Greenwood Vakantiehuizen

Greenwood Vakantiehuizen
0   1  

www.greenwood.nl
 
8.6 (11)
Greenwood Vakantiehuizen

X-Travel organiseert jongerenreizen naar verschillende bestemmingen in Spanje, Turkijke, Griekenland, Portugal, Bulgarije, Italie, Kroatie en Terschelling en Texel. Bij X-travel kun je zowel met de bus als met het vliegtuig naar jouw feestvakantie reizen. Ook goedkope lastminute vakanties zijn te boeken bij X-Travel!

11 beoordelingen over Greenwood Vakantiehuizen

9-10 punten
 
(4)
7-9 punten
 
(6)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
8.6
Bestellen 
 
8.6
Levering 
 
8.6
Service 
 
8.7
Prijs 
 
8.4
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
v Deudekom
Beoordeling 
 
5.0

huissleutel

Wij proberen al 2 weken contact te krijgen met Greenwood, telefonisch, email, over 2 dagen gaan we weg alles betaald, maar de reispapieren niet gekregen, dus waar moeten wij nu de sleutel ophalen. Pijn in de buik. heeft Greenwood alles wel betaald en staan we straks niet voor een dichte deur?

Was deze beoordeling nuttig? 

Erwin Vermassen op 29 Juni 2015

Beste,

Is dit nog goed gekomen? We zitten namelijk in hetzelfde schuitje. Geen reactie van Greenwood.

Mvg,

Erwin

w. janssen op 16 November 2015

Juni 2015 jl. overtocht Newcastle-IJmuiden geboekt. In sept. nog tel. contact gehad met Ralph, daarna geen enkele reactie op voicemail berichten/ e-mails mijnerzijds. Jaren geen enkel probleem gehad met Greenwood, zeker niet in de periode dat het door een familie werd gerund. Wat de heer Ralph(achternaam onbekend) bezield om niet te reageren, zeg het maar. Ik laat Greenwood verder links liggen.

Groet,
Wim

Reageer op deze review
Peter de Rooij
Beoordeling 
 
8.8

In 2010 heb ik voor het eerst via Greenwood een vakantiecottage in Engeland gehuurd, in Devon. Dat was mij al prima bevallen. Deze keer overtrof echt mijn verwachtingen. Alhoewel ik pas kort van tevoren kon boeken, hebben wij een heerlijke vakantie beleefd in East Sussex. Een werkelijk prachtig huis, de Wagon Logde in Rye (ref. nummer 29071). Ongelooflijk aardige ontvangst door de verhuurder/ eigenaar (Lisa Reeve), fijne service en een heerlijk onthaastende omgeving op een schapenhouderij. Zeer aan te bevelen. Evenals de snelle en plezierige dienstverlening door Greenwood. Hulde aan jullie team en daarom ook aanleiding voor deze review!

Was deze beoordeling nuttig? 

Team Greenwood Vakantiehuizen op 15 Mei 2014

Beste heer de Rooij,

We zijn erg blij te horen dat u heeft genoten van uw vakantie in dit schitterende vakantiehuis!.
http://www.greenwood.nl/book/details/299751

Dank u wel voor het compliment omtrent de dienst verlening.

We zijn u graag de volgende vakantie van dient!

Met vriendelijke groet,

Team Greenwood

Reageer op deze review
Kees Vlaanderen
Beoordeling 
 
8.5

Toen ik rechtstreeks op de Engelse website twee huizen wilde boeken, ging er iets fout met de computer. Ik had één huis geboekt en het andere lukte niet meer, ook niet toen ik weer contact met de website had. Het huis stond wel gereserveerd (maar niet duidelijk of dat voor mij was). Het lukte dus niet om het tweede huis te boeken maar ook niet om het andere te annuleren (ik wilde namelijk of twee huizen, of geen). Het was meen ik zaterdagavond om tussen 9 en 10, maar ik dacht "laat ik toch meteen maar even bellen om de voicemail in te spreken". Tja en toen werd er opgenomen en werd ik ook nog eens vriendelijk te woord gestaan! Top! Ook bij de verdere contactmomenten (uiteraard wel binnen kantoortijd!) werd ik steeds snel en adequaat geholpen.
Tja, de levering heeft nog niet plaats gevonden en die moet ik voor deze review wel invullen (beetje jammer), maar laat ik daar dan ook maar vast een 8 voor invullen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Team Greenwood Vakantiehuizen op 15 Mei 2014

Geachte heer Vlaanderen,

Het was ons een genoegen om u van dienst te mogen zijn.
En ja .. dat is persoonlijke service .. tot 22.00 uur op zaterdag avond :).

