Belvilla reviews & ervaringen

www.belvilla.nl
 
4.3 (14)
Belvilla

14 Belvilla reviews

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(9)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

zelfde liedje

Beoordeling 
 
1.0

Lang verhaal kort:
Boeken geen probleem. Aanbetalen geen probleem. Annuleren wegens corona-virus geen probleem.
Dan:
Terugstorten van de aanbetaling? Geen reactie. Bellen? Na 15 minuten in de wacht hoorn op de haak.
Na vele e-mails belofte dat ze terugstorten. Dooie mus, nog steeds nix gezien.
Waardeloos bedrijf, noooit meer Bad Villa.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Hetzelfde verhaal als zovelen helaas. Midweek België geboekt bij Belvilla , maar door code oranje dient men niet noodzakelijke reizen niet te ondernemen. Belvilla houdt zijn poot stijf. Volgens hen mag je met 2 personen gewoon naar België reizen en is dat wat het Ministerie van Buitenlandse Zaken van zowel Nederland als België zegt slechts 'een advies'.
Geen Belvilla meer voor mij.

O
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nooit meer

Beoordeling 
 
1.0

Eens, maar NOOIT meer, geldwolven zijn ze bij BELVILLA
Tja, waar moet ik beginnen. Wij steunen bedrijven graag in corona-tijd, zij hebben het moeilijk genoeg, zou je denken. Nou, Belvilla gooit graag haar eigen ruiten in, die hebben die hele crisis daar niet voor nodig. Wij hadden geboekt voor België. Aangezien na een aantal weken Zuid-Holland voor België op ROOD ging, mogen wij, zeker STRAFRECHTELIJK gezien, België niet in. Maar volgens BELVILLA is er niks aan de hand, we kunnen gewoon naar ons adres en dus mogen we niet annuleren. Nee hoor, zeggen ze, je kunt je adres gewoon bereiken, dus wij voldoen aan de voorwaarden. Dat je dan vervolgens TWEE WEKEN in quarantaine moet in België, dat vergeten ze bij BELVILLA voor het gemak even. Zolang ze bij BEVILLA maar het geld kunnen binnenharken, maakt het hen niet uit of mensen tevreden zijn.

Nou, dachten we, dan verzetten we toch gewoon? Maar daar heeft BELVILLA óók wat op verzonnen: het mag wel, maar dat kost je 179 euro. Niet dat zij zelf daar veel werk aan hebben, hoor, nee, want dat mag je allemaal zelf regelen via mijnBelvilla. Oja, en let goed op de kosten, want wanneer je op reserveren drukt, dan komen er achteraf ineens nog wat extra kosten bij.

Wanneer je mailt met uitleg, krijg je een gestandaardiseerd mailtje terug, met, jaja, nog aanbiedingen voor Oostenrijk waar je WEL gratis mag annuleren ivm corona. Dus je krijgt nog even een trap na.

Bellen dan...ze gooien je gewoon van de lijn.

GA ZO DOOR, BELVILLA, MET JE EIGEN BEDRIJF OM ZEEP HELPEN.

Hoe anders is onze ervaring bij MOLECATEN park. Daar mag je gratis annuleren, verzetten en weet je wat? ZE REGELEN HET NOG VOOR JE OOK!

Voor ons, en al onze vrienden en familie (want ja, zo'n verhaaltje gaat snel) NOOIT MEER BELVILLA!

BEDANKT, Belvilla, voor een treurige en verdrietige dochter, die haar verjaardagsuitje in duigen ziet vallen. Jullie hebben je geld, hoor! HEEL GOED GEDAAN!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Code Oranje geen reden tot annulering/omboeking/voucher

Beoordeling 
 
1.0

Huis in Frankrijk voor 10 personen in oktober 2019 geboekt bij Topic Travel. Het gebied is door de Franse regering op rood gezet, door de Nederlandse regering op oranje. Heb gevraagd aan Belvilla of wij naar een andere woning in Nederland kunnen gaan, want we zouden met 2 hoogbejaarden, 1 diabetespatiënt en 1 patiënt met een hersenaandoening gaan. Belvilla zegt; "Op dit moment is het wel mogelijk voor u om naar de accommodatie te reizen, de accommodatie is beschikbaar. We kunnen de boeking niet vanwege Force Majeur annuleren. Er is geen verbod om naar dit gebied en de accommodatie te reizen, slechts een advies er niet naar toe te reizen. Als u toch wenst te annuleren zijn de normale annuleringskosten van toepassing, U heeft ook de mogelijkheid om om te boeken naar een andere periode of accommodatie. De omboekingskosten bedragen €927,98. Deze kosten worden vanaf 12-09-2020 hoger."
Terwijl er op de website staat: "De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten is onze topprioriteit." Dat is dus 1 grote leugen. Ze moeten zich werkelijk doodschamen. En dan nog zeggen dat ze het niet kunnen annuleren, natuurlijk wel, niet willen is het juiste woord. Het is niets anders dan walgelijk ordinair het zuurverdiende geld graaien van hun klanten.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bedwantsen?

Bij vertek (24-Jul-2020) van Vianenweg 187, Holten kregen wij het vermoeden dat er bedwantsen aanwezig waren.
Pissebed achtige beestjes kropen tegen de wand en over de vloer, "muggebultjes" op onze benen, rode vlekjes in het beddegoed en misselijk wakker worden (mijn vriendin, ik werd iet misselijk).

Kan natuurlijk gebeuren, maar weken later en na veelvuldig contact met belvilla nog steeds geen uitsluitsel welke beestjes daar rondkruipen. (ook optimaalclean gemaild die op de boeking vermeld stond, maar zij reageerden helemaal niet).

