Gadget-Plaza reviews

www.gadget-plaza.nl
 
7.9 (16)
gadget plaza

16 Gadget-Plaza reviews

9-10 punten
 
(9)
7-9 punten
 
(4)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(1)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Correcte klantenservice

Beoordeling 
 
8.3

Ik heb na verkeerde aankoop deze kunnen annuleren en netjes mijn geld teruggekregen. Gewoon netjes.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet ok!!

Beoordeling 
 
3.3

Geen correctie info op de website - producten zijn niet beschikbaar in tegenstelling tot het aanbod (levering 1 a 2 dagen)

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Gadget-Plaza op 23 Oktober 2016

Dat klopt niet helemaal. De door u gekozen kleur was niet op voorraad. U heeft nu een andere kleur gekozen en die wordt binnen 2 werkdagen geleverd. De gehele levertijd is dan 3 werkdagen geweest.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Gisteren om 16h30 een rode draaibare iPad mini hoes besteld en ik heb hem vandaag al ontvangen! Het hoesje past precies en was niet duur. De kwaliteit is gewoon goed.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.0

donderdag een mediaspeler besteld (turbo) . vandaag zaterdag binnen gekregen tot mijn verbazing komt het niet bij Gadget-plaza vandaan , maar van SOS Solutions ( waar die goedkoper is ). ik maak de doos open en zie een zwart kastje ( hadt transparent besteld ) sluit alles aan en zie dat er niet veel voor geinstalleerd is . mijn mening is nu Gadget-plaza is snel geld verdienen en er weinig voor doen

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Denivelle op 21 Oktober 2016

Helemaal juist!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Onoverzichtelijke website, slechte reviews worden verwijderd. Goede revieuws worden door de eigenaar zelf geschreven. Geen telefoonnummer als contact, een nep en totaal nikszeggend keurmerk op de website.

N
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

hanne stoop op 12 Maart 2014

Ik heb per ongeluk de eerste, oftewel kansloze review "geliked". Dit had uiteraard jullie commentaar moeten zijn. Nog niks besteld maar mooie producten. Ik had een vraag over de sterrenhemel lamp. Als deze op een tafel staat, blijven de sterren dan 2 meter hoger wel mooi helder? Zo ja dan bestel ik het gelijk.

Alvast bedankt.

Groetjes Hanne

Elvira Poiters op 02 September 2014

Ik ben wél klant (en tevreden over service + producten) MAAR Nick heeft alvast gelijk dat slechte reviews worden verwijdert. Heb net hetzelfde meegemaakt; mijn positieve reviews staan er nog, mijn slechte zijn snel weggehaald. En ja, ik ben nu overal op internet waar ik kan mijn gal daar over aan het spuiten want vind dat absoluut een oneerlijke strategie!

Elvira Poiters op 02 September 2014

Ah en ook zijn de medewerkers héél vriendelijk en behulpzaam en reageren snel. Dus wil dit zeker niet richten naar hen, maar wel naar de bedrijfspolicy.

Elvira op 02 September 2014

Ik besef nét dat ik over een gelijkaardige site bezig ben! Ik ben bezig over IGadget.be, en dacht dat het daarover ging! 1000x excuses, kzou mijn vorige tekst willen deleten, maar dat gaat blijkbaar niet.
Mijn overhaastige fout!

Gadget-Plaza op 03 September 2014

Hallo,
Nogmaals: wij kunnen geplaatste reviews niet verwijderen of wijzigen. Als u contact opneemt met reviewspot dan zullen zij dat bevestigen en ... wij zien overigens ook geen positieve review van u. Daarnaast kunnen wij uw naam niet vinden in ons klantenbestand. Om welk ordernummer gaat het of wat had u besteld en wat is uw klacht?
Wij horen graag van u en zullen er alles aan doen om een probleem op te lossen.

Team Gadget-Plaza

Gadget-Plaza op 03 September 2014

Hallo Nick,
Ben je er weer? Welkom terug. Zoals reeds eerder geschreven kennen wij jou niet als klant. Het vermoeden bestaat dat jij een concurrent bent. Als jij het leuk vindt om iets over ons te schrijven dan ben je daar natuurlijk vrij in, maar is dat een review? Dacht het niet en daarom is de vorige inderdaad verwijderd, maar niet door ons. Wij kunnen dat zelf niet, omdat we gebruik maken van onafhankelijke partijen als Kiyoh en reviewspot. Waarschijnlijk heb jij zelf een gastenboek op je site waar je dat wel kunt. Maar goed, ga gerust je gang. Jouw slechte "review" valt toch in het niet bij de vele goede. Oh ja, zelf schrijven wij geen reviews hoor. Dat kan namelijk niet bij gerespecteerde bedrijven als Kiyoh en Reviewspot. Een keurmerk voegt evenals een telefoonnummer niets toe aan een ONLINE winkel. Een keurmerk kun je kopen, maar echte ervaringen van klanten niet. Succes met het plaatsen van nietszeggende stukjes. Grote kans dat ook dit mooie stukje proza van je verwijderd zal worden door reviewspot.

