Second Love
0   1  

www.secondlove.nl
 
1.0 (1)
second love.jpeg

Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen die een affaire of avontuur zoeken of vreemd willen gaan. Op Second Love kun je je gratis registeren en profielen bekijken. Betalen is pas nodig waneer je foto's wil zien of contact zou willen maken. Op Second Love ben je van discretie verzekerd; alle profielen worden namelijk individueel gecheckt, zodat alleen serieuze mannen en vrouwen op Second Love te vinden zijn. Doorbreek nu je sleur en vind een date op Secondlove.nl.

1 beoordelingen over Second Love

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
klovedene
Beoordeling 
 
1.0

let op

Deze site gaat vooral over dikke vrouwen boven de vijftig. Hun overgewicht belet hun verwachtingen zeker niet. De corpulente dames van boven de vijftig schromen niet hun droombeeld waar te willen maken. Ze verwachten dat een jonge god ze traditioneel verwend, maar dan eerst een dineetje in een fijn restaurant met bubbles. Jij betaalt. Dan mag seks wel met maar respect voor hun eigen relatie natuurlijk. Als we urenlang gepraat hebben over de problemen in hun huwelijk of relatie, mag wel wat sex. Je kan al aanvoelen dat je bijna een blinddoek moet voordoen als je zover gezakt bent om die afspraak daadwerkelijk in te vullen. Deze site verziet in de onwaarschijnlijke dromen van dikke dames. Het is duur maar vooral zielig saai en je wilt gewoon niet in de situatie geraken. Als dit de optie voor second love is dan zou je met die ervaring beter castratie overwegen zelfs als je een BBW fetish zou hebben. Deze dames hebben saaie pretenties en gefrustreerde bedoelingen.
Ze dromen in hun slaap. Als het gevoel hebt dat je echt belazerd wil worden koop dan een tweemaands premium abonnement in een aanbod dat echt anders is, dan dat het aanbod waarmaakt, neem een abonnement. Ik denk dat niemand ziet te wachten op dames met overgewicht die overspannen eisen hebben. Ik geef deze site een 1. Het staat je vrij om het te proberen. Ik zou er niet instinken. Er valt hier niks te vinden of te winnen. Tenzij je een liefhebber bent ban financieel masochisme

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
secondlove
Productgroepen
  • flirten
  • vreemdgaan
  • daten
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • contant
  • automatische incasso
  • creditcard
  • Overschrijven
Telefoonnummer
010-7142266

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.