Baobab Reizen
0   1  

www.baobab.nl
 
8.0 (1)
Baobab

Baobab Reizen stelt met trots al 38 jaar, en als een van de eersten, verre reizen samen. De medewerkers van Baobab Reizen steken voortdurend hun licht op over de nieuwste ontwikkelingen in ‘hun’ landen en dat vind je terug in de reizen. Zo kom je op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maak je met Baobab Reizen altijd een ongewone en originele reis. Singlereizen: Dezelfde reis met alleen singles Familiereizen: Met je kids op een veilig avontuur Single Parent reizen: Reizen met kids maar zonder stellen dat doe je bij Baobab Reizen!

1 beoordelingen over Baobab Reizen

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
5.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Ilse geurts
Beoordeling 
 
8.0

Erg duur maar zeer de moeite waard! Ik schrijf deze review omdat ik een topervaring met Baobab heb gehad. Echt de reis van mijn leven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.