Huidplooimeterkopen

www.huidplooimeterkopen.nl
 
8.0 (24)
huidplooimeterkopen

Huidplooimeter kopen? Dit doet u bij een de specialist! Huidplooimeterkopen.nl biedt kwalitatieve huidplooimeters aan voor de scherpste prijs. Gebruikt door de betere fysiotherapeuten, diëtisten als ook personal trainers.

Bestelt u een huidplooimeter bi Huidplooimeter-kopen voor 17:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bekijk snel de website en bestel een huidplooimeter naar wens!

24 Huidplooimeterkopen reviews

 
(16)
 
(1)
 
(1)
 
(3)
 
(3)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Uitmuntende shop

Beoordeling 
 
10.0

niks op aan te merken!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitstekende shop

Beoordeling 
 
10.0

Gisteren een huidplooimeter pro besteld en net al ontvangen, goede kwaliteit en stevige grip om het vet te meten.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Snel en netjes verzonden

Beoordeling 
 
10.0

Snel geleverd binnen 1 werkdag, netjes verpakt

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

redelijk product en prima levering

Beoordeling 
 
9.0

Ik heb voor de tweede keer een bestelling gedaan (huidplooimeter gesneuveld) en wederom heb ik de bestelling de andere dag ontvangen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
reclame

Goed product en duidelijke handleidig

Beoordeling 
 
10.0

Gekocht bij huidplooimeterkopen.nl een huidplooimeter met body mass taps. De levering geschied met handleiding, erg netjes voor deze prijs. Ik had het de volgende dag ook binnen, dus prima service

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niks binnen gekregen

Ik heb hem vandaag voor 17:00 besteld en niks binnengekregen, erg vervelend dit! Had speciaal hiervoor me bol.com bestelling geannuleerd omdat ik hem bij jullie eerder zou krijgen! Niks gekregen ook geen antwoord op me mail!! Graag verzenden heb hem hard nodig

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niks ontvangen

Beoordeling 
 
1.0

Er staat dat mijn bestelling voltooid is en dat ie vandaag zou binnenkomen maar ik heb helemaal niks ontvangen???? Graag hier wat aandoen want ik heb hem wel echt nodig!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bestelling

Vandaag besteld voor 17:00 dus hoor hem vandaag te krijgen als het goed is. Hoop dat ie ook netjes optijd word geleverd op tijd want heb hem echt meteen al nodig!!! Ik vertrouw erop! Bestelnummer #2463

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
reclame

Prima

Beoordeling 
 
9.5

Gister besteld en vandaag binnen gekregen, nette levering

VH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitstekende levering en service

Beoordeling 
 
10.0

Producten de volgende dag meteen ontvangen en zeer tevreden over de software en de huidplooimeter, werkt erg goed samen

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

meter besteld en betaald maar volgens account niets besteld...

Op 24/04 bestelde ik de huidplooimeter met bestelnummer #2182. Ik kreeg de dag daarop een mail van jullie dat de bestelling verwerkt zal worden. Nu 5 dagen later hoor ik niets meer en zelfs via mijn account op jullie website staat dat ik niets besteld zou hebben... Kunnen jullie dit eens nakijken alstublieft?

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Huidplooimeterkopen.nl op 29 April 2016

Hallo Jenita,

Bedankt voor je mail! We kijken het meteen na we sturen je zo even een persoonlijke mail.

Mvg het team van Huidplooimeterkopen.nl

Reageer op deze review

geen bevestiging en geen levering

volgens mijn accountgegevens zijn de bestelde goederen verzonden, ik heb dit wel zelf moeten nakijken, ik heb na mijn bestelling namelijk geen bevestiging gekregen en er is niets geleverd.

ik heb eerder een bestelling gedaan die wel geleverd is maar geen factuur mogen ontvangen, erg vervelend omdat ik dit nu niet kan verwerken in mijn bedrijfsadministratie; Er is ook geen enkele mogelijkheid om op een andere manier dan via de review contact op te nemen met dit bedrijf.

Ik ben benieuwd naar hun reactie

A. klop

AK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Huidplooimeterkopen op 27 April 2016

Beste Klop, Zelfs op koningsdag helpen wij u graag wat is uw bestelnummer dan kunnen we het nakijken. U kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we horen het graag. Mvg het team van huidplooimeterkopen.nl

A. klop op 09 Mei 2016

Na een aantal malen via persoonlijke mail contact te hebben gehad, is mijn probleem naar volle tevredenheid opgelost, ik heb inmiddels de gevraagde factuur ontvangen en voor de niet geleverde goederen heb ik de toezegging gekregen dat het door mij betaalde bedrag zal worden teruggestuurd

Netjes opgelost

A. Klop

Huidplooimeterkopen.nl op 09 Mei 2016

Wij gaan nogmaals met postnl contact opnemen wat er precies is gebeurd, het blijft natuurlijk vervelend dat het poststuk is kwijtgeraakt. Fijn om te horen, dat het nu in ieder geval naar tevredenheid is opgelost!

