Cruisetravel reviews, beoordelingen en ervaringen

www.cruisetravel.nl
 
2.3 (4)
Cruise Travel

4 Cruisetravel reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(3)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

prijs na optie veel hoger

Beoordeling 
 
6.0

Deze week een offerte aangevraagd voor een cruise rond Zuid Amerika. Maar de optie was opeens 246 euro pp duurder dan de offerte prijs van 2 dagen eerder. Na telefonische navraag bleek dit aan de vlucht prijzen te liggen, terwijl je al bezig was met de reis te boeken, maar aangezien mijn email niet goed gelezen werd, was er 2 dagen vertraging met een behoorlijke prijs verhoging. Jammer en teleurstellend.

VE
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Na jaren geboekt te hebben via het reisbureau en rechtstreeks bij cruisetravel, is de service de laatste tijd erg achteruit gegaan.

Boek je online dan zie je op de laatste pagina de prijs, echter als je de rekening van cruisetravel na een paar dagen krijgt, is deze toevallig rond de E40,- duurder, terwijl het nooit goedkoper is.....
Als je ze op de dag probeert te bellen: 45 minuten in de wacht! Stuur je een e-mail: 3 dagen.....

Wil je een halfjaar van te voren annuleren, dan rekent cruisetravel voor een cruise van E10.000, E2000 annuleringskosten, terwijl de rederij een andere prijs (lager) doorbelast naar cruisetravel. Makkelijker kunnen we het niet verdienen.......

Mijn advies: Boek bij een ander of nog beter bij de rederij zelf!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Misleiding cruisetravel

Beoordeling 
 
1.0

Mooie cruise gezien bij cruisetravel.nl Achteraf blijkt volgens cruisetravel dat de havengelden er niet bij zitten, "foutje, zou worden hersteld" terwijl er op de website duidelijk vermeld staat dat alle prijzen inclusief havengelden zijn. Een medewerker belde ons dat we 261 euro per persoon moesten bijbetalen en dat de prijzen op de website onjuist vermeld stonden. Vervolgens zou ze ons een gecorrigeerde offerte sturen met daarbij de prijs inclusief de havengelden. Maar toen we hiervan de bevestiging kregen, was de prijs van de hut verhoogd, en het extra havengeld was nu voor 1 persoon niet 261 euro maar 463 euro. Bij navraag gaf cruisetravel aan dat dit juist was. Tevens diende er nu een verplichte reis en bagage verzekering afgesloten te worden zonder dat dit vooraf ergens gemeld wordt. Het meest teleurgesteld ben ik dat de zogenaamde "te lage onjuiste prijs" vermeld blijft staan op cruisetravel.nl waardoor niet alleen wij misleid worden maar ook bewust alle toekomstige klanten.

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Cruisetravel is een waardeloos reisbureau om je cruise bij te boeken. Gisteren via de website een cruise geboekt, krijg ik vandaag een mail dat er geen ene hut meer beschikbaar is. Wat heb je nou aan zo'n website; waardeloos.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Cruise Travel op 15 Mei 2014

Wat vervelend dat de door u gewenste cruise niet meer beschikbaar is. De door u gekozen rederij biedt geen mogelijkheid om de beschikbaarheid online te checken. Boekingen hierbij gaan altijd op aanvraag en worden pas definitief nadat de rederij heeft bevestigd dat de boeking akkoord is. Dit wordt ook aangegeven in de mail die na de boeking verstuurd wordt.

Reageer op deze review

Cruisetravel informatie

Op CruiseTravel.nl kunt u cruises vergelijken. CruiseTravel staat in contact met veel cruisemaatschappijen en is op die manier in staat om een goed aanbod van wereldwijde cruises te kunnen doen. 27 Rederijen en meer dan 200 schepen worden vergeleken op CruiseTravel.nl. Of u nu drie dagen of een mand weg wil, of u nu op zoek bent naar zon, natuur, cultuur of een kindvriendelijke cruise; vergelijk de aanbieders op CruiseTravel.nl.

Algemene informatie

Keurmerken
 • ANVR
 • SGR
 • anwb
 • IATA
Telefoonnummer
0341 - 371138
Verzendkosten
n.v.t.
Levertijd
n.v.t.
Productgroepen
 • last minutes
 • cruises
 • rondreizen
Merken
 • Norwegian
 • Chrystal
 • Holland America Line
 • Princess Cruises
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
onbekend

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Corendon reviews
 
5.2 (6)
Topic Travel
 
9.5 (1)
Belvilla
 
4.3 (14)
chalet-nu
 
8.8 (1)
bungalow.net
 
4.1 (6)