De Tuinen

www.hollandandbarrett.nl
 
5.2 (13)
holland-barrett

De Tuinen (nieuwe naam: Holland & Barrett) biedt online allerlei gezondheidproducten aan.

Van zalfjes en crèmes tot voedingssupplementen. De Tuinen / Holland & Barrett heeft meer dan 3500 producten in haar assortiment waarbij de nadruk ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, natuurlijke verzorgingsproducten, sportvoeding & voedingssupplementen kunt u bij Detuinen.nl ook terecht voor allerlei relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en een diversiteit van leuke cadeauartikelen.

Heeft u wel eens wat gekocht bij De Tuinen? Deel uw ervaringen hier!

13 De Tuinen reviews

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(3)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(8)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Bijna allemaal chemische troep in de producten

Ben ontzettend allergisch boor parfum.en chemische toevoegingen in cosmetica...ging daarom naar de tuinen om advies over shampo en conditioner en een haarmask ..ze heeft mijn hun eigen merk aanbevolen zat geen toevoegingen in zei ze ...toen ik het ging gebruiken dacht ik ik ruim echt een chemische parfum...sloeg ook gelijk op mijn longen..maar dacht dat kan eigenlijk niet ..niet gekeken nog op de ingredienten ..was ook te klein om zo te lezen ...nu na de zoveelste keer toch effe goed gekeken en ja hoor??allemaal troep erin verwerkt wordt je toch gek van ....dacht hun hebben allemaal natuurlijke producten en heb het nog gezegd tegen de medewerkster ....lijkt wel of ze worden opgeleid om hun eigen merk te verkopen ongeacht wat erin zit ...wat een bagger winkel en merk zeg ..nou voor mij geen de tuinen meer ...

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

1+1 = niet gratis

Beoordeling 
 
2.5

Op de website stond voor sintjanskruid 1+1 gratis voor 23,- ongeveer. Ik heb deze besteld maar krijg maar 1 potje opgestuurd. Hierop met de klantenservice gemaild maar die zegt dat ik er 2 had moeten aanklikken. Ik zei dat de reclame dan misleidend is omdat er 1+1 staat vermeld op de afbeelding van het product en verzocht om het 2e potje. Deze werd mij ontzegd omdat er al een keer verzendkosten zijn betaald; ik moest hem maar terug sturen en wachten op refund en daarna nog een keer bestellen; er omslachtig en communiceren met de klantenservice kan alleen in het Engels. Absoluut nooit weer hier bestellen, zo klantonvriendelijk!

Besteld product
1+1 gratis??
J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

onvoldoende

Service 
 
1.0

Verdroogde dadels ontvangen, niet thuis bij de klantenservice.
Zoiets mag je als webshop gewoon niet versturen. Volgende keer? Komt er niet.

EJ
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Reageren niet

Beoordeling 
 
2.3

Bestellen snel en prima alleen er was iets over de datum en al twee mails gestuurd gewoon geen respons !

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice en online bestellen!!!!

Zojuist bestelling geplaatst. Ik kreeg vervolgens geen bevestigingsmail, waarna ik contact opnam met de klantenservice. Mevrouw begreep er allemaal niets van en moest het navragen bij haar collega's. Vervolgens kwam ze terug met de mededeling dat door systeem fout het niet was gelukt. En ik mijn geld binnen 4 dagen terug krijg en een order opnieuw kan plaatsen. Ook gaf ze aan dat ik een printscreen moet sturen naar de klantenservice dat het geld van mijn rekening is afgehaald, daarna kon ik het geld pas terug krijgen. Dit gedaan en krijg nu een automatisch e-mail terug met de mededeling dat mijn mail binnen 3 werkdagen wordt beantwoord.

Kortom, ik mag over 2 werkweken mijn geld terug verwachten. Nooit meer H&B. Slechte klantenservice ooit.

Z
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

misleidende reclame en je mag geen eerlijke review geven.

Beoordeling 
 
1.5

Kritische review worden geweigerd en hebben ook misleidende reclame.
Lucovitaal Nachtrust tabletten zouden zogenaamd 25% goedkoper zijn. Ik betaal er altijd bij H&B 7.49 voor. Krijg nu een mail van ze dat het in de aanbieding is. Zie dat het ineens 9.99 euro kost met 25% korting. Dan kom je op het zelfde bedrag uit van 7.49 euro.
Behoorlijke misleidende reclame en volgens mij ook verboden.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Je mag geen negatieve review plaatsen .

Beoordeling 
 
5.0

Het personeel van het filiaal waar ik regelmatig kom is altijd uiterst vriendelijk en correct, laat ik dat voorop stellen!

Maar het is ongelofelijk dat het plaatsen van een negatieve review op de website van Holland&Barret niet mogelijk is. Dan vraag je je toch echt af in hoeverre de overige reviews op hun site objectief zijn?