Reageer op deze review
reclame

Snelle levering topservice

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb mijn huidplooimeter direct ontvangen, zoals aangeven op de site. Vragen worden snel beantwoord ga zo door!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ook nog niet binnen

Beoordeling 
 
4.5

Ai ik ben niet de enige die zit te wachten op mijn hpmeter.. Vorige week besteld en ook nog niks binnen, ik krijg ook geen kontakt, graag een reactie ik heb m nodig !!

BV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Huidplooimeterkopen.nl op 19 April 2016

Hallo Bo,

We hebben je bestelling direct verstuurd, normaal gesproken heb je hem de volgende dag binnen. Mogen we je bestelnummer dan kijken we het meteen even na!

Met vriendelijke groet,

Het team van Huidplooimeterkopen.nl

Reageer op deze review

Bestelling nog niet ontvangen

Beste! Vorige week aan het begin van de week een huidplooimeter besteld (digitaal) en nog steeds niet binnen! Gemaild en daarop niks ontvangen! Heel erg jammer aangezien ik
Hem echt voor a.s weekend nog heb! Nu snel
Opzoek naar een ander

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Huidplooimeterkopen.nl op 31 Maart 2016

Hallo Elianne,

Bedankt voor je bericht! We gaan er meteen achterna. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending middels Postnl dan versturen we (indien gewenst) het product nogmaals naar je op anders storten we het geld naar je terug. We houden contact!

Met vriendelijke groet,

Het team van Huidplooimeterkopen.nl

Reageer op deze review

Nog steeds niet ontvangen!

Beoordeling 
 
5.0

Meer dan een week geleden een huidplooimeter besteld en meteen betaald, tot op heden nog helemaal niks gehoord en niks ontvangen. Ik heb nu 3 mailtjes gestuurd, maar ook tot op heden geen antwoord. Slechte service! Je kan ook niet bellen.

Antwoord klantenservice

Bedankt we gaan er meteen achterna!

HR
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Henk Regeer op 29 Maart 2016

Hallo,


Naam/Omschrijving/Mededeling
Naam:Stichting Sisow Omschrijving:2077 00500022152309 67 Huidplooimeterkopen.nl 2077 Kenmerk:21-03-2016 15:43 0050002 215230967 IBAN:NL40INGB0654880735
Datum
21 maart 2016
Tegenrekening
NL40 INGB 0654 8807 35
Mutatiesoort
Internetbankieren

Dit zijn de gegevens.

Huidplooimeterkopen.nl op 29 Maart 2016

Hallo Henk Regeer, Mogen wij aub uw bestelnummer dan zoeken we het meteen voor u uit. We hebben geen mail van u mogen ontvangen. Graag horen we van u. Mvg het team van Huidplooimeterkopen.nl

Elianne op 30 Maart 2016

Ook ik heb hem 1,5 week geleden besteld en nog niks binnen gekregen! Ook gemaild en geen antwoord gekregen! Erg vervelend als je hem van het weekend echt nodig hebt!!

Reageer op deze review
reclame

Prima

Beoordeling 
 
9.5

De digitale huidplooimeter gekocht, werkt prima. Ik kreeg het de volgende dag al binnen, fijne shop dus

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nog steeds niet binnen!

Beoordeling 
 
4.0

Vorige week woensdag de digitale huidplooimeter warrior besteld, zou dezelfde dag verzonden worden.
Het is nu maandag en heb hem nog steeds niet binnen.
Kan ook niet telefonisch contact opnemen met huidplooimeterkopen.nl

drama dus!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Huidplooimeterkopen.nl op 28 December 2015

Beste Wesley,

Bedankt voor je bericht. Uiteraard is het direct verstuurd, we hopen dat je begrijp dat er met kerst geen post wordt opgehaald, helaas duurt het dan iets langer. Je zult het morgen dus binnen moeten krijgen.
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten.

Mvg het team van Huidplooimeterkopen.nl

Reageer op deze review

Niet goed!

Beoordeling 
 
3.8

Eergisteren wat besteld en het zou dan diezelfde dag worden verzonden.
Na drie dagen heb ik het nog steeds niet!
Dus vind het niet top.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Huidplooimeterkopen.nl op 19 December 2015

He Semi, Bedankt voor je bericht. We hebben je pakket direct verstuurd. In een enkel geval is er wat vertraging. We lossen het in elk geval netjes op. We sturen je zo nog een persoonlijke mail. Met vriendelijke groet, het team van Huidplooimeterkopen.nl

Reageer op deze review

Goede shop

Beoordeling 
 
9.3

Goede shop

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
reclame

Lees meer reviews

Huidplooimeterkopen informatie

Algemene informatie

Merken
OEM
Productgroepen
  • huidplooimeter
  • vetmeter
  • vetpercentagemeter
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
Gratis Verzending
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, PayPal, Creditcard, Mistercash
Telefoonnummer
0263790023