Lexa reviews & ervaringen

www.lexa.nl
 
2.3 (4)
Lexa

4 Lexa reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(3)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Deze site is gemaakt door oplichters, als je verlengt en niet oplet zit je zomaar vast aan allerlei extra's. Als je vervolgens ingelogd bent en een bericht stuurt naar hun helpdesk met vragen dan blijkt uit hun reactie dat je je inlognaam en lidmaatschap nummer in je reactie moet meesturen anders kunnen ze je niet helpen (dit staat nergens in dat helpdesk formulier en is ook niet logisch want je bent immers ingelogd). Ook krijg je veel nep reacties en ik wacht nu al meer dan een maand op teruggave van mijn geld wat volgens hun compleet normaal is. Echt de meest slechte dating site die je kan kiezen. Overigens ook door Kassa recent gekozen tot een van de twee slechtste dating sites.

O
Was deze beoordeling nuttig? 6 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Lexa = Oplichting

Als je voor 1 maand lid wordt en dus je bankgegevens geeft, blijft Lexa tot in het einde der dagen geld van je rekening afschrijven.
NOOIT maar dan ook NOOIT betalend lid van Lexa worden, het zijn oplichters.
Tros opgelicht doe er iets aan.
Op mails wordt niet gereageerd, ook storten ze je geld niet terug het zijn dieven.
Helaas ben ik niet de enige, las veel gelijksoortige recensies op internet, helaas te laat.

A
Was deze beoordeling nuttig? 6 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Lexa = Diefstal

Lexa schrijft zonder toestemming (en blijft dat maandelijks doen) geld van je rekening. Geef nooit, maar dan ook nooit je bankgegevens aan Lexa. Kortom wordt dus nooit betalend lid van Lexa. Je kunt beter je bankrekening en pincode aan een Bulgaar geven dan aan Lexa.

F
Was deze beoordeling nuttig? 7 2

Klopt! Ik ben jaren (7 jaar geleden!!!) betalend lid geweest, en nu probeerden ze geld van mijn rekening af te schrijven en er zelfs een doorlopende incasso van te maken. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en heb de zaak geblokkeerd. Ik ga aangifte doen v op 10 April 2015

Ik ga aangifte doen wegens een poging tot diefstal. Lexa heeft geprobeerd geld van mijn rekening af te schrijven en er zelfs een lopende incasso van te maken... Terwijl ik al 7 jaar geen betalend lid meer ben. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en heb alles geblokkeerd.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Ik kwam bij Lexa terecht nadat ik eerst online onderzoek gedaan had. Na enige aarzeling gekozen heb ik voor Lexa gekozen. Lexa is een redelijk eenvoudige datingsite die doet wat ze beloven. Op Lexa.nl kun je heel eenvoudig zoeken naar vrouwen met dezelfde interesses als je zelf hebt. De kosten van Lexa vind ik aan de hoge kant, maar dat vind ik eigenlijk van al die dating sites. Als je je aanmeld bij Lexa heb je in ieder geval veel andere mensen beschikbaar die ook willen daten. Volgens mij is het een van de grootste datingsites van Nederland.

H
Was deze beoordeling nuttig? 6 5
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Lexa ervaring

Datingsite Lexa is in 2002 opgericht. Lexa is een datingwebsite voor zowel mannen en vrouwen. Op Lexa kunt u gratis een account aanmaken. Ook kun je een betaal Lexa abonnement aanschaffen. (Full Membership voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden).

Mogelijkheden Lexa.nl

Bij Lexa kunnen deelnemers chatten met leden over de hele wereld via LexaMessenger. Ook kun je iemand een uitnodiging versturen om een persoonlijke samengestelde Quiz te maken. Bent u op zoek naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw? Lexa.nl is de drukst bezochte en meest doeltreffende dating website van Nederland.

Dating websites vergelijken?

Wilt u een goede vergelijking maken tussen de verschillende dating websites? Benieuwd wat de beste dating website is die aansluit op uw wensen? Neem dan een kijkje bij onze uitgebreide dating sites vergelijker.

Wat is uw ervaring met Lexa? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Lexa hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Lexa reviews lezen.

Telefoonnummer: onebekend

Algemene informatie

Verzendkosten
n.v.t.
Levertijd
n.v.t.
Productgroepen
dating
Merken
n.v.t.
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card