de Jong Intra Vakanties

de Jong Intra Vakanties
0   1  

www.dejongintra.nl
 
4.9 (2)
De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties is een van de grootste touroperators van Nederland. Alle mogelijke vakanties worden aangeboden. Of u nu op zoek bent naar een georganiseerde fietsreis, busreis, cruise, wintersport of er zelf met de auto op uit wil; De Jong Intra Vakanties beschikt over een groot aanbod. Ook voor last minutes en groepsreizen bezoekt u DeJongIntra.nl.

2 beoordelingen over de Jong Intra Vakanties

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Beoordeling 
 
4.9
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
4.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
J Dreessen

Last minute naar Venetie

Verleden week terug gekomen van een 8 daagse vakantie naar Venetie.
Na een vliegreis van maar 1.30 minuten zijn we met de bus naar het busstation gegaan, waar we over moesten stappen naar Lido di Jesolo.
Na een hele poos zoeken konden we eindelijk het kantoor vinden waar we de sleutel moesten ophalen van ons appartement.
Toen ik vroeg of het ver was naar het appartement kregen, we te horen dat het 5 a 6 km ver was, en we beter met de bus konden gaan, eerst lijn 3 naar het busstation, en daar overstappen op lijn 2.
toen we het kantoor verlieten, werden we aangesproken door de zeer vriendelijke Ellen van der Buijs, medewerkster van De Jong Intra, die voor werkzaamheden ook in het kantoor was.
Zij bood ons een lift aan naar ons appartement, wat we maar al te graag accepteerde, omdat ik zeer beperkt ben wegens rug klachten.
Dus als iemand nog naar Lido di Jesolo gaat naar een appartement, informeer dan eerst hoe ver je moet reizen om de sleutel op te halen.
Maar nogmaals bedankt: Ellen van der Buijs, voor je Geweldige service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marian Schutte
Beoordeling 
 
8.8

Busreis Toscaanse hoogtepunten

Geweldige mooie reis. Alles tot in de puntjes voor elkaar. Goed hotel met airco
Chauffeur Rob wist alles heel mooi te vertellen en een goede chauffeur.
Alle plekjes kende hij als geen ander. Een dikke 10

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sven
Beoordeling 
 
1.0

40% prijsverhoging na 'definitieve' boeking.

Wij dachten een reis naar Rome te hebben geboekt, waarbij alleen de beschikbaarheid van hotel en vliegreis nog moest worden gecontroleerd.

De melding was "Let op: U heeft een definitieve reis geboekt met status "op aanvraag". Dit houdt in dat wij voor het betrefffende reisonderdeel contact opnemen met de hotelier cq. vervoersmaatschappij om na te vragen of dit onderdeel beschikbaar is."

Vervolgens krijgen we een e-mail dat hotel en vlucht beschikbaar zijn, "echter niet voor contractprijs". We mogen nog wel boeken, maar de totale reissom wordt aangepast van 870,50 naar 1200,50 Euro.

De Jong geeft aan dat dit voor hun een normale gang van zaken is en ik wil u dus graag waarschuwen voor dit in mijn ogen onfatsoenlijk gedrag. Een degelijke 'definitieve' boeking met een reis en vlucht die nog moet worden bevestigd, is bij De Jong dus eenzijdig definitief. Als de prijs hun bevalt zit ik er aan vast, maar De Jong mag zelf haar prijs nog verhogen zonder wijziging in vlucht of hotel.

Ik hoef uiteraard de prijsstijging niet te accepteren, maar ik ben wel 2 dagen kwijt terwijl ik as vrijdag naar Rome toe wil.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
  • wintersport
  • cruises
  • stedentrip
  • vliegvakantie
  • busreizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • ANVR
  • SGR
  • unigarant
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
Telefoonnummer
0180 - 457803

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.