Zie hieronder mijn ingestuurde review en hun reactie hierop:

Slechte prijs- kwaliteitverhouding, lage dosering en daarnaast is het eerste ingrediënt maltodextrine terwijl er op de verpakking staat dat er geen toegevoegde suikers in zitten. De winkelmedewerkers hadden hier ook geen verklaring voor en hebben dit doorgezet naar het hoofdkantoor. De toegevoegde anorganische magnesiumoxide is een goedkope vorm maar wordt dan ook slecht opgenomen door het lichaam en heeft daardoor weinig meerwaarde. Kortom er zijn betere alternatieven voor die prijs!

Reactie Holland&Barret:

We hebben je beoordeling gelezen en waarderen je bijdrage. Helaas voldoet deze niet helemaal aan onze richtlijnen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je woorden hebt gebruikt die een claim maken over een product dat niet is bewezen of niet is toegestaan of dat je de prijs of aanbieding van het product hebt genoemd.

We hopen dat je je review wilt aanpassen, zodat we jouw mening alsnog kunnen delen met anderen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Klantonvriendelijk en duur!

Prijs 
 
2.0

Ik had een mail gestuurd over artikelen die heel erg duur zijn in vergelijking met andere winkels, zelfs met de biologische winkels.
Daar kreeg ik een wel heel klantonvriendelijk antwoord op.
Ga niet meer naar De Tuinen!

MB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Uitslag gekregen van Dr. Organic lavendel bodywash en bodylotion.

Service 
 
1.0

Van een vriendin had ik deze 2 producten gekregen. Zelf zou ik niet zo gauw lavendel geur kopen, maar op zich zijn het fijne producten. Echter kreeg ik over mijn hele lijf, behalve rug en gezicht, gigantische uitslag. Na alles uitgesloten te hebben kwam ik op deze producten terecht voor wat betreft de oorzaak. Ik ben naar de winkel gegaan om te vragen of zij een idee hadden wat de oorzaak kon zijn en in Houten dacht men aan de etherische oliën en in Utrecht wist ze het niet. Nadat ik vroeg of het aan de etherische oliën zou kunnen liggen gaf ze een bevestigend antwoord. Ik had de producten meegenomen, maar het eerste wat ze zei is dat ze niets kon doen omdat ik geen bon had. Ik had ook niet gevraagd hierom, maar uiteindelijk stoort het me wel. Geen excuses voor de uitslag of wat dan ook. Eigenlijk had ze wel iets moeten doen vind ik. Ik heb de producten in de winkel achtergelaten. Ze vroeg nog of ik het niet aan een vriendin kon geven...................... Met uitslag op de koop toe!
Ik heb al eerder iets gehad met producten van de tuinen en vooral adviezen die tegen elkaar ingaan. Ik ben dus klaar met deze keten. Volgens mij ben je beter af bij de Etos.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

winkel met veel producten maar je mag geen slechte review plaatsen

Beoordeling 
 
9.0

winkel en website met veel producten, helaas mag je hun producten niet slecht beoordelen. Ik mocht een review plaatsen over de aankoop van mijn biologische Spirulina tabletten, helaas na aantal dagen kriebelhoest en misselijkheid. Mijn review moest ik opnieuw schrijven omdat het negatieve beoordeling is. Hoe kan ik dat product nou goed beoordelen, gezien ik bijwerkingen heb opgelopen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Janine op 14 November 2017

Hoi Megina,
Wat is je ervaring met de biologische spirulina van Holland&Barret? Ik heb je zelf vandaag ook gekocht, maar ben wel benieuwd naar eventuele negatieve bijwerkingen.

Megina op 14 November 2017

Hi Janine, ik had Physalis 100% Puur Spirulina Tabletten Bio gekocht bij Holland & Barret ( de Tuinen)
Ik nam maar 3 tabletten per dag dan voorgeschreven en nam het in de avond. Na 1 strip ingenomen te hebben voelde me in de ochtend misselijk en zag dus alles draaien. Ben gestopt op 14 november en 3 dagen later geen misselijkheid meer. heb deze tabletten gekocht omdat mijn bloeddruk hoog was. wellicht probeer ik het maar dan met 1 of 2 tabletten per dag. Had 2 pakken aangeschaft ivm korting, helaas 2 pakken van hetzelfde merk gekocht.
Kan je ook een review schrijven en welk merk had jij dan gekocht?
gr Megina

Reageer op deze review

Teleurstellend

Heel vaak kom ik om iets te kopen uit het zelfmedicatie assortiment. Vaak is het gewenste product er niet, ook niet in andere filialen, waar ik dan naartoe ga. De laatste keer heb ik het besteld in de winkel en een dag nadat de bestelling binnen zou zijn wilde ik het gaan ophalen. Het was er weer niet! Men wist ook niet wanneer dan wel. Het lijkt me dan ook geen zaak die serieus bezig is, hoe kan ik deze zaak dan serieus nemen, niet dus. Ondertussen heb ik alles wat ik nodig heb ergens anders gekocht.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Potjes met lucht

