Voetbalshop reviews & ervaringen

www.voetbalshop.nl
 
7.5 (394)
voetbalshop reviews

394 Voetbalshop reviews

 
(198)
 
(82)
 
(27)
 
(39)
 
(51)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Adidas schoenen

Beoordeling 
 
1.0

Al 3e keer duur bestellen van deze site en altijd slecht kwaliteit krijg ik van hun.
Had ik klacht over deze bestelling en krijg ik allen terug sturen en retourneren, ze hebben niet geaccepteerd want is niet gewassen of wat, schoenen kost 83€ van Adidas merk, heel droog van binnen kant heb gedragen en krijg blaren en blauw blik in mijn voet en als ik klachten indienen, zeggen dat schoenen is a lang in magazijn en misschien is droog .
Ze hebben schonen terg naar mij en ze zeggen we kunnen niks doen.
Dit is laatst keer ga ik iets van voetbal shop .nl bestellen en ik adviseer iedereen om niet van hun site iets te bestellen, ik heb binnen 5 maanden meer dan 500 € besteld van hun en nu krijg ik dat allemaal.
Voor zekerheid( ordernummer 1007635305)
Reda gawargy

RG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Voetbalschoenen en trainingspak

Beoordeling 
 
1.5

Ik ben bijna € 100,- kwijt aan een bestelling die niet is afgeleverd waarvan zij doodleuk zeggen dat dat wel zo is.

Na 2,5 week discussies met Voetbalshop.nl zeggen ze doodleuk dat DHL zegt dat ons pakket is afgeleverd en dat ze er niets aan kunnen doen.

Helaas na meerdere pogingen gedaan te hebben om een fatsoenlijk antwoorde te krijgen geen resultaat. Het komt er op neer dat ze de klant de schuld geven.
Zeer kwalijke zaak !

Let op voordat je hier iets besteld want je krijgt GEEN fatsoenlijke hulp als er iets fout gaat bij de vervoerder.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Voetbalshirt, nooit ontvangen

Beoordeling 
 
1.0

Bestelling nooit ontvangen. Geannuleerd door voetbalshop door een interne foutmelding bij de bestelling?
Ik heb gewoon een bestel bevestiging gekregen per mail en betaalverzoek van klarna.
Daarna 2 weken niks gehoord.
Zelf contact opgenomen. Geen begrip, zij kunnen er ook niks aan doen is het enige wat je hoort. Geen hulp. Advies van de voetbalshop; annuleer zelf je bestelling maar bij klarna. Maar dat kan alleen de webshop zelf...
En mevrouw bestel gerust opnieuw. Maar dan moet u nog wel 3 tot 5 dagen wachten.
Nooit meer dus!

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte service!

Beoordeling 
 
2.5

Zijn heel nalatig in het verwerken van een retour. Je gaat de afspraak aan bij het bestellen dat een retour binnen 14 dagen verwerkt wordt. Echter duurt dit bijna 3 weken waardoor je bij afterpay een betaal achterstand krijgt. Ik ga niet betalen voor artikelen die ik op tijd retour heb gestuurd maar door nalatigheid niet worden verwerkt. Hier contact over gehad met de klantenservice maar dit is ronduit asociale service. Heel brutaal en vanaf het begin met je en jij aanspreken. Doen alsof het mijn eigen schuld is dat ik herinneringskosten heb omdat ik een betaal afspraak met afterpay ben aangegaan. Helaas wordt er vergeten dat ik ook met voetbalshop.nl een afspraak ben aan gegaan maar deze niet kan worden nagekomen. Bestel hier AUB NIKS!

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Voor mij niet weer (online)

Beoordeling 
 
1.0

Ik ben zeer teleurgesteld in Voetbalshop. Tot 2x toe een vest besteld maar een trui ontvangen. Eerst werd aangegeven dat ik de trui moest terugsturen en ik na 14 dagen het vest zou ontvangen. Dit duurde mij logischerwijs te lang, gelukkig corrigeerde een andere medewerker dit na de 2e keer. Wel heb ik 3 weken moeten wachten op het geld van de 1e order, wat wettelijk overigens niet mag/kan. Hierbij ben ik door meerdere mensen geholpen, maar slechts 1 iemand toonde begrip voor mijn situatie. Vandaag na een sommering eindelijk mijn geld ontvangen. Voetbalshop komt bij mij over als een rommelig bedrijf waar niet aan de bedrijfsvoering gewerkt wordt, want 2 tot 3 jaar geleden heb ik ook regelmatig geklaagd over de gang van zaken. Het is enorm jammer voor mijn club, maar ik bestel online niet weer bij dit bedrijf. Ik ga wel naar de fysieke winkel (waar ze ook kleding van mijn club verkopen) of fanshop toe, veel betere service.


A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Scam

Beoordeling 
 
1.0

Nooit bestelling gekregen!!

