Second Love reviews & ervaringen

www.secondlove.nl
 
1.0 (1)
second love.jpeg

1 Second Love reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

let op

Beoordeling 
 
1.0

Deze site gaat vooral over dikke vrouwen boven de vijftig. Hun overgewicht belet hun verwachtingen zeker niet. De corpulente dames van boven de vijftig schromen niet hun droombeeld waar te willen maken. Ze verwachten dat een jonge god ze traditioneel verwend, maar dan eerst een dineetje in een fijn restaurant met bubbles. Jij betaalt. Dan mag seks wel met maar respect voor hun eigen relatie natuurlijk. Als we urenlang gepraat hebben over de problemen in hun huwelijk of relatie, mag wel wat sex. Je kan al aanvoelen dat je bijna een blinddoek moet voordoen als je zover gezakt bent om die afspraak daadwerkelijk in te vullen. Deze site verziet in de onwaarschijnlijke dromen van dikke dames. Het is duur maar vooral zielig saai en je wilt gewoon niet in de situatie geraken. Als dit de optie voor second love is dan zou je met die ervaring beter castratie overwegen zelfs als je een BBW fetish zou hebben. Deze dames hebben saaie pretenties en gefrustreerde bedoelingen.
Ze dromen in hun slaap. Als het gevoel hebt dat je echt belazerd wil worden koop dan een tweemaands premium abonnement in een aanbod dat echt anders is, dan dat het aanbod waarmaakt, neem een abonnement. Ik denk dat niemand ziet te wachten op dames met overgewicht die overspannen eisen hebben. Ik geef deze site een 1. Het staat je vrij om het te proberen. Ik zou er niet instinken. Er valt hier niks te vinden of te winnen. Tenzij je een liefhebber bent ban financieel masochisme

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Second Love ervaring

Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen die een affaire of avontuur zoeken of vreemd willen gaan. Op Second Love kun je je gratis registeren en profielen bekijken. Betalen is pas nodig waneer je foto's wil zien of contact zou willen maken. Op Second Love ben je van discretie verzekerd; alle profielen worden namelijk individueel gecheckt, zodat alleen serieuze mannen en vrouwen op Second Love te vinden zijn. Doorbreek nu je sleur en vind een date op Secondlove.nl.

Wat is uw ervaring met Second Love? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Second Love hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Second Love reviews lezen.

Telefoonnummer: 010-7142266

Algemene informatie

Verzendkosten
nvt
Levertijd
n.v.t.
Productgroepen
  • flirten
  • vreemdgaan
  • daten
Merken
secondlove
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • contant
  • automatische incasso
  • creditcard
  • Overschrijven