Dokteronline

www.dokteronline.com
 
5.9 (22)
dokteronline

Bij DokterOnline kunt u betrouwbaar producten aanschaffen. De webshop Dokteronline.com is eenvoudig te navigeren en u vindt bij hen producten voor al uw klachten. Naast het online kopen van producten kunt u ook veel informatie vinden over klachten en behandelwijzen. Dagelijks bestellen honderden mensen veilig bij Dokteronline.

Is de webshop van Dokteronline betrouwbaar?

De organisatie bestaat al meer als 10 jaar en heeft in die tijd vele bestellingen uitgeleverd aan haar klanten. De webshop verkoopt over het algemeen schaamte gerelateerde producten. Indien u meer wilt weten, bijvoorbeeld of Dokteronline betrouwbaar is kunt u de ervaringen van andere consumenten op deze website raadplegen. Recensies van consumenten kunnen u helpen te beoordelen of de shop betrouwbaar is. Natuurlijk kunt u ook hier uw eigen Dokteronline reviews online delen.

Speciale acties

Dokteronline heeft momenteel een aantal producten fors in prijs verlaagd. Bekijk de site voor de actuele aanbiedingen. Meer informatie over dokteronline?

Dokteronline informatie

22 Dokteronline reviews

 
(5)
 
(6)
 
(3)
 
(2)
 
(6)
Beoordeling 
 
5.9
Bestellen 
 
6.3
Levering 
 
6.3
Service 
 
5.7
Prijs 
 
5.4
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Verwarrende informatie bij de bestelling

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Op 3 juli 2017 heb ik Emla creme besteld. De prijs voor 1 x 30mg was €61,20 en voor tubes van 5 mg. €52.70. Ik ging echter ervan uit dat het voor 5 x 5 mg. was. Klinkt logisch, neem ik aan. Gisteren kreeg ik mijn bestelling binnen, maar 1 tube van 5 mg. Ik vond het vreemd want ik verwachter namelijk 5 x 5 mg. en geen 1 tube van 5 mg. voor €52.70. Ik had meteen ook een e-mail gestuurd en gebeld. Ik kreeg een e-mail terug dat het echter voor 5 mg. tube ik €52.70 moet betalen en dat ik dan de volgende bestelling beter 30 mg. voor €61,20 kan bestellen. Ik heb aangegeven dat het waarschijnlijk een misverstand is, als je de prijs van de tubes met elkaar vergelijkt en dat het eigenlijk ook een verwarring geeft! Ik ga het echter voor 5 mg. geen 52 euro betalen en ik ben ook niet gek om zo weinig voor zoveel geld te bestellen als er een optie bestond voor 30 mg. 61 euro te betalen. Dit klinkt als oplichterij... Ik hoop dat Dokteronline.com met een fatsoenlijke oplossing komt. Ik heb het voor het eerst besteld en was van plan om verdere bestelling ook te plaatsen als dit goed zou gaan. Nu heb ik echter twijfels of dit allemaal goed geregeld is.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Dit zijn oplichters, zie uitzending rambam november 2016. Niet aan beginnen dus

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 4
Reageer op deze review

Ander artikel gekregen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik had alli besteld maar kreeg orlistat ratiopharm wat vele malen goedkoper is. Alli 68 euro orlistat 13 euro, pure oplichterij, ik heb ze gemaild dus ben benieuwd naar hun reactie. Bestel nooit meer bij hun.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

champix voor de dubbele prijs

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
1.0

Via dokter.online heb ik champix besteld - kosten 154 euro.
Bij het pakket dat ik ontving zat een factuur van de apotheek - uit deze factuur blijkt dat de champix 74,50 kost.
Dit betekent dat de kosten voor bestellen via dokter.online bij 80 euro bedragen!

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Wil weten of ik zwanger ben

goede dag
ik heb een vraagje aan u voor menstruatie heb ik 5 weken terug heb ik sex met me vriend gehad ik was minder dan normaal ongesteld ik blijf ook misselijk gevoel dat ik een vollebuik heb af en toe kleine steekjes en klopjes moe futloos vaak plassen
mijn vraag is ben ik zwanger ??

mvg tal

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Bestelling

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Had iets gekocht maar wordt afgekeurd terwijl voor hetzelfde product vorig jaar wel goedgekeurd was
Ik voel me opgelicht

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Bovenverwachting

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Makkelijk besteld, snel en diskreet geleverd.
Had mijn twijfels of er uberhoud iets geleverd zou worden,
maar Bovenverwachting snel.
Maandag middag besteld.
Donderdag ochtend in huis.
Goed te volgen via Track & Trace
Ga zeker nog eens doen

P
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Dokteronline.com op 30 Maart 2015

Beste heer Patrick,

Wat goed om te lezen dat wij aan uw verwachtingen voldoen. Wij bedanken u voor uw review op Reviewspot.nl. Wij waarderen het zeer dat u de tijd en moeite hebt genomen om uw ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als tevreden klant van Dokteronline.com.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice - Dokteronline.com

Reageer op deze review

Wacht al 1 maand , niets ontvangen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wacht al 1 maand op bestelling , alle gegevens netjes doorgegeven.
Volgens dokter o.l is pakket niet bezorgt omdat gegevens niet kloppen.
Hun voorstel na vele mailtje , extra betalen voor verzending 15,-
Op geld terug - arts consult a 15,-
Dus nog niets ontvangen en 15,- kwijt

Oplichters !

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Dokteronline.com op 29 Januari 2015

Beste heer/mevrouw Boot,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij nemen alsnog contact met u op om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Dokteronline.com - Klantenservice

C.boot op 02 Februari 2015

Het bedrag is voldedig vergoed door dokteronline.

Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Besteld en betaald medicijn van 30 Mg heb 10 Mg geleverd gekregen doktor online geeft de fabrikant de schuld en die moet ik zelf maar benaderen dat is wel heel apart slechte service

V
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Ik heb medicatie besteld bij dokteronline, Bestellen gaat makkelijk. vragenformulier naar eerlijkheid ingevuld, fijn idee dat er een arts is die de bestelling zal beoordelen.

Mijn betaling en bestelling zijn op een gegeven moment wel van elkaar los geraakt waardoor ik een automatische mail kreeg dat mijn betaling niet was binnen gekomen. Maar kon dit dankzij telefoneren met de klantenservice snel oplossen. Drie keer aan de lijn gehangen binnen 5 minuten, zo ben ik, erg ongeduldig. Drie keer werd er binnen tien seconden opgenomen en werd ik beleefd geholpen ondanks mijn ongeduld en stres.
Probleem is opgelost, ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en pakketje is netjes aangekomen.

Zelf vind ik het spannen om dingen online te bestellen vooral als je via ideal betaald, maar deze ervaring was goed. Ik denk dat er bij de mensen die slechte ervaringen met bereikbaarheid en bezorging hadden oprecht iets fout is gegaan en dat er niet gelijk gesproken hoeft te worden van oplichterij.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Levi op 06 Augustus 2014

Goede review, snap alleen de lage waardering voor service en levering niet als het zo snel is opgelost?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Maandag besteld en vandaag in huis! Gewoon het originele merkmedicijn, kan het nog beter?

Mij lijkt van niet, de prijs zou alleen wat lager mogen zijn. Maar agh... voor kwaliteit betaal je gewoon wat meer.
Zeer tevreden.

DV
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

Snel en discreet. Aanrader!

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik ben zeer tevreden over de service die Dokteronline.com geeft!

Wou een product kopen voor cosmetische redenen die mijn eigen huisarts niet uit wilde schrijven. Wat ik belachelijk vind omdat ik zelf wel bepaald wat goed voor me is.

Via Dokteronline.com werd mijn vitamine a zuur uiteindelijk 3 dagen later thuisbezorgd, prima!
Alleen de prijs is wat hoger dan in de apotheek, dat is het enige nadeel.

E
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik vind dat hier toch wel medicijnen op staan die beter via een huisarts voorgeschreven kunnen worden,
Blij ben ik niet met zulke webshops en zal er nooit iets bestellen, ga liever eerst naar een apotheek of huisarts.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 13

Henk de Vries op 14 Juli 2014

Omdat jij iets vind ga je alles met een 1 beoordelen?

Dokteronline biedt een prima service voor mensen als ik die liever niet naar de huisarts gaan voor bepaalde medicijnen net als ik.

Ik ben zeer tevreden over de service die Dokteronline biedt, zou menig huisarts een voorbeeld aan kunnen nemen.
Dus Peter ga niet over iets lopen oordelen als je er zelf absoluut geen ervaring mee hebt.

Michel op 17 Juli 2014

Ik ben het met Peter eens. Ook ik ben altijd goed geholpen Peter.!

Cve op 26 Juli 2014

Ik vind eigenlijk dat de review van Peter verwijderd dient te worden door deze site. Het is namelijk geen beoordeling, maar een mening....

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Op 22 april wat besteld, tot op heden niets vernomen. De telefoon geeft altijd een bezettoon, op de live chat komt nooit reactie. Nu maar weer via de site om informatie gevraagd. Eerdere bestellingen zijn wel goed gegaan.

P
Was deze beoordeling nuttig? 5 1

guus op 14 Juni 2014

bestelling is al betaald terwijl ik steeds aanmaning krijg via email berichten
en de goederen/....(diverse) heb ik niet eens ontvangen.....mijn vertrouwen in dokter online slinkt met de dag
ik wacht nog even en dan plaats ik een artikel op mijn veel bekeken website.

Raymond op 02 Juli 2014

Heb je wel inmiddels ontvangen?

Guus op 02 Juli 2014

Ik was een beetje te voorbarig. Dokter Online heeft de goederen wel geleverd ....alleen jammer dat ze de spullen bij de buren hebben afgegeven. Toen ik informeerde of ze daar iets aan kunnen doen hoorde ik dat ze geen aangetekende bestellingen leveren.Is wel jammer.Voor de rest helemaal tevreden.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

De shop biedt mij de mogelijkheid online geneesmiddelen aan te schaffen. Dit is makkelijk omdat ik niet altijd "zin" heb om naar de dokter te gaan. Je kunt zo goed als alles kopen bij Dokteronline! Een veilige en zeer vertrouwde website en de levering is doorgaans discreet en snel.

IB
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik koop online bij dokteronline.com progesteron capsules (vaginaal gebruiken) na de eisprong voor 12 dagen. Het helpt bij mij super goed om fysische en psychische klachten te verminderen. Ik heb namelijk last van sterke Pms klachten. Ik ben erg tevreden en het werkt echt heel goed dus!!!

EV
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Juli 02, 2013)
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Alhoewel dokteronline.com niet altijd de goedkoopste is toch een zeer goede beoordeling. Dit omdat alle producten 100% origineel zijn (dat weet je bij die andere maar nooit). Bestellen, bezorgen, verpakken is allemaal uitstekend. Je kunt zelfs advies vragen aan een echte arts. Een uitkomst voor mij omdat ik een hekel heb aan doktersbezoek.

BN
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
6.0

Makkelijke bestelling, perfecte bezorging.

C
Was deze beoordeling nuttig? 10 0
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Maart 03, 2013)
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Na het registreren bij Dokteronline verloopt het bestelproces soepel en snel! Na 3 dagen kwam mijn pakketje netjes in discrete verpakking thuis. Ik ben zeer tevreden over Dokteronline.com!!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews