Le Mage Shop reviews & ervaringen

www.lemage-shop.nl
 
6.9 (32)
Lemage Shop

32 Le Mage Shop reviews

 
(20)
7-9 punten
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(11)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

shampoo Aveda

Beoordeling 
 
1.0

Voortaan eerst de reviews lezen voordat ik ergens iets bestel.
2 flessen shampoo besteld. Op de website wordt erbij vermeld dat het de volgende dag bezorgd wordt. Dat zou goed uitkomen zodat we het zeker voor de vakantie zouden hebben.
Een week later nog niets ontvangen. Mailen dus. Antwoord na veel dagen. Post nl is weer de schuldige terwijl er bij mij staat dat post nl het pakket nog niet ontvangen heeft. Na twee weken nog niets.
Shampoo ergens anders besteld (nog goedkoper ook). Geld terug gevraagd. Daarvoor ook nog gebeld.
Verklaring tekenen. Die verklaring nog downloaden.
Hoop gedoe voor iets dat ik niet ontvangen heb. Helaas had ik die verklaring wel getekend.
NOOOOOIT DOEN!!
Na ruim 4 weken nemen mijn kinderen helaas een pakketje in ontvangst.
Blijkt het alsnog de shampoo te zijn die ik niet meer nodig had ondertussen.
Netjes gemaild dat ik dat pakket alsnog ontvangen had.
Of ik het terug wil sturen....... gekker kan het niet worden, toch?
Daar heb ik maar even mee gewacht.
Na twee weken de vraag of ik nog zorg wil dragen voor het terugsturen van het pakketje.
Gezegd dat ze het op kunnen komen halen.
Gaan ze opeens met die verklaring zwaaien en zeggen dat ze andere stappen gaan ondernemen.
Kan ik nu dus nog een retour label uit gaan printen en het ergens heen gaan brengen.
NOOOOOOOOIT hier iets bestellen!!!!!!!!!
Dat ik nog tijd neem om dit hele verhaal te schrijven: Om anderen te waarschuwen hier nooit iets te bestellen.
Dat ze maar heeeeeeeel snel failliet mogen gaan.
Bestaansrecht niet waard.


KB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Aveda

Beoordeling 
 
1.0

Diverse keren besteld, ging altijd goed. Helaas bestelling 23 aug gaat niet goed. Niet geleverd en geen contact te krijgen.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bernadette op 19 September 2023

Ik heb 16 aug dagcrème en conditioner besteld. Nu nog steeds niets ontvangen.
Bij iedereen ligt de schuld behalve bij henzelf! Ik heb gemaild, gebeld en bedrag terug gevraagd. De laatste week geen reactie meerr❗️

Reageer op deze review

Voor 170 EUR shampoo en Conditioner s niet geleverd

Beoordeling 
 
1.0

Producten worden niet verzonden. Opgelicht voor 170 euro! Steeds zelfde verhaal, kwijtgeraakt door postNL, producten beschadigd terug gekomen, producten niet op voorraad, aveda leverdienst in verlof.... maken label aan maar bezorgen niets aan postNL.

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Inge op 08 Augustus 2023

Update:
Producten werden terugbetaald.

Reageer op deze review

Aveda crème haar en shampoo

Pure oplichterij ! Bestelling gedaan twv €85 op 7 juli jl. Uiteraad hetzelfde verhaal dat bij Post NL kwijt is geraakt. Heel apart.
Vervolgens moet ik pakket kwijt formulier invullen om geld terug te krijgen . Beste mensen , niet invullen ! Ik heb het geweigerd . Ik moet invullen dat ik het pakket echt niet heb ontvangen , en ook niet bij de buren is geleverd . Ongelofelijk de wereld op zijn kop . Bij Post NL wordt gezegd , dat het pakket ( mijn bestelling dus) fysiek niet is aangeleverd door Le Mage !! Per direct eis ik dat mijn geld wordt gestort . Uiteraard niets . Nul reactie.. nu bezig met incasso bureau en ga aangifte doen van dit malafide bedrijf ! Begrijp niet dat Aveda aan ze levert , ..

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Inge op 05 Augustus 2023

Na mij ook enkele weken aan het lijntjecte houden, pakket kwijt bij postNL, pakket beschadigd bij postNL, aveda magazijn in verlof, producten niet leverbaar,... zou ik ook formulier pakket kwijt gespeeld moeten invullen. Terwijl die oplichters het zelf niet verzonden hebben. Ongelooflijk zulke praktijken, nog nooit meegemaakt maar ik zal bij volgende aankoop nu zeker de reviews lezen.