We weten dat u een schitterende vakantie tegemoet gaat.

Met vriendelijke groet,

Team Greenwood

Reageer op deze review
janneke
Beoordeling 
 
8.3

Tijdens het oriënteren naar een geschikt vakantie adres in Zwaden zij we snel en professioneel geholpen door Greenwood. Voor een volgens vakantiehuisje zal ik dit zeker via greenwood doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Team Greenwood op 12 December 2013

Beste Janneke,

Hartelijk dank voor de vermelding hier. Het was ons een waar genoegen u te mogen helpen. Veel plezier in Zweden bij het bekijken van het Noorderlicht.

Team Greenwood

Reageer op deze review
Willem
Beoordeling 
 
9.8

De snelheid waarmee de werkers bij Greenwood de zaken afhandelen is echt snel te noemen. Altijd persoonlijke aandacht voor mijn wensen en verlangens. Omdat ze niet zo groot zijn spreek je vaak met dezelfde personen. Dat is erg fijn, hoef je tenminste niet zo veel te herhalen ...

Mijn vakantie naar Schotland is ook voor komende juni geregeld via Greenwood !

Hartelijk bedankt voor de top service !

Was deze beoordeling nuttig? 

Team Greenwood op 12 December 2013

Beste Willem,

Hartelijk dank voor de feedback. We zijn u graag de volgende keer weer van dienst.

Team Greenwood

Reageer op deze review

Greet
Beoordeling 
 
9.8

We zijn een beetje laat met het plaatsen van commentaar, maar op uw verzoek dan toch maar even snel doen.
We zijn in september naar Wales geweest, een vakantiehuisje gehuurt, en natuurlijk gewoon weer fantastich. Dit is al het 2de jaar dat we bij jullie boeken. Dank voor de service !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jan van Oirschot
Beoordeling 
 
9.5

we laten graag weten dat we het erg naar ons zin hebben gehad in frankrijk. we zijn dit jaar naar Bretagne gegaan en hebben een vaakntiehuis via greenwood geboekt. Schitternd vakantiehuis. Alles was inclusief.. bedlinnen, handdoeken en electriciteit. dat komt niet vaak voor in frankrijk. We waren uiteraard ook blij verrast met het schitterende weer ! Het huis was gewoon super.

dank greenwood voor de goede service !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jean Corneille
Beoordeling 
 
8.8

Vanuit Belgie hebben we niet veel van deze goede reisbureaus die zoveel aanbod hebben in Engeland. Super vakantiehuis, erg luxe in de buurt van Edinburg schotland.
We zijn al jaren lang super fan van Engeland en verwacgten ook komende vakantie weer naar Engeland of Schotland te gan.

De service van Greenwood is zoals altijd gewoon echt top. We zijn vandaag net terug gekomen van een laatste geboekte reis ! Gewoon Super ... alles goed geregeld. Normaal was het alleen mogelijk om 1 week te boeken, maar op aanvraag konden we toch een midweek ! Super !

Tot de volgende keer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fam. van Geffen
Beoordeling 
 
9.3

Overal erg tevreden over de gehele boeking. Service gewoon erg goed. Soms hebben ze een kleine achterstand in het verzenden van de documentatie, maar hielden ons erg goed op de hoogte.

Vakantiehuis in Bretagne Frankrijk was erg leuk ingericht, en de foto's waren absoluuut mooi op de site, maar in het echt zag het het er beter uit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Filip van Hamelen
Beoordeling 
 
8.0

Beste Greenwood,

Wij zijn erg tevreden over de boeking bij jullie. Wij hebben jullie wel even moeten bellen voor wat advies, maar verder hebben wij de boeking zelf kunnen doen!

Nog bedankt trouwens voor de brochures.

Met vriendelijke groet,
Filip van Hamelen

Was deze beoordeling nuttig? 

Ralph op 18 Oktober 2013

Geachte heer van Hamelen of kunnen we elkaar nu al bij de voornamen noemen,

Wij zijn u dankbaar als trouwe klant dat u weer via ons geboekt heeft. Het vakantiehuis op Gozo was inderdaad een schitterend huis. Met binnen en buiten zwembad.
Ik neem aan dat de Wales brochure is voor de komende vakantie?

We zijn u graag van dienst bij uw volgende vakantiehuis boeking.

Met vriendelijke groet,

Het Greenwood team

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Greenwood Vakantiehuizen
Productgroepen
  • Vakantiehuizen
  • Vakantiewoningen
  • Vakantie appartementen
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
niet
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American express
  • Bank/Giro betaling
Telefoonnummer
010 7144320

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.