Roompot
0   1  

www.roompotparken.nl
 
4.0 (1)
Roompot

Roompot Vakantieparken biedt haar gasten een gevarieerd aanbod aan vakantieparken aan. Het grootste deel van de parken ligt in de provincie Zeeland, maar ook in het binnenland van Nederland en in Duitsland vindt u parken van Roompot! Op de webshop van Roompot zijn onder andere cadeaubonnen en beauty producten te bestellen. Ook komt er elk jaar een magazine uit waarin alle parken beschreven worden en u ook eerdere ervaringen terug kunt vinden. Dit magazine is gratis te bestellen op de site van Roompotparken.nl.

1 beoordelingen over Roompot

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
ANN

Weekendje Roompot teleurstelling voor gezin door klachten veiligheid en bedreiging

Lees de klacht op Actueel Nieuws Nederland

http://www.actueelnieuwsnederland.nl/artikel/100017937/weekendje-roompot-teleurstelling-voor-gezin-door-klachten-veiligheid-en-bedreiging.html

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Koos Konijn
Beoordeling 
 
4.0

Weerterbergen

Net terug van een weekje Roompot Weerterbergen.
Op zich een leuk parkt, echter de 6 persoons bungalows zijn sterk verouderd, de accommodatie was niet al te schoon, de bedden doen niet schoon aan en goedkope matrassen.
Een 4 persoons eettafel met 6 stoelen eromheen moet je dus met 6 man aan eten (erg krap).
Een 2 persoons buitentafel bij een 6 persoonshuisje, 3 dagen moeten wachten op een grotere tafel.
De activiteiten voor kinderen zijn allemaal betaald, alleen de minidisco met Koos Konijn, het zwembad en het Fort Fun zijn gratis. Trampoline € 1 voor 7 minuten kan ik nog inkomen, anders staan bepaalde kinderen de hele dag op de trampoline en krijgen anderen geen kans.
Per ongeluk een dessertschaaltje laten vallen, moet je € 2.20 in het zakje doen, terwijl je bij Blokker 6 schaaltjes voor € 3,- hebt.
Personeel in de Pizzeria was alles behalve vriendelijk, men vroeg waarom we niet gereserveerd hadden, terwijl dit nergens staat aangegeven dat het verplicht is.
Kortom een mooi park, in een mooie omgeving, met kleine en verouderde accommodaties en personeel waar nog wel wat aan te verbeteren valt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Roompot
Productgroepen
  • Vakantiehuizen
  • hotels
  • Kamperen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcard
  • American express
  • op factuur
Telefoonnummer
0900 - 8810

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.