Naat op 07 Augustus 2023

Ja, vreselijk toch al die leugens ?
Blijf eerlijk en transparant naar je klanten, dan blijven ze wel. Maak melding bij consumenten bond en Acm / consuwijzer . Je hebt recht op je geld terug !

Reageer op deze review

Le Mage

Beoordeling 
 
1.0

Zeer slechte ervaring met deze website. Het pakketje is kwijt geraakt volgens hen bij post NL. Zij stellen een grondig onderzoek in maar tot op heden nog geen pakketje ontvangen… ze zijn niet klantvriendelijk genoeg om een zending na te sturen of het geld terug te sturen.

SK
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

shampoo en hoofdhuid serum

Beoordeling 
 
1.0

Op 3 juli 2 producten ter waarde van € 59,68 besteld. *Post.nl aankondiging bleef staand op zending nog niet ontvangen of verwerkt. Gereclameerd, antwoord post nl heeft het heel druk en onderzoek is opgestart. Na een week nogmaals gevraagd, bericht in app bleef hetzelfde, antwoord le mage, ja ik heb te horen gekregen dat zending als verloren wordt beschouwd, dus ik heb eea opnieuw naar u verzonden. Na 1 dag herhaalt zich het proces vanaf *. Wisseling van Roel naar Margot die mails beantwoorden, wat schetst mijn verbazing Margot grijpt terug op het eerste onderzoek bij post nl dat tot 4 weken kan duren. Vandaag gebeld, wordt niet opgenomen en voicemail staat uit. Mail gestuurd, dat ze niet bereikbaar zijn en dat ik vandaag mijn geld teruggestort wil krijgen en anders verdere stappen onderneem. BESTEL HIER DUS NIET.!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

shampoo, conditioner, curl enhancer, repair

Beoordeling 
 
2.0

Ik heb een bestelling geplaatst van 300€ aan shampoo, conditioner, curl enhancer en curl repair in grote bussen. Nu 15 dagen later nog steeds niets ontvangen. Le mage pretendeert het pak verstuurt te hebben maar bij Post NL hebben ze niets ontvangen. Le mage zegt dat het pak vermist is en hebben een dossier opgemaakt bij Post NL maar Post NL heeft niets ontvangen. Oplichters eerste klasse. Ik ga nu verdere stappen dienen te ondernemen. Maar bestel. niets bij dit bedrijf!

VV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

thickening lotion

Bestellen 
 
1.0

Ik bestel zeker géén tweede keer bij Le Mage ! Bestelling is na 14 dagen nog altijd niet aangekomen . Mijn mail hebben zij beantwoord met de melding dat PostNL het niet kan verwerken wegens te druk. Nochtans heeft PostNL niet eens het pakket ontvangen ! Bestel dus niet , als je je geld niet kwijt wil zijn !

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

shampoo`s

Beoordeling 
 
6.3

Dramatisch bedrijf, medewerking naar de klant totaal niet aan de orde.

ze adverteren op website dat de klant koning is maar vergeten te vermelden dat hun keizer zijn. want zodra jij een keer je geld overgemaakt hebt en shampoo`s besteld hebt vinden zij dat een huishoudfolie die ze om de producten heen doen een hygieneseal is waarbij ze vertellen dat ze de producten nu niet meer kunnen retour genomen kunnen worden als deze seal verbroken is. ten eerste is deze seal nooit aanwezig geweest en ten tweede vallen deze producten niet onder hygiene producten in de zin waar hun het niet retour voor nemen. wat zij niet begrijpen en ik per mail wel 8 keer probeerde duidelijk te maken is dat het hierbij gaat het om shampoo`s die helemaal niet onder de product categorie vallen. een hygiene product is een product dat direct in contact komt met de huid zoals een tandenborstel, scheerapparaat etc. zij vinden dat een shampoo ook een hygieneproduct is dat tot een bepaalde hoogte ook klopt als je het vanuit het perspectief bekijkt om je eigen hygiene te waarborgen, maar zodra dit product retour gestuurd word onbeschadigd en ongebruikt binnen de 14 dagen die je als consument hebt dienen zij gewoon tot terugbetaling over te gaan omdat zij zich beroepen op een zinnetje in de algemene voorwaarden die zegt dat hygiene producten niet retour kunnen worden genomen als de seal verbroken is.
klantenservice hierbij is ervoor gemaakt om alles in het werk te stellen de centen binnenboord te houden. je kan de producten retour krijgen mits je zelf ook alweer de verzendkosten betaald die je ook nog eens betaald om de producten retour naar hun te sturen.

tot slot kan ik alleen maar aanraden nooit bij deze webshop je producten te kopen