Q
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Artikel niet geleverd webshop niet bereikbaar

Beoordeling 
 
2.0

Op 2 september een pakket opgehaald bij DHL. 3 trainingspakken besteld waarvan ik er maar 2 geleverd heb gekregen. Contact opgenomen met DHL punt geen extra levering bekend. Nadat ik contact hebt proberen op te nemen met Voetbalshop dezelfde dag telefonische niet bereikbaar, via de app krijg je een standaard berichtje ivm met drukte en via de mail word er niet gereageerd.

Ik heb via klacht.nl mijn klacht daar ook ingediend. En Voetbalshop heeft de klacht niet behandeld schandalig dit!!

En dan al die slechte referenties die momenteel aan ligt komen! Ik ben zelf langs geweest bij de Voetbalshop filiaal gevestigd in Capelle ad IJssel. Medewerker schaamde zich kapot en verklaarde niks te kunnen betekenen.

Belachelijk dit.

Plus de trainingspakken die zijn geleverd, zijn ook niet in de juiste maten geleverd. Maar om ze nog terug te sturen, of om te ruilen. Daar heb ik zwaar me bedenkingen bij. Als ik overal moet lezen dat “ Men” tot op heden nog geen retour geld heeft ontvangen

Ik wil graag zo spoedig mogelijk mijn geld terug gestuurd van de trainingspak die ik niet geleverd hebt gekregen.

Artikel dat ontbreekt : Nike DC Barcelona dry strike product code AO6746402.

Ordernummer 101961159

C
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Geen vertrouwen meer in voetbalshop

Beoordeling 
 
1.0

Bestel hier nooit meer!!
Ik heb 3 weken geleden voetbalschoenen besteld . Tot de dag van vandaag nog niets mogen ontvangen. Voetbalshop in niet te bereiken, Ik heb van alles geprobeerd . Ik heb al meerdere malen via de volgende kanalen Tel, WhatsApp en mail de order proberen te annuleren, ook hier krijg je geen gehoor op. Wel heeft voetbalshop gelijk de rekening bij afterpay opengesteld om deze te betalen. Dit is zeker niet correct!!. Het is tenslotte afterpy en geen beforepay. Gelukkig heb ik nog niet betaald anders kon ik hoogst waarschijnlijk fluiten naar mijn centen.

FT
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte communicatie

Beoordeling 
 
5.0

Slechte communicatie!
Bestelling 400147334
Slechte communicatie! Voetbalschoenen aangekocht met een kortingscode van 150 euro+ bij betaald! Op bon stond duidelijk bij verkeerde maat? Verkeerde keuze? Geen probleem, retour mag. Wij hebben verkeerde maat gekozen en voor we schoenen terug stuurden contact opgenomen via messenger om te vragen hoe te retouren. Resultaat geen schoenen en kortingscode kwijt, geen geld terug! Zo teleurgesteld!
(Via mail onbereikbaar, via whatsapp kunnen ze niet helpen. Via messenger ook geen oplossing. K vroeg gewoon om de juiste maat te kunnen krijgen.)
Fatima E.H.
Bedankt voor u antwoord. Het gaat er vooral om dat jullie moeilijk doen over de 150 euro kortingscode. Die zijn we volgens jullie kwijt hierdoor. Dit kan toch niet, dit hadden jullie voor retour erbij moeten zeggen! Die 150 euro is een waardebon, dus betaald. Kunnen jullie toch niet zomaar inhouden zonder daarvoor schoenen te leveren. (Op 01/09/2020 zijn de schoenen geleverd en direct terug gestuurd)

FE
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nog nooit zo slecht bedrijf gezien

Beoordeling 
 
1.0

1 ster is eigenlijk nog teveel voor dit bedrijf...
Voor 23.00uur besteld morgen in huis, is onzin... Want is niet zo.
Bestel 3 paar schoenen krijg je maar 2 paar. En dan ook nog een paar met beschadigde noppen en zand ertussen... 2 weken lang probeer ik al een oplossing te vinden. Maar reacties blijven uit. Een uur in de wacht aan de telefoon en nog niemand gesproken ... en dan word er via Messenger eindelijk een keer gereageerd... en werk ik tegen volgens de medewerker... nou enige die tegenwerken zijn hun... en dat bevestigd ook wel, als je de reacties op Facebook lees.

Dus wees gewaarschuwd bestel hier niet

MV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

geen contact mogelijk

Beoordeling 
 
1.0

vorige week bestelling gedaan. Bij bezorgen waren we niet thuis en zou het pakket bij dhl automaat worden afgeleverd. Niet dus. Pakket is zoek, contact leggen is niet mogelijk. Gelukkig heb ik niet betaald.

JL
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Kijk uit... ze leveren niet

Beoordeling 
 
1.0

Ga niet met deze site in zee. Ze leveren niet en zijn op geen enkele manier te bereiken. Op mail wordt niet gereageerd. Deze site is een scam.......

Wel betaald maar het geld is weg.

