Beachmasters
0   1  

www.beachmasters.nl
 
6.1 (2)
Beachmasters

Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel. Beachmasters organiseert jongerenreizen naar de populairste jongerenbestemmingen in Europa, zoals Griekenland, Hongarije, Spanje en Portugal. Om een vakantie vol feest te garanderen, organiseert de Beachmasters crew ook feesten en excursies. Tijdens de vakantie is de crew aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken op de plaats van bestemming.

2 beoordelingen over Beachmasters

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
6.1
Bestellen 
 
5.5
Levering 
 
5.5
Service 
 
6.0
Prijs 
 
7.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Lisa
Beoordeling 
 
9.0

Topvakantie!

Net een geweldige examenreis naar Mallorca achter de rug! Heel blij dat ik bij Beachmasters had geboekt, leuke reisleinging, een gezellige groep en gave feesten. Alles was heel goed geregeld!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marjolein
Beoordeling 
 
3.3

--

Laat je nooit een pakket aansmeren, pure geldverspilling (oplichting). Dan kun je beter zelf activiteiten boeken of tickets los kopen. Ook worden veel afspraken niet nagekomen. Verder waren sommige reisleiders arrogant en opdringerig. Voor de rest een super dikke vakantie gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
 • jongerenreizen
 • zonvakanties
 • examenreizen
 • last minutes
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
 • Keurmerk touringcarbedrijf
Betaalmethodes
 • Ideal
 • op factuur
Telefoonnummer
0900 - 9360

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.