KS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

altijd goed en nu met klacht geen prettige afhandeling

Beoordeling 
 
4.0

Bestel al jaren online mijn Aveda produkten bij le Mage. Met tevredenheid. In augustus is een pakje met producten met waarde 103 euro bij post.nl kwijtgeraakt, niet bezorgd in ieder geval. Volgens het systeem is het wel bezorgd maar ik heb het niet ontvangen. Ik heb voorgesteld om opnieuw te bestellen tegen reductie maar dat doen ze niet. Er wordt ook niet naar me geluisterd heb ik het gevoel. Dat valt me tegen, nadat ik al jarenlang tevreden klant was.Ik zou zeggen leed samen delen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters

Bestelling gedaan bij een webshop, goederen nooit in ontvangst genomen. Uiteindelijk moest ik de verzendkosten betalen van Le Mage. Heb hier nooit geen enkel bericht van gekregen. Ze hebben het bedrag via Multifactor willen innen. Multifactor heeft mij nooit bericht, ze geven aan mij gemaild te hebben. Als ik vraag aan Multifactor om de eerder verstuurde emails die aan mij zijn verzonden aan mij door te sturen zodat ik kan controleren of zij wel het juiste mailadres hebben gebruikt, weigeren ze alle medewerking en geven ze aan dat ze het juiste mailadres hebben gebruikt. Hierdoor is door mij helemaal niets te controleren op betrouwbaarheid. Uiteindelijk doordat ik al die tijd GEEN bericht heb ontvangen heeft Multifactor de 5 euro verzendkosten aan incasso overhandigd en nu is het bedrag 51 euro.

Le Mage stuur godverdomme berichten aan je klanten ipv alles over te dragen aan Multifactor (achteraf betalen service). Ik ben UW klant en niet die van Multifactor. Als ik aangeef wat er aan de hand is doen ze alsof ik gek ben, nemen ze je totaal niet serieus en denken ze dat ik de boel bij elkaar aan het liegen ben.

Waarom zou ik in godsnaam liegen over 5 euro. Deze had ik zeker betaald ALS ik een bericht had gekregen!!!!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Teleurgesteld

Gisteren telefonische afspraak gemaakt voor product advies. Maar toen ik in de salon was bleek er geen kapster te zijn die tijd voor me had, nog geen minuut. Ik had hiervoor 20 km gereden, dit voelt echt niet lekker. Ik ben uiteindelijk geinformeerd door een schoonheidsspecialiste, zij was weliswaar heel aardig maar geen deskundige.
Heb e.e.a. gekocht maar op weg naar huis voelde ik me echt teleurgesteld en baalde ik dat ik ondanks deze vervelende ervaring dure producten heb gekocht.
Een zeer klant onvriendelijke behandeling.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Lemage ontkent glashard hun eigen garantieregels

Beoordeling 
 
1.0

Lemage ontkent glashard hun eigen garantieregels
Op de site van Lemage shop stond letterlijk de volgende garantietekst (ze hebben het inmiddels verwijderd, ná mijn reclamatie):
‘Gebruik onze niet-goed-geld-terug-garantie. Wij staan erop dat onze klanten goede producten aangeleverd krijgen. Bent u van mening dat u een product aan heeft geschaft dat niet prettig werkt of niet het gewenste resultaat geeft, neem contact met ons op en wij geven uw aankoopbedrag retour’.
Hoe duidelijk kan het zijn? Geen speld tussen te krijgen lijkt mij.
Ik gebruikte Aveda shampoo ‘Scalp Benefits’ tot tevredenheid en kocht drie Aveda Be Curly producten t.w.v. 65,- voor betere krullen. Ik was echter niet tevreden over de werking van deze drie producten en heb begin februari 2019 een beroep gedaan op hun niet-goed-geld-terug-garantie, die zo letterlijk beschreven was)
Toch kreeg ik als antwoord dat ze sinds eind 2018 deze garantie niet meer bieden en zich beroepen op mijn akkoord op hun algemene voorwaarden waarin staat dat zij hun voorwaarden aan mogen passen (hoe maf is dat als ze dat doen nadat ik gekocht heb en een beroep deed op de garantieregels die zij zelf opgesteld hadden).
Ik ben daar uiteraard bijzonder ontstemd over en voel het als mijn plicht om andere consumenten te waarschuwen voor het glashard niet nakomen van de eigen garantieregels van Lemage Shop.
Uiteraard heb ik screenshots van de ‘Klant is koning’ en hun eigen oproep om gebruik te maken van hun niet-goed-geld-terug-garantie.
Ik voel me onbschoft behandeld door Lemage shop.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Perfect

Beoordeling 
 
10.0

Gistermiddag een bestelling geplaatst vandaag al in huis. Ongelofelijk snel en netjes geleverd. De website is erg verzorgd en duidelijk. Mijn volgende bestelling bestel ik zeker opnieuw bij Le Mage.

