenconcurrent hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Bandenconcurrent reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 040 747 0194

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
Velgenshop reviews
 
6.2 (15)