Team Gadget-Plaza

Gadget-Plaza op 03 September 2014

Bedankt voor het rechtzetten. Excuses aanvaard hoor. Het is inderdaad niet mogelijk uw eerdere posts aan te passen. Wij hopen u ooit als klant bij ons te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Team Gadget-Plaza

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Heel vreemd, ik was toevallig op reviewspot aan het kijken en toen kwam deze review op de voorpagina en zag ik de naam gadget-plaza. Toen dacht ik, die ken ik :D

Ik had een paar maaden geleden een afluisterapparaat en een spy cam horloge besteld, die had ik de volgende dag in huis alleen snapte ik niet hoe hij werkte, even gemaild en ik had snel een reactie met een zelf gemaakte handleiding. Werkte perfect! Ook de prijzen waren een van de goedkoopste.

Mijn opinie! Uitstekend bedrijf!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

De nachtlampprojector (schildpad) die ik had besteld kwam helaas beschadigd aan. Na hiervan melding te hebben gemaakt werd de lamp zonder enkele discussie vervangen. De gadget-plaza medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Bestellen en uitleveren van een toetsenbord van de Ipad ging erg vlot. Na enkele maanden kregen we problemen met het toetsenbord. Na contact opgenomen te hebben met de organisatie konden we het toetsenbord aanbieden. Deze werd zonder enig commentaar onmiddellijk vervangen door een nieuwe.
M.a.w. een prachtige service. Hulde.
J. Dekker

JD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

GadgetPlaza doet wat zij beloven.
Betrouwbaar, snel en goedkoop; geen poespas !
Ik zal daar zeker vaker shoppen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Ik heb de pipo m9 gekocht: Wat een geweldige tablet is dat ! Ik heb hiervoor diverse andere tablets gehad van flytouch tot Sanei, maar deze overtreft al mijn verwachtingen. Geweldig !
Mijn neef heeft een Galaxy Tab3, maar mijn pipo is net zo goed. Misschien nog wat sneller, maar vergelijken valt niet mee. Zeer tevreden over mijn aankoop.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

had rookmelder met camera besteld had 100 euro teveel over gemaakt ,kreeg gelijk mail is gelijk zelfde dag terug gestort echt eerlijk. verder dik tevreden met alles zou aanraden daar een bestelling te doen ,volgende keer besteld ik daar weer erg klant vriendelijk goede uitleg

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

I made order on Friday,and i got it on Monday....VERY FAST. Bedankt.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

Een mooi hoesje gekocht voor mijn iPad mini. Op donderdag besteld en vrijdag al bezorgd. Het is een mooi stevig hoesje en niet te duur. Ben er heel blij mee. Ik kom zeker nogeens terug.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Ramos w27 pro gekocht. Snelle tablet ,mooi groot scherm,gemakkelijk in gebruik.Via play store alle apps binnen gehaald.Gebruik wel de usb kabel en pc dan is t 10 seconden werk.Niet te vergelijken met de Yarvik of de intertoys c.q. kruidvat tablets.Op de Nederlandse markt zou je rond de 300€ kwijt zijn voor deze specs.Daaag Galaxy tab etc. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. (3 dagen in gebruik)


--------------------------------------------------------------------------------

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Leuke webshop. Op maandag had ik een voice recorder in de vorm van een usb stick gekocht en op dinsdag lag ie al in de brievenbus. Wist niet wat ik er van moest verwachten (vanweg de lage prijs), maar de hij werkt perfect. Hij is ook gewoon als usb stick te gebruiken. Ik kom zeker nog eens terug in deze shop.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

Ik heb hier een rode hoes met bluetooth toetsenbord voor mijn ipad gekocht. Het bestellen op de site ging gemakkelijk. Netjes een bevestiging ontvangen en dezelfde dag ook nog bericht gekregen dat mijn bestelling verzonden was.
Een dag later had ik hem al ontvangen. Het is een mooie hoes en hij werkt perfect. Wat mij betreft een aanrader hoor deze winkel.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Gadget-Plaza informatie

Gadget-Plaza biedt allerlei gadgets online aan. U vindt bij Gadget Plaza gadgets zoals android tablets, tablet accessoires, smartphone accessoires, spy camera's en andere spy gadgets, dashboard camera's (dashcam), horloges en nog veel meer leuke en originele gadgets met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Algemene informatie

Telefoonnummer
-
Verzendkosten
Geen
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Productgroepen
  • tablets
  • electronica
  • Gadgets
  • hoesjes,covers,cases,screenprotectors
  • tablet accessoires
  • Spy camera
Merken
  • Zenithink
  • Sanei
  • Onda
  • pipo
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • MisterCash
  • Vooraf overmaken
  • Directebanking

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

greetz
 
3.0 (118)
MegaGadgets
 
5.8 (4)