Wat een top service.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service en geen producten

Beoordeling 
 
2.5

Deze week een bestelling geplaatst. Omdat ik 0.09 cent onder de waarde voor gratis verzending zat, even contact opgenomen. Kreeg helaas als reactie terug dat er een grens getrokken moest worden en dat ik maar extra producten moest bestellen als ik de verzendkosten niet wilde betalen. Spijtig, maar ook begrijpelijk. Dus bestelling geplaatst met een extra product erbij.

Vervolgens krijg ik een bericht dat mijn bestelling is verzonden. Na de verzenddatum krijg ik echter bericht dat een product niet meer leverbaar is??? Dus maar weer contact opgenomen. Ik krijg te horen dat het product nog helemaal niet is verzonden??
Geen excuses voor het ongemak en geen heldere communicatie. Ik heb mijn bestelling dus maar geannuleerd.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 5
Reageer op deze review

Aanrader!

Beoordeling 
 
9.8

Bestellen was zo gepiept; overzichtelijk en de site liep vlot. Het enige puntje was dat er niet meteen een levertijd stond bij de bestelling. Ik besloot af te wachten, maar heb ondertussen op hun verzoek het tevredenheidsonderzoek ingevuld. De enige reden waarom ik hen geen tien gaf, was vanwege het ontbreken van de leverdatum, wat een onveilig gevoel kan geven.
Achteraf kwam dat misschien doordat ik op zaterdag bestelde. Op maandag kreeg ik een leveringsbericht en een dag later was mijn bestelling binnen......tegen SPOTprijs, incl verzending!

Ben zeer tevreden. Als de prijs hetzelfde blijft, blijf ik hier zeker terugkomen. Fantastisch bedrijf, echt een aanrader.

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Goed prettig en snel

Beoordeling 
 
10.0

Goed advies gekregen. Belde ze op om te vragen welke shampoo ik het best kon gebruiken. Snel geleverd en netjes verpakt. Heb geen verbeter punten.

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Fijn , snel en prettig.

Beoordeling 
 
10.0

Snel en goed. Heb gebeld en kreeg super goed advies. Voor herhaling vatbaar. De prijs was ook prima.

K
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Kellyvdb op 06 Januari 2017

Hallo,

Ik ben benieuwd naar de producten!
Aanraders? ^^

Liefs,
Kelly

Reageer op deze review

Goed!

Beoordeling 
 
9.0

Ik had een bon gekregen van mijn vriend. Ik kreeg een metamorfose en hij kreeg een massage. We waren beide zeer tevreden over ontvangst, advies en service. Wij gaan zeker vaker terug komen ondanks we uit Zwolle komen!

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Erg leuke dag gehad

Beoordeling 
 
10.0

Was op de open dag van Le Mage, geweldig. Ik had een ritual bon gekocht voor € 25,00. Ik was bijna twee en een half uur onder de pannen met allemaal kleine behandelingetjes. Overal waren er lekkere hapjes, drankjes en vers fruit gepresenteerd. Mijn zondag kon niet meer stuk.Heerlijk ontspannen en met een mooi opgezette make-up ben ik weer naar huis gegaan. Voor herhaling vatbaar.

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Le Mage Shop ervaring

Koop bij Lemage-shop.nl nu alle  Aveda Hair-, Skin-, Body-,  Make-up en Life-style producten online. Lemage heeft altijd de beste prijs en leukste aanbiedingen (raadpleeg hiervoor de webshop) Alle bestellingen voor 16.00u besteld worden de volgende dag afgeleverd ( mits de producten op voorraad zijn daar het voor kan komen dat een product uitverkocht is).

Wat is uw ervaring met Le Mage Shop? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Le Mage Shop hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Le Mage Shop reviews lezen.

Telefoonnummer: 0485-383219

Algemene informatie

Verzendkosten
Gratis thuisbezorgd
Levertijd
Voor 16:00 besteld en betaald, morgen in huis (1 dag)
Productgroepen
  • Haarverzorging
  • Lichaamverzorging
  • Huidverzorging
Merken
Aveda
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • vooruitbetaling
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

dokteronline
 
5.6 (24)
perfectbody reviews
 
7.9 (2)
Flindall
 
9.3 (4)
lensway logo.jpg
 
7.5 (1)