Eliza was here
0   1  

www.elizawashere.nl
 
6.8 (3)
Eliza was Here

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

3 beoordelingen over Eliza was here

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
6.7
Levering 
 
6.7
Service 
 
6.3
Prijs 
 
7.3
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Jan Dettmeijer
Beoordeling 
 
8.5

Heerlijke plekjes

Wij zijn nu al een keer of 7 met Eliza was here op reis geweest.
Hebben verbleven op mooie plekjes en in supermooie en fijne huizen met prive zwembad en auto.
Altijd goed verzorgd en kleinschalig.
Voor sommige mensen kan het niet aanwezig zijn van een hostess als niet prettig ervaren worden.
Maar er een telnr in Nederland bereikbaar voor noodgevallen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter Paardekooper
Beoordeling 
 
9.8

Prima Club

Wij hebben nu net weer geboekt met Eliza was here, het is een zeer goed reisbureau met uitstekende service wij gaan nu voor de derde keer met hun op reis en ik moet zeggen de twee eerdere keren alles tot in de puntjes verzorgd.
Zeker een aanrader voor mensen die net wat meer willen en niet naar die drukke oorden willen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jwab
Beoordeling 
 
2.0

Ik wilde vorige week een hotel boeken in Frankrijk met 'Eliza was here', maar het was een 'boeking op aanvraag', dwz dat er op dat moment geen plaats meer was en dat ze eerst de eigenaar moesten contacteren. Na drie dagen nog steeds niets gehoord te hebben nam ik zelf maar terug contact, en zij bevestigden me dat er inderdaad niets meer vrij was. Daar ik een hotel op vrij korte termijn moest vinden werd mijn zoeken hierdoor uiteraard vertraagd. Groot was mijn verbazing toen ik een uur later de faktuur van 'Eliza was here' in mijn mailbox kreeg, met de bevestiging dat het hotel geboekt was. Mijn eerste reactie was uiteraard blijdschap. Toen ik de factuur wou betalen, dacht ik toch maar eerst terug te bellen naar Eliza om te checken, en bleek dat zij deze faktuur foutief en per ongeluk hadden doorgestuurd. Mocht ik niet teruggebeld hebben, dan had ik volgende week, 1000 km verder aangekomen in een volgeboekt hotel waar geen plaats meer was.
Ik had op voorhand wel een aantal goede reviews van 'Eliza was here' gelezen, maar heb nu echt wel mijn bedenkingen bij deze organisatie. Verontschuldigingen waren ook helemaal niet aan de orde ! Zou iedereen willen waarschuwen bij het boeken via internet om alles goed te checken en niet elke reisorganisatie zomaar blind te vertrouwen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.