Le Mage Shop

www.lemage-shop.nl
 
8.5 (24)
Lemage Shop

Koop bij Lemage-shop.nl nu alle  Aveda Hair-, Skin-, Body-,  Make-up en Life-style producten online. Lemage heeft altijd de beste prijs en leukste aanbiedingen (raadpleeg hiervoor de webshop) Alle bestellingen voor 16.00u besteld worden de volgende dag afgeleverd ( mits de producten op voorraad zijn daar het voor kan komen dat een product uitverkocht is).

24 Le Mage Shop reviews

 
(20)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
 
(4)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Teleurgesteld

Gisteren telefonische afspraak gemaakt voor product advies. Maar toen ik in de salon was bleek er geen kapster te zijn die tijd voor me had, nog geen minuut. Ik had hiervoor 20 km gereden, dit voelt echt niet lekker. Ik ben uiteindelijk geinformeerd door een schoonheidsspecialiste, zij was weliswaar heel aardig maar geen deskundige.
Heb e.e.a. gekocht maar op weg naar huis voelde ik me echt teleurgesteld en baalde ik dat ik ondanks deze vervelende ervaring dure producten heb gekocht.
Een zeer klant onvriendelijke behandeling.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Lemage ontkent glashard hun eigen garantieregels

Beoordeling 
 
1.0

Lemage ontkent glashard hun eigen garantieregels
Op de site van Lemage shop stond letterlijk de volgende garantietekst (ze hebben het inmiddels verwijderd, ná mijn reclamatie):
‘Gebruik onze niet-goed-geld-terug-garantie. Wij staan erop dat onze klanten goede producten aangeleverd krijgen. Bent u van mening dat u een product aan heeft geschaft dat niet prettig werkt of niet het gewenste resultaat geeft, neem contact met ons op en wij geven uw aankoopbedrag retour’.
Hoe duidelijk kan het zijn? Geen speld tussen te krijgen lijkt mij.
Ik gebruikte Aveda shampoo ‘Scalp Benefits’ tot tevredenheid en kocht drie Aveda Be Curly producten t.w.v. 65,- voor betere krullen. Ik was echter niet tevreden over de werking van deze drie producten en heb begin februari 2019 een beroep gedaan op hun niet-goed-geld-terug-garantie, die zo letterlijk beschreven was)
Toch kreeg ik als antwoord dat ze sinds eind 2018 deze garantie niet meer bieden en zich beroepen op mijn akkoord op hun algemene voorwaarden waarin staat dat zij hun voorwaarden aan mogen passen (hoe maf is dat als ze dat doen nadat ik gekocht heb en een beroep deed op de garantieregels die zij zelf opgesteld hadden).
Ik ben daar uiteraard bijzonder ontstemd over en voel het als mijn plicht om andere consumenten te waarschuwen voor het glashard niet nakomen van de eigen garantieregels van Lemage Shop.
Uiteraard heb ik screenshots van de ‘Klant is koning’ en hun eigen oproep om gebruik te maken van hun niet-goed-geld-terug-garantie.
Ik voel me onbschoft behandeld door Lemage shop.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Perfect

Beoordeling 
 
10.0

Gistermiddag een bestelling geplaatst vandaag al in huis. Ongelofelijk snel en netjes geleverd. De website is erg verzorgd en duidelijk. Mijn volgende bestelling bestel ik zeker opnieuw bij Le Mage.

Wat een top service.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service en geen producten

Beoordeling 
 
2.5

Deze week een bestelling geplaatst. Omdat ik 0.09 cent onder de waarde voor gratis verzending zat, even contact opgenomen. Kreeg helaas als reactie terug dat er een grens getrokken moest worden en dat ik maar extra producten moest bestellen als ik de verzendkosten niet wilde betalen. Spijtig, maar ook begrijpelijk. Dus bestelling geplaatst met een extra product erbij.

