Hoe vind je een goed stukadoorsbedrijf?

stukadoor

Door het grote aanbod aan stukadoorsbedrijven is het soms lastig kiezen wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar en goed stukadoorsbedrijf. We hebben een aantal punten op een rij gezet waarop je kunt letten bij de keuze van een stukadoor.

Het ligt misschien voor de hand, maar vraag eerst aan vrienden, familie, buren of collega's of zij een goed stukadoorsbedrijf kennen en of zij tevreden waren met het werk dat ze hebben geleverd. Dit kan een goed uitgangspunt zijn om je zoektocht te beginnen.

Reviews en referenties van het stukadoorsbedrijf

Zoek vervolgens ook online naar stukadoorsbedrijven in jouw regio en lees de reviews van eerdere klanten. Bekijk ook de websites van de stukadoorsbedrijven om meer te weten te komen over hun diensten, prijzen en ervaring.

Heb je een of meerdere stukadoorsbedrijven gevonden, vraag het bedrijven dan om referenties van eerdere klanten, zodat je bij twijfel contact kunt opnemen met deze klanten en hun ervaringen kunt horen.

Kijk ook of het stukadoorsbedrijf lid is van een branchevereniging en of het bedrijf gecertificeerd is. Dit kan een indicatie zijn dat het bedrijf professioneel en betrouwbaar is. Vraag ook om foto's van eerder werk dat ze hebben gedaan, zodat je het vakmanschap kunt beoordelen. Vaak zijn deze bij een betrouwbaar stukadoorsbedrijf op hun website te vinden.

Offertes vergelijken

Vergelijk offertes van meerdere stukadoorsbedrijven. Vraag meerdere offertes aan en vergelijk deze zorgvuldig. De kosten voor een stukadoor kunnen behoorlijk uiteen lopen. Kijk daarom niet alleen naar de prijzen voor stucwerk, maar ook naar de diensten die worden aangeboden en de garanties die het stukadoorsbedrijf biedt.

En niet geheel onbelangrijk, vraag om een contract of duidelijke schriftelijke bevestiging. Een bevestiging is ook mogelijk via e-mail. Zorg ervoor dat je een bevestiging of contract krijgt waarin alle afspraken worden vastgelegd, zoals de prijs, het tijdschema en de garanties. Dit kan eventuele misverstanden voorkomen en zorgt ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.