K
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

niet bestellen

Beoordeling 
 
1.0

Super slechte zaak besteld nooit gekregen reageren niet op whatsapp telefonisch niet bereikbaar stelletje prutsers

JH
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Pas op, oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Zaak is hard achteruit gegaan. Het zijn tegenwoordig oplichters die de klanten geen retourkosten meer betalen

G
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nooit gevelerd !!

Beoordeling 
 
1.0

Beste,

Op 6 april heb ik via jullie website een Nike Dry Academy trainingspak besteld, deze zou de volgende dag geleverd worden. Niets blijkt minder waar. Helaas heb ik tot op heden nog niets mogen ontvangen. Na meerdere malen contact te hebben gehad (via mail, want op whatsapp reageren jullie niet) hebben jullie mij verteld dat het desbetreffende koeriersbedrijf aangeeft dat het pakket is geleverd op mijn adres, terwijl ik niets heb ontvangen ? Daarna heb ik meerdere malen aangegeven dat ik niets heb ontvangen en er misschien een fout of iets dergelijk is gemaakt door het koeriersbedrijf (kan natuurlijk gebeuren, zijn allemaal mensen). Hierop heb ik alleen als reactie ontvangen dat de medewerker toch aangeeft dat het is geleverd dus jullie uitgaan van een correcte levering, terwijl ik al heel duidelijk meerdere malen heb aangegeven dat ik niets heb ontvangen. In de laatste mail hebben jullie aangeboden om de desbetreffende koerier, die het pakketje "geleverd" zou hebben, langs te sturen. Hiermee ben ik akkoord gegaan maar dit is ondertussen alweer 2 weken geleden en ik heb tot op heden nog steeds geen koerier gezien. Nu wordt er niet meer gereageerd op mijn mailtjes (whatsapp hebben ze überhaupt nooit op gereageerd). Ik verwacht dat op dit bericht WEL wordt gereageerd en zo een groot bedrijf als voetbalshop.nl haar verantwoordelijkheid neemt. Dit is natuurlijk geen manier van zaken doen !!

Mvg,


Karim Ibrahim

KI
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Ontgoochelende klantendienst

Beoordeling 
 
4.8

Ik ben er al jaren klant en normaal gezien liep alles vlot maar bij de laatste bestelling liet de koerierdienst het afweten en stuurde het pakket retour zonder eerst aan te bieden. Dat kan gebeuren maar de reactie van de klantendienst van Voetbalshop.be vond ik ronduit beschamend. Het duurder immers vrij lang voordat het pakket retour bij Voetbalshop terug was. Eerder dan pro-actief op te volgen of het pakket een tweede keer te verzenden (wetende dat BPost het originele pakket naar hen zou brengen) kwamen er enkel vage berichten met als boodschap "wij wachten nog even af". Toen ik hen vrij geërgerd liet weten na 12 (!) dagen wachten op een oplossing op een andere site te hebben gekocht, kreeg ik een zeer onverschillige mail dat ik het geld terug ging krijgen. Niks geen excuses, niks geen compensatie. Alleen een droge "OK, wij betalen je wel terug" = "het kan ons eigenlijk niks schelen". Beschamend zo een klantendienst. Ik betwijfel of ik er nog ooit terug koop.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nooit leverbaar

Beoordeling 
 
2.8

Zeer slechte ervaring met voetbalshop.nl. Ik probeer al een half jaar een tenue te bestellen, maar de kleding is elke keer niet leverbaar. Ik heb al een aantal keer gebeld en gemaild, maar ik kom geen steek verder. Dit terwijl het de enige leverancier is van mijn voetbalclub.

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Uitstekend

Beoordeling 
 
9.8

Het voetbalbroekje werd keurig op de afgesproken datum geleverd en was helemaal goed

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Top service en top schoenrn 3x in de week voetballen en 3 seizoenen op mn oude sloffen gebalt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Snelle levering en goede kwaliteit

Beoordeling 
 
9.5

Het keeper broekje werd snel geleverd en men geeft ook aan wanneer en hoe laat ongeveer bezorgd wordt. De kwaliteit van de adidas keeper broek is zeer goed. De omschrijving van de keeper broek is precies wat je krijgt !

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Voetbalshop ervaring

VOETBALSHOP is de grootste webshop van Nederland op het gebied van voetbal en alles wat daarmee te maken heeft. Voetbalshop heeft een uitgebreid aanbod aan clubshirts, voetbalschoenen, teamwear, casual kleding en sneakers van de grote merken. Voetbalshop heeft exclusieve deals met bekende a-merken als Nike, Adidas en Puma. Daarnaast heeft de webshop een ruim assortiment outlet artikelen.

De meest verkochte producten bij Voetbalshop:

  1. Officiële clubshirts (Ajax, Feyenoord, PSV etc.)
  2. Voetbalschoenen (Nike, Adidas, Puma, Agla, Cruyff, Joma, Kelme, Mizuno, Monta, Quick e.a.)
  3. Fanartikelen woden door voetbalshop veel verkocht

Wat is uw ervaring met Voetbalshop? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Voetbalshop hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Voetbalshop reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 0348 - 437811

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Afhalen mogelijk
nee