Onze kleding zit nog steeds in plastic zakken, en de volgende gasten verblijven mogelijk nog daar samen met bedwantsen.

Belvilla wenteld zich in vertragingstaktieken, elk contact (telefonisch of via de mail) wordt per mail beantwoord met: we willen het "Grondig" onderzoeken, dit duurt 4 tot 6 weken.
Even de ongediertebestrijding die locatie laten onderzoeken kost hun minder tijd. Ik krijg er zelfs geen antwoord op of de eigenaar/verhuurder al op de hoogte is gesteld.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

OPLICHTERS!

Beoordeling 
 
1.0

Kasteel geboekt in België en 500 Euro aanbetaald. Maar toen brak het coronavirus uit en werd het op last van de Belgische overheid gesloten. Belvilla deed als of er niets aan de hand was en stuurde de restantrekening van 1500 Euro, dit terwijl de accommodatie niet toegankelijk meer was. Dit hebben we niet betaald gezien de omstandigheden.
Uiteindelijk annuleerde Belvilla de boeking omdat we niet betaalden voor een niet toegankelijke accommodatie huisje. Na afloop konden we nog wel een voucher krijgen van 50 Euro.
Kortom we zijn 500 Euro kwijt (zeg maar gewoon opgelicht). Dus bedenk alvorens je met Belvilla in zee gaat.
Ons vertrouwen is 0,0000%. Zelfde ervaring dus als een andere reageerder (Theo).

LV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Pure oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Huisje geboekt in België en 500 Euro aanbetaald. Maar toen brak het coronavirus uit en werd het huisje op last van de Belgische overheid gesloten. Belvilla deed als of er niets aan de hand was en stuurde de restantrekening van 1500 Euro, dit terwijl het huisje niet toegankelijk meer was. Dit hebben we niet betaald gezien de omstandigheden.
Uiteindelijk annuleerde Belvilla de boeking omdat we niet betaalde voor een niet toegang lijk huisje. Na afloop konden we nog wel een voucher krijgen van 50 Euro omdat het huisje niet kon doorgaan.
Kortom we zijn 500 Euro kwijt (zeg maar gewoon opgelicht). Dus bedenk alvorens je met Belvilla in zee gaat.
Ons vertrouwen is 0,0000%.

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Rent Apartment

Beoordeling 
 
1.0

Fraudsters. Received a second payment after which the reservation was canceled. I have all the screenshots.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

vies huisje la buse

Beoordeling 
 
1.0

huis labuse in rendeux erg vies niks was er schoon tv werkte niet

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

never

Beoordeling 
 
1.0

Last summer I booked accidentally accommodation in hotel Im Vogtland II because Booking.com internet pages did not work correct. I selected Bergen Norway and then for some reason there was hotel Im Vogtland II in the list. I did not notice that this hotel located in Gemany.
I cancelled the reservation immediately and now Belvilla require that I have to pay cancellation
fee (109 euro).

They can not understand that people may do human mistakes. No flexibility at all!

Booking.com officer said last summer that I do not have to pay cancelation fee.

In the last months I have received several reminders from Belvilla. Last reminder they threantened me a collection agency.

I am getting tired of Belvilla e-mails where they require to pay that cancelation fee. Ok, they win. So I paid the calcellation fee to get rid of their fucking e-mails andthreanteneds. After that episode I really hope that they never ever send me any e-mails or approach me in any way.

In addition you can be sure that I am not going to use Belvilla services ever. You can also be sure that I am not going to reccommend Belvilla services to anybody. In addition I am going to write crush reviews of Belvilla servises in every possible forums and media.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Bij Belvilla geboekt top appartement.
Prachtig uitzicht , erg naar ons zin gehad.
We komen zeker terug

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

We waren met het hele gezin een weekendje in Hamoir in de Ardennen. Het vakantiehuis is erg authentiek en compleet, en bovendien direct gelegen aan het riviertje, leuk! Het huis was erg mooi, wel een beetje stoffig maar na 1x met een doekje rond te zijn gegaan was het weg. Onze hond mocht ook mee naar dit vakantiehuis, leuk dat hij het vond! We gaan zeker nog eens terug naar dit vakantiehuis.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Een paar keer via Belvilla geboekt en erg tevreden!

Boy

BJ
Was deze beoordeling nuttig? 3 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Vorige maand via Belvilla een vakantiehuisje geboekt. Helemaal tevreden en een prima ervaring met Belvilla. Ze zijn goedkoop en betrouwbaar.

Groetjes, Thomas

TV
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Erg tevreden!

K
Was deze beoordeling nuttig? 6 7
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Belvilla ervaring

Belvilla is marktleider in de Benelux op het gebied van vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en sinds 2007 is Belvilla onderdeel van de Europese holding @Leisure. Grote concurenten zijn o.a. Topic Travel en Roompot. Veel populaire bestemmingen om een vakantiehuisje te huren zijn:

  1. Belvilla Frankrijk
  2. Belvilla Duitsland
  3. Belvilla Portugal
  4. Belvilla Ardennen
  5. Belvilla Italie
  6. Belvilla Spanje

Wat is uw ervaring met Belvilla? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Belvilla hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Belvilla reviews lezen.

Telefoonnummer: 088 - 5016722
Meer info over Belvilla op Wikipedia

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Topic Travel
 
9.5 (1)
Belvilla
 
4.3 (14)
center parcs
 
4.0 (3)
chalet-nu
 
8.8 (1)
bungalow.net
 
4.1 (6)