De potjes 250 mg. vitamine C zijn maar voor 1/3 gevuld, zodat ik 3 potjes lucht en plasticafval moet kopen om aan de inhoud van 1 potje te komen. Daar heb ik al 2x schriftelijk over geklaagd, maar bij De Tuinen blijven ze van mening dat de klant graag betaalt voor het opslaan en heen en weer laten rijden van vrachtwagens met lucht en leeg plastic. Dan hebben we het nog niet over de verspilling van grondstoffen die steeds schaarser worden (olie!). Het kan best zijn dat de overheid verplicht om leesbare informatie op het potje te zetten zodat het potje niet kleiner kan, maar niemand verbiedt De Tuinen om de potjes gewoon af te vullen. Zo'n potje lucht is onnodig milieuvervuilend en lijkt goedkoop, maar het is juist duurder per pilletje of per maand.

J
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

geen goede zaak

Beoordeling 
 
1.0

4 !! x de winkel in Utrecht ( L.Elisabethstraat) bezocht. Alle keren (aaneensluitend) moest de zending die in de winkel stond nog verwerkt worden. De vierde keer bleek het gevraagde product er niet bij geleverd. Dat had bij mijn eerste bezoek al duidelijk geweest als de leveringsbon nagekeken was. Vervolgens per mail geklaagd en 3 weken later excuses, we nemen aan dat de winkel het probleem inmiddels opgelost.?? Mijn mail is dus helemaal niet gelezen of er wordt een standaard reactie gestuurd om er vanaf te zijn.
Ik ga voortaan elders shoppen.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

En alweer duurder dan elders

Prijs 
 
1.0

Al diverse keren gemerkt dat de produkten in deze winkel boven de adviesprijs liggen. Ook vandaag , op de site van Weleda is een douchecreme goedkoper dan bij de Tuinen.
Vandaag mijn laatste aankoop daar gedaan. De Tuinen denkt hier beter van te worden, maar zijn wel een klant kwijt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Sigaar uit eigen doos

Beoordeling 
 
5.5

Mooie actie 2e artikel voor een 1 euro. Maar eerst de prijzen met ruim 50% verhogen. Whey bv kost normaal 2 kilo voor 60 euro nu ineens 2 kilo voor 99 euro en het 2 e artikel 1 euro.
Dus ipv van 60 euro korting krijg je uit eindelijk maar 10 euro korting op dit artikel.

M
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

Snelle levering

Beoordeling 
 
10.0

Ik bestel vaak op detuinen.nl, multivitaminen, voedingsmiddelen en ze hebben lekkere yogi thee! Bestellingen worden snel geleverd en zijn ook vaak leuke aanbiedingen.

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

IK HOU VAN DE TUINEN!!!

Beoordeling 
 
10.0

Hoiii,

Ik wilde graag wat mededelen. Ik ben zo trots op de Tuinen en ik ben zo gelukkig dat ik bij de Tuinen werk! Wij staan allemaal klaar voor onze klanten! Super winkel!!! IK HOU VAN DE TUINEEEE :)))))

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 9
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.8

ik wil daar voor 32 euro aan producten open, zei de verkoopster glashard of ik 10 cent wil afrekenen voor een tasje?????????????
Alsof ik een klap tegen me hoofd kreeg van het gebrek aan service voor de klant.
Dat calculeer je toch in de prijzen en ga je je kanten toch niet lastig vallen met 10 cent vanwege een groen FSC gecertifieerd tasje? Het effect: ik kom er nooit meer!!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 5 21

Ceylan op 22 Juni 2014

Hallo,

Met de opbrengst van de tasjes worden er nieuwe bomen geplant.. Het is geen bezuiniging voor De Tuinen zelf, maar voor het milieu.

Groeten,

Cey

deb op 06 Mei 2015

Vind ik niet meer dan normaal,neem dan van thuis een tasje mee ,ik heb er geen problemen mee.Het is juist een service naar de klant omdat ze niet mee willen doen aan al dat plastic .En omdat je nu eenmaal hout nodig hebt voor papier is het mooi dat er bomen voor terug geplant worden .Aplausje voor de tuinen @ durf te vragen..nu de rest nog

MartinG op 16 Januari 2017

Wordt eens wakker, lees een krant, kijk eens naar het journaal...
Wat een dom commentasr.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

De tuinen is een van mijn favoriete winkels. Ik koop mijn bodylotions en scrub handschoentjes altijd bij de tuinen. Een tijdje geleden hadden ze op Detuinen.nl ook van die lekkere lipgloss in watermeloensmaak. Beetje zoet maar heerlijk. Om je lippen bij af te likken. Die moet ik maar weer eens kopen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 5 5
Reageer op deze review

De Tuinen informatie

Foto's

Algemene informatie

Merken
Holland & Barrett
Productgroepen
  • vitamines en mineralen
  • voedingssupplementen
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-