DAKA
0   1  

www.daka.nl
 
5.2 (16)
DAKA

Daka is dé sportspecialist van Nederland. Op Daka.nl kunt u allerlei sport artikelen kopen. Er is bij Daka een grote  keuze op het gebied van vele sporten waaronder wintersport, tennis, voetbal, running, fitness, outdoor, inline skaten en hockey. Daka biedt u een enorm groot aanbod aan bekende merken en de producten bij Daka zijn altijd scherp geprijsd.

Enkele voordelen van online kopen bij Daka.nl:

  • v.a. € 50,- is verzenden gratis
  • 7 Daka filialen in Nederland
  • Snelle levering
  • Daka niet goed? Geld terug, garantie
  • Eenvoudig producten retourneren
  • Uitgebreid assortiment op Daka.nl

16 beoordelingen over DAKA

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(6)
1-3 punten
 
(4)
Beoordeling 
 
5.2
Bestellen 
 
5.9
Levering 
 
5.8
Service 
 
3.9
Prijs 
 
5.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
P. Goud
Beoordeling 
 
1.0

Te korte tijd verzilveren spaartegoedbon en geen reactie op klacht

In november een bon gekregen van € 15 (van eigen gespaarde punten), met als deadline 15 december om te besteden. Ik vind deze termijn te kort en zie overigens geen reden waarom dat zo kort moest zijn.
Mijn klacht daarover is tot dusverre onbeantwoord gebleven.
Kortom, volstrekt klantonvriendelijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Noordwijkerhout
Beoordeling 
 
3.5

Gaastra jas

Vorig jaar Gaastra winterjas gekocht bij Daka. De rits was vrijwel direct kapot. Klacht neergelegd bij Daka.
Ze wilden de hele jas vergoeden. Ik was zeer blij met de service. Echter dezelfde jas was niet meer verkrijgbaar.
Ik stelde de vraag of het mogelijk was om de rits te vervangen omdat ik de jas graag wilde houden.
De medewerker zou het overleggen. Tot mijn grote verbazing werd alle service ingetrokken. Ik had de jas in de aanbieding gekocht, dus er was geen service op mogelijk. Schandalig een rits van een jas zou minstens een seizoen mee moeten kunnen. Elke jas en zeker een Gaastra jas. Ik ben zeer teleurgesteld en zal nooit meer iets bestellen bij Daka.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
An
Beoordeling 
 
5.3

Retourbevestiging na 6 weken!

Ik heb een besteld artikel retour gebracht naar de winkel. De retourbevestiging en geld terug kreeg ik pas ruim zes weken daarna. Schandalig in deze tijd.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
fred
Beoordeling 
 
1.0

nooit meer Daka Sport

Begin dit jan 2016 bestelling online gedaan. Ik heb 6 tenniskledingstukken besteld het heeft een kleine week geduurd, voordat ik de bestelling binnen had.
Van de 6 artikelen waren er 2 artikelen helaas niet meer leverbaar en daarop een aangepaste factuur. Ik heb 1 artikel gehouden en de rest retour gedaan. Afgelopen weken heb ik incassobureau op mijn dak gekregen, omdat Daka hun administratie niet op orde heeft. Daka Sport hanteerd het bestelde factuur ipv van de afleveringsbon wat daka heeft verstuurd.
Je krijgt rekening van artikelen die nooit zijn verstuurd, wat ook nog op daka sport zijn eigen afleveringsbon staat(helaas zijn de artikelen niet meer leverbaar u krijgt een aangepast factuur)
Daka Sport heeft zijn administatie geheel niet op orde. Wat een zooitje
Inderdaad nooit meer bestellen bij DAKA Sport.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Beoordeling 
 
4.5

Ski jas

Begin febr 2016 een ski jas gekocht. Deze in febr gebruikt met skieen en de jas was op zich perfect.
Echter bij gebruik tijdens het skieen schoot de rits aan de onderkant open. Niet een maal maar meerdere keren wat vervelend is omdat je deze weer moeilijk goed krijg en zeker op de berg in de sneeuw. Direct na terugkomst in Nederland terug gegaan naar winkel Daka mega in Rotterdam Blijdorp. De dame in kwestie reageerde een beetje alsof ik een klein kind was. Missxhien heeft u hem niet goed dicht gedaan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

kroemer
Beoordeling 
 
9.0

daka leidschendam

8/7/2015 was ik bij DAKA L'dam voor een paar tennisschoenen. Van Helene kreeg ik een nadere uitleg over de types van schoenen hetgeen mij geweldig aansprak. Van dat type schoen met de juiste maat moest volgens de computer nog 1 paar voorradig zijn maar bleek niet te vinden. Adviseuse Helene is blijven zoeken en de volgende dag kreeg ik en telefoontje dat zij bedoeld paar had gevonden. Deze geste vind ik, in deze tijd, een bijzonder gebeuren. Door deze werkwijze verdiend uw adviseuse/verkoopster Helene een meer dan bijzondere beoordeling en zou m.i. bij DAKA meer kunnen betekenen.
H.Kroemer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
S
Beoordeling 
 
1.0

geen online bestelling meer!

Bij daka op het cor kieboomplein geprobeerd schoenen te kopen. Goede maat niet aanwezig. Deze zouden alleen voorradig zijn op de coolsingel. Deze gebeld waarop zij vertelden deze schoenen niet te hebben. Toen online besteld en betaald. Na een week nog geen email ontvangen dat ze verstuurd zijn. Twee keer klantenservice gebeld. Met enige moeite wordt je toch doorverbonden. Schoenen waren toch niet op voorraad ondanks ze wel voorradig zouden moeten zijn. Klantenservice zegt geld terug te storten binnen 3 werkdagen. En ik zou een kortingscode krijgen voor 15 % bij nieuwe online bestelling. Hier u
is het nu wachten op. Nooit meer online bestellen bij daka.nl. !!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M & N
Beoordeling 
 
4.5

Daka Blijdorp

Wij zijn laatst bij de Daka geweest in Blijdorp en we waren opzoek naar een helm. Er kwam een medewerker naar ons toe om te laten dat zijn collega ons zou helpen. Na een tijdje wachten werden wij benaderd door een lange kale man met een witte bril. Hij deed nogal ongeïnteresseerd toen we melden dat wij een helm zochten. Wij hadden voorkeur en prijs aangegeven, maar de man had ons alles behalve geholpen. Hij stond er maar een beetje bij en toen wij zelf aan het speuren waren tussen de helmen. Liep de man gewoon weg. Wij vonden dat raar aangezien we echt een helm wilden kopen. Uiteindelijk kwam er een andere jongen naar ons toe en had ons goed geadviseerd! We hebben een leuke & goede helm kunnen vinden. De man met de witte bril mag van ons nog wel een training klantenservice hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hanneke
Beoordeling 
 
4.5

Kosten retourneren 8 euro!!

Ik wou mijn bestelde trui retourneren, 5 euro verzendkosten zijn voor mijn rekening en ik moet 3 euro betalen om hem terug te sturen. Dit heeft mij dus 8 euro gekost. Ik koop nooit meer wat bij DAKA sport

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wolk
Beoordeling 
 
8.5

Superservice

Hardloopschoenen besteld .. Keurig op tijd geleverd . Na enige tijd laat stiksel los , na contact met daka sport alles keurig en snel opgelost . Nieuwe schoenen gekregen . Geen gezeur gewoon goed opgelost ! Helemaal top !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.