Vervolgens krijg ik een bericht dat mijn bestelling is verzonden. Na de verzenddatum krijg ik echter bericht dat een product niet meer leverbaar is??? Dus maar weer contact opgenomen. Ik krijg te horen dat het product nog helemaal niet is verzonden??
Geen excuses voor het ongemak en geen heldere communicatie. Ik heb mijn bestelling dus maar geannuleerd.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 5
Reageer op deze review

Aanrader!

Beoordeling 
 
9.8

Bestellen was zo gepiept; overzichtelijk en de site liep vlot. Het enige puntje was dat er niet meteen een levertijd stond bij de bestelling. Ik besloot af te wachten, maar heb ondertussen op hun verzoek het tevredenheidsonderzoek ingevuld. De enige reden waarom ik hen geen tien gaf, was vanwege het ontbreken van de leverdatum, wat een onveilig gevoel kan geven.
Achteraf kwam dat misschien doordat ik op zaterdag bestelde. Op maandag kreeg ik een leveringsbericht en een dag later was mijn bestelling binnen......tegen SPOTprijs, incl verzending!

Ben zeer tevreden. Als de prijs hetzelfde blijft, blijf ik hier zeker terugkomen. Fantastisch bedrijf, echt een aanrader.

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Goed prettig en snel

Beoordeling 
 
10.0

Goed advies gekregen. Belde ze op om te vragen welke shampoo ik het best kon gebruiken. Snel geleverd en netjes verpakt. Heb geen verbeter punten.

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Fijn , snel en prettig.

Beoordeling 
 
10.0

Snel en goed. Heb gebeld en kreeg super goed advies. Voor herhaling vatbaar. De prijs was ook prima.

K
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Kellyvdb op 06 Januari 2017

Hallo,

Ik ben benieuwd naar de producten!
Aanraders? ^^

Liefs,
Kelly

Reageer op deze review

Goed!

Beoordeling 
 
9.0

Ik had een bon gekregen van mijn vriend. Ik kreeg een metamorfose en hij kreeg een massage. We waren beide zeer tevreden over ontvangst, advies en service. Wij gaan zeker vaker terug komen ondanks we uit Zwolle komen!

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Erg leuke dag gehad

Beoordeling 
 
10.0

Was op de open dag van Le Mage, geweldig. Ik had een ritual bon gekocht voor € 25,00. Ik was bijna twee en een half uur onder de pannen met allemaal kleine behandelingetjes. Overal waren er lekkere hapjes, drankjes en vers fruit gepresenteerd. Mijn zondag kon niet meer stuk.Heerlijk ontspannen en met een mooi opgezette make-up ben ik weer naar huis gegaan. Voor herhaling vatbaar.

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

geweldige metamorfose gehad

Beoordeling 
 
10.0

Vandaag bij Le mage een metamorfose gehad. Jammer dat ik geen foto van voor en na kan plaatsen , het is verbluffend.
Het was professioneel, goed geadviseerd, gezellige meiden met veel kennis, werken met Aveda enz.
Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe coupe en haar kleur.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Wat jammer dat een gemaakte afspraak niet te verplaatsen is. Ik belde keurig twee weken van te voren op om te vragen of de gemaakte afspraak een week later zou kunnen. het antwoord was NEE, de afspraak kon niet verzet worden. Wat een bijzonder klant-onvriendelijke service! had een ander verwachtingspatroon van deze salon.

IW
Was deze beoordeling nuttig? 1 4

le mage op 15 Augustus 2014

Sorry Ingrid,er worden zoveel veilingen verkocht. In praktijk is gebleken dat er mensen zijn die zéér regelmatig hun afspraak willen verzetten. Dit kost ons erg veel tijd. De veilingen zijn aanbiedingen zoals je zelf ervaren hebt; die bij lange na niet opbrengen wat ze eigenlijk regulier zouden opbrengen.Daarom hebben wij gebruik gemaakt van de vakantieveiling regel: eenmaal een afspraak gepland dan is deze niet meer te verzetten. Dit staat duidelijk bij de veiling voorwaarde.
Bij het kopen van een vakantieveiling bon zitten voor en nadelen. Een nadeel ervan is dat gemaakte afspraken niet meer te verzetten zijn. Je kunt natuurlijk wel iemand anders blij maken met de gemaakte afspraak. Als je daar gebruik van wilt maken moet dat wel even per telefoon bevestigd worden.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Fijne webshop.. Snelle levering.. UIteindelijk ook een massage gekocht waarna ik ook nog een metamorfose heb gedaan. Helemaal geweldig alles in één helemaal TOP!!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Snel betrouwbaar met goede adviezen aan de telefoon.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Slechte service. Ik vroeg om een ingrediëntenlijst vanwege allergieën, die wilden ze niet toesturen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Le Mage op 14 Mei 2014

Beste Roos,

Bedankt voor je opmerking. Helaas betreuren wij dat de gegeven informatie niet voldoende is geweest. Wij hebben enkel de ingrediëntenlijst tot dusver wat ook op de verpakking staat vermeld. Voor de exacte ingrediënten kunnen wij je enkel doorverwijzen naar onze leverancier Aveda. Zij zullen dan beoordelen of ze wel of geen informatie verstrekken over de overige ingrediënten.

Uiteraard zijn wij bereidt om de ingrediëntenlijst die op de verpakking staat van je gevraagde product door te sturen. Mocht je dit willen, vragen we je even contact met ons hierover op te nemen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

't Le Mage team

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Onwijs snel geleverd. Maandag avond besteld en dinsdag middag al in huis. Inmiddels ben ik ook al een keer bij Le Mage zelf geweest voor een schoonheidsbehandeling en een metamorfose en dit beviel me overigens ook uitermate goed. Ik kom nu zo'n eens per half jaar en dit bevalt me echt goed. Ik hoop dat Le Mage zo voort blijft zetten.
Super!!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Heb voor het eerst Aveda besteld bij Le Mage-shop en het is erg goed bevallen. Vandaag besteld en de dag erop bracht de post mijn Aveda pakket. lemage-shop werkt snel overzichtelijk en duidelijk.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Heb even met Le Mage gebeld over een product. Nou ik kreeg me toch goed en professioneel advies. Ze weten echt heel goed waar ze over praten. Heb de adviezen opgevolgd en ben nu ongeveer een maand het product aan het gebruiken. Ben er erg tevreden over. De bestelling had ik daags erop al in huis dat was ook erg fijn. Mijn Aveda bestel ik bij Le mage.

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Fijne duidelijke overzichtelijke webwinkel. Uitgezocht en het is de laagste prijs van Aveda producten. Ook de kortingscode die je ontvangt bij een bestelling van €75,00 is top. Mijn volgende bestelling krijg ik €10,00 korting, dat is toch super?

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ben erg tevreden over Le Mage-shop. Bestel daar al enkele keren mijn Aveda producten. Ze leveren snel, goed en netjes. Is er iets niet te leveren krijg ik een mail, en een paar dagen later heb ik dan toch mijn pakket in huis. De site is erg makkelijk en overzichtelijk.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Metamorfose, dat was het ook echt. Na een super advies gesprek kreeg ik een nieuwe coupe aangemeten. Daarna goed advies over de producten. Deze heb ik uiteindelijk thuis besteld via internet. Daags erop had ik netjes alles in huis en heb er al mijn haren mee gewassen. Heerlijk, het voelt net zo goed aan als na de metamorfose.

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Le Mage Shop informatie

Algemene informatie

Merken
Aveda
Productgroepen
  • Haarverzorging
  • Lichaamverzorging
  • Huidverzorging
Levertijd
Voor 16:00 besteld en betaald, morgen in huis (1 dag)
Verzendkosten
Gratis thuisbezorgd
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • vooruitbetaling
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
Telefoonnummer
0485-383219